bu süreçte bence en doğru fikri almışsın hem kuzunu hemde anneni yanına alarak..
en önemlisi annen biraz buralardan uzaklaşırsa daha çabuk toparlar diye düşünüyorum..elbette acı nereye gidersen git seninle gelir..ama hani bi söz varya tepdili mekanda fayda var...
mekan değişikliği az da olsa acısını dindirmeye yardımcı olur işallah...
bizde az önce taziyeden geldik..çok sevdiğimiz komşu amcamız bayramın 1.günü vefat etti..annem çok hassas olduğu için ne yazıkki ona ancak bugün söyleyebildik ve taziyeye gittik..herkez o kadar üzgündüki anlatmak imkansız...onlara baktıkça şunu düşündüm...aslında ölüm her an bizlerle...sevdiklerimizle ne kadar hoş vakit geçirisek ve ne kadar kırmazsak onları o güzel...
çok etkileniyorum ben böyle olaylardan...belkide çok hassasım o yüzden...gecenlerde komşu teyzemiz vefat etti..camide cenaze namazı kılınıyor ve ardından helallik isteniyor imam şöyle bişe anlattı çok etkiledi herkezi...
insan hayatında 3 şeyden sorumlu olurmuş..evlat mal ve iyi niyet(ameller)
bunlardan ikisi yani evlat ve malları bu dünyada kalır iyi niyet yani amelleri beraberinde gidermiş...çok doğru yaptığımız iyilik vew kötülükler gidicek beraberimizde...herkez mutlu yaşasın istiyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?