İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ben iki gündür şiddetli bir baş ağrısı çekiyorummmkızlar bişey sorcam.yılbaşı kutlamamız için yılbaşı çekilişi yapıcakmıyız??

geçmiş olsun canım,havalardandır belki.
çocuklara minik hediyeler verilcek diye biliyorum joyfullda
bir de doğum günlerinden dolayı şu sıra hepimiz çocuklarımıza aldık ve alıcaz diye vazgeçtik,daha önce konuşmuştuk bunu yani.ama yine de çoğunluğun kararına uyarım.
Şöyle de olabilir,çocuklara değil de birbirimize,minik hediyeler almak için çekiliş yapabiliriz.mesela kırmızı yılbaşı çamaşırı vs..

bende öyle düşündüm sapişim,çocuklara değil de birbirimize minik yılbaşı süprizi yapabiliriz diye düşündüm.kızlarada soralım ne derlerse ben uyarım:)

Günaydın herkese, kaç gündür ne zaman buraya bişey yazmaya çalışsam bakımda mı oluyor, bişeyler oluyor işte yazamadım bir türlü.
Biraz geç kaldı ama hepinize teker teker teşekkür ediyorum, çok güzel bir gündü.
Seçil çok büyük geçmiş olsun Duru Okyanusa, Allah korusun bütün bebişlerimizi..
birazdan vaktim olursa sana tarifleri yollarım.
bir de bu hediye işine ben sıcak bakıyorum, güzel olur gibi.
şimdilik hoşçakalın..

Bende giremedim ne zamandır.
Cumartesi günü çok güzeldi herkese teşekkürler.
saphiş çok geçmiş olsun allah korusun üzerinede düşebilirdi.
kriko tarif çok basit patatesleri haşla sıvıyağ koyarak püre yap.havucu soğanla kavur.önce patatesi yay sonra havucu en sonda sarımsaklı yoğurt.yoğurt süzme olursa ii olur sulanma yapmaz.
hediye bencede güzel olur katılırım ben

ayyy sapişimm ne büyük bişey atlatmıssınız allah korumuş kuzumu birdaha yaşatmasın rabbim

eycikim teşekkürler salı arkadaşlar gelicek yapıcam umarım seninki kadar başarılı olabilirim

çekiliş için çoğunluk ne derse uyum sağlarım öyle büyükçe bişi alamayabirim hatıra kırmızı don alabilirim anca yeni yılda sans ve uyur getirsin diye siz büyükçe hediyeler düşünüyorsunuz ben katılmayım siz kendi aranızda yapın bu seferlik beni affedin canlarım

hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlar.Maalesef bugün bir kaza daha atlattık.Tam banyoya girerken,duş kabininin içine ayağını atmasıla kayması bir oldu.Kafasını fayansın tam sivri yerine vurdu.Anında şişti kafası ve birazda kesilmiş.Hafif kanadı,hemen buz tuttum.düşmesinden daha çok buza ağlıyor,hiç sevmiyor ama napiim çok korktum.Babasını aradım,hastaneye gidelim dedim.Geldi hemen,o da baktı,iyi gibi dedi.Sonra annem,ablam,teyzem onlarda baktılar,hastaneye gidilecek bir şeyi yok,neşesi de yerinde dediler.DÜşe kalka büyüyecek,sen nerelerden düştün filan dedi annem.Şimdi iyiyiz çok şükür.Hatta uyudu uyandı bile ama nasıl korktuğumu anlatamam

oyyy kıyamam kuuzuma ne fena ağlamıştır geçmiş olsun tekrardan çok yaramaz oldular çok durdurak bilmiyorlar saniye oluyo bitiyo anne olarak baka kalıyoruz ancak allah beterinden saklasın evlatlarımızı

Kızlar merhaba günlerdir netim yok evde şuanda internet cafedeyimSapişim tekrar geçmiş olsun canım sen bir hayır falan yap bence...
En yakın zamanda görüşmek dileğiyle kızlar bensiz fazla kaynatmayın....

saphiş geçmiş olsun tatlım nasıl korkmuşsundur tahmin ediyorum.
onlara birşey olunca dayanamıyoruz ama doğru düşe kalka büyüyolar tıpkı biz gibi

Sağol Banucum,uğraşmaya fırsat bulabilirsem aşure yapıp dağıtayım istedim aslında ama bakalım nasip..

evet eycikim aynen dediğin gibi,teşekkürler tatlım

sapişim çok geçmiş olsun bi dahaa..kıyamam kuzuma yaaa..nazar oldu zuzu.canım sen aşure yapcam de,ben gelirim yardıma.haber ver yeter.buda duruokyanusuma kocaman nazar boncuğuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…