İzmir'de Bebek Oyun Grubu

krikom geçmiş olsun canım,off küçücük kuzum benim ya,kıyamam.aferin iyi geliyor ben de aferin kullanıyorum çoğunlukla,bugüne kadar en iyi gelen o oldu.bize de behçetten vermişlerdi ilk.çok uyutur o ilaç haberin olsun canım.yani beni ve kızımı çok uyutuyor.ben de bir keresinde emzirirken ilaç bulamayıp aferin içmiştim de,nasıl olsa bebek şurubu,çocuğa bişi yapmaz diye ama kafamı yastıktan kaldıramamıştım
Anlayışınız için teşekkürler kızlar

arkadaşlar ben hepinize tesekkür ediyorum.ellerinize,ayaklarınıza sağlık.sizi ağırlamaktan çok mutlu oldum
saphıracım bende gerginlik hiç hissetmedim canım benim sen herzamanki gibi candan ve güleryüzlüydün..paylaşmak istediğin birşey olursa ben açığım canım kendi adıma söyliyim herzaman paylaşabilirsin.

öptümm hepinizii çokk

selam hanımlar

ardanın dişi çıktı bi baktım bembeyaz elime battı insan bi diş için bu kadar sevinir mi kendi minik bebeğinse sevinir büyüdüğünü görmek çok güzel

çıtırım desteğin için çok teşekkürler canım.yanımda olduğunuzu bilmek güzel..
krikom çok sevindim canım..ah bilmez miyim o sevinci..hayırlı olsun ilk inciniz maşallah kuzuya.
Diş buğdayı yapsak ya Ardişe.ben Duruya yapamadım nasip olmadı,ondan pek bir özeniyorum şimdi diş buğdayına.
Bu arada hiç farketmemişim ama Duru Okyanusun 18 dişi var ağzında,dün akşam şaşırdım.ben en son 16 da kalmıştım da,diğer 2 si hangi ara çıkmış anlayamadım.

ben de sanırım idrar yolları enfeksiyonu oldum ağrım var,çok rahatsız hissediyorum kendimi

Krikitosum Arda'nın dısı hayırlı olsun canım çok sevindim demek öksürüğü distenmis evet dış buğdayı yapalım bencede sana geldigimiz gün yapabiliriz mesela :)
Sapis sende dikkat et kendine yarına duzelmezsen doktora muhakkak git idrar yolu enfeksiyonu ciddidur erteleme
Krikitosum bu arada kv de sordum Hatay da bir yere gitmişler kalp icin sana Mah arızam isim yazmak dogrumu burda bilemedim ama sana yakınmış
Kızlar bu arada sanırım biraz önce elektrik süpürgesini kırdım aksam nasıl soyliyicem nasıl açılıkliyicam bilemiyorum:18:

ardanın incisi hayırlı olsun krıkocum..hayırlısıyla hepsi dizilecek sıra sıra inş.
tunayekta nasıl becerdin yahu süpürgeyi kırmayı
ben biliyorum aslında nasıl söyliyeceğini

krikocum ilk inci taneniz hayırlı olsun canım.Sapişim ne gerginliği valla ben hiç öyle bişey hissetmedimArkadaşlık kusurları görmek değil,ÖRTMEKTİR.o yüzden tunayektanında dediği gibi biz arkadaşız,böyle bişeyi hissetseydik bile eleştirmezdik.nihayetinde insanız hepimiz zaman zaman gerilebiliriz.bu arada bende Yiğitin dişleri sayıcam,farketmeden çoğalmışlar mı diyeBanucum alıştıra alıştıra söyle,ben öyle yapmıştım.Çıtırım Yiğit babasına anlata anlata bitiremedi.Ezgi teyze kardan adam yaptırdı.iklimde yaptı,ateşte yaptı,tunayekta da yaptı...anlattıda anlattı.Tekrar teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
çok teşekkürler canlarım sağlıkla çıksın hepsi inşallah

sapişim bende mert te yapmamıştım diş buğdayı kısmet olmadı bugün akraba arkadaşlar söyleyince dişi çıktı die herkez diş buğdayı dedi ama ben buğdayının nasıl yapıldığını bilmiyorum 15 ocak babamın doğum günü ogün hem doğum günü hem diş buğdayı yapabiliriz die düşündük annemle ama sizinlede yapmak isterim aslında diş şeklinde pasta ve kurabiyelerede özeniyorum ama okadar yapamam sanırım

diş buğdayının dua larını bilen varmı aranızda nasıl yapıldığını annemden öğrenirim ben bide buğday yaparız hanımlar

çok sevindim canım
öpüyorum ikinizide

krikocum ben hiç anlamam diş buğdayı falan bilmiyorum yavrum.ama bana sorarsan madem aileyle yapma planını yaptınız,ikincisini yapmaya gerek yok derim ben.sen bilirsin tabi hayatım.sevgiler.

sağol canım.dün akşam baya kötü oldum ama gece daha iyiydim çok şükür rahat uyudum.bu sabahta çok hafiflemiş olarak uyandım.evde sistit için antibiyorik varmış,onu kullanıyorum.bugün de iyi olmasaydım doktora gidicektim kesinlikle çünkü idrarımdan kan geldi bir kaç kez çok hafif olarak,zaten o sıralarda çok acıyordu.dediğim gibi şimdi iyiyim şükür

haytaım bence ilk iş süpürgenin servisini ara.Bir sor bakalım ne diyecekler
ardanın incisi hayırlı olsun krıkocum..hayırlısıyla hepsi dizilecek sıra sıra inş.
tunayekta nasıl becerdin yahu süpürgeyi kırmayı
ben biliyorum aslında nasıl söyliyeceğini
Deli ya...sabah sabah ne güldüm
Desteğin için teşekkür ederim canım
Dİş şeklinde pasta ve kurabiyelere ben de özeniyorum çok hoşuma gidiyor.Aslında ille dışardan almak gerekmiyor,kendimiz de yapabiliriz ama kalıp lazım onun için o da ben de yok.Evde kendimiz şablon hazırlayıp,bıçakla şekil veremz miyiz acaba
Dualarını öğreniriz canım istersen ama aile arası yapacaksan,2. bir okumaya gerek kalmaz diye düşünüyorum.Kendi aramızda daha basit bir şey yapabiliriz senin günün de.Dur ben netten araştırayım neler yapabiliriz :126:

Günaydın hanımlar.
Çıtırım çok güzel bir gündü, sen de mükemmel bir ev sahibiydin tabiki, ellerine sağlık, etkinlikler de çok güzeldi, mamalarda yani herşey herşey güzeldi.

Kriko geçmiş olsun kuzuna ilk dişi de hayırlı olsun, diş buğdayı bizim adetlerde yoktur bilmiyordum daha önce öyle bişey ama bu kk'dan sonra öğrendim ve yapmayı çok istediğim halde fırsat olmadı içimde kaldı yani, sana yaparsak öğrenmiş oluruz biz de, ben de ikinci bebişe yaparım inşallah.

Saphiş sana da geçmiş olsun kuzum ya kötüdür sistit ağrısı, ben sende haftasonu hiçbir gerginlik hissetmedim açıkçası olsada destek olmak için elimden geleni yaparım arkadaşım,
Tuna yekta söyleyebildinmi süpürgeyi, hangi yöntemle söylediğini de merak ettim açıkçası

canımmm teşekkür ederim deteğin ve geçmiş olsun dileğin için..
darilgenim bir de 6 ay kınası oluyormuş.Ben de hamileyken bir arkadaşımdan duymuştum.Kına alınıp herkese ve bebeğin de line yakılıyormuş,bir de kına annesi oluyormuş bebeğin.Kına annesi bebeğe çeşitli hediyeler hazırlayıp (doğumundan itibaren biriktirerek hediyeleri) şık bir sepette,6 ay kınasında dunuyormuş.Tabi bu arad bebeğin ailesi de boş durmayıp,aynı şekilde çeşitli hediyeler alıp kına nnesine veriyormuş.Gelen misafirler de boş elle gelmeyip bebeğe hediyeler getiriyorlarmış.Çocuk büyüdüğü zaman da kına annesine kına anne diye sesleniyormuş.Yani bir nevi cici anne gibi

sağol canım benim..

dikkat sayın seyirciler tunayektadan süpürgeyi kırdığı olay gününden sonra haber alınamamıştır.son gelişmeler merakla beklenmektedir

sistiğimin sistiti fena yapar adamı..geçmiş olsun saphiracım.

şu 6 ay kınası,diş buğdayı vs.bizmde kültürümüzde hiç yok açıkçası. ne arkadaşlarımda, ne akrabalarımda hiç görmedim duymadım yapan.nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum ben.

ardada büyüdü dişi bile çıktı bütün dişleri kolaylıkla çıkar inşallah.
diş buğdayı yaparsak buğdayı ben hazırlarım

fotoğraf nasıl yükleniyor bilmiyorum fikir olsun diye zeynepin diş buğdayı fotosunu koyucaktım

Selam kızlar işte geldim buradayım,meraklanmayın hala hayattayım
Sapişim bizim elektrink süprügesinin hatta evdeki hiçbirşeyin servisini arayamam böyle bir şansın yok arasam hemen eşimi ararlar yenge bizi arıza için aradı diye bu bir,ikincisi şuanda kullandığım yada daha doğrusu kırdığım süpürge yurtdışından deneme için gelmişti şirkete ve öylece biz denemek için almıştık,üzerinde marka bile yazmıyor,öyle birşey:)
Neyse olay şöyle açığa çıktı anlatayım kızlar,zaten aslında söylememe gerek kalmadan yüz ifademdem birşey olduğunu anladı(ben hiçbirşey saklayamam ne yazıkki içim neyse dışımda o,sürprüz bile yapamam,özellikle eşime)sordu ne oldu neden moralin bozuk diye bende birşey yaptım ,söyliyicem ama kızmak ve vıdı vıdı yapmak yok dedim.Sen söyle kızıp kızmayacağıma ben karar veririm dedi.Neyse ezile büzüle elektrik süpğrgesi kırıldı dedim.Gülerek gitti makinaya baktı,değiştiririz bunamı üzüldün dedi.Hayret ettim doğrusu,ufak tefek şeyler bozulunca(oğluşumun oyuncakları dahil)devamlı bişeyler bozuyosunuz diye söylenir.Şimdide ne zaman değiştiriceksin peki diye soramıyorum,el gırgırı ile idare ediyorum
Bu arada yarın oğluşumu aşıya götürüyorum kızlar,aşı sonrası duruma göre belki Ekodost'a Çankaya'ya gidebilirim.Sapişim sana katalogda alırım merak etme:79:

iyi hadi sevindim kurtardın
canım hangi aşı için gideceksiniz?
ben aşılar bitti zannediyordum.:26:

Çıtırım bu sorun üzerine internetten araştırdım ve aşı takvimimize tekrar baktım,aslında bizimki normal aşı takvimi harici polisacc pnomokok yazıyor yarın bunu dr'a sorucam beni uyandırdığın için sana teşekkürderim,yarın cevabı paylaşırım kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…