İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi geceler kızlar
tuna aşısını olmuş geçmiş olsun güzel gözlüye
mert ve arda kardeşlere de geçmiş olsun krikitosçum sanada bol bol sabır tatlım bir taneyle bile zorken iki tane çok zor.
saphişimede geçmiş olsun miniğimi çok özledik dimi cuma günü dönücek inşallah tatlım
çıtırcım senin işin çok zor gerçekten kızını özlüyorsun ama çaban gene onun için keşke herkes böyle anne baba olabilse haberlerde izledim bir baba çocuğunu ağlıyor diye öldürmüş hayatta neler var

çok sağol canım benim..zaten hep bu şekilde olumlu düşünmeye çalışarak dayanıyorum..
o insan müsveddesine de "baba" diyemiyor hatta "insan" diyemiyorm ne yazıkki.Allah ıslah etsin..

günaydın canlarım

miniğimi özledik valla benim günüme gelebileceğine sevindim inşallah eksiksiz oluruz bu kez

eycikim geçmiş olsun dileğin için teşekkürler canım

çıtır pıtır kız ne fena oldum çok zor yaşadıkların üzüldüm hatta keşke softa dizi falan yazmasaydım yaranı deştim bebem kusura bakma

tuna yekta yakışıklısı aşı olmuş geçmiş olsun tatlışıma boyu kilosu iyi yavruşum dr doğru sölemiş hatta geçen benim doktora gittim mertin boyu için üzüldüğümü ifade ettim doğduğundan bugüne çizergesine baktı ve mert %25 lik kısıma giriyormuş üzülmemem gerekteğini söyledi arı sütü vitamini verdi içeriğini okudum çok yaralı gibi duruyor umarım işe yarar

tatlım elimde yayınlamak için bekleyen bir sürü foto ve tarif var.biraz zaman alıyor tarifleri koymak o yüzden hızlı hızlı koyamıyorum.çıtıra gittiğimizdeki tarifleri de henüz yazmadım hatta daha darilgendekileri de yazmadım.E tabi bir de sizler tarifleri göndermiyorsunuz anam neyi yayınlayacağım :126:

selam millet,
tuna yektaya geçmiş olsun, biz 3 doz yaptırdık pnomokoku ama ben de dr. soracam bakalım 4. dozu eksik bişeyi kalmasın.
bir de hepatit a 2 doz mu 3 mü kızlar, ben kendim alıp yaptım hiç te okumamışım kaç doz olduğunu, netten araştırdım 2 doz diyen de var 3 diyen de, işin kötüsü hangi marka aşıyı yaptığımı not etmemişim hep de ederim aslında ama bu sefer yapmamışım.

ve pizza tarifi siteden direkt kopyalayıp yapıştırdım, zira ben hala oraya baka baka yapıyorum, pek bi unutkan oldum bu ara.
Hamuru:1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya(instant) eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, yoğurulur ve yarım saat-40 dakika dinlendirilir.

Malzemeler: (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz, kekik vb. baharat ekleyebilirsiniz)
300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça

Dinlenmiş hamuru, yağlanmış tepsiye, sulandırılmış 1-2 kaşık salçayı da hamurun üstüne elimizle yayıyoruz

Kaşarın 1/3'ünü salçanın üzerine serpiyoruz

Malzemeleri ekliyoruz, en üste kalan 2/3 kaşarı ekliyoruz ve fırında 170 derecede pişirdim ben
ama benim fırınım mini fırın turbo falan değil, turbo fırını olanlar belki kaşarı sonradan ekleseler daha iyi olur.

site adını da yazayım dedim ama oda forum sitesiymiş doğru olmaz gibin geldi bana neyse

Darilgenim sana gelirken foto mak. unutmuştum seninkiyle çekmiştim mamalrı.O resimler lazım bana canım

sapişim b uraya bakmadan senin bloğa baktın ekledin mi diye ama senin blog acayipleşmiş alta inince yazılar silinip morlu çizgiler şekiller kalıyor sadece (yani arka fon ) bi bak istersen dadlum bird ezgiş yollamış sana halleyli tarifi onuda eklersen sevinirim bacım hafta sonu musafirim gelecek yapam diyorum :))))

darilganim tarif için teşekkürler bende yazayım tarif defterine bende kopyala yapıştır yaptım ama forum sitesimiydi bilmiyorum ne kadar nce düşüncelisin canım hiç aklıma gelmemişti

birde hepatit a 2 doz bildiğim 20ci aydan sonra yapılıyor ilk aşıyı kaç aylıkken yaptırdıysan 2ci dozu ondan 6 ay sonrasında yapıyorsun die biliriyorum ben ilk dozu 22 aylıkken yaptırdım mesela doktor mart ayında 2ci doz dedi yani 26 aylıkken :)))

krikom senin fellah köftesi ekledim az önce.Site sorunlu görünmedi bana canım.sen de mi oldu acaba öyle.
çıtırın halleyli pastasını yayınlamak isterdim canım ama daha darilgene gittiğimiz günün fotoları ve tarifleri yok elimde,o yüzden daha onu bile yayınlayamadım maalesef.ama ben senin özeline atayım tarifi

yok kız olur mu bahsetmesen ne olacak sanki aklımdan cıkartabiliyorum..

amaaa çok mutluyumm yarın cuma...
şimdiden size güzel bir haftasonu diliyorum..

bende sana uzun güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum hanımcık kızını bizm içinde öp

sapişim sevinirim tatlışım hafta sonu deneyim bakalım

Son düzenleme:

Bende bende bende istyorum,kızlar cts iyi gezin pazar yağışlı herkese güzel bir haftasonu diliyorum

Kızlar bugün bizim burdaki Hello Baby'e gittim %50 indirim vardı.Sweatler,kazaklar,süveterler 10 TL.Ben bir tane sweat aldım,biraz büyük aldım seneye giyer,ne kadar indirimde olsa bütçe ancak buna yetti,ama yararlanmak isterseniz,daha çok şey var indirimde...

bayraklıdaki demi ben orayı çok beğeniyorum büyük herşey var yaza girerken mert için alışveriş yapmıştım ama çok kıyafet var doğum günleri doğum filan olunca hediyeler çok geldi bu sene almamaya kara verdim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben döndüm burdayım artık.....
hepinizi çok özledim,gülbincimde görüşürüz işallahhhhhhhh
kendinize çok iyi bakınnnnnnnnn

hoşgeldin minik, biz de seni özledik valla..
hello baby de indirim bugün de devam ediyomudur acaba, ya da yarın da var mııdır, ben de yeni bebişe alışveriş yapayım diyodum, devam ediyosa bugün gideyim bari, kaçırmamışımdır inşallah..
herkese iyi haftasonları..

hoşbulduk aysecim...
bence devam ediyordur çünki bi iki günlük indirim değilki bu,hemen hemen yakında yazlıkları baharlıkları dökmeye başlarlar bence bi süre devam eder...hatta bizde gitsek ii olur bu sene için değil ama önümüzdeki sene için uygun şeyler almak iyi oluyor..bu sene için yeterince kıyafetimiz var...

Miniğiiim hoşgeldin,özlettin kendini,Selinimiz nasıl keyfi yerindemi?

Bu arada kızlar biraz önce tv yi açtım,Fatmagül çıktı.Son sahnesinde Fatmagül ağaç dibinde uyuyor,yada bayılmış neyse Kerim sesleniyor,dürtüyor uyanmıyor.Sonra Kerim kucağına alıyor ve bölüm bitiyor.Bizimki bunu gördü ve ÖLDÜ dedi yaaaa.....İnanamadım,ölmeyi,ölümü nerden biliyor dedim.Ama yazın anneannem vefat ettiğinde hemen koşup gittik ve anneannem salonda yerde yatıyordu,üzeri örtülü,onu gördü.Ama ben öldü falan demedim o zaman.Ayy çok sinir oldum.Bilmesi normal mi bunu sizce,daha çok küçük,bu kadar küçükken ölümü bilmesi hiç hoşuma gitmedi!!!!:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…