İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Sapişim senin tatlı dağıldı,benim mercimek zaten hiç birleşmediboşver maksat gönüller bir olsun değilmi:)
Bu arada hakikaten ben hep soğanlı şeylermi yapıyorum yaaaa....
Birde cumartesi sana kaçta geliyoruz Seçilcim en son biraz daha erken gelelim dedik hatta çocukları uyutmak gibi hayalimizde vardı:97:
Doğrusu bence bu yumurcaklarla zor bu iş,ay bugün ne güzel dizilenmiş uyuyorlardı bizimkiler nerdeeeee,neyse uyumasalarda Ezgi'nin etkinlikleri var bu hafta değilmi?Ben çok heyecanlandım,bir kitap okuyorum bu sıra oyun grupları ile ilgili bir yazı var unutmazsam kitabı getiricem.

canım artık hava erken kararıyor zaten,o yüzden erken gelmenizde fayda var diye düşünüyorum.şimdi bu hafta bende olduğumuz için,çok sorun yaşamam diye düşünüyorum benimkiyle ilgili.çünkü evde alışkın olduğu ortamı olduğu için,daha bir sorunsuz oluyoruz tabiki.ama ben yinede uyutma taraftarıyım

saphicim tatlı yapıyım dedim ama kararsızım.neden kararsızım seninde dediğin gibi dağılır ve taşıması sorun olur diye düşündüm..
ama zaten arabayla gelicez...işallah düzgün şekliyle getirebiliriz..

bana kalırsada uyutmak en güzeli..ama hepimizde olduğu çocuklarımız ev ortamındaki düzenlerine alışık oldukları için biraraya geldiklerinde oyun oynamak uğruna uyumak istemiyorlar böylelikle bi süreden sonrada eziyet etmeye başlıyorlar,en azından benimki böyle..o yüzden uyutmak en güzeli...işallah c.tesi sorun yapmaz ve sana geldiğimde uyur saphicim..aksi halde ne yiyor ne de mızırdanması bitiyor...

ezginin etkinlikleri süper olucak bu hafta..hepsi bi arada tam bi kreş havası olucak nasipse..bende heyecanlandım şimdi..

eee pennn ne yapacağummm kızlar sapişim ev sabihi olarak sen de ben yapam yaptıklarının yanına ne tadlar yakışır sen iyi bilirsin elimden geldiği kadarını yapmaya çalışırım bu arada benim net kesin cepten girdim şimdi oyüzden sapişim mamalarla ilgili ben seni cuma günü ararım eğer nete giremezsem o güne kdar hepinize bayyy

Kızlar cumartesi 11:30 13:00 arası alsancak saysen de 2008 ve 2009lu bebişler için bir tanışma toplantısı varmış,anne +bebiş 25 tl imiş haberiniz olsun.

kız cumartesi bendesiniz ya,ne sayseni

krikom sen bilirsin canım,ne kolayına gelirse onu yap tatlım

bende pekmezli kurabiye yapayım diyorum sevmeyen varsa söylesin başka birşeyde yaparım.

Kızlar cumartesi 11:30 13:00 arası alsancak saysen de 2008 ve 2009lu bebişler için bir tanışma toplantısı varmış,anne +bebiş 25 tl imiş haberiniz olsun.

1,5 saat mi...gülerim ben buna ancak...

2008 li ve 2009 lu çocukların bır arada olmaması gerektiğini bılmek ıcın öğretmen olmaya gerek yok tüm anneler bılır bunu...oradakı yasanacak manzarayı ben az cok tahmın edıyorum..cocuklar ortalıkta dolanacak..yaşları ıtıbarıyle hepsı kendı halınde olacak..bır tane öğretmen verecekler yanlarına(öğretmen bıle degıl usta ogretıcı) 1,5 saatte ancak o cocukları bır araya toplamaya calışacak..ve basarısız olacak...
hanı yılbası partısı gıbı bır sey olsaydı eglence dıye kabul ederdım belkı ama yıne de 1,5 saatı ogrenınce istemezdım..bu cocuklar oradakı ortama,,cocuklara bıle alısamazlar o kadar zamanda....boyle seylere ben kanmam..saysen i biliyorum..yıllar once musuruyle de tanısmışlığımız var..bunlar anaokullarının ticari faaliyetlerinden sadace biri..içi bomboş birşeye 25 lıra vermem..onun yerıne gıder guzel bır kıtap alırım heralde kızıma..hı amaç anaokulu gormekse zaten ona da ıhtıyacımız yok,,cocuk zaten içinde büyüyecek..yanlış anlamayın sadece benım fıkrım bu...bna sacma geldı acıkcası..

saphicim bu arada erken gelelım falan dıye konusmustuk ama saat belırlenmemıstı..kesınlestırırsek ıyı olur hayatım..

joyyfull house için sartları öğrenmem lazım benım once..ne tür etkınlıkler yapılacak,yaş grubu,kac saat ve ne kadar?? şeklinde..
uyarsa ben katılırım kesin..

saphicim bu arada erken gelelım falan dıye konusmustuk ama saat belırlenmemıstı..kesınlestırırsek ıyı olur hayatım..
canım 13.00 gibi gelin isterseniz,ya dA 12.00 Mİ Desek,çünkü saatler çok kayıyor zaten biliyorsun
joyyfull house için sartları öğrenmem lazım benım once..ne tür etkınlıkler yapılacak,yaş grubu,kac saat ve ne kadar?? şeklinde..
uyarsa ben katılırım kesin..

joyfull la ilgili bilgileri yazayım canım hemen.hem sana hem diğer kızlara da bilgi vermiş olayım.13.00-16.30 saatleri arasında olacağı düşünüldü.çocukların yaşları karışık,2 adet 4 aylık bebekte var,8 aylık,9 aylık,18 aylık vs.. de var ama çoğunluk 2 yaş,en büyükleri 2.5 yaş.joyfullun müdürü bizden çocukların aylarının çok önemli olduğunu ,mutlaka liste yapıp yollamamı istedi,ben de yolladım.çünkü ona göre çocukları gruplandırıp,ona göre başlarına öğretmen sayısı belirleyeceğiz dedi.bütün çocuklar aynı yerde olmaz dedi,yaş gruplarına göre aktiviteler,oyunlar,eğlenceler farklı olacak dedi.Bu açıdan olması gerektiği gibi diye düşünüyorum.
çocuklar gruplarına göre ayrı sınıflarda bakım/aktivitesi yapılırken bizde zeminin bir alt katındaki büyük bir yer olan yemekhane bölümünde olucaz.Büyükler için açık büfe ikramlar,yiyecek içecek,müzik eşliğinde sohbet ortamı.masalara da bir kaç tane laptop koyacaklar,çocukları kamera sistemiyle izleyebilelim diye.ya da kendi laptopumuzu götüredebiliriz,ayrıca ofiste de tv var,ordan da izleyebiliriz.
kişi başı=20 Tl (çocuklar dahil) çıkarttıkları fiyat bu.ancak ben babalarda gelirse + 20 Tl nin fazla olacağını,başka yerlerin daha uygun fiyat verdiğini,tekrar fiyat belirlemelerini istedim,yani en azından gelmekisteyebilecek babalar için.Durum böyle canım

tatlım msn açabilir misin

sağol canım.. bu sekılde ıyı gıbı geldı bana..katılırım heralde..
msn actım ama sen yoksun..
bıde benım baglantı gıdıp gelıyor..bı acık bı kapalı haberın olsun...

iyi geceler tatlışlar
bugün 2008 kasım annelerinden bir arkadaşımla darilgenle konuştum.onu da davet ettim grubumuza,çok tatlı ve uyumludur kendisi.İsmi Ayşe,9 kasım doğumlu oğlu Ateş ve 2.5 ay sonra dünyaya gelecek olan Toprakla birlikte katılacak grubumuza ve günümüze,tabi sizler için bir sakıncası yoksa.Cumartesi günü bana gelicek o da.Çok seveceğinizi düşünüyorum.Ayşe profiterol yapacakmış,hamile halinle yapma sen bir şey,zaten bizler yapıyoruz,yeter o kadar dedim,ille yapıcam dedi

saphicim yeni bir arkadaşla tanışmış oluruz ne kadar güzell...ben mutlu olurum şahsen...
ama keske o haliyle yapmasaymış bişeyler..ona üzülürüm işte..

yılbaşı partisiyle ilgili bazı değişiklikler var kızlar.dün iki hanım bostanlıdaki playhouse a yani yeni adıyla şeker portakalına gitmişler,partiyle ilgili görüşmek için.Çok memnun ayrılmışlar ordan,herşeyi beğenmişler.Hatta ben size aynen kopyalayım

Benim yorumum:

plahhousela görüşen arkadaşın cevabı:

durum bu şekilde kızlar.Şahsen ben joyfull ya da playhouse farketmez,o tür yerlerden emin değilim.Çünkü oraya da yazmıştım,burada da yazmışımdır,benim kızım benden ayrı durmuyor.bu durumda da benim için özel bakıcılı bir ortam olması farkettirmiyor.Kimisi de eşiyle gelecekmiş,çocuklara bakma açısından yardımları olur diye.E yine burda bir tezatlık oluşuyor,babalar gelip çocuklarla ilgilenecekse ordaki bakıcıların ne anlamı kalıyor.
Bir taraftan böyle düşünüyorum ve bizi ancak nuhun ya da topolino veya benzeri bir yer paklar diyorum;
diğer taraftanda bir de öyle bir görelim,tecrübe edelim,belki de herşey çok güzel olur diyor.Yani anlayacağını ben kararsız kaldım.
yalnız şu anda herkes playhouse yani şeker portakalını istiyor,bilginizi olsun.Ben nuhunda ve topoilnodan da fiyat alacaımı yazdım ama ilgilerini çeker mi bilmiyorum.Ben diğer tarafta yeni olduğum için sanıırm,herkes arkadaşları olan bayanın istediği şeker portakalını tercih etti

saphicim topolinoya da sadece cocuklar alınıyor içeri,,içerde öğretmenlere teslım edıyorsun.. o yüzden orayı da elemek lazım..

nuhun gemisi de içerde her yaş grubu cocugun oldugu bır ortam..acıkcası korkuyorum ben rahat olamıyorum orada,ıttırıyorlar,ezıyor gecıyor buyuk cocuklar..amaa sadece bizler olsak meselaa harıka bır ortam olur orası ama o da mumkun olur mu bılmıyorum,gorusmek lazım..

bunların dışındaki yerlerden de bende playhouse tercıh ederdım heralde..
saysen i kesinlikle kabul etmıyorum.cok sacma ona gelmem..

joyfull housetan gelen son mail.Diğer tarafa da yazdım,ben joyfull taraftarıyım.eğitimli uzman öğretmenler ve psikolğu olan bir yer varken niye bakıcı ablaları tercih edeyim ki.sonra menüsü de daha güzel.Ayrıca playhouse 2 saatle sınırlı,joyfull 3.5 saat.isteyen 2 saat sonra kalkar,isteyen sonuna kadar kalır,2 saat çokkkk kısa bence.Tabi yine de çoğunluğun kararı,yukarıda alıntılarını yaptığım arkadaştan yana yani playhousetan yana.bence onunla uzun zamanıdr arkadaş olmalarının da etkisi büyük.
saysenle ilgili aynı fikirdeyim canım
topolinoya hiç gitmedim ama giden bir arkadaşa sordum,içeri girilmiyormuş filan dedim,o da yoo biz giriyoruz dedi.

bunları yarın ayrıntılı olarak konuşuruz ama bana uymuyor gibi bu parti,katılıp katılmamak da kararsızım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…