İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çok ağlatı ya bu son yaprak dökümü başım ağrıdı valla

sapişim doğru olabilir benide çok taklit ediyor çünkü arda susss diyo yiceksin dedim sana diyo ben bunları söylüyorum hatta bazen bağarıyorum kızıyorum her zaman sabırlı olmaıyorum hayatta bazı şeyler beni çok etkiliyor bazende çok ama çok sabırlı olabilirim bir günümüz bir günümüze uymuyor mükemmel anne olduğumu iddaa etmiyorum hepimizde ruh değişimleri olabiliryor
o gece sadece mert ye dedim sana yaptı ne dedin sen dedim duru masa masa anne hııı dedi ona ondan sen zannettim olabilir benide taklit edebilir bazen yiğiittt die bağarıyo evde sesini inceltip kim yapıyo onu diyorum anne diyoo :))
hiç bu meselelere dönceğini düşünmemiştim kusura bakma salakça laf etmişim altında kötü niyette yoktu yada sen bağardın gibi bir ifadede bir daha böyle yerlerde ağzımı açmıycağıma söz verdim tekrar kusura bakma

Gülbincin bu arada pazar gününden beri bizimki Mert'i sayıklıyor dün gece koltukta otururken birden Mert'i anlatmaya başladı ama bir görsen biz gülmekten bayıldık bayıldık.Efendim anlatılana göre Merti(öyle diyor)oğluma dil çıkarmış,bööö demiş korkutmuş,onu itmiş,poh demiş,tabii bunları mimik ve el hareketlriyle ve yarım yamalak kelimelerle anlatıyor.Bu sıra olmayan şeyler uydurup kendince hikayeler anlatıyor,olmadığı halde bir yerine uf olmuş diye gelip söylüyor,koşarak yanıma gelip,önümde birden ayağının üztüne basamıyormuş gibi yapıp uff diye gösteriyor.Ezgi bu durumuda bir teşhis koysana be canım,hayal gücümü dersin,tiyatro yeteneğimi:26:

geçmiş olsun ailecek size tunayektacığım

mert te hapşuruyor ama şuan bi tek belirti bu umarım olmadan atlatırız yatırım ben iyi geceler

hastalıktan da yeni kurtulmuştunuz daha,hatta tuniş hala hafiften öksürüyordu.hay Allah ya.Benim yapabileceğim bir şey var mı canım?geleyim bakayım hepinize birden dicem ama bu seferde benim kız geçicek

rica ederim arkadaşım,kötü niyetle yapmadığından adım gibi emin olduğum için kırılmadım zaten ama ben bu durumu dile getiridm diye sen bana kırıldın sanki,yoksa ben mi yanlış okuyorum acaba.malum mesaj olayı,ses yok mimik yok

tuna yektacım bizimkide ateşle tuna yektayı sayıklıyor
mert yapmıştır kesin bööö demesi biz ona kapı arkasından böö diyoruz oda korktum korktum die kaçıyor gülerek
kapının üstünde yapışkan winee pohh var belki oarada onlardan varsa onu anlatmaya çalışmıttır
itmiştrirde valla bişi diyemicem ite kalka itmemeyide öğrenecekeler sanırım bizimkide hyal gücünden bişiler diyor anlatıyor yarım harflerle hayalinde telefonla konuşuyor 3 yaşına geldiklerinde yetenekleri de başka huylarını yavaş yavaş anlıyacağız

Evet Sapişim bende seni bugün bununla ilgili arayacaktım ne yazıkki fırsat olmadı sadece alışverişe 3 defa oğlanla beraber çıktım,yemekti ortalık topla hastalara bak yetti yani,neyse yılbaşı için gelmezseniz normal karşılarım hastayız çünkü onu haber verecektim,yarın yine alolaşırız aslında,ne güzel yıllardır içimde kalan yılbaşı süslemelerindende yapmıştım birkaç,özellikle cama ışıklardan taktım,kanfeti aldım,şapka falan neyse artık,belki cumaya iyileşirmiyiz ayy bilmiyorum

yok tatlım siz dinlenmenize bakın,zaten eşin yeni ameliyat oldu diye de gelip gelmemekte kararsızdık,artık karar verilmiş oldu bu durumda.Hasta hasta uğraşma hiç bir şeyle..Benim de hayallerim arasında hindi dolma ve bir kaç meze yapıp getirmek vardı ama nasip olursa seneye yaparız canım

kızlar ben Duru Okyanusun sütünü içirip,uyutmaya çalışayım.iyi geceler size çook öpüyorum

bizimkiler uyudu hatta hala mertin sesi geliyor içerden bende ışıkları kapatıyım ki dalsın iyice haydin görüşürük

yok anam ben pek bir hayal kurmuştum,seneye yılbaşını bekleyemem hele bir iyileşeyim sizi yine ağarlamak isterim,zaten isityordum,yılbaşı olması daha da güzel ve özel olacaktı,tabii kısmet bunlar ne diyeyim,benim hasta hasta birşeyler hazırlamam sorun olmaz zaten de ben Duru Okyanus'a bulaşmasından korkarım gerisi hallolur gider,Atilla'dan da zaten burnuyla akrobatik hareketler istemedikçe problem olmaz

Bu arada ablamda dr'a gitti bugün 5 hafta 3 günlükmüş
Onunlada görüşemiyorum

banusum ablan hamişmiydi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel biizm ailede finişi yaptık biz artık kimse doğurmaz ne kuzenler be ablam

Bizim babannemiz bizde kalıyor şuanda onun yanında uyudu kaldı bende yatağına yatırayım ve kaçayım yarın yine yorucu bir gün olacak
bir hasta,bir çocuk,bir yaşlı,birde sesi çıkmayan anne
bu arada bugün atilla bir ara terlemişti yatarken,kayınpedere doktora göndermiş ve antibiyotik dokundu ve kendinden geçti diye bilgi vermiş,dr antibiyotiği kesin demiş yani öyle bu da dipnot olsun....:44:azcık dedikodu:))))
Herkese iyi geceler kızlar

Bizim babannemiz bizde kalıyor şuanda onun yanında uyudu kaldı bende yatağına yatırayım ve kaçayım yarın yine yorucu bir gün olacak
bir hasta,bir çocuk,bir yaşlı,birde sesi çıkmayan anne
bu arada bugün atilla bir ara terlemişti yatarken,kayınpedere doktora göndermiş kayınvalide ve antibiyotik dokundu ve kendinden geçti diye bilgi vermiş,dr antibiyotiği kesin demiş yani öyle bu da dipnot olsun....:44:azcık dedikodu:))))
Herkese iyi geceler kızlar

banusum ablan hamişmiydi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel biizm ailede finişi yaptık biz artık kimse doğurmaz ne kuzenler be ablam

Tesekkurederim canım henüz çok çok yeni demektedir beklediğimiz bir haberdi Allah tüm olmayanlara,isteyenlere nasip etsin diyorum ve sağlıklı nebizler versin.

canım normalde hikayeler, hayali kahramanları türemesi,,olmayan şeylerin anlatılması 3,5-4 yaş cıvarı başlıyor..
bızımkılerın yapma sebepleri tüm ilgiyi üzerlerine çekmek..iklim de bır ara bır yerıne bırsey olsun dede yaptı,anne yaptı vs.. atıyordu.. birşey oldugu zaman ah canımm ne oldu sana kıyamam bıtanem vs.. deyip üzerine düşüyoruz ya o yüzden canımcım..

Tesekkurederim canım henüz çok çok yeni demektedir beklediğimiz bir haberdi Allah tüm olmayanlara,isteyenlere nasip etsin diyorum ve sağlıklı nebizler versin.

gözünüz aydın sağlıkla gelsın inş..tuna yekta abi oldu desene

bu arada geçmiş olsun,,hastaymışsın.bu ara kurtulamadın pek..

iklim de öksürüyormuş biraz annem dedi telefonda..
beslenmesı cok düzenli,et,balık,tavuk sebze,meyve duzenlı olarak yiyor..hergün portakal,mandalına suyu sıkılıyor ıklıme onu içiyor,her gun vıtamin surubunu,elma kabugundan ıhlamuruna karstırılmıs bitki çayını içiyor,ceviz,fndık,fıstık,badem yiyor..dışarıya desen sayılı cıkıyor cocuk. soguk aldgı yok.o kadar ustune düşülüyor ama yine de hasta olmaktan kurtulamıyor malesef.
ama neyse ki bunlar sayesınde cok cabuk toparlıyor şükürler olsun.allah beterınden korusun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…