İzmir'de Bebek Oyun Grubu

eveeettt kocişimin doğumgünü bugün,yani 31 aralık.yılbaşı ve doğumgünü bir arada oluyor bizim hep.bizi de ablamlar çağırdı ama kalabalık olacaklarmış,sanırım gitmeyeceğiz.Bizde evimizde ptt ye takılcaz.Evi süsleme gibi düşüncelerim yoktu ama yılbaşı ağacımızı mı çıkarsam en azından.Duru parçalar onu da kesin,yine burnumuzdan gelir

Sapisim eşinin dogum gunü kutlu olsun canım nice mutlu senelere birlikte ailecek huzurla girmeniz temennisiyle seni öpüyorum canım.

Kızlar hepinizin yeniyılını kutluyorum,2011'de hepimizin dilekleri yerine gelsin,sağlık mutluluk ve huzur evimizden hiç eksik olmasın.Hepinizi çok seviyorum,bebişlerimizi ayrı ayrı öpüyorum.Yeni yıla girerken yüzünüzden gülücüğü eksik etmeyin,bebişlerinize sarılalarak onları öperek girin,böylece tüm olumlu enerjileri kendimize toplamış oluruz,bu şekilde tüm bir yıl onların sevgisi ve olumlu enerjileriyle geçer.Seneye görüşmek üzere benim mutfağa girmem gerek:)))

Teşekkür ederim Banum..ve sizinde yeni yılınız kutlu olsun,size öncelikle sağlık getirsin,gerisi bir şekilde hallolur...

kızlar yeni yılda ne isterseniz o olsun..İnşallah hep birlikte yeni yılı da mutlu bir şekilde bitirebiliriz.Hepinzi çok öpüyorum

kızlar hepinize merhaba...
moralim çok bozuk..2 saat önce yeğenim gelmişti.bebişimle araba oynuyorlardı.nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde çığlık çığlığa ağlamaya başladı...bi yerinide vurmamıştı ama neden okadar ağladığına anlam veremedim kucağıma aldığımda züerim kan oldu..parmağı epeyce derin bi şekilde yırtılıp derisi kalkmıştı...hiçbişekilde müdahale ettirmeyince dışarı çıkardım belki arabada sakinleşirde buz koyabilirim diye..nafile..dahada bağırark ağladı...gözlerimden yaşlar aka aka zar zorda olsa buz koydum biraz..sonrada sakinleştirdim ve arabasda epey dolaşarak uyuttum...suan uyuyor..ama hala iç çekiyor..benimde sinirlerim iyice bozuldu bende ağlıyorum...neyse rabbim beterinden korusun...

banucum eşine geçmiş olsun...
secilcim eşinin doğum günü kutlu olsun...

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun...rabbim gönlünüzden gecenleri birbir önünüze sersin...bu yıl size sağlık huzur ve mutluluk getirsin..en güzel günler hep sizlerle olsun..mutlu kalın....

ovv canımmm yaaa..ay niye bu çocuğun eline,parmaklarına birşeyleroluyor hep böyle..Allah Allah..kıyamam yaa,nasıl acımıştır canı,minik kuzum benim...Ayşecim çok geçmiş olsun güzelim.Allah beterinden saklasın.
Teşekkür ederim canım..sizin de yeni yılınız çokk çokkk güzel geçer inşallah

Minikprensesim çok geçmiş olsun canım,şimdi daha iyidir umarım,yarası biraz kapandıysa bepanthane krem sür canım hem yumuşatır hemde daha çabuk iyileşir.Kimbilir ne kadar korkmuştur.

Kızlar akşam için (özellikle de Duru Okyanus ve ailesi için)confeti almıştım,evdeyiz madem eğlenelim diye,akşam bir çılgınlık yapıp bunu salonun ortasında patlattım:))Harika oldu ev harika bir şekilde confeti doldu,oğluşumun çok çok hoşuna gitti,yılın ilk yarım saatinden sonra 1 saat kadar elektrik süpürgesi tuttum(Hala evin ücra köşelerinde ve hatta halıların altında minik parlak parçacıklar mevcut)
Ama olsun yine olsa yine yapardım,oysa geceyi şiddetli baş ağrısı ve zonklamasıyla başlamıştım,yuttuğum ağrı kesici ancak 12'ye doğru etkiledi ama yıla gülerek girdim,haa bu arada kapıdada nar patlattık:))Bakalım neler olacak bu yıl heyecanla bekliyorum....

hepinize mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum
hasta olanlara geçmiş olsun
çok fazla duramıyorum hep gir çık halindeyim ev misafir dolu bazen sadece okuyorum
hepiniizi kocaman öpüyorum

selam arkadaşlar

saphira kocanın doğum günü kutlu olsun mutlu bir yıl olsun sizler ve duru okyanus için

herkezin yeni yılını tekrar kutluyorum bu yıl çok güzel geçicek benim için hissediyorum süper girdim yeni yıla birde 2 oğluşumda iyice büyüyecek bu yıl ve evim neşe dolacak onların kahkahalarıyla inşallah

iyi geceler iyi uykular

iyi pazarlar hanımlar..
yepyeni bir yıla girdik hayırlara vesile olsun inş..
istediğimiz tüm güzellikler gelip bizi bulsun..kötülükler bizden uzak kalsın inşallah..

saphıracım eşinin doğumgünüymüş 31 aralık..kutlu olsun canım,nice yıllara..

minikprenses canım ya kuzuya hep nazar mı değiyor nedir..gerçekten de hep elleri parmakları zarar görüyor yavrumun kıyamam..geçmiş olsun.. iyi değil mi şu anda

tunayekta ailecek nasıl oldunuz canım siz de iyisinizdir inş.

hepinizi öpüyorum arkadaşlar..

Çıtır-pıtırım sana gelirken ne maması yapalım canım,ben peynirli poğaça yada peynirli börek yapmayı düşünüyorum tabii düşünce menüye göre değiştirebilirimde sorun olmaz...

selam kızlar nasılsınız

banusum sen nasılsın hastaydın ya sen istersen çıtıra giderken ben yapaveriyim yerine hasta hasta uğraşma gülo

selamlar..
tunayektacım kafamda bırkaç fikir var fakat henüz karar vermedım.
ama bır tatlı bır tuzlu olacak Allah izin verirse..
şimdilik şöyle söyliyeyim;
pasta ve patatesli kek..

ama gülbinin dediği gibi hasta hasta uğraşma gerçekten. gülbin sende iki çocukla otur oturduğun yerde bakiimm.ben yaparım bir çeşit daha..

Çıtırım asıl sen uğraşma zaten geç vakir geliyorsundur eve,kızınla hasret gider.Krikitosum sana da teşekkürederim,ama kızlar zaten ikram yapamayacak kadar hasta isem gelmem zaten durumu doğrulttuk gibi görünüyor.Bu arada kızlar yarın sabah 11:17'de dileğinizi bir kağıda yazıp toprağa gömüyorsunuz kızlar unutmayın yarın güneş tutlması var,dileğinizi yazın...

Merhaba arkadaşlar,
Epey geç kaldım ama yeni yıl hepinize sağlık, mutluluk, huzur,bol şans, bol para, vs.vs. getirsin.

biz yeni yıla pestil gibi girdik ve sonraki 2 gün de berbat geçti.cuma doğalgaz döşendi, ev darma duman olunca kayınpederim davet etti ona gittik ama 11 de sızdım kaldım, dedim bari 12 olmadan kaldırın beni de yeni yıla uyuyarak girmeyeyim.
eve temizlikçiyi ancak pazar günü bulabilmiştik, o zamana kadar da kayınvalidem çeşmeye otele yılbaşı eğlencesine gitmişti allahtan, onun evinde kaldık.evi okadar dağıtmışlar ki anlatamam, tek günde yetişmez diye eşimle cumartesi en azından tozunu toprağını alalım dedik ama epey yorulduk, tam pazar sabah 8.30 da temizlikçi kadın aradı saçma sapan bir sebep söyledi, gelemiyorum dedi, oturdum ağladım resmen sinirimden.o saatten sonra kimseyi de bulamadım, eşimle birlikte temizledik evi ama şuanda heryerim ağrıyor, haftasonu erken doğum yapmadıysam bundan sonra hiç yapmam herhalde, en kötüsü Ateşe çok üzüldüm, bırakacak kimsemiz de yoktu çocuk pisliğin içinde ve ilgisizlikten helak oldu, hava soğuk, bizle birlikte temizlik yapmak istiyo, ağlıyo, arkamızı dönüyoz deterjanlı sulara daldırmış elini, gözüm yanıyo diye bağrıyo, bu kadar iğrenç bir haftasonu geçirmemiştim.şükürler olsun bitti, ama benim bu temizlikçilerden yana ne zaman yüzüm gülecek, bir sürü insan parasızlıktan ağlıyo ama kimse çalışmak istemiyo, ben 24 saatlik haftasonu nöbeti tutuyorum daha yeni zamlarla 75 tl oldu, 8 saat çalışıp 70-80 alacaklar ama işlerine gelmiyor, çok kızgınım çok sözünde durmayan temizlikçilere..
neyse içimi döktüm rahatladım, herkes iyidir umarım banucum size geçmiş olsun, ayşecim size de çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, seçilim eşinin doğum günü kutlu olsun, ezgi ne güzel bilgiler vermişsin hızlı hızlı da olsa okudum geçmişi ama çok geçmiş konular kapanmış yorum yapmayayım artık, bir de şu ingilizce kursunu haftasonu da konuşalım ilgimi çekti.Kızlar Ateş mahallede özel bir anaokulunun kreşine gidiyor, tam gün gitse belki oraya gitmesini istemezdim ama haftada 2 gün 2 saat çok çok da özel olmayan bir kreşe yollayabilirsiniz bence, çünkü burda da ateşlere resim hocası, müzik hocası geliyor,mesela dans ve satranç ta var ama ona bizim günlerimiz ve saatimiz uymuyor, hem de aylık 112 tl veriyoruz.bize göre ateşte büyük değişimler var, en önemlisi ateş orayı çok seviyor ve sürekli gitmek istiyor, öğretmenini çok seviyorum ben mesela çok ilgili, ve becerikli, ana okulu öğretmeni zaten, ama 4-5 yaşların öğretmenlerini hiç sevmedim orda, çocuklar allaha emanet gibiydi, biz kreşe başlarken ilk 5 gün hergün gittik ve ben aşağıda müdür odasında kameradan seyrettim, 4-5 yaşların sınıfı tam müdür odasının yanında ve onları da gözlemledim, öğretmenler çok ilgisizler ve çocuklara hiç gülümsemiyorlar. hepinizi çok çok öptüm fazla uzun yazmışım galiba

bin tane şey yazdım mert esc ye bastı hepsi gitti :=)

ayşecim doğalgazın hayırlı olsun keşke haber verseydin çocukları anneme bırakıp gelirdik eşimle tek başına yüklendin hepsini bu aylardan sonra dikkat et dinlen
bende senin gibi hamilelimin son 2 haftasında doğalgaz döşedim annemde yoktu bursadaydı çok zorlanmıştım hatta arda şimdi gelmediyse o memnun gelmez artık demiştik eşimle :)

ateşin gittiği kreş fiyatı çok iyimiş götürebilsem keşke ama ardayıda kış günü yanımda götürmem lazım servisler 2 saatlik olanları almıyor doğal oloarak tam günlük için servisler yani o yüzden ya tam günlük vermeliyim ya hiç tek başıma götüremem merti yada yazı beklicem ardayıda alcam gidicem hayırlısı artık istiyorum bişiler yapmayı ama hiç olmuyor istediklerim

canım benım kıyamam sana.cok üzüldüm..
neler yaşadığını tahmın edebılıyorum.benım de evde taşınma sonrası tam toparlanık derken üst üste birşeyler çıktı ev darmadağındı ,inşaat alanıydı sürekli..ama ben eve temızlıkcı alamıyorum işte hep kendım yapıcam ki içime sınsın.ama kendıme zarar vermekten baska bırsey yapmıyorum.çocukla cok zor oluyor ..bırde üstüne hamılelık eklenınce vay halıne..ama cok kızdım bız sadece ıyı gunlerde değil kötü gunlerde de bırbırımızın yanında olmalıyız..ben ıklımı anneannesıne bırakıp gelebılırdım yardıma..üstelik çok da mutlu olurdum.
doğalgaz evi batırıyor bız de sanırım seneye döşeticez ama bakalım..hayırlısı olsun şimdiden ,güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…