İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Selam kızlar
depresif arkadaşınız geldi yine :S
Ayşecim ben de üzüldüm yaşadıklarına,yazık canına.en azından Ateşi bıraksaydın birimize bari.Valla biz hep evdeydik mesela.Şahane bir yılbaşı ve h.sonu geçirdik,mutluluktan bir ara yükseldim,hadi dedim fazla yükselmiyim de,düşersem sert olur.O derece yani. :S
En azından Ateşi bize bıraksaydın,bize de değişiklik olurdu,Duru Okyanusla vakit geçirirlerdi.Neyse artık olan olmuş,bu da geçmiş.Güle güle,iyi günlerde kullanın kaloriferinizi canım.

Ayşecim gerçekten çok geçmiş olsun diyicem,umarım 2011 de artık başka sıkıntılı günün olmaz,gerçekten keşke arasaydın,hoş biz ailecek hastaydık Ateş2i bırak demek isterdim ama Seçil'leri bile kabul edemedik,ilk günlerini genelde uyuyarak geçirdik,ama biz çok yakın oturuyoruz,lütfen tekrar böyle bir ihtiyacın olursa haberleşelim,Ezgi'ye katılıyorum sadece oyun oynasınlar diye değil birlikteliğimiz,artık belli bir samimiyet oluştu diye düşünüyorum,yani ben öyle hissediyorum ve buda benim çok hoşuma gidiyor. açıkçası kendimi böyle bir grupta bulduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum,samimiyetimiz,uyumumuz bence çok güzel,İngilice kursu içinde beraber sınıfta oluşturabiliriz bildiğim kadarıyla kızlar bunu düşünelimihem çocuklarad birbirini tanıdığı için daha uyumlu olur belki!!!

ayşecim güle güle kullan artık geçmiş ama başka zamanlarda bize haber ver hamilesin çocuklada zor olur.bende her türlü yardıma hazırım.
minikprenses ablasının yanına gitti bilgisayar bozuk olduğu için internete giremiyor cumartesi gelemiycek.
tunayekta ve çıtır tuzlu yapıyorlar bende tatlıları yapayım minik yerinede ben yapıcam.bir tatlı bir tuzluda yapabilirim siz karar verin.bu arada hastayım burnum akıyor çok kötü.ama cumartesiye kadar iyi olurum diye düşünüyorum.eğer devam ederse cumadan belli olur zaten.

Banuşa katılıyorum,bende samiiyetimizi ve uyumumuzu çok seviyorum.41 kere maşallah bize :))
zelişim sana da geçmiş olsun canım,inşallah iyileşirsin de görüşürüz cmt.
minikprensesimin yerine ben de yapabilirm bir çeşit,sen 2 çeşit yapma istersen canım

iyileşirim gibi gözüküyor ağrım falan yok tabi yinede belli olmaz
düşünmen bile yeter canım sağol ben yaparım.
zeynepe senin arkadaşlrın kimler diyorum duru okyanus derken zorlanıyordu kolayını bulmuş 'duru oonus'

oonus mu eheheheeheh ay çok güldüm yaaa kıyamam kuzumaaa,sadece duru dese de olur,çocuklar için iki isim söylemek zor olabilir

Kızlar çok çok teşekkür ediyorum ama dediğim gibi pazar sabah öğrenince gelemeyeceğini biz de şaşırıp kaldık çok fazla düşünemedik açıkçası, yılbaşı sonrası kimseyi rahatsız etmek de istemedik, ama çok çok mutlu oldum, artık biliyorum ki başım sıkıştığında yardımıma koşacak arkadaşlarım ve oğlumun arkadaşları var, sonradan size katılmama rağmen aranızdaki uyum ve sıcaklıktan dolayı ben de kendimi yabancı hissetmiyorum ve sizleri seviyorum,
çıtır pıtırım tam adresini msj atar mısın bana, biz ateşle birlikte metroyla gelicez büyük ihtimalle, kocam büyük ihtimalle haftasonu uludağa kayağa gidecek, ben oğullarımla başbaşa bir haftasonu geçireceğim.kaç haftadır yalvarıyor, kıvranıyor, ben de dedim gidebilirsin ama bundan sonra ben ne istersem yapacaksın, o da kabul etti.aslında ben de gitmesine karşı değilim çok bunaldı o da, ama fırsatçılık yapmaktan da geri kalmıyorum tabi, kolay mı hamile karısını ve küçük bebeyi bırakıp gezmeye gitmek

anaaa tek başına mı gönderdin kocayı kız taa uludağlara,valla bravo diyorum.hem o niye bu kadar istemiş bakiim,hamile ve küçük bebekli karısını bırakıp gidiyor. :93: ı ıh,ben ı ıh diyorum. kızmıyorsun inşallah bana bu yorumumdan dolayı ama biliyorsun benim içim dışım bir,yalan yazamam.:126: belki de benim eşim bensiz adım atmaz,ondan bana garip geliyor galiba.ben derim ona git biraz arkadaşlarınla ol diye,amaan napçam ben sensiz der.ama ben de onu hiç bırakıp gitmedim o şekilde.neyse bakalım sizinde gazanız mübarek olsun,sıra sana da gelir nasıl olsa değil mi şeker

selamlar...
minikprensesımın gelemeyeceğine üzüldüm

darilgencim adresı ozelıne yazıyorum hayatım.

selam canlarım

mert te sabah bişiyi yoktu bugün ardanın 6 aylık aşılarını vurdurmak için sağlık ocağına gittik dedesi dışarda tuttu onu ardayı aşı olurken ağlarken görmesin die ordamı üşüttük bilmiyorum öksürüyor ama burun akması falan çok şükür öksürük şurubu içirdim iyi gelirde iyileşir umarım sizden ayrı kalmak istemem

cumertesi eşim sabahtan arabayı servise vermek zorndaymış çünkü o gün servis yarım gün çalışıyor 9.00 a kadar araç kabul ediyor dolayısı ile mert iyileşse bile nası gelirim onuda bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar topluca hepimize geçmiş olsun salgın var çok dikkat edin,herkesin çocuğu hasta şu sıra,nurturia sitesinde %90 çocuklar hasta,Biz iyileştik gibi ben bayağı topladım ,hakikaten 7 gün beklemek gerek galiba:)Bu arada Çıtır Pıtırım bende açık adres istiyorum bir de aşağı yukarı tarif bende nasıl gelicem bilemiyorum eğer arabayla gidersek Darilgencim seni alırız biz.

Banucum eğer arabayla gelecek olursan,benim evin önüne gelirsin,beraber gideriz.Ben nasıl olsa evi biliyorum.
krikocum beni eşim bırakacak olursa,o zaman seni alırız

merhabalar arkadaşlar ben bırkac etkınlık belırledım onları sızınle paylaşayım dedım..

-Parmak oyun="ördek ailesi"
-Kardan adam yapıyoruz..(bunun için yanınızda 1 tane küçük prit yapıştırıcı bulundurursanız sevınırım.bıreysel calısacağız.)
-flashkart ile hayvanların ısımlerını bilmece ve taklit
-basket oyunu
-"kardan adam" şarkısının tekrarı
-"ceviz adam "şarkısını öğreniyoruz..

ekleme ya da cıkarma yapmak ıstersenız buyrun arkadaşlar..

Son düzenleme:
merhaba kızlar...uzun zaman oldu görüşemedik.taaaa geçen seneden beriii...nasılsınız??pc im geldiiii bu arada,artık bu kadar ayrı kalmıycam sizdennn..Ayşecim çok geçmiş olsun canım.krikocum sizede çok geçmiş olsun.Ayşe haber verseydin ya kuzum.gelirdim yardıma.ya da oğlanı getirseydin keşke.cumartesi metroyla geliceksen bizde üçyol metro durağına geliriz beraber gideriz istersen.yılbaşı gecesi telefon trafiğinden minikprensesimi ve darılgenimi arıyamadım,sonra da geç oldu diye rahatsız etmekistemedim.zelişim senin de numaran yoktu kuzum.yoksa sende aklımdaydın.Neyse kızlar çenem düştü.pc im geldi ya ondandırHepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.görüşürüz:80:

çıtırcım çok güzel oyunlar düşünmüşsün yine ama benimki özellikle el işi oyunlarına katılamaz sanmıyorum yapabileceğini.şarkı söyleme kısmını sever diye düşünüyorum.Bakalım böyle böyle öğrenecek,katılmasa bile kulak dolgunluğu olsa bile faydalıdır diye düşünüyorum.emeğine sağlık arkadaşım

cok tesekkur ederım sağoll..olumsuz düşünme yıne de katılmaz dıye.. duru nun yanında ozellıkle aa duru cok sever vs.. de sen..
bence duru özellikle kardan adamı cok sevecek bence.özenle çalıştım hazırladım

selamlar...bılgısayarının olmasına sevındım canım..benımde az once aklımdan gecmıstın nerede bu sesı cıkmıyor dıye..sen benı sanırım ev teleonundan aramıssın yılbası gunu. benım tel arabada kalmıs bız annemdeydık. sonra numara kayıtlı olmadıgı ıcın senın oldugunu anlamadım ama sonra karısrırınca aynı numaradan gecen hafta arandıgımı farkettım daha dogrusu ajan eşim fark etti:44: kım bu sabah sabah konusmusunuz deyınce senınle ayseye gıtmeden once telde konustugumuz aklmıa geldı ..velhasıl gec farkettım sen oldugunu..yenı yılın kutlu olsun canım..
üçyoldan yürümek zor olur kızlar bu arada.hamıle ve cocuklu hıc yurunmezama alırım arabayla ıstersenız.

krıkom bu arada gecmıs olsun kuzuya..ıns. ıyılesır cumartesıye kadar... gelme sorunu halolur muhakkak.buluruz bır caresıni uzulme sen
ben dıyorum bır servıs ayarlayalım. evden alsın eve bıraksın hepımızı

çıtırım çok güzel şeyler hazırlamışsın eminim çocuklara çok faydalı olucak hepsi kardan adam için sadece yapıştırıcımı lazım pamuk renkli karton kağıt vs.şeyler lazımsa yanımıza almayı unutmayalım ben çok heveslendim bu oyun için

sapişim alabilirseniz çok sevinirim kuzuşum

biraz önce mert ocamna mama tabağını ve portakal suyunu yere döktü hertaraf mama birde adet oldum bugün acayip karnım ağrıyor bağırsaklarım parçalandı sanki
yemek istemeyince yere fırlattı sonra düşünce kendide korktu sesinden ağladı
kayınvalidemin yeni verdiği halı battı birde geçici vermişti onu yaza kadar sonra salon da oturmaya başlayınca iade edicektik umarım çıkar lekeleri

ona hiç kızmadım ama çok üzüldüm halıya ben ağlayınca anne ağlama dedi birde ilk defa seni seviyorum dedi

ben ona hep söylüyordum seni seviyorum sana aşığım die oda yanağımı okşadı seni seviyorum dedi kıyamam kuzuma ya çok tatlı çok akıllı
bazen kızıyorum öyle bişi diyoki yada yapıyoki hemen unutturuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…