İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Sapişim aslında ski tren yolu ve durakların yerleri aynı zaten,bizim buraya Gaziemir-Çiğli istika*****de,ama Üçyol-Bornova metroya binip Halkapınar aktarma yaparak da gelinebilir.Sanırım 20 dk'da bir sefer yapılıyor.Kalabalık olsada hiç sarsmadığı için çok rahat gittik geldik,doğrusu bize yer veren oldu ama biz ayakta kapıdan dışarıyı seyretmeyi tercih ettik:)

Muhtemelen bizi ***** getirir ama gerekirse rahat bir yöntem tren.aynı şekilde eycikin evine de gidilebiliyor,hatta bence onun evine gitmenin en kolay yolu tren.halkapınardan tren değişikliği yapıp devam ediyorsun.Senin o tarafa da öyle yapılmış demekki.süper valla.peki o tren nereye kadar gidiyor bilgin var mı canım.o tarafa da taşınmayı düşünebilirm de

Kızlar dün feci baş ağrısı çektim,uzun aradan sonra dün gece 10'da yatağa gümledim,ama sonra yine kalktım tabii,bebişim etrafa koku salınca babamız uyandırdı.Hala toplanmış değilim,anlamadım nedendir.Neyse cts sizleri büyük bir heyecanla bekliyorum kızlar....
Sapişim tren kalkış saatleri ile ilgili broşür elimde Çiğli diyor,mavişehir,karşıyaka,diğr tarafta da cumaovasına kadar gidiyormuş,sanırım Aliağa tarafınada gidecek ilerde...Ben sevdim bu tren olayını bizler için büyük rahatlık,herkes tren yoluna yakın biryerler taşınsın

geçmiş olsun banusum baş ağrısı feci.niye bazı harflere yıldız koymuşlar yaa ayıp bişi yazmıyoz ki biz herşeyi yıldızlıcaklarmı artık

Merhaba arkadaşlar, ben Ayşe, Banu'nun da yardımıyla sizi burda bulabildim sonunda
Herkes haftasonuna neler yapacağını az çok belirlemiş, ben de 2 seçeneğe indirdim, eğer tatlı az derseniz karınca tatlısı, tuzlu az derseniz de sarma yapabilirim, sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Cumartesi saat 12 gibi görüşmek dileğiyle, hepinizi ve bebişlerinizi öptüm.

aramıza hoşgeldin aysecik..adaşım...

bende cumartesi için makarna salatası yapmayı düşünüyorum..farklı bi fikriniz varsa söyleyin lütfen...

Ayşe'cim hoşgeldin canım,bu arada kızlar bu menüye göre ben pazardan itibaren rejime başlamalıyım:76:

Selam kızlar
isterseniz menüyü listeleyelim

1-saphira - torpil

tunayekta sen rejime başlayacaksan ben sizin balkondan atlayayım o zaman :117:

sapişim sana katılıyorum yarın nasıl gidiyoruz plan varmı plan

Son düzenleme:
canım biz çıtırla konuştuk.yarın 11,15 te sizin kapının önünden alıcaz seni.geldiğimizde aşağı inmiş olursan beklemeyiz hiç canım.

ok ozamn ben yiğitle aşağıya inerim ikisini birden indiremem çünkü yada arda yı bırakırım evde yiğit ben bakarım illa bırak ardayı diyip duruyor siz geçen sefer getir dediniz die getiriyim diyorum ama bi yandan da mert le rahat ilgilenebilmem oyunlara katılabilmem için ardanın olmaması gerekiyor sonuçta hepimiz bebeklerle oyun oynuycaz

canımcım Ardayla ilgili bir şey diyemiyorum sen bilirsin.ben mıncıklamak isterim tontoşumu herkes de bayıla bayıla mıncıklar ama Mertle ilgilenme durumun var bir de.Sen bilirsin yani canım

Kızlaaar sabah erkenden kalkıp böreğimi yapacağımibirde tatlımın son şeklini vermem gerekiyorki zaten asıl iş oooo.ama ben hala buralardayım,hava soğuk sıkı giyinin ama bizim ev sıcak merak etmeyin,yarın(yani bugün)eğlemnelim,coşalım,oyunlar oynayalım aaayyy hadi gelin kızlar bekliyorum

banucum canım herşey çok güzeldi,herkezin emeğine sağlık...
yaptığımız başlangıç eğitimi çok güzeldi en azından güzel bi şekilde eğlendi kuzucuklar..hepinizi öpüyorum...

minikprensesime aynen katılıyorum,çok teşekkürler.
oyunlar da çok güzeldi benim kızım fazla katılmamış olsa da,gerçi zaten bekliyordum ben bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…