İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi akşamlar tuna yektada ne zamn ayın kaçında toplanıyorduk arkadaşlar 11 aralıkmıydı çünkü bir grup arkadaşlar cumartesi yemeğe gelmek istiyorlar tammdaa 11 ine denk geliyor söylüyimde ta bu cumartesi yada daha sonraki bir cumartesi gelsinler

ayy bu arada herkezcikler nasılll bebişler iyidir umarımmm

Son düzenleme:
iyiyiz eycikim sen nasılsın zeynep nasıl gece uykularından şikayetçiydin düzeldimi azcık

kocam beşiktaş maçını izliyor bi yandan da arda yı sallıyor bende nette takılıyım dedim ama yapçak bişii bulamadım sıkıldımm

naber kıslarrr...bi tek gülbinciğim burda nasılsın gülbin...
ohhh sallasın bakalım biraz keyif yap tabi canım :)))))
bu hafta değil haftaya cumartesi banudayız galiba...bende öle biliyorum...bu haftada kuzumun doğum günü...nasipse bende güzel bi parti yapmak istiyorum ama henüz tarihi belli değil....hepinize haber vericem yeri ve saati hakkında...

iyiyim ayşemm ayşemmm demek miniğin doğum günü hadi bakalım haberini bekliyoruz 18 ocak değilmiydi sudişin doğum günü öyle aklımda kalmış yoksa

yok tatlışım 5 aralık kuzumun doğum günü ama sömestr tatilinde ablamında gelme ihtimali var ona göre bi tarih ayarlıyım diyorum ama bakalım nasip biraz geç olucak ama olsun bişey farketmez sanırım...

18 değil ama 19 0cak zeynebinve zelihanın doğum günü tatlım sen onunla karıştırıyosun...

Selam kızlar bigisayarım tamir oldu geldi,akşam misafirlerim vardı,erken saatte giremedim,ancak fırsatım oldu ama kimse yok galiba neyse olsun.Hepinizi çok özlemişim direk buraya girdim
Kızlar bu arada menümüde belirledim
1.Lokum tatlısı
2.Kıymalı börek

canım hoşgeldin :79:
pc nin tamir olmasına çok sevindim,bizde seni özledik
ben ne yapacağımı söylemiştim ama buraya da yazayım;torpil yapıcam nasip olursa.İnşallah beerebilirim,daha önce hiç yapmadım çünkü,ilk denemem olacak,sizde deneklerim :76:

Sen ne zaman istersen o zaman yap canım,biz her türlü geliriz nasıl olsa

bende iyiyim tatlım gece uyanmıyor ama sabah kalkıp akşam yatıyor aynı biz gibi mekanik bebek galiba

bende yoğurtlu patates salatası yapıcam sarımsak sevmeyen varsa söylesen başka birşey yaparım?

Kızlar bu arada 11 Aralık Cumartesi günü hepinizi saat 12 'de evceğizimde görmek istiyorum,gelir gelmez hemen Ezgi'nin oyun bebişlerimize hazırladığı etkinlikleri büyük bir zevkle uygulayacağız daha sonrasında serbest zaman eşliğinde mamalarımızı hüpleteceğiz
Oyun grubumuzun amacına ulaşması açısından zamanında gelmeniz rica olunur.:80:
Ezgi'cim senin bizden istediğin başka birşey varsa lütfen belirtirmisin yada benim yapacağım birşey varsa!!!
Bu arada bu smile tam benim oğlumu tarif ediyor...

selam herkese...

mamişleri belirlemişssinizz bakıyorummb......ben karar veremedım..aslında cok sey var yapılacak ama ben hem güzel hem de pratık bıseyler yapmak ıstıyorum..cunkü cuma aksam gelıyorum bılıyorsunuz eve,,cocuk ılgı ıstıyor,koca ilgi istiyorr,,ev işleri de cabası..vakıt cok kalmıyor..bakalım düşüneyim bıraz..

tunayektacım etkınlıklerı tekrar gözden gecırecegım,ekleme veya cıkarma yapabılırım belkı..sımdılık ısedıgım bır sey yok canım...ama saat konusunda hemfikirim..etkınlıklerı yapıp cockları bır guzel yorunca onları uyutup sonra bız keyfimze bakabılırız aslında.. uyandıklarında da bıraz oynarlar sonra herkesss eveee marşş marşşşş :)

krıkoo bırlıkte mı gıdıcez yıne nasıl yapcaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…