Merhaba arkadaşlar,
Epey geç kaldım ama yeni yıl hepinize sağlık, mutluluk, huzur,bol şans, bol para, vs.vs. getirsin.
biz yeni yıla pestil gibi girdik ve sonraki 2 gün de berbat geçti.cuma doğalgaz döşendi, ev darma duman olunca kayınpederim davet etti ona gittik ama 11 de sızdım kaldım, dedim bari 12 olmadan kaldırın beni de yeni yıla uyuyarak girmeyeyim.
eve temizlikçiyi ancak pazar günü bulabilmiştik, o zamana kadar da kayınvalidem çeşmeye otele yılbaşı eğlencesine gitmişti allahtan, onun evinde kaldık.evi okadar dağıtmışlar ki anlatamam, tek günde yetişmez diye eşimle cumartesi en azından tozunu toprağını alalım dedik ama epey yorulduk, tam pazar sabah 8.30 da temizlikçi kadın aradı saçma sapan bir sebep söyledi, gelemiyorum dedi, oturdum ağladım resmen sinirimden.o saatten sonra kimseyi de bulamadım, eşimle birlikte temizledik evi ama şuanda heryerim ağrıyor, haftasonu erken doğum yapmadıysam bundan sonra hiç yapmam herhalde, en kötüsü Ateşe çok üzüldüm, bırakacak kimsemiz de yoktu çocuk pisliğin içinde ve ilgisizlikten helak oldu, hava soğuk, bizle birlikte temizlik yapmak istiyo, ağlıyo, arkamızı dönüyoz deterjanlı sulara daldırmış elini, gözüm yanıyo diye bağrıyo, bu kadar iğrenç bir haftasonu geçirmemiştim.şükürler olsun bitti, ama benim bu temizlikçilerden yana ne zaman yüzüm gülecek, bir sürü insan parasızlıktan ağlıyo ama kimse çalışmak istemiyo, ben 24 saatlik haftasonu nöbeti tutuyorum daha yeni zamlarla 75 tl oldu, 8 saat çalışıp 70-80 alacaklar ama işlerine gelmiyor, çok kızgınım çok sözünde durmayan temizlikçilere..
neyse içimi döktüm rahatladım, herkes iyidir umarım banucum size geçmiş olsun, ayşecim size de çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, seçilim eşinin doğum günü kutlu olsun, ezgi ne güzel bilgiler vermişsin hızlı hızlı da olsa okudum geçmişi ama çok geçmiş konular kapanmış yorum yapmayayım artık, bir de şu ingilizce kursunu haftasonu da konuşalım ilgimi çekti.Kızlar Ateş mahallede özel bir anaokulunun kreşine gidiyor, tam gün gitse belki oraya gitmesini istemezdim ama haftada 2 gün 2 saat çok çok da özel olmayan bir kreşe yollayabilirsiniz bence, çünkü burda da ateşlere resim hocası, müzik hocası geliyor,mesela dans ve satranç ta var ama ona bizim günlerimiz ve saatimiz uymuyor, hem de aylık 112 tl veriyoruz.bize göre ateşte büyük değişimler var, en önemlisi ateş orayı çok seviyor ve sürekli gitmek istiyor, öğretmenini çok seviyorum ben mesela çok ilgili, ve becerikli, ana okulu öğretmeni zaten, ama 4-5 yaşların öğretmenlerini hiç sevmedim orda, çocuklar allaha emanet gibiydi, biz kreşe başlarken ilk 5 gün hergün gittik ve ben aşağıda müdür odasında kameradan seyrettim, 4-5 yaşların sınıfı tam müdür odasının yanında ve onları da gözlemledim, öğretmenler çok ilgisizler ve çocuklara hiç gülümsemiyorlar. hepinizi çok çok öptüm fazla uzun yazmışım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?