İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Günaydın kızlar,
Ezgi metro uzak olmaz hatta çok çok yakın, yani senin metroya ulaşman zor değil ise, bizim ev bölge durağının hemen önünde.
Ayşecim yakınlarda otopark yok ama bir kaç alt sokaklarda falan yer bulunabilir sanırım,
telimi yazıyorum sana ıceangel,
bu arada Ezgi düşündüğün için çok sağol canım benim, ben şimdi daha ağırlaşmamışken yapayım sonra kaytarırım:) ama sarmayı sardım bile ben, yarını sabırsızlıkla bekliyorum hepinizi be kuzularınızı öptüm.

canım ben metroya yakınım o yüzden metro ile bana daha kolay olucak..bende özeline sormstum hangı durak dıye ama sen yazmıssın zaten..
bende yarını sabırsızla bekliyorum..ayrıca;iklim cok mınıkkken bınmısti metroya,bırsey anlamaıştı tabi.ama şimdi değişk bir deneyim olacak onun için de ..mutlu olacak..

iyi akşamlar hanımlar 2 gündür çok hastasydım miğde bulantısı ve ateş kasık ağrısı oldu idrar yolları intihaplanması oldum umarım yarın daha iyi olurum bugün elimi bile kaldıramıyorum çünkü

beni eşim getirecek eğer gelebilecek gücüm olursa gitme sıkıntısı olanlar bana yazabilir alabiliriz onu

canım ya geçmiş olsun,inş daha iyi olursun yarına..

kızlar materyallerden sadece makarna ıhtıyacımız kaldı.büyük boy boncuk makarna bulamadım.evinde olan ya da bulabilecek olan var mı???
:26:

darilgencim evinde un var mı canım?lazım olacak

kızlar materyallerden sadece makarna ıhtıyacımız kaldı.büyük boy boncuk makarna bulamadım.evinde olan ya da bulabilecek olan var mı???
:26:

darilgencim evinde un var mı canım?lazım olacak

Ezgicim bende var makarna gelirken getiririm.yarın bizde metro ile gidicez.alolaşalım birlikte gidelim istersen.

çok geçmiş olsun canım.umarım daha iyisindir şimdi:)

daha iyiyim şimdi kızlar miğde bulantısı devam ediyor okadar inşallah daha iyi olurumda gelipte sizin huzurunuzu kaçırmam

krikom msn de yazmıştım ama burdan da yazayım canım.tekrar geçmiş olsun.
ben de zencefilli kurabiye yaptım kızlar.Yarına çok fazla şey olacak elimde.çamaşır siparişlerinizi yarın getiriyorum hanımlar.dore siparişleriniz henüz gelmedi.en kısa zamanda onları da size ulaştırmaya çalışıcam

krikocum biraz daha iyi olmana sevindim.seni ve minik prenslerini özledim ben.yarın daha da iyi olursun inşallah.kızlar bu arada cümlelerde bi bozukluk olursa idare edin,tel den çok zor oluyo yazı yazmak

iceangel tüm kalsörleri boşalttım ama özel mesajın gelmedi canım

herkes gitmişş
bende yatıyorum artık ..iyi geceler herkese..
yarın görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…