hoşbulduk banucum...
ölümü bilmesi normalmidir bilmiyorum ancak bu tip şaşıracağın tepkiler hep vericek bundan sonra..bebişim beni hergecen gün farklı bi şekilde şaşırtıyor...gecen gece bebeği komle soydu ateşi var anne dedi hasta oldu hadi hastaneye gidelim dedi...beklemediğim bi tepkiydi şaşırdım ve kucakladım mıncıkladım..çok büyük bi hafızaya sahipler ve minicik bi durumu kaydedip sonrasında sunuyorlar bize...
eminim oda annanende olan durumu gözlemlemiş yada bi şekilde öldü lafı duymuş ve bunu ona uyarlamıştır...
tam manasıyla ölüm ne demek bilmiyordur merak etme aklına takma tatlışım...
canımmmmm hoşgeldinnnn..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben döndüm burdayım artık.....
hepinizi çok özledim,gülbincimde görüşürüz işallahhhhhhhh
kendinize çok iyi bakınnnnnnnnn
aaa :44: hakikaten ciddi kaydetmiş yalnız.bencede ölümün ne olduğunu bilmiyordur,belki de bayılmakla eş değer de tutuyor olabilir canım.bişi izlerken birisinin öldüğünü görmüş de olabilir,siz veya tv dekiler öldü vs.. dedilerse hemen almıltır hafızaya.Bencede çok canını sıkma ama yine de içim rahat etsin dersen pediatri portalında soru sorabilirsin,doktorlar cevap yazıyorlar.Duru daha ufakken ben çok soru sorardım ordaMiniğiiim hoşgeldin,özlettin kendini,Selinimiz nasıl keyfi yerindemi?
Bu arada kızlar biraz önce tv yi açtım,Fatmagül çıktı.Son sahnesinde Fatmagül ağaç dibinde uyuyor,yada bayılmış neyse Kerim sesleniyor,dürtüyor uyanmıyor.Sonra Kerim kucağına alıyor ve bölüm bitiyor.Bizimki bunu gördü ve ÖLDÜ dedi yaaaa.....İnanamadım,ölmeyi,ölümü nerden biliyor dedim.Ama yazın anneannem vefat ettiğinde hemen koşup gittik ve anneannem salonda yerde yatıyordu,üzeri örtülü,onu gördü.Ama ben öldü falan demedim o zaman.Ayy çok sinir oldum.Bilmesi normal mi bunu sizce,daha çok küçük,bu kadar küçükken ölümü bilmesi hiç hoşuma gitmedi!!!!:26:
Selam İzmirli anneler.İlk buluşmaya katılmayı çok istemiştim.Buluşma yeri uzak geldiği için katılamamıştım.Sanırım artık evlerde buluşuyorsunuz.2 yaşındaki kızımla aranıza katılmak için çok mu geç kaldık?Şimdi bir de ikinciye hamileyim ben.İlk aylar düşük tehlikesi geçirdiğim için sürekli dinlenmemi istiyor doktorum.Mecburen çalışmıyorum.Yani daha çok vaktim var.
Hatay ve Güzelyalı taraflarındaydı çoğunuz yanlış hatırlamıyorsam.Kabul ederseniz uzak olmamıza rağmen sizlerle tanışmak isterim.
canımmmmm hoşgeldinnnn...çok özletttiinnn
aaa :44: hakikaten ciddi kaydetmiş yalnız.bencede ölümün ne olduğunu bilmiyordur,belki de bayılmakla eş değer de tutuyor olabilir canım.bişi izlerken birisinin öldüğünü görmüş de olabilir,siz veya tv dekiler öldü vs.. dedilerse hemen almıltır hafızaya.Bencede çok canını sıkma ama yine de içim rahat etsin dersen pediatri portalında soru sorabilirsin,doktorlar cevap yazıyorlar.Duru daha ufakken ben çok soru sorardım orda
tuike bende girdim :))) kızımın isminden İzmirde 1 tane daha yok :)) Türkiye'de kızımdan başka 1 kişi daha var.Kim acaba o çok merak ettim ehehehe
Selam İzmirli anneler.İlk buluşmaya katılmayı çok istemiştim.Buluşma yeri uzak geldiği için katılamamıştım.Sanırım artık evlerde buluşuyorsunuz.2 yaşındaki kızımla aranıza katılmak için çok mu geç kaldık?Şimdi bir de ikinciye hamileyim ben.İlk aylar düşük tehlikesi geçirdiğim için sürekli dinlenmemi istiyor doktorum.Mecburen çalışmıyorum.Yani daha çok vaktim var.
Hatay ve Güzelyalı taraflarındaydı çoğunuz yanlış hatırlamıyorsam.Kabul ederseniz uzak olmamıza rağmen sizlerle tanışmak isterim.
selam kızlar baktım bende izmirde 235 gülbin varmış :)))
mert 1 kilo azmış ortalama boya sahipmiş :))
arda 3 kilo şişman 9cm uzun ve 2 temmuz 2010 da ne izmirde nede türkiyede bu isimle doğan olmamış :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?