canım burdan yazdık banuyla işte ama henüz bizde katılalım diyen olmadı,o yüzden şimdilik ben ve banu katılıcaz Alla nasip eder bir aksilik çıkmazsa
banyo faslımızı atlattık,tatlımı da yaptım fakat ortalık berbat bir halde.Duru Okyanus nasıl dağıttı yine anlatamam :S ay sinirlerim bozuluyor artık ya,mis gibi temziliğimi yapmışım,şöyle birazcık derli toplu dursun,temiz kalsın istiyorum ama ne mümkün.
bu arada tatlı olarak yoğurt tatlısı yaptım,hem kolay,hem hafif hem de herkes çok beğeniyor.yani bayramda gelmek isteyenlere duyurulur
ayyy iyiyim canım ne olsun boğazlarım ağrıyo,başım ağrıyo berbat,3 yıldan sonra ilk defa antibiyotik aldım
nbr çıtırım nasılsın
Krikitosum yarınki duruma bir bakacağım ama hala oğlum ve ben hönkür hönküür bir haldeyiz.Ayyy son aandada bir mucize olmayacak belliki ama ne bileyim gelmek istiyorum doğumgününe....Ama gelemeyebiliriz.Bebişlerimize bulaştırmak istemiyorum.Dün akşam oğlum Mert'in doğum günü davetiyesini getirip,''buapark buapark anne dit''deyip durdu yavrum.Tamam cumartesi gideriz dedim ama içimdende kandırıyormuyum çocuğumu diye vicdan yaptım.
Bu arada dün eşiimin Atilla'nın doğum günüydü,pasta kestik falan ve oğlum beni ilk defa dansa kaldırdı.Ayyy çok duygulandım mutu oldum arkadaşlar bunuda sizinle paylaşmak istedim
ayy kıyamam ya bayramı hasta geçirdiniz sizde kuzum ya,inşallah düzelirsiniz pazara kadar da gelebilirsiniz,tekrar geçmiş olsun.Krikitosum yarınki duruma bir bakacağım ama hala oğlum ve ben hönkür hönküür bir haldeyiz.Ayyy son aandada bir mucize olmayacak belliki ama ne bileyim gelmek istiyorum doğumgününe....Ama gelemeyebiliriz.Bebişlerimize bulaştırmak istemiyorum.Dün akşam oğlum Mert'in doğum günü davetiyesini getirip,''buapark buapark anne dit''deyip durdu yavrum.Tamam cumartesi gideriz dedim ama içimdende kandırıyormuyum çocuğumu diye vicdan yaptım.
Bu arada dün eşiimin Atilla'nın doğum günüydü,pasta kestik falan ve oğlum beni ilk defa dansa kaldırdı.Ayyy çok duygulandım mutu oldum arkadaşlar bunuda sizinle paylaşmak istedim
iyi akşamlar arkadaşlar...
krikocum oğluşun doğumgününü şimdiden kutluyorum hayatım fakat biz gelemeyeceğiz..
anneannemi kaybettik ,vefat etti malesef..annemin yanına gıdıyorum sürekli,,cok üzüldü tabii onunda sekeri tansıyonu var korkuyorum yemegını yesın ılacını ıcsın dıye sureklı takıp altında tutuyorum...
iyi akşamlar arkadaşlar...
krikocum oğluşun doğumgününü şimdiden kutluyorum hayatım fakat biz gelemeyeceğiz..
anneannemi kaybettik ,vefat etti malesef..annemin yanına gıdıyorum sürekli,,cok üzüldü tabii onunda sekeri tansıyonu var korkuyorum yemegını yesın ılacını ıcsın dıye sureklı takıp altında tutuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?