çıtırım desteğin için teşekkür ederim canım.
etkinliklerin de yine birbirinden güzel.İnşallah benim kuzum da katılır.Ben pek ümitli değilim.Özellikle un kısmında ben başında olsamda,yer gök un olabilir
etkinliklerin süper inşallah hepsi katılıp yaparlar grubumuzda olduğun için çok şanslıyız tatlım
saphiş nasılsın canım?
Merhaba arkadaşlar, ezgicim msjı yolladım canım, çok yoğundum sabah gelemedim buralara hiç o yüzden geç gördüm.etkinlikleri çok iyi düşünmüşsün, evle ilgili hiçbir sıkıntı olmaz, unlar dağılsa bile bir süpürürüz gider, hiç önemli değil yani.
sadece benim bunlar için yapacağım hazırlıkları bana yazarsan sevinirim, bügün makarna bakayım mı mesela yada ip?
Seçilcim ben seni birazdan arayacağım tatlım telin ben de kayıtlı.
kızlar Ezgiye de yazdım msjda, bizim evin orda özkanlar pazarı kuruluyor cumartesi günü, araba ile gelecek olanlar park sıkıntısı yaşayabilirler.
tesekkurler canımcım..ben sızlere tesekkur ederım..sizler de iyiki varsınızzçok güzel etkinlik bunlar..gerçekten çok güzel olucak...teşekkürler ezgi iyiki varsın...
aysecim park sorunu demişsin bi şekilde buluruz tatlım ya problem olmaz sanırım...otopark falan varsa orayada park edebiliriz...
iyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anneleri:)sapişim sorun herneyse mutlaka bi çözümü vardır.zaman her derde devadır bi de minik meleğin.krikocum saçını güle güle kullan,alışırsın canım.gerçi ben anca alıştım.ezgicim çocuklar için hazırladığın etkinlikler süper.umarım benim paşada eşlik eder.yüreğine sağlık canım.zelişim canım o gün için kusura bakma.öyle bi merhabalaştık sadece ama dişçide randevumuz vardı,acele ediyorduk.ayşecim telini bana da mesaj atarsan sevinirim,evi bulma açısından.kızlar yılbaşı etkinliğine giderken kim müsaitse bizide alabilir mi?mümkünse.çıkmam gerek,komşudayım da.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.(pcim bozuk o yüzden bikaç gündür yokum ama aklımdasınız)iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?