İzmir'de Bebek Oyun Grubu

dün zeliş ile konuştuk,gelemeyeceğini söyledi,kayınpederi buradaymış.ama yinede şartları zorlayıp uğramaya çalışacağım dedi.bilgin olsun krıko..

tunayekta siz inönü caddesi üzerinden gelmeyecekseniz,yolunuzu uzatmayın,ben alıyım darilgeni metrodan.
saphiracım seni de eşin bırakamayacaksa alıyım.

hani servis ya pöff

büyük ihitmal yarın giremem arkadaşlar,yoğun olucam.cmt kısmetse görüşürüz.öpüldünüz..

Çığırım nereden geliriz kaçta geliriz bir fikrim yok benim kocis Sali'dan beri seyahatte bu konuyu ancak cts sabah konusabilicem telefonlasiriz

çıtırım beni eşim bırakacak,teklifin için teşekkürler..
darilgenim biraz önce eşimle konuştuk,Ayşeyi alabiliriz metrodan dedi..

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
yarın görüşücez hepinizi çok özledimmmm
kızımda arkadaşlarını çokkk özlemiş...

ya gerçekten çok çok teşekkür ediyorum hepinize, benim eşimin de aksi gibi her cumartesi kemalpaşada ve manisada hastaları var onlara gidiyor valla o yüzden böyle kaldım.
Az önce şirinle konuştum onunla metroda buluşucaz yine geçen seferki gibi, banucum beni almak için yolu uzatmanız gerekiyor ya o yüzden gerçekten yük olmak istemiyorum, yolu uzatmadan metronun ordan geçen varsa atlarız biz şirinle arabasına,
Gülbin beni mama yapmasın demişsin ama sen 2 küçük bebeyle o kadar çok çeşidi nasıl yapacaksın kuzum benim, asıl sen azalt menünü, bi diş buğdayı yap biz de tadını öğrenmiş olalım yeter.

selam kızlar darilgencim böğreği sardım bile ben şimdide kurabiyelerim pişiyo fırınımda o kurabiye bayatlamıyo nasılsa diye şimdi yaptım inşallah güzel olur çok kabarmış kalınca olmuş biraz :))) yiğite kalıp aldırdım gitmiş incecik almış solucan gibi oldu :))) sonra babam annemdeki kalıbı getirdi sağolsun oda biraz kalınca oldu idare ediverin artk kızlar :)))
yani benim işim kalmadı üzeyin tatlı canınızı hallederim ben bişekilde annem geldi yemeklerini yaptım çocukların ikiside farklı yiyiyor koydum annemin ayağına ardayı işlerimi yaptım oldu bitti
iş yapmak banada iyi geliyor kafam dağılıyor
zelişim aradı evet gelemiyormuş sağlık olsun napalım bir dahakine görüşmek kısmetmiş

bende zeytinyağlı dolmamı yaptım,dinleniyor şimdi.yalnız sayılı olduğu için tadına bakamadım inşallah güzel olmuştur..

sen yaparsında güzel olmamı sapişim ellerine sağlık

ayşecim bana bu aralar kek böğrek tarzı şeyleri yapma hevesi geldi hiç bilemzdim gerçi hala deneme yanılma yöntemlerini kullanıryorum ama sebze yemekleri mezeler tarzı şeyleri iyi yaparım eskiden bana yemekli misafir çok gerirdi el alışkanlığı olmuştu şimdide çay yanında yencek şeyleri öğreniyoruz bakalım

bu arada kaynanam aradı bize geliyormuş banyo yapçaktım çocukları yıkıcaktım yaa böğreklerden yufka kaldı gideyim gözleme yapayım bari haydin ben kaçar

Pastanız kesin değil diye ben pastayı yapayım diye düşündüm bu arada ama gündüz malzeme eksiğim vardı.Kendim çıkamadım,kargo bekledim bugün evde.Akşam gelirken eşime aldırdım,akşam yaparım dedim ama bu seferde diziye daldım.Sonra da geç oldu.Duru Okyanus uyuyalı zaten sadece 20 dk oldu.1 saat salladım,içime fenalık geldi,eşime seslendim,o 5 dk da uyuttu.kaç gecedir aynı şey,bana bir garezi var çocuğun.Yani canımcım pastanız olmayacak gibi anladım son mesajında o yüzden yapayım istedim ama bu seferde vakit sorunu yaşadım,yarın da yetişmez.erken çıkıyoruz ya,bir de pasta 1 gece bekleyince daha güzel oluyor.neyse bu sefer nasip değilmiş,bir dahaki sefere

günaydın kızlar...benim kızım bugün çok erken kalktı ve oyun saatinde muhtemelen uyuyor olucak...işallah uyumaz ve uyum sağlayabiliriz....

gülbincim herşey için teşekkürler..bizleri çok güzel ağırladın...emeğine yüreğine sağlık senin ve tüm arkadaşların...

Kızlar sayenizde güzel bir gün daha geçirdim hepinize özellikle krikom sana çok çok teşekkürler, iki tane küçük bebekle mükemmel bir ev sahibiydin, seni çok yorduk ama hakkını helal et.

Bir de Ezgiyi çok merak ettim, en son ne yaptı, zaten sıkıntıda diye, arayıp rahatsız etmek istemedim, umarım yapılmıştır arabası.hepinize tekrar teşekkürler ve öpüldünüz..

Herşeyin teşekkürler krikom sana ve hepinize kızlar.çok güzel bir gündü.15 te bir az geliyor bana özlüyorum.kocalar cumartesi çalışıyor olsa haftada 1 e düşürelim diyeceğim ama...
çııtırı ben de çok merak ettim..benim kız uyuyor,uyanır diye arayamadım.bakalım kaçta kalkacak da gece uykusuna kaçta yatacak

bence kaldırsaydın seçil gece uyumaz bu şekilde sanırım...yada şöyle söyliyim işallah uyanmaz ve sabaha kadar devam eder...

benimkide yolda gelirken uyudu ama suan uyanık boyama yapıyoruz...:)))

ezgiciğim işallah herşey yoluna girmiştir merak ettim seni...

kızlar sağolun merak etmişsiniz...
sağolsun krikomun eşi baya uğraştı ya çok üzüldüm.Allah razı olsun.
aktarma kablosu bulmuş,şarj etmiş ama olmamış.akücü geldi ,haletti neyseki..
baya geç oldu ama oldu neyseki.yarın birkaç yere bakıcaz.açık yer bulursak aküyü değiştiricez.benimki dedi ne olur ne olmaz değiştirelim,sağlam olsun işimiz.
zaten orjinal aküsüymüş üzerindeki.ömrü dolmuş artık..nasip işte.erkenden evime gideyim deyip ilk kalkan ama en son evine giden ben oldum.ama eve gelince üzerimdeki stres gitti,rahatladım.
iklim de yazık arabada uyudu kaldı.normalde arabada uyuduğunda eve geldiğinde uyanırdı.uyanmadı ve uzun bir süre uyudu.bizde fırsattan istifade film izledik.saat 22:30 a doğru uyandı. karnını doyurdum.şimdi de bitki çayı istiyor. git mutfağa yap diyor terlikleri ayağıma giydirdi:)kaçta uyur aartık bilmem.
tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.herşey mükemmeldi.
gülbincim sana evini bize açtığın için teşekkür ederim.eline,koluna sağlık,evini dağıttık,batırdık.hakkını helal et canım.mertin hediyesini beğendiğinize ve ihtiyacı olan bir şey denk geldiği için çok mutlu oldum.güle güle kullansın..arda paşamız da sağlıcakla yeni dişlerini ardısıra çıkarsın inş.nice güzel günlerini gör evlatlarının hayırlısıyla.. öptüm hepinizi.

Son düzenleme:
miniğim 22.30 gibi uyandı biraz önce tekrar uyudu ama uykuya hiç itiraz etmeden uyudu ve çok uzun süre sallamadım,yarım saatten uyudu.ben de size bir bakıp yatayım dedim.
çıtırım herşeyin düzelmesine sevindim canım.minnoşlar yorgunluktan arabada uyuyakalmışlar bugün demekki hep,benimki arabada uyusa bile eve gelince uyanırdı ama uyanmadı işte ve İklimle aynı saatlerde uyanmışlar :) ama aynı saatte uyuduklarını sanmıyorum,İklimcim uyumuştr çoktan kuzucum

kızlar canım arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim çok seviyorum sizi geldiğiniz ve arkadaşım olduğunuz için teşekkürler ben iyi ev sahibi olamadım kızlar kuura bakmayın kafam dalıyo bazen istediğim şeyleri yapamıyorum heyecanlanıyorum işte
hepinizin ellerine ayaklarına sağlık

çıtırm ne demek keşke elimizden bişi gelseydi de seni daha erken kocana kavuşturabilseydik ama akücü iyiki senin bulduğun takviye kablosu işe yaramamış dedi çünkü bizim araba 1.6 sizin araba bu arabayı delirtir demiş allah korusun akücü şahinle gelmiş yapmış olmuş iyi gelmiş alah beterinden korusun
arkadaşlar bu arada çıtırımın hediyesini açmayı unuttum ben çıtırım oğluşuma çok güzel içi polarlı mont almış bu kış montu küçük geliyordu idereten kullanalım kışı geçirelim diyorduk çok iyi oldu kesesine bereket arkadaşımın hemde çok kalın olmadığı için 2 kat mutlu oldum mert montla çok terliyor kalınca şeyler giyemiyor

dün akşamdamusafirlerim vardı ya benim siz gittikten sonra yemek hazırladım kuzenlere sonrada pelinler geldi 12 falandı kalktıklarında ardayı uyuttuk mert o saate kadar asrınlada kudurdu sonra onlar gittikten sonra bayıldı resmen bizde kocişle film izledik güzel bir günün ve gecenin gecenin sabahında kavga ettik işte bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…