İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ben geç kaldım tabi herkezcikler kaçmış

bizde bu akşam banyo faslı ardından toplanma falan çocukları uyuttuk mert daha 5 dk önce uyudu anca gelebildim tühh kaçırmışım muhabetti

herkeze iyi bayramlar iyi tatiller canişler öpüyorum yawruşlarımı

canım burdan yazdık banuyla işte ama henüz bizde katılalım diyen olmadı,o yüzden şimdilik ben ve banu katılıcaz Alla nasip eder bir aksilik çıkmazsa

canım kesınlesınce detayları aktarırısan sevnırım..uyarsa bızdekatılmak ısteriz..oraya bende uyeyım de pek bakamıyorum..

bugun aynı cumlelerı ben kurdum ınanki..5 dk derlı toplu kalamıyor ev malesef.. sankı hıc temızlık yapılmamıs hale donuverıyor..balkon camımı bılıyorsun buyuk..iç tarafı sılıp arkadan sılmeye kalkana kadar ağız burun,el,dil yapıltırıyor cama yapacak birşey yok malesef..
ayyy iyiyim canım ne olsun boğazlarım ağrıyo,başım ağrıyo berbat,3 yıldan sonra ilk defa antibiyotik aldım

bayram üstü kötü olmuş hayatım..geçmiş olsun sana umarım kısa zamanda atlatırsın..

herkese iyi bayramlar arkadaşlar...kurban bayramınız mübarek olsun....
güzel bir tatil geçirmenz dileğiyle..

herkese iyi bayramlar
buluşmaya bende katılırım birlikte gidersek daha çok eğleniriz.
öptüm hepinizi

yaa benim dün yazdıklarım silinmiş :84: eğer tarihi ve saati uyarsa eşimin getireceği gibi olursa bende katılmak isterim tabiki yeni bir yıl yeni yeni arkadaşlar

doğum gününe az kaldı ayy heyecan bastı inşallah eğlenceli geçer 13 çocuk olduk inşallah orasıda kalabalık olmaz da bebelerimiz rahat rahat oynarlar

Krikitosum yarınki duruma bir bakacağım ama hala oğlum ve ben hönkür hönküür bir haldeyiz.Ayyy son aandada bir mucize olmayacak belliki ama ne bileyim gelmek istiyorum doğumgününe....Ama gelemeyebiliriz.Bebişlerimize bulaştırmak istemiyorum.Dün akşam oğlum Mert'in doğum günü davetiyesini getirip,''buapark buapark anne dit''deyip durdu yavrum.Tamam cumartesi gideriz dedim ama içimdende kandırıyormuyum çocuğumu diye vicdan yaptım.

Bu arada dün eşiimin Atilla'nın doğum günüydü,pasta kestik falan ve oğlum beni ilk defa dansa kaldırdı.Ayyy çok duygulandım mutu oldum arkadaşlar bunuda sizinle paylaşmak istedim

iyi akşamlar arkadaşlar...
krikocum oğluşun doğumgününü şimdiden kutluyorum hayatım fakat biz gelemeyeceğiz..
anneannemi kaybettik ,vefat etti malesef..annemin yanına gıdıyorum sürekli,,cok üzüldü tabii onunda sekeri tansıyonu var korkuyorum yemegını yesın ılacını ıcsın dıye sureklı takıp altında tutuyorum...

ayy ne güzel canım..demek dansa kaldırdı küçük yakışıklııı..
esının de d. günü kutlu olsun ..güzel ailenizle nice yıllara,,yaşlara inşallah..tekrar geçmiş olsun..

eşinin doğum günü kutlu olsun canım
sizide geçmiş olsun toparlıyamadın sanırım galiba dikkat et kendine
çok sevindim yaaaaaa şimdiden anneyi sahiplenme havalarında demekki erkek olmuş kerata

ezgicim canım çok üzüldüm başın sağolsun allah sabırlar versin...
böyle durumda insan sorulan sorulara cevap vermek istemez ama inan üzüldüğüm için soramadan edemeyeceğim
aniden mi vefat etti yoksa bi rahatsızlığı falan varmıydı???
allah sabırlar versin hem sana hem annene...mekanı cennet olsun işallah....

ayy kıyamam ya bayramı hasta geçirdiniz sizde kuzum ya,inşallah düzelirsiniz pazara kadar da gelebilirsiniz,tekrar geçmiş olsun.
Eşinin de doğum günü kutlu olsun,nice mutlu yıllara sizinle birlikte.
bak sen Tuna Yekta Beye,kızları da annesini tavladığı gibi tavlarsa,ohooo

ah canım benimm,çok üzüldümm,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet,toprağı bol olsun canım.Mübarek günlerde vefat etmiş...Allah size de sabır versin canım.Annen zaten sürekli gidip geliyordu anneannene bakmaya,bahsetmiştin daha önce.İnşallah fazla çekmeden vefat etmiştir.Ben de yeni okudum,yarın ararım seni

Allah nasip eder,bir sağlık problemi ya da aksilik çıkmazsa biz gidicez Mertin doğum gününe.Yılbaşı partisi de 23 kişi değilmiş,bir kişi iki kere yazılmış,22 kişiymiş.tabi şimdilik bu sayı.tatilbitsin,pazartesi salı herkes dökülür oraya da,fiyatı konuşan arkadaş ona göre rezervasyonu da yaptırır tahminimce

geçmiş olsun canım hem sana hem tunayekta beye inşallah pazara kadar iyileşirsiniz de gelirsiniz ev ortamı olmadığı için bulaşacağını pek sanmam zaten hep koşturmaca içindeler yan yana geldikleri az oluyor ama diğer arkadaşlar ne der bilmem gelmenizi çok isterdim olsun sağlık olsun gelemesinizde 27 kasımda görüşeceğiz nede olsa özleşmeden görüşeceğiz inşallah

çıtırım çok üzüldüm tatlım mekanı cennet olsun annenin sana ihtiyacı var tabiki tatlım başınız sağolsun

kıslarrrrrrrrrrrr napıyosunuzzzz

banucum oğluşun nasıl oldu....

ezgicim sen nasılsın toparlanabildinmi az da olsa...

zelişim sen nerelerdesin....

krikommmm yarın görşüyoruz nasipsee

ve en sonnnn saphicim senden naberrrrr...

Canım başınız sağolsun,yakın zamanda aynı durumu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Annen için gerçekten çok zor bir durum.Bu durumda çok fazla desteğe ihtiyaçları oluyor.Eeee senin anneninde yaşı vardır.Allah sabır versin.

arkadaşlar çok sağolun...hepinize tesekkur ederım güzel dilekleriniz için..
anneannem hastaydı ,bir süredir kalkamıyor,,ıhtıyaclarını gıderemıyordu..ayrıca beyınden problemı vardı..bızlerı tanımıyrdu vs..
seker,tansıyon vs. gıbı bır rahatsızlıgı yoktu ama işte ölüm bu nereden vuracagı bellı olmuyor..
annem de bıraz daha ıyı,alısıyor ve toparlanmaya calısıyor..,ölümü beklenıyordu ama ne kadar beklense de üzücü oluyor kacınılmaz..
kuzucum haftaya benımle olacak goturucem onuda..sonrakı hafta annemde bızımle gelecek nasıpse..sımdılık boyle..sizlerde ıyısınızdır umarım..
çokk çok öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…