İzmir'de Bebek Oyun Grubu

krikom alırız tabi hayatçım,ne olcakki,iki adım yerdesin zaten.yeterki bende arabayla gidecek olayım,bırakmam seni 5 kat tepelerde
ayy o laflarlardan sonra halıyı mı görür insnaın gözü,batarsa batsın boşver.söylersin kayınvalidene,oğlum batırdı ama arkasından seni seviyorumdedi,bende halıyı boşverdim dersin eheheheh,bişeycik olmaz.ekodostla çıkar yavrum lekeler ) ayy bu arada ben de başladım ekodosta belli olmuyor mu eheheh

valla bende domestos renkliler için olanla sildim çıktı gibi ama üstündende ekodostla geçmek lazım

hakketten boşverdim torunu değilmi bişicik demez :)
sende mi ekodost a başladın yahu afferim kız valla bende aslında bişiler satmak istiyorum ama siz hepsini sattınız yeniden avona mı dönsem yahuu bi ek gelir lazım

ardaya sebze çorbası yaptım onu içiriyimde uyutayım kızlar öpüyorum sizi

çıtırcım aktiviteler çok güzel bende dün akşam zeynebe pamuktan kardan adam yaptırdım yapıştırırken çok mutlu oldu.
ıceangel hoşgeldin tatlım
krikitos takma tatlım torunu dökmüş sen dökmedinya birşey derse onun ayıbı

Selam millet..
Banu sizi yolunuzdan etmeyelim arkadaşım zaten kapının önünden metroya binicez üçyolda inicez, baktım ben google mapsten kolaymış evin yeri, havanın durumuna göre ve gerken gelme durumumuza göre ya yürür biraz hava alırız ya da taksiyle geliriz, mesafe çok yok zaten bişey tutmaz, şirin zamanı ayarlayabilirsek birlikte gidiveririz.
Var ya o merti yerim ben, nasıl duygulandım çok akıllılar bunlar maaşallah, tam konuşsalar neler neler anlatacaklar bize,
Çıtır pıtır etkinlikler yine çok güzel, aklına eline sağlık.

şimdi yarım yarım konuşmasına rağmen nede güzel anlatıyo derdini darilgancim iyice konuşunca neler yapçaklar bakalım hepsi birbirinden tatlı bunların

krıkocum cok guzel bır duygu degıl mı??ıklım de bana "anne ben seni çok seviyomm" diyor sureklı bırde sarılıyor..anne olmak gerckten cok guzel..cok ozledım kızımı
anne ben seni istiyorum dıyor bugun tel-de..öf vallahı cok zor ya

eycik canım bız de daha once yapmıştık iklim ile kardan adam.zaten sonra aklıma geldı dedım grup ile bırlıkte yaparız yine diye..

krıkocum pamugumuz ve fon kağıdımız var canım.sadece prit bulundurmanız yeterli olacak.düşüncen için çokk teşekkürler.

darılgencım google maps de sükrü saraçoğlu caddesi dıye gecen yer benım betonyol dediğim yer oluyor.adı öyle biliniyor.
yürüme mesafesi aslında ama cocukla zor olur.istersenız alabılırım.

kimse yok muuu:86:

ben vaımmmm:)Evet canım yılbaşında aradım YENİ YILINI kutlamak için ama ulaşamadım.Geç oldu ama yeni yılın kutlu olsun bi daha.bu arad etkinlikler süperrr...Yiğit kardan adam olayına bayılacakcanım yarın ayşeyle konuşayım.ona göre haberleşiriz.daha olmadı taksiye bineriz..

Önceden sadece kendin için nefes alırken,kendini düşünürken...hamileliğinde onun için nefes alıyosunnn...Anne olunca kendinden önce onu düşünüyorsun...Sanki ANNELİK sadece sana özle bi duyguymuş hissinine kapılıyosun.Dünyanın merkezi ''O'' oluyor.kucağına aldığında tarifi imkansız bir iletişimle birbirimizin yüreklerini dinliyosun.birbirinizin kokusunu ayrı olduğunda dahi duyabiliyosun...Doğumu,ilk gözgöze geliş,ilk parmağını tutuşuu,ağlayınca ne yapacağını şaşırmak,yüzüne dik dik bakıp seni tanımaya çalışması,ilk dişi,emeklemesi,ilk heceleri,ilk ''ANNE'' deyişi...ilk adımı........ANNELİK NE GÜZELLL ŞEYYYY...Anne olunca daha iyi anladımmm:)

iceancel ne güzel yazmıssın ağlattın beni
evet annelik çok güzel ve garibi sadece bana has bir duyguymuş gibi hisstmem çok doğru yazmıssın ona bişi olduğunda benden daha iyi anlayamaz kimse bakamaz sanki anne olanlar bile
okadar seviyorum içime sığmıyo sanki onlara sahip olmak dünyanın en güzel duygusu
hele ardamm ona yetememek ona istediklerini verememek çok korkutuyor beni allah evlatlarımıza iyi yazılar yazsın

arkadaşlar bu arada arda da öksürmeye başladı ateşi burun akıntısı vs fila n yok sadece öksürüyor mertinde geçti ama yinede korkuyorum sizin de çocuklarınıza geçer die gelmek çok istiyorum ama bu durumda bende gelemiycem kusura bakmayın

zeynebin biraz burnu akar gibi oldu şimdi benden sonra sıra onda galiba.ay hasta olmaz inşallah.

eyvah eyvah bebişler hasta 17.ci dişi çıkmış mert hep diş çıkatırken hafif grip olur 1 defa ishal gibi çıkar sonra oda geçer mert iyi çok şükür eşim ardayı anneye bırakalım git sende diyo hem sen hem çocuk arkadaşlarından ayrı kalmasın diyo ama bi yandanda arda hafif öksürüyo arada bir
onuda bırakmaya gönlüm el vermiyor ama gelemesem bile gün parasını bırakmak için 5dklığına uğrıycam

Son düzenleme:
Selam kızlar biz iyileştik siz hastalandınızYarın bizde büyük ihtimalle metroyu kullanıcaz,babmızın dişçiyle randevusu varmış,arabayla gelmek istemiyorum,oralarda cts park yeri bulacağımı düşünmüyorum,yarım saat park yeri aramak benim gibi birine çok sıkıcı ve zaman kaybı,zaten bizimki trene binmeye dünden razı:)Krikitosum yarın gel bak sana Ekodost'larını getiricem
Kızlar yarın görüşmek üzere pritt'lerinizi unutmayın,bende dahil,ben yazdım ya ben unutuyormuşum:)
Hepinizi çok özledim kızlar,bebişlerimizide hepinize tekrar geçmiş olsun,acilinden şifalar diliyorum...

Çıtırıcım çooook güzel bir gündü.Mükemmel ev sahibeliğin,harika etkinliklerin ve güzel ikramların(tabiki sizlerin mamalarda çok güzeldi kızlar,ellerinize sağlık) çok teşekkür ederiz canım.şimdilik kaçıyorum.görüşürüz

Son düzenleme:
çıtırım herşey için çok teşekkürler canım benim.Arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık,çıtırımın anneciğin de ellerine sağlık.Bayıla bayıla,tıka basa yedik yine,15 te bir akşam yemeği yemiyorum sayenizde,iyi oluyor :76:
çıtırım oyunların da çok güzeldi,emeğine sağlık canım.
Arkadaşlar ben bugün biraz gergindim,umarım hiç kimseyi istemeden de olsa kırmamışımdır.Hepinizi çok seviyorum,çok öpüyorum

selam hanımlar

çıtırcım güzel bir gündü sana çok teşekkür ederim ev sahipliğinde eğitici etkinliklerinde , annenin ve senin yaptığın lezzetli ikramlarda şahaneydi
hepinizin ellerine sağlık arkadaşlarım

bugün arda çok daha fazla öksürüyor bugün behçet uza gittik mecburen yiğit arabada oyaladı onları çok sıra vardı sıramız gelince girdik içieri allahtan fazla kalmadık doktor doğru düzgün bakmadan savardu bizi kadın kalabalıktan laf anlatmaktan bakmıyo bile neyse öksürüğü ciğerlere falan inmemiş şükür aferim verdi yolladı işte yarın bir şekilde başka bir dr.a daha götürmek istiyorum çünkü o öksürdükçe içim parçalanıyor
neysem bende yatayım zaten uyumuyor pek arda öptüm bayy

Krikitosum geçmiş olsun canım yaaa hele bu kadar küçükken hasta olunca insanın gerçekten içi parçalanıyor,sen Mert'i de çok yaklaştırma yavrum bide ona bulaşmasın,kıyamam,gözlerinin içine bakıyoruz ama oluyor işte,ateş yoksa çabuk geçer merak etme hayatım..
Bu arada Ezgi'cim herşey çok güzeldi,etkimlik bence harikaydı,grubumuz bu bakımdan çok şanslı,evinin sımsıcak bir havası var(bu tabii ki senin sıcaklığından kaynaklanıyor),mamaları demiyorum bile börekleri hüplettim,tabi diğerlerinide(şu halleylinin tarifini merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum)Sana herşey için çok çok teşekkürediyorum,kısacık haftasonunda bizi evinde ağarladığın için...
Seçilcim benim gördüğüm farkettiğim kadarıyla kırılcak bir durum yoktu zaten,bu arada olsa dahi arkadaşlık bazı şeyleri absorbe etmektir,birbirimizi böyle günlerde alttan alcak ve isare edicez,hepimizin sıkıntılı günleri oluyor,sen sıkma canını:80:

çıtırcım çok güzel bir gündü herşey için çok teşekkürler.
hem bize hem çocuklara çok faydalı oluyor
krikitos geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer
saphiş ben gerginlik farketmedim olsada ne farkeder tunayektanın dedği gibi biz arkadaşız tatlım
bu arada iyi geceler tunayekta gördüm seni napıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…