İzmir'de Bebek Oyun Grubu

halt etmişler.gülbin bence çok güzel bir isim neresi çirkin..dalga geçilebilir hiçbir yanı yok..

bu arada ben hafta sonu için patatesli kek yapacağım nasipse..
etkinlik olarak
-çorap eşleştirmece oyunu(herkes yanında bir çift çorap getirsin lütfen bayan,erkek,kadın,çocuk ,ince ,kalın fark etmez..)
-kutu kutu pense oyunu(ön-arka kavramı)haftasonu evde iklim ben ve babası elele tutuştuk oynadık.İklim çok mutlu oldu tabi.çok hoşuna gitti.birde hep beraber deneyelim bakalım..

diğer etkinliklere karar vermedim.verdiğimde paylaşıcam inş.siz de fikrinizi belirtin lütfen aklınıza birşey gelirse..

Çıtırım çok güzel etkinlikler bulmuşsun yine,bence birde şarkı söylesek yeter herhalde zaten bizimkiler çabuk dağılıyor..Doğrusu ben zamanla alışacaklarını düşünüyorum...Bu arada bizimki hala eve her gelene kardan adamını gösteriyor.

kardan adam demişken ,,biri kardan adamını bizde unutmuşş
şarkı mutlaka olacak bir parmak oyunu ve bir faaliyet eklemeyi düşünüyordum ben.duruma göre zatenn ekleme-çıkarma yapıyoruz.

Merhaba edolina 2.bebiş hayırlı olsun,umarım sağlıkla kucağına alırsın.Hataya uzağım deöişsin ne tarafta oturuyorsun?

Teşekkür ederim.Karşıyaka tarafındayım.

Teşekkürler.Sizi gayet iyi anlıyorum.

Edoş ev buluşmalarında artık sayı artmamasına karar verdik ama ev harici buluşmalarımızdan mukakak senide haberdar etmek isteriz.Bende Karşıyaka tarafındayım.Havalar güzelleşince dışarıda buluşmalarımız artar nasılsa

kardan adam demişken ,,biri kardan adamını bizde unutmuşş
şarkı mutlaka olacak bir parmak oyunu ve bir faaliyet eklemeyi düşünüyordum ben.duruma göre zatenn ekleme-çıkarma yapıyoruz.

Çıtırım parmak oyunu dediğin parmak kaç tarzı bişeymi ayyy pek cahilim ben yaaa,bu arada yazını okuduktan sonra kutu kutu pense oynadık hoşuna gitti,alıştırma yapmakta fayda olduğunu düşündüm ne dersin!!!

sağol çıtırım bu arada kardan adamı unutan benim yolda hatırladım ama dönemedik kusura bakma (getiririsen sevinirim odamıza asçaktık) kafam yerinde değil bu aralar birde hamileliklerimden sonra iyice unutkan oldum internetten araştırdımda unutkanlık bazı hastalıkların göstergesemiymiş uymarım altından başka şeyler çıkmaz

kimsenin çorap getirmesine gerek yok ben ayırım çift çift çoraplar renkli ayırırsak daha ilgi çeker sanırım

ben ne yapacağıma karar vermedim henüz kızalr fikir verin yaa maaş alabilirsek pasta yaptırcam birde kurabiye diş şeklinde siteyle konuşucam ama maaştan umudum yok inşallah alabiliriz o zmamana kadar biber dolması yapayım diyodum ama biberler dana kadar ufak biber bulamadım fırında yapayım çocuklarda yerdi kocaman biberler şık olmaz başka bişi yapmak istiyorum

8 anne ve çocuk zaten bir eve nasıl sığar hayal edemedim ben:97: 9. anne ve bebek bence de fazla gelir.
Mayıs'ta doğumum var.Havalar güzel olduğunda muhtemelen ben bebeğimle uğraşıyor olacağım
Ben bu topiğe sık giremem.Dışarıda buluşma olduğunda özelden mesaj atarsanız çok mutlu olurum.Umarım tanışma fırsatımız olur.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Sevgiyle kalın:80:

çok iyi olmuş canım oynamanız..heleki anne-baba ile oynanıyorsa daha da hoşlarına gıdıyor..
parmak oyunu hani ördek ailesi diye oynamıştık ya çocukların çeşitli vücut devinimleri özellikle de el-kol-parmak hareketleri ile birlikte söyledikleri çogu zama melodili olan oyunlar..

tamam canım sen kendini unutmadığın dua ediiyorum o zaman
canım diş şeklinde kurabiye,pasta masta bunları geç bence..ne gerek var böyle şeylere zaten durumum sıkışık diyorsun ,maaş alamıyoruz dıyorsun bıde bunlara takıyorsun kafayı.sadece bir çeşit birşey yaparsın çok istiyrsan olur biter.onu da yapamıycam diyorsan hem maddi açıdan hem de iki çocuklu olmanın getridiği yooğunluk bakımından biz seni anlarız,hepimiz de anlayışla karşılarız ne olcak.sıkma sen kendini.

-kutu kutu pense oyunu
-çorap eşleştirmece(çorap getrmenize gerek kalmadı krikitos ben hallederim dedi)
-elma kurdu şarkısı
-yırtma-yapıştırma(pritt yapıştırıcınız yine yanınızda olsun.)
-ördek ailesi parmak oyunu tekrar
belki bir tane de hikaye ekliycem..

ayyy çok heyecanlandımm babamız gelince bizde deneyelim kutu kutu penseyi,cumartesiye hazırlık olur hem.Kardan adamımız buzdolabında yapışık.İlginçtir ki hiç zarar vermiyor,normalde şimdiye kadar paramparça olmuştu.Herkese de gösteriyor yalnız kardan adamın ismi biz de ''ka''
canımcım benim yazdan dondurucuya attığım küçük,zeytinyağlı yapmalık,biberlerim var.Saydım tam 16 tane.Aslında başka şeyler de olduğu için 2'şer tane dolma yeter bize ama biberleri sen nasıl alacaksın,eşin gelip alsa bile onları bekletmeden doldurmak gerekir,yoksa erirse,sonra dolruup pişirirsen çirkin olur.O yüzden istersen ben yapayım dolmayı.
bu arada ben ıspanaklı pasta yapacaktım ama dolmayı yap dersen dolmayı yaparım ya da ikisini birden yaparım,sen nasıl istersen

valla tatlım aslında evi küçük olan bir tek benim o da en kısa zamanda değişecek bir durum.büyük bir eve taşınma planım var.onun dışında sığma problemi yaşamıyoruz.Seninle tanışmayı bende isterim canım,görüşmek dileğiyle

sapişim eğer pasta alırsam tatlı olarak yemek sonrası onu yeriz zaten sen istersen dolma yap bebeğim sen bilirsin yine bende tuzlu bişiler düşüneyim eğer pasta alamazsam ben tatlı yaparım

çıtırım öle çok paralar harcıyamam zaten mertin 1 yaş gününde site bana 1 şeklinde kurabiye yapmıştı 30 tanesi 5lira yine konuşucam öle yaparlarsa yaptırıcam kurabiyeyi pastayıda 6 kişilik alayım dedim diş şeklinde olmasa bile üzerine yazdırırım ağzımız tatlanır

eycilim sen diş buğdayını nasıl hazırlıyordun annem buğdayı sıcak suya atmış çıkarmış çok kısa süre ayrı kaseye toz şeker ve dövülmüş ceviz hazırlamış istediği miktarda koydu herkez

mert uyudu 10 dk sonra ağlayarak kalktı şimdi yine uyumaz o bütün gece nöbetteyim

Son düzenleme:
dolma mıı ,,ıspanaklı pasta mııııı hımmmmm

tamam canım o zaman ben dolma yapıyorum.
bencede 6 kişilik yeter pasta.b,r de bu kez şeker hamurlu filan yaptırma.ille diş şeklinde olması da şart değil.kare veya yuvarlak bir pastanın üzerine kremayla diş şekli filan yapabilirler.Bence kurabiyeye de gerek yok ama özendiysen yaptır tabi.Kalıbım olsa ben yapardım aslında ama maalesef yok

Benimki de hala uyumadı.Uyutmaya çalışayım.Son günlerde çok zor uyuyor,en az 1 saat sallıyorum ayağımda.eli de hep ağzında,üstten azı geliyor,yarmış sanki ama yine de rahatsız ediyor heralde.Geçolmazsa ve ben de uyumamış olursam gelirim yine gızlar

Kızlar unutmadan sorayım,dolmayı nasıl seversiniz? İstanbul usulü (benim deyimimle) fıstıklı,kuş üzümlü vs.. li mi yok sa İzmir usulü yeşillikli ekşili mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…