İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Citircim doğru tespit uyuyamiyorum,ama aslında beden yorgunluğu değil benimki beyin yorgunluğu ,canım bazı seylere sıkıldı birtakım kararlar aldım ve en doğru sekilde nasıl uygularım onu düşünüyorum.iyilik varsınız kızlar şurada iki satır yazmak bile bana iyi geliyor.
Aysegul gecmis olsun buarada umarım Abi'n gizlice iyileşir.
Citircim yazdığın linke iki satır fikir beyanında bulundum ama en doğrusunu gercek bir avukata sormak gerek,sanada gecmis olsun umarım bakkal s......zi parasını öder.

Günaydın kizlaaar ,aksam uyuyamiyorum yazmıştım tam uyudum ki tunizin ağlama sesine kalktım oda nee ateslenmis çok yüksek değil ama hala ateşli öksürük veya burun akıntısı yok dün çok huysuzdu ama dis olduğunu sanmıyorum saglık ocaginami gitsemki offff

tunayektacım;
geçmiş olsun. tuna nasıl oldu merak ettim.kıyamam ben ona. çocuklar hasta olduğunda içim kıyılıyor,dayanamıyorum hiç.bende burada hasta oldum.doktora gittim,ilaç kllanıyrum.yarın nasipse iklimin yanında olacağım.bulaşır mı acaba diye endişelendim bende..
yorumun için de çok tsekkürler bu arada. aldığın karar her ne ise hayırlısı olsun. sen güçlü bir kadınsın. çok kolay üstesinden gelebileceğina inanıyorum ben. sevgiler

selam canlar

tuna yektacığıma geçmiş olsun nasıl şimdi iyimi bilgilendir bizi
çıtırım sanada geçmişolsun tatlışım umarım ilkim kuzusunua geçmez

berbat bir gün geçirdim diyebilirim herşey çok kötüye gidiyor düzelecek derken dahada kötüleşiyor çok üüzlüyorum ama şimdi merttin kahkahalarıyla daha iyiyim mert evimizin neşesi ardada ayakta uyyor dünyadan bi haber onun yerinde olmak isterdim

sıkıntı etmemeye çalış desemde insan takıyor bazı seyleri ister istemez..ama her hastalığın başında sinir stres sıkıntı var malesef.bebekle gibi dünyadan bir haber olmak hiçbir sıkıntının olmaması kadar güzel birşey yok elbette ama her insanın mutlaka ya sağlık,ya iş,ya maddi ya ailevi,muhakkak oluyor..kaçınılmaz..

minikprensesim abine geçmiş olsun canım
çıtırım üzüldüm babanın durumuna..sen de hasta olmuşsun.tam da tatile girerken.kızın sana iyi gelir çabucak iyileşirsin inşallah..
tunayekta oğluşuma geçmiş olsun,hastalık mevsimi geçse hemencim mayıs gelse ve uzun bir süre mayısta kalsak olmaz mı acaba..artık geceleri msn de konuşamıyoruz tatlım.hakkınızda hayırlısı olsun.
kriko sen de mi sıkkınsın canım..
maalesef ben de sıkkınım..şimdi bir de reglim yakın..yanıma yaklaşılır gibi değil..zır zır her şeye ağlıyorum deli gibi
Duru da nezle olur gibi oldu.burnu tıkandı zaman zaman 2 gün boyunca,bende 3. gün ilaca başladım,bugün de verdim.burnu tıkanmıyor,akmıyor,ateş filan yok.bugü birkaç kez öksürdü ama o da hastalık öksürüğümüydü anlayamadım.bakalım 3 gün kullanıcam ilacı,duruma göre kesicem.garantiye alıyorum,yoksa önünü alamam bir de bana da bulaşıyor ben ondan beter oluyorum.kendi beslenmeme onunki kadar özen göstermediğim için ben daha ağır geçiriyorum

tuna yekta ve çıtırcık geçmiş olsun sizlere..dikkat edin kendinize ve bebişlerinizie...
benim kuzumda gece öksürüyor sabaha karşı ballı limon falan veriyorum işte...

krikitos canım moralin neye bozuk tam bilemiyorum..paylaşmak istersende herzaman dinlerim...ama ne olursa olsun bozma moralini..inan gün geliyor herşey düzeliyor sadece biraz sabır ve zaman...dünya güzeli 2 çocuğun ve eşin var onlara sarıl herşeyi unut...

sağolun kızlar,hastanede yediğim iğneden sonra evde dinlendim bütün gün yattım.şimdi biraz daha iyiyim.bir an önce yarın olsa..:85:

hepimizin üsütünde bir karabulut olayı var yani..allah hayıra cıkarsın hepimizi.

sağolun kızlar,hastanede yediğim iğneden sonra evde dinlendim bütün gün yattım.şimdi biraz daha iyiyim.bir an önce yarın olsa..:85:

Yaaa kıyamam ben sana yaaa iğnelik olduysan benden sana tavsiye en azından 1-2 gün yapabilirsen ameliyat maskesi tak derim.Ben oğlan küçükken yani henüz emzirirken öyle çok hasta olmuştum ve mecbur kucağıma alıyorum diye maske takmıştım ve bulaşmamıştı.O zaman dr bunun tek yolu budur demişti.
Kızlar gezegenlermidir nedir,herkeste bir gerilim bir aksilik söz konusu anlamadım gitti,olumlu düşünelim ve dua edelim,annem hep der kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş diye,bugünlerin sonu elbette aydınlık olacak,bizlere sabretmek ve aklımızı kullanmak düşüyor,birde şükretmek buda çok önemli...
Bu arada oğlişimi sağlık ocağına götürdüm,boğazında ve kulağında kızarıklık var dedi.Antibiyotik,aferin ve ateş düşürücü yazdı.Akşam yemek yerken yine yükseldi,şimdi uyuyor hatta sızdı yavrum ilaçlardan.Durumunu şöyle izah edeyim:Bugün salona hiç oyuncak bile gelmedi,ev derli toplu kaldı,ne koştu nede koltuk tepesinde zıpladı....Her zaman yapma dediğim şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu anladım,aslında gün içinde sıradan gibi gördüğümüz birçok şey için hergün heran şükretmeliyiz arkadaşlar...
Aman klavyede yazmak ne güzelmiş çenem düştü,bu arada arkadaşlar pek üstü kapalı anlatıyorum ama bugün Allah yardımcım oldu ve hiç ummadığım bir anda büyük zafer kazandım yupppiiiii!!!Ayrıntılar az sonra..(Herzaman sakinliği korumak ve aklını kullanmak lazım)
Bu arada umarım buluşmamıza kadar hepimiz iyileşiriz,ben sizleri şimdiden özledim

ay yakışıklı prensime kıyamam ben ya..bıranonce atlatır inş.iklim doğduğundan beri iki kere ateşlendi.ilkinde hiç kalkamıyordu çok kötü olmuştu.o zaman ınsan anlıyor işte yine dağıtsa kirletse diyorsun evi..ama yeterki iyileşse,iyi olsa..bazı şeyler özellikle de sağlık kaybedilmeden değeri anlaşılmıyor malesef..
maske fikri güzel sagol canım.evde var.takayım bari.neymiş su zaferin merak ettim:76:

Çıtırım özetle kör ister bir göz Allah verdi 2 göz oldumİstanbul'a gitme durumumuz vardı,ama ben istemiyordum,hem maddi hem manevi bizi çok zorlayacaktı.Ben sadece istedim ama Allah tarafından öyle birşey oldu ki kesinleşti hemde fazlasıyla...:81:

canım sevindim senin adına...hatta kendi adıma daaaa.gitseydiniz biz sizsiz ne yapacaktık sonraa

iyi geceler canım .çok geç olmuş ben yatayım artık.
akdeniz karadeniz karneleri isterizz

arda uyudu bende bakayım yatayım dedim banus çok sevindim gitmediğine bizi sensiz ve yakışıklı oğlunsuz bırakmadığınada
çıtırım yarın karne günü haa senin adına çok sevindim

yatıyorum arkadaşlar iyi uykular

minğim napayım ben canım,bu kardeşiniz hep bunalım,kurutlamadı sıkıntılarda.O kadar çok çabalıyorum ki her şey için..sonuç alamıyorum çoğu zaman..boşa kürek çekiyorum gibi geliyor..çok yıpranıyorum öyle olunca..tünelin ucunda bir ışık görmekte güzel her şeye rağmen..

çıtırım ovv baya ciddi hastalanmışsın iğneler filan,çok geçmiş olsun cnm.Ben de doğum yaparken griptim.Kah taktım maske kah takmadım.çok şükür geçmemişti ama emzirirken filan hiç bakamadım çocuğumun yüzüne,hem havalarada duvarlara baktım,nefesim nefesine değmesin diye.çok zordu.Allaha çok şükür o günler geçti.gerçi emzirmeyi çok özlüyorum,o başka bir bağ,Allahın kadınalra bahşettiği en güzel şeylerden biri bence.oohh hadi bakalım şimdiden iyi tatiller

tunayektacım çok sevindim canım mutlu olduğun şeylerin olmasına.Gitmemeniz bizler için de çok güzel.çok özlerdik sizi.olmadı 7 buluşmada bir sana İstanbula gelirdik değişiklik olurdu ehehehe aam sen 15 te bir gelebilirmiydin onu bilemiyorum neyse böylesi çok güzel olmuş daha pratik

Bu arada tunayektaya verilen ilaçlar biraz fazla göründü bana canım.aferin ateş düşürücü,ağrı kesici,öksürüğe,nezleye,gribe,soğuk algınlığına iyi gelen bir ilaç.yani hepsini tek bir ilaç karşılıyor.iltihabı,enfeksiyonu mu varmış ki antibiyotik vermiş.sadece boğaz kızarıklığı için?Yani tabiki sorgulamak bana düşmez,sonuçta doktora götürmüşsün ama tuniş benim de oğlum,bebeklerimiz hepimzin bebekleri,fazladan ilaç kullanmasını istemem hiç birisinin.Extra ateş düşürücüye de gerek yok.Gerçi zaten prospektüsünde yazıyor,okumuşsundur.bu arada onu sakin tutan,uyutan aferindir,haberin olsun.ben benim kıza hep onu kullanıyorum,hepsi tek bir ilaçta var,3 aylık bebeğe bile verilebiliyor ve bize behçet uz çocuk hastanesinden vermişlerdi.hatta bir keresinde emzirirken yine hastaydım,ilaç kullanamadığım için bebekler için olan afernden içtim.kafamı yastıktan kaldıramadım.nasıl devirmişti beni,feci uyku verir,sersem gibi yapar.kuzucum da ondan uyuyordur.o şekilde iyileştiriyor.biliyorsun soğuk algınlığı,grip,nezle ilaçla 7 günde,ilaçsız 1 haftada geçer ama dinlenerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…