Kızlar ne var ne yok beni sorarsanız şu mısır çorbasını uzuuuunca bir süre tekrar yapmayı düşünmüuorum,dün gee benim için çok kötü geçti.Belkide çorbadan değildi tabii ama gece 12 den sonra mide bulantısıyla kabus gibi bir gece geçirdim.Akşam yemekte oğluşum daha yerken çıkardı ama kocişim çok beğendi ve yedi.Ona bişiy olmadı ama bize iyi gelmedi hala mide durumlarını düzeltmeye çalışıyorum,birde tabii uykusuzlukda var.Sabaha karşı ancak uyuyabildim.Neyse çorba mevzuuunu kapatıyorum.
Evet şu doğumgünü ile ilgili program belli olabiliyorsa bende memnun olurum,bilelim dimi ama,bu arada önümüzdeki buluşmamızın hafta içi olması banada uyar kızlar,Tabii önemli olan ev sahibine uyması:)
iyiyim bende öleeee nette takılıyorum işte....nasıl orda hava....
:) uyuduğu zaman artık rahatça bakarsın canım..keyfini çıkar oğluşla birlikte olmanın..boşver.Selam, haftaiçi buluşma olayı iyi fikir bana da uyar :))
kriko o küçük kamyon bizim canım çantamızda acil durumlar için taşıyorduk..
ateş sürekli bilgisayarda bana araba oynatıyo ya, hiçbişeye bakamıyorum, oturdu kucama ağlıyo yine offf
elfler ne canım?anlamadım ben:26:Günaydın kızlar bugün bizim bicirik 11'e kadar uyudu ama ben elflerden uyuyamadim böyle bir fırsatı kaçırdım yaa!!
kızlar bi kaç güne kadar kesinleşicek günümüz..ben size bildiririm..
zelişde kesinleşince haber veircek size...onun internet bağlantısında bi sorun var o yüzden giremiyor bu aralar...değişiklik olduğunda ben size bildiririm...öpüyorum hepinizi....
Tlflar citirim el bilgisayarının azizliği teknolojiyi o kadarda sevmiyorum galiba kendince yazdıklarımı duzeltiyor,bugün çok yogun geçiyor daha şimdiden çok yoruldum ve aksama misafir var enerji içeceği falan icmem lazım
iyilik nolsun abim çok rahatsızlanmıştı, eşide okulun kampında..abimde bizde kalıyor...ee tabi bizim afacanda bizde...koşturmaca içinde bi gün bitiyor...gece olduğunda yatağa girdiğimde oh beeeee diyorum resmen :)))))))))))
benden başka kimse kalmamış az önce burdaydınızzzzz(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?