çıtırım bir de şöyle bir şey var;çocuğun keşfetmek istediği şeyle ilgili doyuma ulaşması.Mesela bir süre tv nin tuşlarına basmaya takmıştı kafayı,çok eğleniyordu onlarla.Kızım yapma desekde dinlemiyordu.Babasının da benim de bağırdığımız zamanlarda olmuştur.dikkat çekmek içn yaptığı zmanalrda oldu,çünkü o zaman izlediğimiz şeyi bırakıp ona dönüyoruz.Sonra onu bıraktı ya da çok çok azalttı diyim.Şimdilerde sandalyeyi çekip,üstüne çıkıp,mikrodalgayla oynamak en sevdiği şey.Çok sert kapatıyor kapağını,hatta geçen gün üzerindeki cam kavonozun düşüp kırılmasına sebep oldu.Bir kere de benim elim içindeyken kapattı,damarıma giriyordu kilitleri.Biz onu da ellemesine kızıyoruz bu arada ama ben biliyorumki o ona doymadan bırakmayacak.Hevesini aldıktan sonra suratına bile bakmaz.Bu akşam da dvd nin kapağını kırmış,ben mutfaktaydım,getirip bana gösteriyor bir de,bak ben bir kabahat yaptım demek ister bir tavır ve seslerle
krikonun anlatışını aktarıyorum ''aynen sesini ve gözlerini açmasını bile yaparak,ye dedim sana''dedi,üstelik sesini de yükselterek bağırdığımı ima etmiş oldu.Tabi kriko benim düştüğüm durmun farkında değil,orda okulun yetenek geliştirme merkezi olduğundan bahsediliyordu ve kriko da tiyatro yeteneği olduğundan bahsetti Mertin.
Ben de öyle bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum aslında ama belki söylemişimdir dedim,bilmiyorum.Neyse öyle bir şey söylemiş olsam da olmasam da farketmez aslında şu durumda.Bir daha ki sefere bu gözlüklerle gitsem tanırlar m yine de dersin :103:
ay allah canınızı almasın sızın:)
krıko düşünememiştir dedıgın gıbı..ama kotu olmus
ama duru nun yeme problemı yokkiii ,maşallah cok guzel yıyor.
sadece kendı yemek ıstemıstı o kadar..
mertın yeme problemı olduguna gore bence krıkonun taklıdını yapmıştır mert
Evet evet,herşeyi kendisi yapacak.Geçen gün hoşuna gitsin diye bardağına kendisini su doldurmasına izin verdim.kucağıma aldım,çeşmeyi açtım,suyu o dolrudu ve içti.bu seferde hep kendisi yapmak ister oldu,daha önce aklında böyle bir şey yoktu halbuki :)) mikrodalgaya herşeyi o koymak istiyor,sonra da başında bekliyor,kendi çıkarmak istiyor ama korkuyorum ben.radyasyon olayı hala kanıtlanmadı mikroların biliyorsun.her kafadan bir ses çıkıyor.tama zevkle kullanıyorum ama çocuğumun da içine kadar girmesi hoşuma gitmiyor.Sürekli fişini çekili tutuyorum.çalıştırıverir kaşla göz arasında,bir de üstüne çalışırken kapağını açar filan Allah korusun.
kaydırak Durunun da favorisi :)) bir de parkın yan tarafındaki spor aletlerine de mutlaka teker teker uğruyor
Bİlmiyorum kriko yarın görünce yazar ve bizleri aydınlatır diye düşünüyorum
çok öpüyorum seni canım.Yarın sabah erken kalkıcaksın,yarın benim de bir işim var o yüzden bende erken kalkıcam.yatalım artık en iyisi. iyi geceler
benim uykum var ama zeynebin yok son 10 gündür gececiyiz böyle çok yoruldum ama yapıcak bişey yok
ay sapişim kırılcağını hiç düşünmemiştim bağardı çağardı gibi söylemedim ki ses tonunu taklit etti dedim sesin konuşursen sesin inceliveriyor ya valla onlarında yanlış anladıklarını sanmıyorum çünkü bağardı yada kötü anne gibi fir ifade kullanmadım hiç sonra durunun yemek yemekle bir sorunu yok mert e yemek yedirirken sinirlerime hakim olmak için çok çabalıyorum bazende başaramıyorum bu çok normal hepimiz peybamber değiliz kimse kimse ye burada ben daha iyiyim anne yarışıda yapmıyor iyi anne olmaya çabalıyorum ama çoğu zamn başarıyormuyum bilmiyorum hatta yaptığım hataların farkına varmam ve başkaları tarafından olumlu (yıkıcı değil )eleşti almak hoşuma bile gidiyor kırılcağını hiç düşünmemiştim çünkü aklımda kötü niyet yoktu asla kötü anne olduğunu söyleme gibi bir düşüncek yoktu öylede düşünmüyorum herkez kendince iyi faydalı anne olmaya çalışıyor hatta bence biizm çocuklarımız çok şanslı araştıran bilen onlar için faydalı olmaya çalışan anneleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?