nööörüyonnnnnnnn
canım benim annem karadenizli ama bu şekilde değil de daha küçükk kırık mısır ile karalahana çorbası yapar.hımm.hakketen çok güel olur.bunu bılmıyordum.ceket örüyorum kızlaaaar,uzun zamandır kendime ne örüyodum ne başka bişey hep bu bıcırık varsa yoksa ona ör ona dik bu gidişata dur demek lazım dedimArka bitti bakalım hayırlısı...
Sapişim sanırım Çıtırım mahkemesi tayinle ilgili olmalı yani ben öyle biliyorum.
Bu arada Çıtır araba kudurunca ne oluyormuş merak ettim doğrusu:97:
Kızlar yarın mısır çorbası yapmayı deniyicem,içine kuru fasulyede konuyormuş,aramızda karadenizli yoktu galiba dimi,kuru mısırdan yapıcam bakalım umarım güzel olur,tecrübeleriniz varsa paylaşın anacım
tsk ederim canımbu sabah davayı gittim açtım hadi bakaım,hayırlısı olsun inş.dua edin benım ıcın.inş çabuk karar çıkar..tunayekta hadi çabucacık bitsin inşallah örgün,eline ve gözüne sağlık canım..
çıtırın mahkemesi de hayırlı sonuçlanır inşallah.
eycik baba tarafından Rizeliydi diye hatırlıyorum ama kuru mısırla yapılan bir çorba biliyor mudur bilmiyorum çünkü kendisi İstanbul'da doğmuş büyümüş
ayrıca kuru mısırla çorba ben d eilk kez duyuyorum canım.kuru mısır dediğin ne,popcorn yapmak için aldıklarımıdan mı yoksa şu bebek mısırlardan mı kurutulmuş
mrb canım, güzel dileklerin için tşk ederim dua et benim için bol bol.hamilelerin duası daha çok kabul olur derler.selam,
çıtır pıtır aranın sorunun giderilmesine çok sevindim, bundan sonra da sorunsuz, kazasız belasız sürüşler diliyorum sana.Mahkemeyi de inşallah kazanırsın ve kızına ve eşine bir an önce kavuşursun.
Şu akika olayını ben de kaçırmışım, hiç duymamıştım da, ben geçen kurban çocuklara niyet ederek kestim ama akika falan demedim, sayılır mı ki acep..
benim babam trabzonlu kızlar, annem mısırdan kara lahana çorbası yapar, biz de çok severiz, galiba onun için de de fasulye vardı, ay varmıydı unuttum, zira yemeyeli 5-6 sene olmuştur herhalde, ama sizin tariflerden birazlı farklı,
annem gelecek bikaç hafta sonra söyleyeyim de yapsın bari bize..
ve nihayet evdeyim, evde oğluşumla olmak çook güzelll
darilgenim çok sevindim iizn olayına.bu cuma çıtırım da tatile giriyor.sömestr de hafta içi de görüşebiliriz gün harici diyorum,bu kez belki evlere kapanmayız dışarı bir yerlere gideriz ama evde daha mı rahatız dersiniz çocuklarla.gerçi sude ve zeynepin doğum günlerinde bir araya gelicez,bir de 5 şubatta zelişteyiz.yani tatilde 3 kez görüşücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?