selam canlar
tuna yektacığıma geçmiş olsun nasıl şimdi iyimi bilgilendir bizi
çıtırım sanada geçmişolsun tatlışım umarım ilkim kuzusunua geçmez
berbat bir gün geçirdim diyebilirim herşey çok kötüye gidiyor düzelecek derken dahada kötüleşiyor çok üüzlüyorum ama şimdi merttin kahkahalarıyla daha iyiyim mert evimizin neşesi ardada ayakta uyyor dünyadan bi haber onun yerinde olmak isterdim
sağolun kızlar,hastanede yediğim iğneden sonra evde dinlendim bütün gün yattım.şimdi biraz daha iyiyim.bir an önce yarın olsa..:85:
Yaaa kıyamam ben sana yaaa iğnelik olduysan benden sana tavsiye en azından 1-2 gün yapabilirsen ameliyat maskesi tak derim.Ben oğlan küçükken yani henüz emzirirken öyle çok hasta olmuştum ve mecbur kucağıma alıyorum diye maske takmıştım ve bulaşmamıştı.O zaman dr bunun tek yolu budur demişti.
Kızlar gezegenlermidir nedir,herkeste bir gerilim bir aksilik söz konusu anlamadım gitti,olumlu düşünelim ve dua edelim,annem hep der kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş diye,bugünlerin sonu elbette aydınlık olacak,bizlere sabretmek ve aklımızı kullanmak düşüyor,birde şükretmek buda çok önemli...
Bu arada oğlişimi sağlık ocağına götürdüm,boğazında ve kulağında kızarıklık var dedi.Antibiyotik,aferin ve ateş düşürücü yazdı.Akşam yemek yerken yine yükseldi,şimdi uyuyor hatta sızdı yavrum ilaçlardan.Durumunu şöyle izah edeyim:Bugün salona hiç oyuncak bile gelmedi,ev derli toplu kaldı,ne koştu nede koltuk tepesinde zıpladı....Her zaman yapma dediğim şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu anladım,aslında gün içinde sıradan gibi gördüğümüz birçok şey için hergün heran şükretmeliyiz arkadaşlar...
Aman klavyede yazmak ne güzelmiş çenem düştü,bu arada arkadaşlar pek üstü kapalı anlatıyorum ama bugün Allah yardımcım oldu ve hiç ummadığım bir anda büyük zafer kazandım yupppiiiii!!!Ayrıntılar az sonra..(Herzaman sakinliği korumak ve aklını kullanmak lazım)
Bu arada umarım buluşmamıza kadar hepimiz iyileşiriz,ben sizleri şimdiden özledim
Çıtırım özetle kör ister bir göz Allah verdi 2 göz oldumİstanbul'a gitme durumumuz vardı,ama ben istemiyordum,hem maddi hem manevi bizi çok zorlayacaktı.Ben sadece istedim ama Allah tarafından öyle birşey oldu ki kesinleşti hemde fazlasıyla...:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?