İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bu süreçte bence en doğru fikri almışsın hem kuzunu hemde anneni yanına alarak..
en önemlisi annen biraz buralardan uzaklaşırsa daha çabuk toparlar diye düşünüyorum..elbette acı nereye gidersen git seninle gelir..ama hani bi söz varya tepdili mekanda fayda var...
mekan değişikliği az da olsa acısını dindirmeye yardımcı olur işallah...
bizde az önce taziyeden geldik..çok sevdiğimiz komşu amcamız bayramın 1.günü vefat etti..annem çok hassas olduğu için ne yazıkki ona ancak bugün söyleyebildik ve taziyeye gittik..herkez o kadar üzgündüki anlatmak imkansız...onlara baktıkça şunu düşündüm...aslında ölüm her an bizlerle...sevdiklerimizle ne kadar hoş vakit geçirisek ve ne kadar kırmazsak onları o güzel...
çok etkileniyorum ben böyle olaylardan...belkide çok hassasım o yüzden...gecenlerde komşu teyzemiz vefat etti..camide cenaze namazı kılınıyor ve ardından helallik isteniyor imam şöyle bişe anlattı çok etkiledi herkezi...
insan hayatında 3 şeyden sorumlu olurmuş..evlat mal ve iyi niyet(ameller)
bunlardan ikisi yani evlat ve malları bu dünyada kalır iyi niyet yani amelleri beraberinde gidermiş...çok doğru yaptığımız iyilik vew kötülükler gidicek beraberimizde...herkez mutlu yaşasın istiyorum hep...

Son düzenleme:
ayyy ne çok yazmışım...ezginin üzüntüsü ve beraberinde bizimde taziyemiz benim duygusallaşmama neden olmuş..şimdi ne çok zırvalamış sanki biz bilmiyoruz demeyin arkamdan lütfen
sadece çok hassasım ben duygularımı yazmışım size o kadar...

çıtırım kuzunla bu kadar uzun süre bir arada olduktan sonra pazartesi ayrılmak çok zor gelirdi zaten,iyi düşünmüşsün hepiniz için en doğsurus bu olur herhalde.miniğimin yazdıklarına aynen katılıyorum.ve miniğim ne zırvası,hayatın ta kendisini yazmışsın sen,doğru ve hiç unutmamamız gereken şeyler yazmışsın.Allah hiç birimizi ağzımızın tadını bozmasın canım ve sizinde başınız sağolsun

Minikprensesim bu yaşananlardan etkilenmemek mümkünmü hiç,sadece insan çok yakınında yaşamayınca bazı şeyleri unutuyor,sanki bizim başımıza gelmezmiş gibi geliyor.Yazdıkların çok güzel benim çok hoşuma gitti,hiçte zırva falan değil.
Çıtırım senin için sevindim,bebişinle beraber olmak sana bu dönemde çok iyi gelecektir.

Ayyy hepinizi çok özledim bu arada doğumgünü münasebetiyle görüşücektik ne güzel ama kısmet değilmiş.Cumartesiyi iple çekiyorum.Bu arada kim hangi ikramı yapıyor arkadaşlar!!!

KRİKİTOSUM herşey çok güzeldi,tekrardan Mertimin doğum günü kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun ailecek,çokkk öpüyorum canım

tunayektacım evet canım,maalesef bugün bir çok kişi hastalık sebebiyle gelemedi.çıtır özel durumundan gelemedi,sen hastalıktan,Şirinin eşi izinliymiş bugün ev bakacaklarmış,o yüzden gelememiş,yani anlayacağın grubuzdan 3 kişi eksikti.Allah nasip eder bir aksilik çıkmazsa cumartesi bendeyiz,bende iple çekiyorum valla,özledimmm!
mamalara gelince aklımda birkaç tane var ama kararsızım açıkçası.Bir mini kumpirlerden yaoayım diyorum,hem çok lezizi hem çok şık duruyor,bir pasta yapayım diyorum,bir de börek var aklımda,ne böreğin çeşidine ne pastaya karar verebildim,hepsini birden yapsam mı,ona bile karar veremedim.yani anlayacağın kararsız kazım şeklindeyim bu ara :))))) herkes kararını versin de,ona göre bir menü oluşur,ben de ona göre kararlarımı veririm olmazsa

bencede sen ev sahibi olarak bişeylere karar ver ve biz ona göre tatlı mı yoksa tuzlu mu bişeyler yapıcağımızı bilelim...

teşekkür ederim tüm arkadaşlarıma bende cumartesi iple çekiyorum sapişim sen fazla bişi yapma bide biz yapınca çok oluyor bende çok kalmıştı valla atılmasın günah olmasın die günlerce yedim onları ev sahibi 1 çeşit isterse yanına kolay ortaya bişi daha yapabilir gelenlerde getirir sen şimdi 3 çeşit yapsan bizde 5 kişi herbirimiz bişi yapıcaz oohhhh çok olur bence yenmez atılır yazık günah

amannn olma miniğim 27 kasımda tam kadro olalım karanlık bir odaya geç belki geçer başın geçmiş olsun

tamam o zaman kızlar ben börek yapıcam,bir de belki kendimi tutamayıp pasta da yapabilirm )bizde pasta börek çörek çok sevilir,yenir,bir de benim gelenim gidenim de oluyor,ikramlık bişilerim hazır da vardır genelde zaten.yani israf etmeyiz,hiç yemek atmam mesela,mutlaka benim yemeğimde nasibi olan biri ya da birileri olur ve hiç atmam çok şükür

tatlım vitamin filan al,bol ıhlamur adaçayı vs.. iç de hasta olmayasın canımm Allah korusun

kısırında mercimek köftene benziyorsa benim için hiç bir mahzuru yok şekerim,tadı çok güzeldi

bu iğrenc yerden merhaba herkese....
yıne yanlızım getırmedım cocugu..burada işlerim cıktı..ıklım olsaydı onları yapamayacaktım..bu hafta da boyle gececek yani..
cmt günü kısmetse bızde katılıcaz... ozellıkle yapmamı ıstedıgınız bır sey var mı?varsa onu yaparım yoksa aklımda bır tuzlu tarifi var.onu yapabilirim.

krıkocum umarım d. gununuz güzel gecmıstır canım.mertin dogumgununu tekrar kutluyorum,nıce yaşlara inş..

minikprensesim cok tesekkur ederim sana ...kalbin ,yüreğin tertemiz,,,dileklerin için cok tesekkurler..

tunayekta nasıl oldunuz canım iyileşebildiniz miii? benım kızın da pazar burnu akmaya başladı,,anne burnum aktı deyip durdu :)
hafifti ama inş çoğalmaz..

kesınlıkle katılıyorum mercımek koftelerı harıkaydııı

Son düzenleme:
ozaman su durumda secil börek yapıcak, banu kısır, ezgi de tuzlu yapıcak
biz geriye kalanlarda tatlı bişiler yapalım o halde...sizce nasıl olur???

Selam kızlar
bugün tunayektayla forum bornovanın karşısındaki joyfull house a gittik,şu diğer taraftaki yılbaşı temalı tanışma partisi için görüüşmeye.henüz bir fiyat veremediler,çocukların aylarını yaşlarını istediler,onları bildirdim.yarın fiyatla ilgili bilgi verirler bana sanıyorum.sizede buradan yazarım.listeye minikprensesi,eyciki,krikitosu,çıtırı da yazdım,haberiniz olsun.yani bizim grup eksiksiz gidicez Allah izin verirse

miniğim tatlı olayı bana uyar ama en son ben krikoya giderken tatlı yaptım bilyorsun biraz dağıldı gerçi benim buralarda yokuş yok,o gün arabayla yokuşta durunca gitti tatlı.aslında hata bende,kucağımda tutsaydım bişi olmazdı,gerçi kızla nasıl tutacaksam kucağımda :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…