İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Selam millet, kaç gündür okuyup bişey yazamadan çıkıyorum, canım çok sıkkındı ama bugün düzeldim iyi sayılırım.
Çıtır pıtır etkinlikler yine çok güzel, biz dün bir kardan adam daha yaptık ama ateş prit hastası, yine tutturdu benim benim diye elimi bile sürdürmedi, paylaşım konusunda çok kötü değildir aslında ama prit konusunda şaşırtıyor beni :)
Gülbincim ardanın isminin olmama nedeni istatistik 31 aralık 2009 a kadar yapılmış, o yüzden sanırım.

birde mamalrı şimdilik
patatesli kek
dolma ( tercihim izmir usulü saphişim hani diğerini de severim de aslında her türlü severim)
pasta gibi duruyor
ben de mercimek köftesi yapsam mı ki diye düşünüyordum ama börek türü bişey de eksik gibi, börek de yapabilirim.

bir de gülbin ben yine metroyla gelicem tam adresini mesaj atar mısın bana şekercim
hepinizi çoook öptümm.

NEYSE MAMA YAPMA LİSTESİ ŞÖYLE;

AYŞE(D).........ŞİRİN,GÜLBİN,SEÇİL
EZGİ..............ZELİHA,BANU,AYŞE
GÜLBİN...........ŞİRİN,SEÇİL,AYŞE(D)
ZELİHA...........EZGİ,BANU,AYŞE
AYŞE..............GÜLBİN,SEÇİL,AYŞE(D)
ŞİRİN..............EZGİ,ZELİHA,BANU

DURUM BU KIZLAR,BİZİMKİ ANCAK UYUDU,HATTA SIZDI HEPİNİZİ ÖPÜYORUM[/QUOTE]

ezgi bişey dikkatimi çekti canım, sen sanki bu hafta yapmayacakmışsın gibi gelmişti, ben de listeyi buldum, değişiklik yapmadıysanız eğer bu hafta sıra sen de değil, zaten kısıtlı zamanın var onu da harcama diye şeyettim.

Kızlar unutmadan sorayım,dolmayı nasıl seversiniz? İstanbul usulü (benim deyimimle) fıstıklı,kuş üzümlü vs.. li mi yok sa İzmir usulü yeşillikli ekşili mi
hımm ben bol yeşillikli,bol soğanlı yani İZMİRRRRR usulü severim
ama diğerinden de yerim,ayırt etmem..
duru okyanus inş dişlerini çıkarır hemencik,acı çekmeden..bizimki henüz 16 adet inci ile kaldı.

ezgi bişey dikkatimi çekti canım, sen sanki bu hafta yapmayacakmışsın gibi gelmişti, ben de listeyi buldum, değişiklik yapmadıysanız eğer bu hafta sıra sen de değil, zaten kısıtlı zamanın var onu da harcama diye şeyettim.[/QUOTE]

darilgencım cok tesekkür ederım ilgin için.niyeyse ben bu hafta sıra bende diye düşünüyordum.neyse ,
yapamayacak olan varsa ben yine yapabilirim.problem değil

2 kişiden İzmir usulü dolma siparişi geldi :))) yok mu arttırannn???
Söz vermiş olmayayım ama yapabilirsem ben ıspanaklı pastada yapıcam kızlar.gerçi kriko pasta yaptırıcam dedi ama yine de üşenmezsem yapasım var

ZELİŞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.iYİ Kİ DOĞDUN,İYİ Kİ ZEYNEBİMİZİ DOĞURDUN.UZUN SAĞLIKLI MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM İKİNİZE DE..
ZEYNEBİM ÇOKKK MUTLU YILLARIN OLSUN BEBEĞİMMM
KOCAMAN ÖPÜYORUM SİZİ
TELEFONLA KUTLAMIŞTIM AMA BURADAN DA KUTLAYAYIM DEDİM

selam kızlar

eycikim minik kızın zepnep 'in doğum gününü buradanda kutlayım istedim nice yaşlara sağlıkla inşallah arayıp rahatsız etmek istemedim belki aile birararaya gelmissiniz diye

sapişim bende izmir usulu severim canikom

bugün annemden dönerken site ile konuştum 6 kişilik kare pasta yapıcaklar canım zaten şeker hamurlu daha pahalı gerek yok diş şeklinide istemiyorum kesmesi çok zor olur ama yarın net cevap vericekler usta ile konuşup ben üzeri resimli istiyorum
kurabiye için heryerde şekil aradım bulamadım bulabilseydim kendim evde yapıcaktım kocaman site de yok ben nasıl bulayım demi

benim menüm şöyle;
kıymalı patetesli rulo böğrek
tırtırlı kurabiye
pasta
diş buğdayı

bugün kararlaştırdım umarım beğenirsiniz menümü

Selam kızlar saat birbucuk benim karnım acıkdı sizde buraya mamaları yazmışsınız iyice fena oldum...Sapis İzmir usulü+1
buarada kızlar siz böyle dis sayısı falan yaziyosunuz diye merak ettim saydım bizde dişler 20 olmuş,bu arada bicimde günlerdir bağırsak faaliyeti var anlam veremedim,birde inanılmaz hareketli bu günlerde arpası fazlamı geliyordur bilmem,giremezsem tekrar cts görüşürüz kızlar assa
Delikanlı dogum gunümüz kutlu olsun sekerim nice mutlu huzurlu seneler diliyorum her ikinizede cts pastayı birde size üfletelim o zaman:)

Durum anlaşıldı İzmir usulü yapıcam dolmayı.
Banuş noldu bağırsaklarınıza,geçmiş olsun.Dişlerinize de maşallah,bizim 19. geliyor yarmış mı yaramamış mı onu da tam anlayamadım.damağında azı dişi şekli çıkmış ama beyaz bir diş görünmüyor,çok ta baktırmıyor

ya ne güzel 19. -20 . dişlerden bahsediyorsunuz, darısı benim oğlumun başına 15 ve 16. nın ucu yeni göründü, diğerleri de ilkokulda falan çıkar herhalde, sabırla bekliyoruz:)

ben anlamadım şimdi kimin doğum günü zelişin mi zeynebin mi, hangisininse doğum günü kutlu olsun iyi ki doğmuş ama merak ettim hangisinin doğum günü?

bu arada şirin ne yapacağını yazmamış ama, böreği de kriko yapıyorsa ben de mercimek köftesi yapayım o zaman uygun mu sizlere

KRİKİTOS adresi yazar mısın canım, teşekkür ettim ve öptüm.

darilgenim zelişle zeyno nun doğum günleri aynı gün.Aynı ben ve okyanus gibi.biz kızlarımızı kendi doğum günlerimizden doğurduk :)) doğum günü hediyesi geldiler bize

zelişiminde mi doğum günüydü aynı gün kutlarım canım nice sağlıklı yaşlar dilerim

sapişim içine maydonuzu çok tutmazsan sevinirim birde kızlar karar versin ama ıspanaklı pasta yapıpta yorulma bence pasta zaten çok tatlı bişi birde diş buğdayı var ya oda şekerli yinede sen bilirsin yorulma die şey ettim

darilgencim seni eşim 12.15 gibi alsın mı metrodan rahatsız olmazsan kuzuş bebeklerle zor olur gelmen yok rahatsız olurum diyorsan açık adres yolluyorum özeline

ıce angel gene kayıp ay pc mi bozuldu acep yine napçak hatırlıyormu acep evi

Çok güzel ve çok özel bişey bence bu, herkese nasip olacak bişey değil, ikisinin de doğum günü kutlu olsun o zaman, zeliş iyiki doğmuş ve doğurmuşsun prensesini..

tamam canım,hatta hiç maydonoz bile koymayabilirm,dereotu ve nane koyarım dolmaya.
pasta olayına gelince tamam tatlışım bir daha ki sefere yapayım ıspanaklı pastayı,hem senin pasta,hem diş buğdayı bir de tırtırlı kurabiye yazmıştın,yeterli.

Normalde benim eşim de cumartesileri çalışmıyor ama birkaç gündür İstanbuldan patron geldi,o yüzden cumartesi günü ben eşimle mi gelicem bilmiyorum,belli değil,ama eşimle gelecek olursam biz de metronun oradan alabiliriz darilgenimle Ateşimi.haberleşiriz.cumadan belli olur sanırım benim durumum

krikitoscum rahatsız olmam tabiki ama sizlere de rahatsızlık vermek istemiyorum, bi taksiye biner gelirim hemen ben, eşini yormayayım. sapiş sana da teşekkür ederim canım ama kızlar gerçekten çıtır pıtırın evi yakın diye yürümüştük de şimdi atlayıveririm taksiye, hem ateş pek seviyor taksicileri evin önündeki duraktan alışkın onlara.

Darilgencim cts seni biz alırız karnın burnunda atliyon hopluyon zaten bu konuda sana hayranım seker ,bu arada iceangelin pc yokmuş dün görüşmüştük hatta bana mamalardan haberin varmi diye sordu(Ekodost'ta buluştuk)Bende zor sartlardayim hadi optum

benim eşim asla kızmaz seve seve alır bırakır allahtan anlayışlı iyimser ve her istediğimi yapan bi kocişim var
ama tuna yekta alıcakmış neyseki içim rahat etti

bu arada biz maaşı 20sinde yatırcaklar biliyorduk kesin demişlerdi bu kez ama yatırmadı yine pislikler kayınvalimdende alamayız son 3 aydan beri amerikadaki kızına para gönderiyo 5 lira bile istesek yok diyo haklı oda ama maaş düzensiz olunca zor oluyo işte
neyse diyeceğim o yatırmadılar site ilede konuşmuştum pasta için fiyatta yardımcı olmuşlardı ama olamıycak sanırım ne olur kusuruma bakmayın canlarım bende çok istemiştim merte yapamamıştım diye ama kısmet değilmiş son gün yarın yatırırlarsa bi umut hergün bekliyoruz 2 aydır inşallah yatırlar dua edin canıma tak dedi çünkü artık

Son düzenleme:
iyi akşamlar..
kriko bence fazla tutmuşsun menüyü ne gerek var bu kadar şeye??
madem özendin pasta,diş buğdayı dedin,kurabiye ve börek yapma arkadaşım boşversene.
bende ilk kez yicemm diş buğdayıı nasıl birşeymiş merak ettim doğrusu..gerçi buğdayın içinde olduğu herşyi severim neredeyse..eminim çok güzell olacak..
krıko

pasta
diş buğdayı
kurabiye
börek

saphira

dolma

ayşe d.

mercimek köftesi

çokk çokk fazla olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…