27. ay da pnömokok var bizim takvimde 30.ayda hepatit A bizimkimi farklı acaba bilmem
Çıtırım bu sorun üzerine internetten araştırdım ve aşı takvimimize tekrar baktım,aslında bizimki normal aşı takvimi harici polisacc pnomokok yazıyor yarın bunu dr'a sorucam beni uyandırdığın için sana teşekkürderim,yarın cevabı paylaşırım kızlar...
ev mi,,sofra mıı,aile mii,,dizi miii,tv miii,güzel bir akşam mıııııı????????
çok uzağım çokkk
yaa kıyamam çıtırım sana yaaa((
Kızlar aşımızı olduk bugün,dr a sordum sağlıkocağında 3 doz yapıyorlar ama 4 doz yapılması gerekiyor dedi,tam koruma için bu şarttır dedi.Kİlosu ve boyu iyi dedi,ama hafif öksürük nedeniyle boğazını kontrolde hafif kızarıklık var dedi ve düşük doz antibiyotik verdi(125 mg)verdim.Ama uyandığından beri pek huysuz ve tuhaf tuhaf yürüyor,neyin var diyince uff yok diyor ve bize kızıyor.Oyunmu yapıyor anlamadım,biraz önce arabalarıyla oynarken gayet iyiydi...
Bu arada kızlar ablam bugün dr a gitmişti,rahimde hafif kanama varmış ve dr istirahat,iğne vermiş,moralim çok bozuldu,risk varmış
bu Arada Darilgencim senin şu pizza tarifini nereden bulabiliriz...???
Banucum benim ablamda düşük tehlikesi vardı canım hatta hala düşük önleyici bir ilaç kullanıyor.doktoru 12 haftalığa kadar kullan demiş.Allah korusun ablalarımızı ve yeğenlerimizi,hemen moralini bozma.Ablanda yatsın,hiç kalkmasın canım,wc harici kalkmasın
Tunişime geçmiş olsun kuzum benim
çıtırım hariç hepinize teesüf ederim ayrıca.hani TARİFLERRRRRR?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?