İzmir'de Bebek Oyun Grubu

evet bu anlattıgın sey tüm çocuklarda var..bır ara ıklımın reklamlara takması,,,sonra ıllakı arcelık reklamını ızlemek ıstemesı,,hala gecmeyen caillou, ve aynı duru gıbı sureklı ben yemek pişiricem ,ben
sana yardım edebılırım anne,,ben bulasık yıkıyorum deyıp sandalyeyı alıp tezgaha yanastırıp üstüne cıkarması gibi...
mikrodalgayla ıklım de cok oynuyor.plastık tabak oyuncaklarına makarna koyuyoruz güya pişiriyor.kendı acıyor mıkrodalgaya koyuyor..sonra cıkarıyor, anneciğim sana yemek yaptım dıyor :)
o sandalyeye belkı 40 defa cıkılıyor.. ama bıkmıyor..döngüsel hareketler bu çağda cok ılgılerını cekıyor parka gıttıgımızde ıklımın hıcbır oyuncagın suratına bakmayıp dönüp dolaşıp yıne 40 defa o kaydıraktan sureklı kayması da buna bır ornek.. sanırım kendı hallerıne bırakılmaları gerek

ay allah canınızı almasın sızın:)
krıko düşünememiştir dedıgın gıbı..ama kotu olmus
ama duru nun yeme problemı yokkiii ,maşallah cok guzel yıyor.
sadece kendı yemek ıstemıstı o kadar..
mertın yeme problemı olduguna gore bence krıkonun taklıdını yapmıştır mert

Evet evet,herşeyi kendisi yapacak.Geçen gün hoşuna gitsin diye bardağına kendisini su doldurmasına izin verdim.kucağıma aldım,çeşmeyi açtım,suyu o dolrudu ve içti.bu seferde hep kendisi yapmak ister oldu,daha önce aklında böyle bir şey yoktu halbuki :)) mikrodalgaya herşeyi o koymak istiyor,sonra da başında bekliyor,kendi çıkarmak istiyor ama korkuyorum ben.radyasyon olayı hala kanıtlanmadı mikroların biliyorsun.her kafadan bir ses çıkıyor.tama zevkle kullanıyorum ama çocuğumun da içine kadar girmesi hoşuma gitmiyor.Sürekli fişini çekili tutuyorum.çalıştırıverir kaşla göz arasında,bir de üstüne çalışırken kapağını açar filan Allah korusun.
kaydırak Durunun da favorisi :)) bir de parkın yan tarafındaki spor aletlerine de mutlaka teker teker uğruyor

Bİlmiyorum kriko yarın görünce yazar ve bizleri aydınlatır diye düşünüyorum
çok öpüyorum seni canım.Yarın sabah erken kalkıcaksın,yarın benim de bir işim var o yüzden bende erken kalkıcam.yatalım artık en iyisi. iyi geceler

iklim de güya dugmelerı cevırıp calıstırıyor.. bır kere bunu yaptıgında bırden cıkan sesten cok korktu,,beklemıyırdu tabi..o gnden sonra ben hep fısını cekık tutmaya calısıyorum.hem anı ses ıle korkup sandalyeden düşebılır hem de elektrık, vs. zararlı olabılır dıye cok korkuyorum..
mıkrodalgayı genelde ısıtma ıcın kullanıyorum ben ama ıklımın yıyeceklerı ve ıceceklerı ıcın kullanmıyorum..tabıkı acıl durumlar olmustur kullandıgım ama kanıtlanmamıs olsada ıcıme sinmiyor işte..
bıde ben bulasık makınesınde oyleyım kesınlıkle cıkardıktan sonra elımde tekrar durulamadan ıklım ıcın kullanamıyorum.. gercı bu bende huydur dolaptan vs aldıgım herseyde yaparım

spor aletlerı vakası aynı.. cocuk işte hem aksini yaparlar..o kadar oyuncak var hayret bısı..
bıde ıklım asla bır salıncakta 5 sn den fazla sallanmamıstır.. hıc sevmıyor sallanmayı..:18:

evet canım bır haylı gec olmus.. saatın farkında degılım..öpüyorum ıyı geceler..

iyi geceler kızlar ben ve kızım bu saatte ayaktayız sizde sohbet koyuymuş
ama gidiyosunuz galiba öpüyorum ikinizide

benim uykum var ama zeynebin yok son 10 gündür gececiyiz böyle çok yoruldum ama yapıcak bişey yok

ay sapişim kırılcağını hiç düşünmemiştim bağardı çağardı gibi söylemedim ki ses tonunu taklit etti dedim sesin konuşursen sesin inceliveriyor ya valla onlarında yanlış anladıklarını sanmıyorum çünkü bağardı yada kötü anne gibi fir ifade kullanmadım hiç sonra durunun yemek yemekle bir sorunu yok mert e yemek yedirirken sinirlerime hakim olmak için çok çabalıyorum bazende başaramıyorum bu çok normal hepimiz peybamber değiliz kimse kimse ye burada ben daha iyiyim anne yarışıda yapmıyor iyi anne olmaya çabalıyorum ama çoğu zamn başarıyormuyum bilmiyorum hatta yaptığım hataların farkına varmam ve başkaları tarafından olumlu (yıkıcı değil )eleşti almak hoşuma bile gidiyor kırılcağını hiç düşünmemiştim çünkü aklımda kötü niyet yoktu asla kötü anne olduğunu söyleme gibi bir düşüncek yoktu öylede düşünmüyorum herkez kendince iyi faydalı anne olmaya çalışıyor hatta bence biizm çocuklarımız çok şanslı araştıran bilen onlar için faydalı olmaya çalışan anneleri var

yoo ben sana kırılmadımki.benim anneliğimle ilgilide kötü bir şey söylediğini yazmadım da düşünmedim de.benim için bağırdı dedi de demedim.sesini yükselterek benim bağırdığımı da ima etmiş oldun dedim.Sen orda Mertin yaptığını anlatmak isterken farkında olmadan yanımızdaki insanların benimle ilgili kötü düşünmelerine sebep oldun diyorum.Yani tamamen masumca anlattığın bir olay aslında beni utandırdı.Bu arada belirtmeden edemicem,seninde sesin inceliyor,belki benimkinden de ince oluyordur,onu bilemiyorum çünkü insan kendi sesini duyamaz.Çıtırın tezi doğru olabilir yani,Mert seni de taklit etmiş olabilir ama sen beni taklit ettiğini düşünüp orda da öyle söyleyince,e ben birazcık rezil olmuş oldum.Neyse toparlamaya çalıştım zaten ordaykende,ne kadar etkili olmuştur bilemiyorum ama olan oldu artık,geri dönüşü yok.ama ben sana kırılmadım,sadece anlattığın olaydan utandım.Tamam mı canımcım yanlış anlama yani.yazdıklarınla alakası yok benim düşüncelerimin de yazdıklarımın da.

çoook ağladım yaprak da..bitti artık dicem ama öyle bir geçer zamanki var bu seferde,onda zaten japon çizgi karakterleri gibi göz yaşlarım fışkırıyor resmen

Son düzenleme:
Aman ne olsun ben pazar günü eve geldim oğluşum sızdı zaten ben vurdum kafayı bi yattım,kalktığımda sesim kısılmıştı anlamadım,pzt dr a gittim ilaç yazdı,soğukalgınlığı ve gripal enfeksiyon diye,dün zaten hastanelerdeydim,bugün totişim yeni yer gördü,işin kötüsü oğluşumada bulaştı sanırım,dün gece çok öksürdü ve tüm gece uyumadı,hala dahada öksürüyor,yarın sanırım onuda dr a götürücem,öğlen Atilla'nın silikonlar alınacak,onuda dr a götürücem bu arada ben ne zaman istirahat edicem bilemiyorum yaaa

Sorma çok berbat oldu,onu doyur buna ilaç bana ilaç derken bizim mutfak tezgahı ilaçla doldu birden,yarın Atiila'yı götürmüşken bende görüneyim dr'a bari iyileşirim dedim ama hala sesim bile düzelmedi,Tuniş de anne ses anne ses diyip duruyor yavrum,babanında sesi çıkmıyor habire yatıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…