İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar ben size teşekkürederim,hepinizin ellerine yüreğine ve ayağına sağlık:)Çok çok güzel bir gündü,biz çok eğlendik,rahat rahat hem etkinliklerimizi yaptık,hemde birbirimize zaman ayırdık,bu rada birnizin hırkası kalmış kızlar 4 adette borcam var:)ben birdahaki gelişime muhakkak arabayla gelicm herhalde:)
NEYSE MAMA YAPMA LİSTESİ ŞÖYLE;

AYŞE(D).........ŞİRİN,GÜLBİN,SEÇİL
EZGİ..............ZELİHA,BANU,AYŞE
GÜLBİN...........ŞİRİN,SEÇİL,AYŞE(D)
ZELİHA...........EZGİ,BANU,AYŞE
AYŞE..............GÜLBİN,SEÇİL,AYŞE(D)
ŞİRİN..............EZGİ,ZELİHA,BANU

DURUM BU KIZLAR,BİZİMKİ ANCAK UYUDU,HATTA SIZDI HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

benim hırkam tatlım..zaten telefonlaştıkda söylemiştim...bişey unutucaktık zaten o da benim hırkam oldu :) neyseki önemli bişey değil..mem olsaydı napardık bilmiyorum bulana kadar :)))))

çok güzel bir gündü hepinize teşekkürler

oyunlarda çok güzel oldu devamı gelsin inşallah mert te çok eğelendi benimde çok hoşuma gitti

eycik im zahmet olmazsa yaptığın patatesin açık tarıfını yazarmısın damak tadıma çok uydu yapmak istiyorum

hepinize iyi geceler iyi uykular

Kızlar ben de bana gelirken yaptıklarınızın da,dün Banuya giderken yaptıklarınızın da tarifleriniz istiyorum.Bloğuma koyucam biliyorsunuz.:126:
Teşekkürler şimdiden

ben varım ama sen gitmişsin sanıırm.
kızlar biraz az önce çok korktuk ya Duru Okyanus odasındaki şifonyerin çekmecelerini açıp merdiven gibi en üstteki çekmeceye çıkmış.ön tarafından değil de yan tarafından basmış çekmecelere.en üst çekmeceye geldiğinde çekmecenin yan tarafı ağırlığını kaldıramayıp kırılmış.O arada gürültüyle odasına koştuk.manzara korkunçtu!Şifonyer olduğu gibi yere devrilmiş,tabi üzerindeki televizyon ve diğer ıvır zıvırlarla beraber! Altında kaldı sandım,aklımı kaçırıyordum.Bir baktım ki,kıl payı kurtulmuş,şifonyerin yanında yerde öylece şaşkın şaşkın bana bakıyor!verilmiş sadakamız varmış.Ne ağladım anlatamam,eşim de bi bana bi kıza bakıp durdu,o da çok korktu.Allahıma bin şükür deyip durdu.Allah beterinden korusun yavrularımızı

büyük bişey atlatmışsınız gerçekten..verilmiş sadakanız varmış rabbim korumuş yani..allah beterinden korusun...sizdede adetmidir bilmiyorum ama tuz ekemk çevir istersen başından ver bi fukaraya canım...
çocuklarda çok korktuğum şey bu..çünkü televizyon altında kalıpta ölen çocuk sayısı çok fazlaymış çok korkuyorum bende..allahım korusun durumuzu...

banucum cok tesekkürler herşey için...gercekten güzel bir gün oldu...
arkadaşlar sizlere de ayrı ayrı tesekkür ederim..
etkinlikler çocuklar büyüdükçe daha da güzelleşecek inş..
zamanla kollektif şekilde birşeyler yapmayı öğrenecekler inş..

seçilcim geçmiş olsun cok tehlikeli bir kaza atlatışşsınız..verilmiş sadakanız varmış canım.allah beterinden korusun..cok korkmuştur duru okyanus,,öpüyorum tontoşş yanaklarında onunn..

seçilcim özeline gönderdim gözleme tarifini..
fakat sana gelirken yaptığım patatesli çöreğin tarıfı evde .onu haftasonu yazayım..

tarıflerı bende sabırsızlıkla beklıyorum arkadaslar..mamalarımızın hepsı muthıstı..heınızın ellerıne sağlık..
özellikle darilgen in muhteşem profiterolü ve karınca tatlısını cok merak edıyorum..

çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kızlar.
çıtırım tarif için de teşekkürler,diğerini de sonra alırım artık

seçilim çok geçmiş olsun canım.verilmiş sadakanız varmış.aman kuzuya çok dikkat et.şimdi çok meraklı ve hareketli oldukları bi zaman.yalnız bırakmayı bırak,kafanı çevirmeye gelmiyorlar.canım bende kekin tarifini mesaj olarak attım.yine çok geçmiş olsun canım.öp duruokyanusu:)

Sapişim çok çok geçmiş olsun canım,gerçekten verilmiş sadakanız varmış,hayatım sen onun odasındaki herşeyi boşalt bence artık bunlar kendilerini aştılar devamlı tırmanma halindeler,tehlike saçıyorlar.Canım Duru Okyanus'ta nasıl korkmuştur kimbilir.Tekrar geçmiş olsun...
Kızlar bu arada eşim dişçiden elinde koca buz parçasıyla geldi,yatana kadar yanağındaydı,2 gün sulu gıda ile beslendi(sadece çorba),20'lik dişi çkilmiş ve 3 dikiş atılmış,bayağı ciddi durumdaydı.Yani anlayacağınız mamalar bana kaldı.Hepinizin tekrar ellerine sağlık kızlar....
Seçicim ben sana birazdan mail atıcam canım tarifleri...Çıtırım fotolar .ok güzel bende benim makinadakileri mail atayım,hoş daha bakamadım bile:)

banucum çağırsaydın yardıma gelirdik mamaları bitirmak için:)bu arada eşinede çok geçmiş olsun...20lik diş mahvediyor malesef.bende çektirdiğimde 15 gün şiş ve mor bir çeneyle gezdim.o yüzdende alttakileri çektirmeye korkuyorum

Hayatım bu dişçi çok iyi tavsiye ederim ağrısı ve şişlik falan yoktu ama haliyle küçükte olsa operasyon neticede,yoksa çekerken hissetmemiş bile...Tavsiye ederim...

Bu arada kızlar oğlum cumartesi gecesi yüz boyama kalemleriyle kendisi yüzünü boyadı bana göre büyük bir cesaretti

tunayektacım teşekkürler canım.Eşinin diş olayının hallolmasına sevindim,geçmiş olsun tatlışım.
Benimki boya görmesin her tarafını ve her tarafı boyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…