İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sağol miniğim.offf çok korktum ama ya,o an aklıma geldikçe kötü oluyorum.onu korkutmamak için ağlamamaya çalışıyorum,ama kafasına buz koyarken ellerim titriyor filan,kabus gibiydi

Günaydııııııınnn
sabah 5.30da kalktık oyun oynuyoruz burayada bakayım dedim.
oohh aşureler yapılıyo ellerinize sağlık

zelişşşş inanmıyorum yine erkenden kalkmış...
kıyamam ya sonrada uykusuz kalıo uyuymak istemio...
benim kuzumda gece hiç uyuyamadı desem yeridir..dün burnu akıyordu gecede tıkandı hep burnu tam tersine oldu yani..
nefes alamadığından hep huzursuzdu yavrum ((((

Kızlar günaydıııın!!!!Herkese iyi bir haftasonu diliyorum.Minikprensesim geçmiş olsun canım,sen ona bol C vitamini topingi yap ilerlemeden iyleşsin...Ben dün oğlana nar,portakal,mandalina 3'lüsünü sıktım içinede pekmez kattım,takviye şart kış aylarında.Aaaa bu arada geçen gün Adnan İbrahim Saraçoğlu söyledi,hergün evde yarım litre suda 2 soğanı kabuklarını soyup,dörde bölüp kaynatın bu suyun buharını yani tencereyi evde gezdirin,yada işyerinizde hasta olmazsınız mikroplar kırılır dedi.Aklınızda olsun.

minikprensesim geçmiş olsun canım.benimkide bugün öyle,burunları akıyorbanu yeni gördüm canım.sen ayır benim aşuremi yemeye gelcemmmaşureye bayılırm.zeliş hayırdır,pek erkencisiniz!!

teşekkürler şirincim...sanada geçmiş olsun...

banucum onun bi farklısını duydum ben ve kış başından beri uyguluyorum..
porselen yada cam kaseye 3-4 soğanı koydum ve sudenin odasına dolabının üzerine koydum..soğan içerdeki mikropları çeker ve belli bi süre sonra kararmaya başladığını görürsünüz...
böylelikle gripal enfeksiyonlara yakalanma riski azalıyormuş yada en basit hali ile atlatılıyormuş..aslında her odanın görünmeyen bi yerlerine konulabilirmiş...

bunu bi doktordan dinlemiştim..onun üzerine hemen bende koydum..hatta ileri derece bronşiti olan bi hasta üzerinde denemişler bunu ve yatağının başının ucuna soğanı dörde kesip koymuşlar adam sabah kalktığında soğanı kararmış olarak bulmuşlar...belki inandırıcı gibi gelmiyor olabilir ilk bakışta ama soğanın cidden faydası çok büyük...

sağol minikprensesim.doğru diyosunuz kızlar.bende tv de izlemiştim.soğan ev içindeki gribal mikropları nötrlüyormuş.banucum yinemi canım ya.galiba tam yapmadan iade ediyorlar ondan.neyse telefonlaşırız bizde:)bebişlerinizi ve sizi öpüyorum kızlarr.kendinize iyi bakın.görüşrüz.

selamlar arkadaşlar...
hasta olan ve kazalar atlatan bebişlerimize geçmiş olsunn..

aşuree yapannnnlaraaaa afiyettt olsunnnn allah kabul etsin..
hiç kıskanmadım

Son düzenleme:
sevgili DARİLGEN
özelime tel no yazarsan sevınırım canım...öptümmm

selam çıtırım,geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.niye gelmiyorsun bakiim ylbaşı partimize hı?küstüm kii

Herkese merhaba,
çıtır pıtırcım özel msj attım sana ama özel msj kutun doluymuş, sana ulaşması için 1-2 tane silmen gerekiyormuş, kk öyle dedi..
kızlar herkes iyidir umarım, cumartesi görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum..

iyi akşamlar hanımlar

yarın arkadaşlarım gelecek mercimek köftesiyle eycikimin patesli tarifini yapıcam gelenler orta okul arkadaşlarım bu arada saçlarımı kestirdim mokkaaa döndüm çok kısa yaptı zati kısaydı şekil ver dedim daha da berbat oldu şekli umarım çabuk uzar birde saçlarımı gene siyaha boyattım sarıyı kullanması da bakmasıda zor geldi açıkçası yaza doğru uzamış saçlarımla sarıya dönüş yaparım artık :)))

ayşecim geçmiş olsun selin sude me umarım iyileşirde aramızda olursun cumartesi

ayşe darilgencim evininin açık adresini yazarsan sevinirim eşim açık adres istedi öyle daha kolay bulurmuş

hepinizi öpüyorummmm

nabersiniz kızlar,nasıl gidiyor
benim için hayat son zmanalarda hiç güzel gitmiyor.nedenlerini sormayın,boşverin ama tadım tuzum hiç yok.canım yemek bile yapmak istemiyo.kaç günlerdir hep pratik şeyler yiyoruz.bakalım aşureyi yapabilecek miyim bu sıkkınlıkla.eğer yaparsam zaten benim cumartesi gününki ikramım olacak.cumadan yaparım,vereceğim kişiler var.cumartesi de sizler için getirirm.Eğer yapamıcak olursam muhtemelen bir kek veya kurabiye yapıp getiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…