Günaydın kızlar,
Ezgi metro uzak olmaz hatta çok çok yakın, yani senin metroya ulaşman zor değil ise, bizim ev bölge durağının hemen önünde.
Ayşecim yakınlarda otopark yok ama bir kaç alt sokaklarda falan yer bulunabilir sanırım,
telimi yazıyorum sana ıceangel,
bu arada Ezgi düşündüğün için çok sağol canım benim, ben şimdi daha ağırlaşmamışken yapayım sonra kaytarırım:) ama sarmayı sardım bile ben, yarını sabırsızlıkla bekliyorum hepinizi be kuzularınızı öptüm.
Banu'nun pc bozuk tatlım yine.Bugün görüştük,iyilermiş,cumartesi görüşücez inşallah
iyi akşamlar hanımlar 2 gündür çok hastasydım miğde bulantısı ve ateş kasık ağrısı oldu idrar yolları intihaplanması oldum umarım yarın daha iyi olurum bugün elimi bile kaldıramıyorum çünkü
beni eşim getirecek eğer gelebilecek gücüm olursa gitme sıkıntısı olanlar bana yazabilir alabiliriz onu
kızlar materyallerden sadece makarna ıhtıyacımız kaldı.büyük boy boncuk makarna bulamadım.evinde olan ya da bulabilecek olan var mı???
:26:
darilgencim evinde un var mı canım?lazım olacak
iyi akşamlar hanımlar 2 gündür çok hastasydım miğde bulantısı ve ateş kasık ağrısı oldu idrar yolları intihaplanması oldum umarım yarın daha iyi olurum bugün elimi bile kaldıramıyorum çünkü
beni eşim getirecek eğer gelebilecek gücüm olursa gitme sıkıntısı olanlar bana yazabilir alabiliriz onu
Ezgicim bende var makarna gelirken getiririm.yarın bizde metro ile gidicez.alolaşalım birlikte gidelim istersen.
daha iyiyim şimdi kızlar miğde bulantısı devam ediyor okadar inşallah daha iyi olurumda gelipte sizin huzurunuzu kaçırmam
tamam canım cok sevınırım getırırsen. özeline bak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?