İklime geçmiş olsun çıtrım,kıyamam ya..sakınan göze çöp batıyor
napayım canım,her zamanki ev hali..
yılbaşı programınız kesinleşti mi,gidiyor musunuz?Gitmiyorsanız bekleriz canım,iz evde olucazyarın akşam,Tunayektalar ailecek hasta oldular yazık.Yarın akşam programı olmayan herkesi bekleriz
selam kızlar...evet ben deldimmm çıtırım.nasılsınız kızlar?Banucum çok geçmiş olsun canım.Ezgicim iklimede geçmiş olsun.ben pazar gününden beri diş ağrısı çekiyorum.pazar günü hafifti ağrı,pazartesi biraz artı.salı tavan yaptı.ben hayatımda böyle bi ağrı görmedim yavallahi dişimin ağrısını yaprak dökümünde ağlayarak azaltım.ama yiğitin yorum çok güzeldi yaprak dökümüne.ben Ayhana diyorum a alirıza öldü.yiğitte babasına oyun oynarlarken baba alirıza ölmüş diyo.dün antibiyotiğe başladım dişim için.bugünde oğlumla alışveriş ettık.yarın evi süslüycez.malum ptt e takılıcaz oğlumla.ayy çenem düştü.sizler nasılsınız?
paylaşım için teşekkürler çıtırım
iceangelım hoşgeldin ve çok geçmiş olsun
gecmıs olsun cnım. 20 likler mi agrı yapıyor?
.allah allahh nasıldı son bölümü??malum tv yok izleyemıyorm ben. net de bırseyler ızleyecek kadar kuvvetlı cekmıyor. bırısı özet gecsın lütfen.
Kızlar şimdide goncam ateşlendi((Polikliniği aradık 38.5 olursa gelin serum takalım ded,şuan 38.2 offfffff (((
Kızlar şimdide goncam ateşlendi((Polikliniği aradık 38.5 olursa gelin serum takalım ded,şuan 38.2 offfffff (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?