iyi geceler kızlar
tuna aşısını olmuş geçmiş olsun güzel gözlüye
mert ve arda kardeşlere de geçmiş olsun krikitosçum sanada bol bol sabır tatlım bir taneyle bile zorken iki tane çok zor.
saphişimede geçmiş olsun miniğimi çok özledik dimi cuma günü dönücek inşallah tatlım
çıtırcım senin işin çok zor gerçekten kızını özlüyorsun ama çaban gene onun için keşke herkes böyle anne baba olabilse haberlerde izledim bir baba çocuğunu ağlıyor diye öldürmüş hayatta neler var
selam kızlar yatıyorum bi bakayım dedim benim kuzuşlar bugün daha iyi mert ten ardaya geçti ama atlatıyoruz şükür ilk defa iki çocuğun zorluğunu yaşadım diyebilirim ikisi birden hasta olunca mertim birde nazlı bebeim benim çok üzdü bizi arda garibim ilaçlarını içti uyudu az huysuzluğu oldu mert canarının yanında
ben de hep kk dan duydum bu ilginç gelenekleri kısmet olursa yaparız o güne kadar eşimin maaş almasıyla ilgili hiç umudum kalmadı ya herkeze mahçup olduk elimiz çok açıldı yıprandım iyice sinirlerim laçka
işte bukadar öküyorum hepinizi sapişim çıtırın tariflerini bloğuna koydunmu ciciş bakayım oradan
fellah köftesi
Köftesinin Malzemesi:
•2 su bardağı kısırlık bulgur(200 gr lık bardak)
•2 su bardağı sıcak su
•2 yumurta
•1 yemek kaşığı salça
•yeterince tuz
•yarım su bardağı un
•karabiber,kimyon, yenibahar ve istadiğiniz köfte baharatlarıda olabilir
•2 kilo kadar köfteyi haşlamak için su
Sos malzemesi:
•3 tane domates
•4 diş sarımsak
•1 türk kavesi fincanı zeytinyağı
•1 yemek kaşığı domates salçası ,biber salçasıda olabilir
•1tatlı kaşığı kuru nane,pul biber,tarifte yoktu sumakta ekledim
•2 yemek kaşığı nar ekşisi
•köftelerin üzerine serpmek için ince kıyılmış maydanoz
Tarif:
•Bulguru yoğurma kabıma alıp, üzerine sıcak suyu döktüm, diğer köfte malzemelerini ekleyerek, iyice yoğurdum.
•Kaseye bıraz su koyup elimi batırarak malzemeden minik parçalar alarak yuvarladım,her parçayı koparmadan önce mutlaka elinizi suya batırmalısınız yoksa köfteler çatlıyor,bu işlemi köfte harcı bitene kadar uyguladım.
•Kaynattığım suda köfteleri 25 dakika pişirdim, köfteleri kevgirle servis tabağıma aldım.
•Yağı tencereye koyup küp şeklinde doğradığım sarımsağı içine atıp bir iki defa çevirdim,ardından küp şeklinde doğradığım domatesleri, salçayı ekledim, domatesler koyu kıvam alana kadar kavurdum.
•Baharatını tuzunu ilave edip ocağı kapattım, kavurduğum sosu köfteleri sosun içinde dikkatlice karıştırdım, servis tabağıma aldım,ince kıydığım maydonazları serpiştirdim, üzerine yogurt döküp servis yaptım.Afiyet olsun.
mutfak penceresi adlı siteden alıntıdır
günaydın canlarım
miniğimi özledik valla benim günüme gelebileceğine sevindim inşallah eksiksiz oluruz bu kez
eycikim geçmiş olsun dileğin için teşekkürler canım
çıtır pıtır kız ne fena oldum çok zor yaşadıkların üzüldüm hatta keşke softa dizi falan yazmasaydım yaranı deştim bebem kusura bakma
tuna yekta yakışıklısı aşı olmuş geçmiş olsun tatlışıma boyu kilosu iyi yavruşum dr doğru sölemiş hatta geçen benim doktora gittim mertin boyu için üzüldüğümü ifade ettim doğduğundan bugüne çizergesine baktı ve mert %25 lik kısıma giriyormuş üzülmemem gerekteğini söyledi arı sütü vitamini verdi içeriğini okudum çok yaralı gibi duruyor umarım işe yarar
krikom senin fellah köftesi ekledim az önce.Site sorunlu görünmedi bana canım.sen de mi oldu acaba öyle.
çıtırın halleyli pastasını yayınlamak isterdim canım ama daha darilgene gittiğimiz günün fotoları ve tarifleri yok elimde,o yüzden daha onu bile yayınlayamadım maalesef.ama ben senin özeline atayım tarifi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben döndüm burdayım artık.....
hepinizi çok özledim,gülbincimde görüşürüz işallahhhhhhhh
kendinize çok iyi bakınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?