İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Sapişim üzüldüm hayatım yaa,çok ciddi bir problem değilse pek takma hayatım yaa,yada paylaşabileceğin birşeyse açık bize akıl akıldan üstündür,yardımımız olursa ne mutlu,insan paylaşınca hafifler
Krikocum üzme saçların için kendini canım beee eminim çabuk uzar,kısa saçında sana çok yakışacağını düşünüyorum,iceangelde saçlarını kestirmiş moda mı kızlar bu biz geri kalmayalım:81:

yok tatlışlar ya boşverin...pazar günkü yılbaşı partisiyle ilgili bile heyecanım kalmadı diyebilirim ama siz bana çok iyi geliyorsunuz.Cumartesiyi iple çekiyorum.Sizinle moralim düzelince,pazar günkü yılbaşı partisi içinde hevesim gelir belki

Herkese günaydın.
Saphiş üzme kendini umarım ciddi bir sorun değildir.Biz cumartesi unuttururuz sana herşeyi.
Krikitos güle güle kullan saçlarını tatlım yüzün güzel her model yakışır sana

Selam kızlar, krikocum sana adres yazma heyecanı ile saçlarını unutmuşum, eminim sana çok yakışmıştır, o güzel yüze ne yakışmaz ki
Saphiş canının sıkkınlığı umarım çözülemeyecek bişeyden dolayı değildir, cumartesi- pazar unuttururuz biz sana herşeyi, takma kafana tokadan başka bişey
cumartesi bişey yapamasan da olur hayatım ben hallederim istersen.
kızlar ben sarma yapıcam ama başka isteği, önerisi olan varsa da fikirlerinize açığım.
adres konusunda sıkıntısı olan var mı herkese tarif ve açık adresi yollayayım mı ne dersiniz?

Darilgenim telefon değiştirince senin no yu kaybetmişim ben.sen özelden tekrar bir yazıver bana telefonunu canım.Desteğin içinde teşekkür ederim

SELAM HANIMLAR

darilganim aldım adresini tatlım teşekkür ederim ayrıca güzel sözlerin içinde çok teşekkür

yorumlarınız çok güzel arkadaşlar siz bana iyi geliyorsunuz
iyiki varsınız hepinizi sefiyoruumm
sapişim sende sıkma canını yawrum inşallah halledilecek bişeydir anlatmak dertleşmek istersen dinlerimmm dinleriz tatlışım

ıyı geceler herkese..
darilgen canım boşalttım kutuyu ama mesaj gelmedı hayatım

seçilcim bazen olur boyle ruhunun daraldıgı,,hayattan sıkıldıgın zamanlar..duru okyanusa kocaman sarılll,,,hayatınızaa birr meleğin daha katılacagını yani teyze olacagını düşünn mutlu ol..

kızlar bır kac etkınlık belırledım ama acıkcası endişelerim var.. uygulamak ıstedıgım cok sey var ama malum ev ortamında oldugumuz ıcın dağıtıp-kırletmekten korkuyorum..:26:

bu arada evınde iri boyutta boncuğu olan var mı arkadaşlar??? ya da eşden dostan bulabılırım dıyen????cocuklarımızın içinden yün kalınlığında ip geçirebileceği büyüklükte istiyorum..

ya da vazgeçtim boncuktan...
aynı işlemi makarna ile de yapabilirim.neden daha önce aklıma gelmedı kı??
arkadaşlar etkinliklerimiz:

-ipe makarna dizme
-kaybolan eşyayı bulma oyunu..
-hikaye
-un ile resim yapma (işte bunda endişeleyim) darilgencım evinde gazeteleri serip plastik tabakalrın içinde çocukların un ile çalışabilecekleri bir ortam var mı?? hepimiz çocuklarımızın başında olacağımız için dökme olayı olmaz heralde ama ben yine de sorayım dedim.istersen bu etkinliği çıkartabiliriz..

sımdılık bunları belırledım..

Son düzenleme:
çıtırım desteğin için teşekkür ederim canım.
etkinliklerin de yine birbirinden güzel.İnşallah benim kuzum da katılır.Ben pek ümitli değilim.Özellikle un kısmında ben başında olsamda,yer gök un olabilir

etkinliklerin süper inşallah hepsi katılıp yaparlar grubumuzda olduğun için çok şanslıyız tatlım
saphiş nasılsın canım?

Merhaba arkadaşlar, ezgicim msjı yolladım canım, çok yoğundum sabah gelemedim buralara hiç o yüzden geç gördüm.etkinlikleri çok iyi düşünmüşsün, evle ilgili hiçbir sıkıntı olmaz, unlar dağılsa bile bir süpürürüz gider, hiç önemli değil yani.
sadece benim bunlar için yapacağım hazırlıkları bana yazarsan sevinirim, bügün makarna bakayım mı mesela yada ip?
Seçilcim ben seni birazdan arayacağım tatlım telin ben de kayıtlı.
kızlar Ezgiye de yazdım msjda, bizim evin orda özkanlar pazarı kuruluyor cumartesi günü, araba ile gelecek olanlar park sıkıntısı yaşayabilirler.

çok güzel etkinlik bunlar..gerçekten çok güzel olucak...teşekkürler ezgi iyiki varsın...

aysecim park sorunu demişsin bi şekilde buluruz tatlım ya problem olmaz sanırım...otopark falan varsa orayada park edebiliriz...

iyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anneleri:)sapişim sorun herneyse mutlaka bi çözümü vardır.zaman her derde devadır bi de minik meleğin.krikocum saçını güle güle kullan,alışırsın canım.gerçi ben anca alıştım.ezgicim çocuklar için hazırladığın etkinlikler süper.umarım benim paşada eşlik eder.yüreğine sağlık canım.zelişim canım o gün için kusura bakma.öyle bi merhabalaştık sadece ama dişçide randevumuz vardı,acele ediyorduk.ayşecim telini bana da mesaj atarsan sevinirim,evi bulma açısından.kızlar yılbaşı etkinliğine giderken kim müsaitse bizide alabilir mi?mümkünse.çıkmam gerek,komşudayım da.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.(pcim bozuk o yüzden bikaç gündür yokum ama aklımdasınız)iyi geceler...

olumsuz düşünme saphıcım katılır tabi nıye katılmasın..özeliikle duru nun yanında katılmaz benim kızım gibi cümleler kurma asla.tam tersine katılır,yapar,eder gibi olumlu cümleler kur..
ne kadar katılırsa katılsın kar bızım ıcın..zaten cok kucuk oldukları ıcın dikkatlerını dagıtmadan bırşeyler yapabılmek mumkun degıl..hemen dagılıyorlar.. cok normal bu..

etkinliklerin süper inşallah hepsi katılıp yaparlar grubumuzda olduğun için çok şanslıyız tatlım
saphiş nasılsın canım?

tesekkur ederim çok sağol canım benım

canım sen mümkünse hıcbırsey yapma bence hamile halinle..eminim diğer arkadaşlar da aynı fikirdedir..
yaprak sarma marma bence hiç uğraşma senin güleryüzün yeter artar bize
bu arada mesajın ulaştı.metroyla gelsem uzak mı olur dıyorsun simdi..arabayla da pazar yeri kabus gibi.zaten benim bilmediğim yerlere arabayla tek başıma gıdememe gibi bır fobim var sanırım.,

tesekkurler canımcım..ben sızlere tesekkur ederım..sizler de iyiki varsınızz

rica ederim cnım cok sagol..

makarnayı ben seçerim kızlar,,fakat şöyle çamaşır ipi gibi bir ip lazım.bende yok malesef. olan arkadasım var mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…