selam hanımlar
ayşecim herşey çok şahaneydi yorduk seni gerçekten üzüldüm bende pizza tarifini bnde herkez gibi istiyorum sağol tatlım herşey için
ben biizm gruba katıldıktan sonra mert te çok olumlu sonuçlar aldığımı gördüm hatta bunu eşim kayınvalidem bile farketti(konuşmaya başladı ya bebem hemde papağan gibi)
o yüzden hepinize çok teşekkür ederim bu grubun devamlılığını çok çok isterim
ezgicim grubumuzda olduğun ve çocuklara sabırla etkinliklerini yaptığın için teşekkür ederim canım
bende foyfulu çok beğendim ama fiyatları asla asla ulaşamıyacağım noktalarda yani şuan için mahalle ana okuluna bile yazdırcak imkanım yok malesef bende 2 yaştan intibaren eğitimin çok önemli olduğuna inanıyorum yabancı dil santranç drama tiyatral etkinliklerin olduğu bir okula vermeyi isterdik hepimsiz ama her istediğimiz olmuyor
o yüzden bende eşim hafta sonu çalışmıyor 1 hafta sizinleyiz bi hafta joyfula götürürüm sonra yine sizinleyiz şeklinde oğluma faydalı olabileciğimi düşündüm
ama bunun için en az 5 çocuk olmalıymışız 30 ar liradan ayda 60 tl mertin kendini ifade etmesini nasıl sağlayabilirim düşüncesiydeyim hafta içi fiyatları çok yüksek hafta 2 gün saat 10 dan 12.30 a kadar fiyatı 325 dediler zaten hafta içide ben götüremem
yakın bi anaokulu bakayım desem fiyatlar çokta farklı değil bide servis parası girince işin içine ulaşabileceğim sunabileciğim imkanlar değil şuan
eğer hafta sonu bi oyun grubu şeklinde götürsem yaşıtlarınla en azından haftada 1 gün oyun oynar kendini ifade eder mutlu olur o mutlu olursa bende mutlu olurum ilk haftalarda arada bir girer bakarım oğluma sonra olurum ama kendimi göstermem iyice alışınca die düşündüm ama bunun için hafta sonu 5 bebek lik bi gurup kurmamız şartmış eğer başka annelerde böyle bir talepte bulunursa ve eğer onlar bi grup kurarsa haber vericekler bana
yanımda getirdiğim arkadaşım pelin oğlu asrını yazdırakmış hafta içi 2 gün 10dan 12.30 a kadar dedesi getirekmiş arabayla dedesi alacakmış iş yerleri yakın kendi işlerini yapıyo onlar okuldan çıkınca benim yanıma dükkana gelir oradanda akşam eve birlikte gideriz die düşünüyor eşi cem anlaşma yapmış müdür beyle 250 ye inmişler bu hafta başlatıcakmış