Ayşecim çok güzel bir gündü,misafirperverliğin için veee şahane mamalar için çok çok teşekkürederiz(Tuna Yekta ve ben)Gerçekten seni yorduk bugün pizza tarifini bende istiyorum süperdi..(kızlar bu arada bu mesajı kayınpederin pc den yazıyorum:))))))Yarın görüşmek üzere noel baabyı görünce umarım bizimkiler palyoçaya verdikleri tepkileri vermezler umarım!!!!
Banudakine göre bu kez daha etkili şeylerdi etkinlikler canım,tabi Banudaki ilkti.Ben kızımın ilgisini toplayacağım diye inan kendimi paraladım ama bir yerden sonra ben de pes ettim.Çok katılımcı olmuyor,gerçi hiç katılmayadabilirdi,yine fena değildi.daha da iyiye gideceğine inanıyorum,inanmak istiyorum diyim :)
Senin çabaların zaten müthiş,bizim grubuzda olduğun için gerçekten çok şanslılar aslında ama henüz durumun farkında değiller,biz farkındayız bundan emin olabilirsin canım arkadaşım.Tüm emeklerin için çok teşekkürler.
Makarna etkinliğinin de yarım kalmış olmasına üzüldüm doğrusu.Oyunlarla ilgili sen ne dersen biz onu yaparız hayatım.Sen bize oyun bitti veya bitmedi de madem.Gerçi ben kaldıralım demedim ama ben de bri süre sonra kalktım,dediğim gibi ilgisi dağılınca bir de yerde otururken bacaklarım uyuşunca kalktım.Hatta yerden örtü kalkınca ne çabuk bitti oyunlar diye şaşırdım.Sen bundan sonra hop daha bitmedi de bize
Bugün Neş'e Erberk Anaokulunun psikoloğuyla konuştum azıcık.Duru Okyanusun konuşmamasıyla ilgili.Bizim etkinliklerimizden bahsettim,%100 olmasa da oyunlara katıldığından bahsettim.Bir de bireysel olarak motor gelişimine dil gelişimine katkı sağlamamı,beraber oyun oynamamızı kabul etmediğini söyledim.Bir kere kesinlikle yanında konuşmayın çünkü aşırı derecede anlıyor herşeyi,gözleriyle,mimikleriyle hareketleriyle anlatıyor herşeyi,bu yüzden de konuşmaya ihtiyaç duymuyor dedi.Bir de çok inatçı,(tutturmasını öğrenmeyen kalmadı) anlamamazlığa geldiğiniz zaman,onun konuşmasını beklediğinizi belli etmeyin,inadına konuşmuyor dedi.Benimle oyun oynamamasına da kendi yaşıtlarıyla birlikte oyun anında bir şeyler öğrenebilir ama ayda 2 kere oyun grubu çok az onun için,h.sonları buraya getirin dedi.
bugün tüm öğretmenler sırayla Duru Okyanusun peşinden gittiler ve hepsi aynı şeyde hem fikir,'çok hareketli'! bunun ben de farkındayım ve benim hissetiğim şey şu;mesela şimdilerde takla atmaya çalışıyor.Kafasını yere koyuyor ama sert zemin de korkuyor,yatak gibi yerlerde cesaretini topluyor.Birlikte oynamayı kabul ettiği oyunlar da zıplama,hoplama,fiziki oyunlar hep.Yani benimki sürekli fiziki olarak kendini geliştirip,dolayısıyla motor gelişimine faydalı olacak şeylerle pek ilgilenmiyor sanki.Tabi yanılıyor da olabilirm,bilmiyorum.Bir de ağzının içinden konuşuyor,yani dudaklarını kıpırdatıp sessiz film yapıyor sanki.dudak okuma yöntemiyle kurduğu cümleleri bir görseniz,herşeye cevap veriyor isterse ama sessiz sinema olarak.
amaann ne çok yazdım
Gülbin bugün müdür beyle oyun grubunu konuşmuş.Biz buluşup ayda 2 gün onlara oyun grubu yapıyoruz zaten,geriye kalan 2 cumarteside de buraya getirebiliriz dedi.Olabilir diye düşündüm ben ama kesinleştirmedik tabi.Sizler ne dersiniz
darilgencim,,herşey için cok ama cok tesekkür ediyoruz canım.güzel evinin kapılarını bize açtığın ve harika misavirperverliğin için..
ama ben çok üzüldümm..o halde nasıl toplayacaksın evi diye...
hakkını helal et canım benim....
bu arada ellerinize sağlık tüm emeği geçen arkadaşlar..
darilgencim pizzan süperdü.. en en kral pizza firmaları halt etmiş yanında....sevgini de katmışsın içine harika olmuştu..yaprak sarmaların da aynı sekılde
etkinlikler için kimse birşey söylememiş...
ben gecen seferkıne göre daha olumlu buldum çocukları..bence güzel gidiyorlar.ama bundan sonra oyuncakları mümkünse ortaya çıkarmadan etkinlikleri yapmaya çalışalım.ilgilerini toplamak zor oluyor.oyuncakları bırakmak ıstemyorlar tabi..ben bize geldiğinizde inş öyle yapacağım..her seferinde yeni bir şeyi tecrübe ediyoruz işte..
bide arkadaşlar cocuklar cok mınık..etkınlıkler sırasında mutlaka çocuklar önde hemen arkasında bizler çocuklarımızın arkasında daire şeklinde oturmalıyız..etkınlıkler sırasında acil şeyler hariç hiçbirşey için kalkmamalıyız ki çocukların dikkatini biraz daha olsun toparlayabilelim..
bugün yaptığımız ipe makarna geçirme etkinliğimizde hemen toplamamız da yanlıştı aslında .sız toplayalım artık vs. deyınce ok dedım ama süreç kadar sonuc da önemli olduğu için ben ipe taktıkları sadace bir boncuk da olsa onları kolye şeklinde takmalarını isteyecektim aslında..
ben de dahil olmak üzere haklı olarak acıkıyoruz ama yemek-içmekten ziyade asıl amacımızın çocukalrımız olduğunu unutmadan,,bence bizi bıraz tutacak kadar karnımızı doyurup öyle gidelim derim ben..
tekrar tesekkürler herkese..öpüldünüz..
çıtırım ordaki psikolog 15 te bir gelin demedi bana aslında,h.sonları getirin dedi.15 te bir götürme olayını kriko müdürle konuşmuş ve her götürmemiz 30 Tl yani aylık 60 tl oluyor.öyle büyük paralar verip bende gönderemem şu anda,benim içinde maddi yetersizlikler var.Ben bizim oyun grubunu iptal etmek istemem hayatım o da nerden çıktı.Onlar arkadaş oldular artık,birbirlerine laıştılar ve daha da alışacaklar eminimki.Eğer düşündüğümüz gibi gerçekleştirebilirsek,haftada 1 gün etkinliğe katılmış olacak Duru Okyanus.En azından ilk etapta alışana kadar böyle olur.Sonrasında duruma göre bakarız diye düşünüyorum.Alışana kadar yanında kalmam ve sonradan annesiz olarak devam etmesi zaten asıl amacım.Bir de başkalarına bu kadar eziyet edeceğine inanmıyorum,bana yapıyor her şeyini.Bilmiyorum,hiç bir şey kesinleşmiş değil ama benim istediğim şey haftanın 3 günü 3 er saatlik gidebileceği bir kreş programı,hem mesafe hem maddiyat zorluyor şu an için.Bakalım..nasip..Dediğin gibi keşke en en en iyi okula verebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?