İzmir'de Bebek Oyun Grubu

banucum çok doğru söylüyosun gecen sefer biz zelişimle biraz geciktik ama o gün benim kızım geç kalkmıştı ancak gelebildik bizde..bu sefer allah izin verirse öle olmıycak işallah..zamanında orda olup güzel güzel oyun oynatıcak ezgi ablaları...aslında heyecanlanıyorum kızımın aktivitelerini izliyceğim için..zaman ne çabuk geçmiş sanki daha dün gibi emzirdiğim günler...yaşlandık be ya

ezgicim senin grubuna bende dahilim çünkü bende henüğz ne yapıcağıma karar vermedim..daha önümüzde günler var nasılsa hallederiz bi şekilde...

selam şekerler bende heyecanlandım bakalım nasıl oynuycak yawruşlar bu arada banuda 12 oluncaksa biizm 11 de yola çkmış olmamız lazım bakalım 2 bebeyle nasıl yetişeceğim beni eşim bırakıcak mecburen gelmek isteyene arabamızın kapısı açık yawruşlarım

ben fellah köftesi yapmayı deniyeceğim ziraaa daha önce hiç yapmadım bi denerim becerebilirsem onu düşünüyorum yok eğer beceremessem acilinden kek yapar getiririm öptüm sizi

kız krikooooo sakın bir daha ,ay ben kek börek ikramlık hazırlayamam ya da yemek yapamam vs deme,inanırlar valla :82: becerikli,arkadaşım benim,kız kolay mı fellah köftesi yapmak,minik minik sinir gelir insana hem zaman alır o.

hatun becerikli napalım yaaa hem 2 çocuk hem koca hemde fellak köftesiiii vallahi seni ayakta alkışlıyorum gülbinnnn

sabahtan online gözüküyodun kutucuk yeşildi o yüzden dedim bende...
oooooooooooo bizsiz görüştünüz demek aşk olsun ((((

Allah Allah şaşırdım bak yeşil görünmeme.Bizim bir hesabımız vardı kendisiyle de ondan geldi tatlım

zelişim canım benimmmmm
sabah uyandığımda gördüğüm doğum günü mesajı tüm iyi dilekleri içeriyordu desteğin için çok sağol tatlışım...

Son düzenleme:
Ayyyy inanmıyorruuuuum minikprensesiiim unuttum ben bugün 5'iydi yaaaa,çok özürdilerim bunu telafi edicem muhakkak canım.Selin Sude prensesimizin doğum günü kutlu olsun,iyiki doğmuş,iyiki doğurmuşsun.İkinizide çok seviyor çok öpüyorum canım.

hiiiiiiiiiiiiiiii dünmüydü ayın 5 i selin sudenin doğum günü olduğunu biliyordumda dün ayın 5 i olduğunu untmuşum kusura bakma ayşem ayşem dün zor bir gün geçirdim bugün seni arıyacağım mutlaka daha erken şimdi aramıyım

Son düzenleme:
banucum çok sağol tatlım arayarak beni çok mutlu ettin...
gülbincim canım kafana takma hiçbişeyi.hiçbişey senden daha değerli değil öle düşün..arayarak sende beni çok mutlu ettin teşekkürler...

Kızlar belki biliyorsunuzdur ama ben yazayım,fayadalanacak arkadaşlar için,raylı sistem çalışmaya başladı,trene binerek evime gelmek isteyenlere duyurulur.Biz bugün bindik,Tuna Yekta Bey ''Tiyen bin,tiyen bin''diye ağlayınca 3 durak gittik,3 durak döndük,çok hoşuna gitti.Sadece onların keyfi için bile binilebilir bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…