İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam hanımlar

ayşecim herşey çok şahaneydi yorduk seni gerçekten üzüldüm bende pizza tarifini bnde herkez gibi istiyorum sağol tatlım herşey için

ben biizm gruba katıldıktan sonra mert te çok olumlu sonuçlar aldığımı gördüm hatta bunu eşim kayınvalidem bile farketti(konuşmaya başladı ya bebem hemde papağan gibi) o yüzden hepinize çok teşekkür ederim bu grubun devamlılığını çok çok isterim
ezgicim grubumuzda olduğun ve çocuklara sabırla etkinliklerini yaptığın için teşekkür ederim canım

bende foyfulu çok beğendim ama fiyatları asla asla ulaşamıyacağım noktalarda yani şuan için mahalle ana okuluna bile yazdırcak imkanım yok malesef bende 2 yaştan intibaren eğitimin çok önemli olduğuna inanıyorum yabancı dil santranç drama tiyatral etkinliklerin olduğu bir okula vermeyi isterdik hepimsiz ama her istediğimiz olmuyor
o yüzden bende eşim hafta sonu çalışmıyor 1 hafta sizinleyiz bi hafta joyfula götürürüm sonra yine sizinleyiz şeklinde oğluma faydalı olabileciğimi düşündüm
ama bunun için en az 5 çocuk olmalıymışız 30 ar liradan ayda 60 tl mertin kendini ifade etmesini nasıl sağlayabilirim düşüncesiydeyim hafta içi fiyatları çok yüksek hafta 2 gün saat 10 dan 12.30 a kadar fiyatı 325 dediler zaten hafta içide ben götüremem
yakın bi anaokulu bakayım desem fiyatlar çokta farklı değil bide servis parası girince işin içine ulaşabileceğim sunabileciğim imkanlar değil şuan
eğer hafta sonu bi oyun grubu şeklinde götürsem yaşıtlarınla en azından haftada 1 gün oyun oynar kendini ifade eder mutlu olur o mutlu olursa bende mutlu olurum ilk haftalarda arada bir girer bakarım oğluma sonra olurum ama kendimi göstermem iyice alışınca die düşündüm ama bunun için hafta sonu 5 bebek lik bi gurup kurmamız şartmış eğer başka annelerde böyle bir talepte bulunursa ve eğer onlar bi grup kurarsa haber vericekler bana

yanımda getirdiğim arkadaşım pelin oğlu asrını yazdırakmış hafta içi 2 gün 10dan 12.30 a kadar dedesi getirekmiş arabayla dedesi alacakmış iş yerleri yakın kendi işlerini yapıyo onlar okuldan çıkınca benim yanıma dükkana gelir oradanda akşam eve birlikte gideriz die düşünüyor eşi cem anlaşma yapmış müdür beyle 250 ye inmişler bu hafta başlatıcakmış

kriko şu anda şehir fırsatında Karşıyakadaki bir okulda mavikuş anaokulunda kampanya var.1 aylık oyun grubu 350 tl yerine 90 tl miş.ama 1 ay kullanabiliyorsun işte.muhtemelen orası da haftada 2 gün,2 şer saatliktir

iyimiş canım bizim buralarda olsaymış keşke hafta içi gönderirdik bebeleri 1 ay bile olsa faydalı olacağına inanıyorum çok çabuk değişim gösteriyorlar ben şuan mertin bukadar gelişim göstermesini bile hayretle izliyorum sadece konuşmanın dışında laf dinleme ağlama krizlerini sinir olayını atlattık gibi o sakin olunca bende iğyi hissediyorum kendimi

evet maalesef çok uzak kalıyor.maşallah kuzuma ya
valla ben daha benimkinde hiç bir değişim görmüyorum.benimkine daha yoğun bir kreş eğitimi lazım ya da sabedip büyümesini beklicez,düzeleceğini umarak

gıttıgınız yerin özel bır okul oldugunu ve sıze en mukemmel hallerını gosterıp reklam yaptıklarını unutmayın arkadaşlar..zaten orada partı,vs. etkınlıklerın yapılmasının amacı da bu..tanıtımlaını yapıp,çocuk toplamak.. çok para harcanarak yapılmış bır okul olarak gösterişli ve ilgi çekıcı gelmıs olabılır sızlere..ama cok cabuk karar vermeyın derım.baska yerler de gezın, fıkır edının.ayrıca gülbinin tabırıyle öyle bir "mahalle anaokulu" vardır ki,en adı ,markası olan okuldan cok daha ıyı eğıtım verıyordur..
ben ozel sektörde de çalıştığım ıcın bılıyorum zıhnıyetlerını...çocukları banknot gıbı görüyorlar..
gercekten hakkıyla bu işi yapan ınanın cok azdır..
fakat joyfull hakkında nasıldır bılgım yok.ben genel olarak soyledım bunları..
artık cocuklarımız büyüdü..hangı mama,hangı bez muhabbetlerını gectık deee anaokulu sohbetı yapıyoruz suna bakın.. dıyececegım o ki; artık bu ısın ıcınde olacagız.. o yuzden dıkkat edın dıye yazdım.

Eşgüdüm sen sanki benim icimi okumussun gibi Helen Doron diye yazmissin bende oraya vermek istiyorum hatta gecen sene deneme dersine gittik ama bizimki çok husursuzlandi sınıf açılmadı kaldı şimdi Karşıyaka'da açılma durumu varmış muhakkak götürmek istiyorum gecen sene senelik 2500TL demislerdi haftanın 3gunu 2ser saatti şarkılarla oyunlarla ogretiyorlar

doğru söylüyorsun canım tabiki reklamını iyi yapıcaklar zaten ben sadece orası için demiyorum başka yerlerede sorucam ama sadece hafta sonu götüreceksek merti ayda 2 defa oarası olmasını isterdim birde mert içerde oyun oynarken 1 ay sonunda tabi alışınca bende ikeada forumda vakit geçeribilirm die düşündüm kap önünde beklemektense

ben mahalle anaokulu kötü maksatla demedim sadece çocuklara bakmak ve yemek yedirmenin dışında faydalı olacak bi anaokuluna göndermek isterdim merti ingilizce santraç tiyatro gibi belki yazın yüzme ve müzik eğitimleri verebilecek bi anaokulu yada özel bi okulun anaokulunu kastetmiştim

çok yakınımda bir anaokulu var arkadaşım gönderiyor mahallenin ve yakın çevrenin çalışan annleri gönderiyor ama amaç 8.30 bırakıp akşam 7 de çocuğunu alabileceği bakım evi gibi bakıcı tutacağıma anaokulunda yaşıtlarınla oynar aynı paraya demişti arkadaşım ama herhangi bir aktivite yok bakıcı ablalar oyun oynuyor miniklerle aşçıda yemek yapıyor gittim gördüm araştırdım

2500 lirayı ömrü hayatım boyunca vererem vermek isterim ama benim aylık elime geçen para 800 maksimum 1000 onun için yılbaşı biletini okumak üflemek lazım anca o zamn zaten orasıda zenginler için valla okadarda abartamıycam çocucuğum için iyi olanını yapmak isterim aylık 5000 kazanıyor olsaydım gönderirdim ama elimden gelen budur bizimkide evinde benimle oyun oynar şansına küssün

:))Gulbincim 2500 bir yıllık para yani ayda 250 bilee etmiyor yani normal oyun grubu parasına yakın o yüzden olabilir,bu sene bende gonderemem ama belki seneye zaten seneye ne kaldı dimi

gulbıncım ben zaten kucumsedıgını kastetmedım hayatım yanlıs anlama..

tunayektacım demek aynı fıkırdeymısız..aslında ne kadar erken gonderırsen o kadar ıyı oluyor..cocuk 6 yasına geldıgınde akıcı sekılde ıngılızce konusabılır sevıyeye gelıyor..ben gonderceksem oyle bır yer olur kesınlıkle..hem oyunlar-sarkılarla öğretılıyor dedıgın gibi ve hıc turkce konusulmuyor okulda..
benım tayinim olursa ıns,bızde baslarız.ıkıncı bır ev ve yol masrafı aradan cıkacagı ıcın rahatlar ve pay ayırabılecek duruma anca o zaman gelebılırım..

çalışan anne olmadığım için kuzumla akşama kadar bi sürü oyunlar oynuyoruz..elbette arkadaşları ile oynaması ve mutlu olması beni dahada mutlu ediyor..ve bütün arkadaşlarının ismini biliyor ben hatırlatıyorum o tekrar ediyor...görüşmediğimniz günler içinde ona tekrar arkadaşları ile biraraya gelip oyun oynamak isteyip istemediğni sorduğumda oyun oynucaz diyo..iyice sahiplendi bu grup arkadaşlarını ve bn çok mutluyum...
grubun iptali gibi bi öneride olmuş..bence lütfen kopmasın..çünkü artık gerçekten hepimiz birbirimize alıştık ve çocuklarımızda artık arkadaş olduklarının idrakine varmaya başladılar...
ilk günkünden ikincisi çok daha ilerlemişti bana göre...her bi seferde dahada tecrübe kazanıyoruz...dahada uzun vakit ayırabilmek hepimizin elinde...istersek başarabilirizde...ben hepinizi çok seviyorummmmm

iyiyim ezgicim deminden beri okuyodum işte şimdide yemek yiycez sofraya gitmeden yazıyım dedim..sen nasılsın???tire hayat nasıl hava nasıl oralarda....

mınık prensesım ıyıyım cok sagol canım benımmm..bızde senı cok sevıyoruzz ve selın sudeyı de tabi..öpüyorum ıkınızıdee

bu Helen Doron u ilk kez sizden öğreniyorum ben.Ezgim işin içinde ona şaşırmıyorum da,Banucum süpersin valla arkadaşım bilmediğin yok.Ben de kendimi araştırmacı gazeteci bilirdim,sen beni katladın ayol,her yeni haberi senden alıyorum
çıtırım bugün yazınca heleni sitesine girip baktım.Off dedim burası bizi kesin aşar.Bir de anaokulu eğitimi yokmuş gibi geldi bana.Sanki sadece ingilizce kursu gibi.Ama madem diğer yerlerle aşağı yukarı aynı para bende tabiki heleni tercih ederim.alsancakta ve bornovada şubeleri varmış.bornova sana yakın aslında banucum

evet canımcım amaç ıngılızce egıtımı ama oyun grubu tarzında bır sınıf ve oyun ve sarkılar gıbı etkınlklerle egıtım verlıyor.ayrıca okulda hıc turkce konusmuyorlar.. eğitmenler de zaten türk degıl..bakalım neler beklıyor bızlerı ve kuzuları...

merhaba kızlarrrrnasılsınız?Ezgicim ne kadar katılamamış olsakta yaptırdığın etkinlikler çok faydalı ve güzeller.Ellerine,yüreğine sağlık canım:)iyiki seni tanımışız ve sizleri kızlaryiğitinde eşlik etmesi için elimden geleni yapıcam.Sapişim yılbaşı partisi çok güzeldi.Emeklerine değdi canım.Teşekkür ederim.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Şimdilik byyye.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN HANIMLAR
şidetli bir baş ağrısıyla uyandım bugün sanki anımda fil tepiniyo

helendoronu biliyordum doğum doktorumun torunu gidiyordu ailece görüştümüz içinde hep konuşuluyordu ama zaten onlar yurt dışı bağlantılı yaşıyorlardı ve öyle bir okul şart tı onlar için ben tamamiyle bir ingilizce eğitim için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum henüz türkçe kelimelerin bele anlamını tam olarak bilmiyorken ingilizce sacece günün yarım saati ders şeklinde olmalı öğretmenlerin bile yabancı dil konuştuğu bir okulda aklının karışabileceği ve türkçeyi ikinci plana salar düşüncesi oluşuyor kafamda
herkezin kendi fikiri ama türk gelenekleriyle iyi beyenfendi bir türkçe ile konuşmasını isterim okadar da kollej bebesi olmasını istemem çünkü maddi durumum belli o okula yollarsam o şartlara alışır ve ilk okuldada kolleje göndermem şart olur hatta bütün okul hayatı boyunca kolleje göndermem şart olur

helendolon için o fiyatlarda olacağını düşünüyorum çünkü ozan hüseyin bey yani benim doktorum kızım okula çok para harcıyor biz helenlerde okumadık bak dr.olduk demişti ve gülmüştü bende amma eskisiniz şimdiki çocuklar özel demiştim
ama hafta sonu sırf fiyat almak için gidicem çünkü eşimin ablası amerikada yaşıyor ve kayınvalidem mertin ve ardanın çok iyi ingilizce eğitim almasını istiyor oaraya ses çıkarmaz diğerlerine göndermeme karşı çıkıyor
fiyat olayları her kafadan bi ses şeklinde hiç bir zamn tutmuyor joyfuluda sapiş 2 gün 2 saat 100 tl duydum demişti adamların 2 saatlik programları bile yokmuş kulaktan kulağa yanlış bilgiler geliyor en iyisi gidip kendimiz konuşmak gerçi yiğittinde tamamen ingilizce bir eğitim veren okulu istiyeceğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…