Merhaba ben Çiğdem. Ben de İzmir'li anneyim ama daha yeni anne oldum. Aranıza katılmayı çok isterim. Oyun grubuna da bebeğim biraz daha büyüyünce iştirak ederim sanırım.
seçilcim herşey çok güzeldi emeğine yüreğine sağlık tatlım...
ama hepinizden bi ricam var...eminim hepinizde bana katılacaktır..bugün ezgide böyle söyledi...çok karmaşa yaşandığı için bugünde çocuklarımız için bişey yapamadık..ezgininde önerisi şöyle evde toplandığımızda ilk etapta çocuklarımızla aktivite yapmak ve sonrasında yeme faslına geçmek..bencede en mantıklısı böyle olucak..çünkü aksi çok zor oluyor..bugün ben çok fazla üzüldüm..bebişim çok huzursuzdu..nedenini inanın hala çözebilmiş değilim..o öyle olunca bende çok üzülüyorum..bu yüzdende evde toplandığımız saatlerde hepsi daha dinamik oluyor ve sanırım ozaman hepsini biraraya toplamak daha kolay olucak...bu benim nacizane fikrim...
sonuçta çocuklarımız için bi araya geliyoruz ama ne bizler anneler olarak 2 laf edebiliyoruz peşlerinde koşmakdan ne de onlar güzelce arkadaş olabiliyorlar...
bunları yazdığım için kırılcağınızı ummuyorum ben, ama kırıcı bi cümlem olmuşsada lütfen belirtin..hepimizin fikri ile iyi bi gün geçirmek benim en büyük isteğim..biraraya gelmemizin sonucunda gün bitiminde paylaşım sağlamış olsun kuzularımız...
Merhaba ben Çiğdem. Ben de İzmir'li anneyim ama daha yeni anne oldum. Aranıza katılmayı çok isterim. Oyun grubuna da bebeğim biraz daha büyüyünce iştirak ederim sanırım.
saphiram bizimde yoksa aranıza katılmamız mkansızmı oğluşumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?