İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam millet, nihayet ateş uyudu ve bilgisayar bana kaldı, aslında derdim bilg. çok kullanamamak değil o kadar çok bilg. ve televizyon bağımlısı olmuş ki anlatamam, bir haftadır uğraşıyorum, çok tv açmamaya çalışıyorum, ama o sürekli " o zaman televizyon açabiliyiz" diyo sıpa.

tuna yektaya çok çok geçmiş olsun, ateşinde burnu tıkalı ve sabahları öksürüyor, dudakları da aft olmuş, bir an önce iyileşsin kuzular.

çıtır pıtır sana da çok geçmiş olsun canım, annelik böyle bişey işte kendi hastalığını düşünmekten çok ona bulaştırırım korkusu var, inşallah geçmez, bazen onların direnci bizden daha iyi oluyor.

seçilim sıkma canını sen de hiç bişeye, seni hep örnek alıyorum ben içindeki yaşama sevincine ve neşene hayranım, boşşşverrrr.umarım şu kk.daki olaylar için sıkmamışsındır canını.

gülbin anam tek çocukla evde başedemiyorum ben sen nasıl başarıyorsun, ikisine de gül gibi bakıyorsun, çok gözüm korkuyo valla, yetemicem ikisine birden diye..
ay çok uzun yazmışım

canım benim sağol.asıl dertlerm face te olanlar değil aslında ama ona da sıkıldım.ama şun daha iyiyim.siz bana çok iyi geliyorsunuz.sizi çok seviyorum,canımsınız

tuna yekta ve çıtırcık geçmiş olsun sizlere..dikkat edin kendinize ve bebişlerinizie...
benim kuzumda gece öksürüyor sabaha karşı ballı limon falan veriyorum işte...

FONT]

minikçim ateşte geceleri ve özellikle sabah kalktığında öksürüyordu, dr dediki gece sütünü artık kesin, içip yattığı için reflü ve geniz akıntısı oluyodur dedi, bildiğim kadarıyla sen de gece sütü veriyorsun, biz bi 12 de bide 4 te veriyoduk, önce teke düşürdük, şimdide zaten burnu çok tıkalı, gece nefes alamıyor diye gece sütünü kestik, 5 gündür sabah kalkar kalkmaz kakaolu süt veriyorum, nestlenin falan, pipetle içiyor, ilk gün yarısını içti, 2 gündür de tamamını içiyor yani 180 cc falan, tabi içmesi 1 saati buluyor peşinden koşturuyorum ve kahvaltıda geç saatlere kayıyor ama benim içime bir umut doğdu, böyle böyle alışacak gibi süte.
gece bişey içmediğinden sabah aç olması bir avantaj, ilk bikaç gün içim acıdı yeteri kadar kalsiyum alamadı bugün diye ama biraz daha denemeye devam edicem..
belki sen de deneyebilirsin..

Kızlar selam uzun kalamıyorum bizimki bugün öğlene kadar uyudu,şimdilik ates yok ama ban hastalandım bişeyde Tunis bana bulaştırdı:)
Darilgencim bu geçiş döneminde Ca alamıyor diye üzülme o kadardan bisey olmaz peynire yoğurda ağırlık ver canım hepinizi opuyorum

Banucum sana da geçmiş olsun canım.tunanın daha iyi olmasına sevindim.bu lanet hastalık böyle işte,birbirine bulaştır dur öfff

hepinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar...

ayşecim canım çok güzel bi öneri ama bu suan için pek öümkün gözükmüyor çünkü çok alışık bu duruma..gün içinde çok fazla içmediği için gece içiriyorum ben...bide benim kuzu böyle alıştı..o saatlar geldimi uyanıyor kalkıyor..son bi haftadır benimde şaftım kaydı..saati kuruyorum kalkıp kapatıyorum sanırım yada hiç duymuyorum böylece biraz geçiyor süt içme saati uyanıyor ve bu sefer hiç uyumuyor son bi haftadır böyle..sanırım huy değiştiriyor...ama yinede çok teşekkürler....şimdi olmasada en kısa sürede bunu bende yapmalıyım...

Kızlar şimdi dünkü yazıları okudum sanırım yanlış anlaşılma var bizim İstanbul olayı sadece bir haftasonu içindi,Atilla'nin yeğeni sünnet oldu önümüzdeki haftasonu mevlidi var.Sadece Mevlüt icin bir geceliğine gidecektik,zaten salgın var,hava berbat birdebir gece icin uçak masrafı çoktu bence,orada zaten herkes hasta bunedenle istemiyordum,yani öyle temelli gitme durumu yok bunu Atilla'da istemez.Benimki uydu ben dogruu dusa gidiyorum

ohooo olmadı ki şimdi kandırmaca var,saylamaz ben oynamıyorum
Banuş öyle bir yazdın ki hepimiz temelli gidiyorsun sandık kuşum.neysssee

iyi akşamlar feci başım ağrıyor mert i yatırdım ama uyumıycak sanırım içirden sesleniyor bana arda desen ayakta salla salla şişti ayaklarım pofff

darilgencim canım arkadaşım çok zor ama başarıcaz nede güzel bakarsın sen hem 2cilerde bi rahatlık geliyor insana ateş te taktığın problem yaptığın herşey bunda okdarda vahim görünmüyor allah yardımcın olsun

banuşkız bende temelli gidcektiniz zannettim hani siz bendeyken istanbul muhabeti yapmıştınız ya sen eskiden orada yaşıyormusun vs dedim eyvah bu kız yine gidiyor kaldık mı banusuz iyi ki gitmiyorsunuz 1 günlüğüne çok masraf olurdu haklısın ama değişiklir olurdu keşke ben gidebilsem 1 gecede olsa

Kızlar valla böyle anlaşılacağım hiç aklıma gelmemişti:)1 günlüktü,Krikitosum değişiklik değil çünkü oraya gidincede evde kapanacaktık mecbur,1 hafta 10 gün olsa gezsek gerçekten değişiklik olur ama bize yol parası çok geliyor birde orada gezsek batarız kesin:)Ama param olsa giderim gezerim hemide alışveriş yaparım şimdi indirim zamanı ohooooo neler vardır neler.....

Kızlar bir çılgınlık yaptık biz bu akşam,Atilla'nın işyerinden bir arkadaşı bir fasıl mekanına ortak olmuş,arkadaşlarını davet etmiş,bizde gittik,işte bu gerçekten bana büyük değişiklik oldu,hatta eğlenemedim diyebilirm.Böyle ortamlardan öyle uzak kalmışımki,benim oğlanı takip etmekten boynum tutuldu,millet dağıttı(Bizde aferin şurupla dağıttık).Orada içimden hep sizi geçirdim kızlar,keşke hepberaber böyle bir yere gelsek diye,ama şu geldi aklıma eğer ayarlayabilirsek kadınlar matinesi oluyor ya onlardan birine gidip hepberaber dağıtalım valla şöyle kurtlarımızı dökelim derim.Yaza doğru falan ayyy ben yoldan çıktım kızlar çok oynayasım var
Neyse iyi geceler diliyorum,sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,hafta sonunuzu iyi değerlendirin,hoş hava pek bozuk ama olsun..

oohh ne güzel olmuş canım fasılınız.darısı başımıza.biz kızla hiç bir yere gidemiyoruz ya.geçen h.sonu kipaya gittik,ondan öncede epey uzun zaman önce gitmiştik.işte o gidişimiz son oldu diye düşündük,kızın ağlayıp bağırması yüüznden ,nsanlarla kavga ettik.genç bir çocuk kız arkadaşına kahraman aşık olmak istedi filan.Eşimd e yaşına rağmen pek sakin bir insan değildir.araya güvenlikler başka insanlar girmese baya karakolluk ocaktık ya da hastanelik,sandalyeyi çocuğun kafasına geçirmeye kalktı.sinirler zaten normalde gergin bir de kız bizi delirtince dönmüşüz bombaya orda.çocukta üstüne geldi.Allahtan yaka paça çıkardılar onu dışarı.Yoksa ben de dalardım,aslında süper olurdu bütün sinirimi çıkartırdım da ehehehehe neyse
anneme bıraksak kızı annem çok çabuk yoruluyor.Bir de benimki de sakin bir çocuk değilki anam çok yoruyor.Bir de annem birkaç gün önce sokakta düşmüş kızlar.dizlerinin üstüne çökmüş.diz kapaklarında ezilme varmış.ilaç,dizlik vs.. vermiş dr.ayağa kalkamıyormuş,çok zorlanıyormuş ki zaten dr. da kalkma,yürüme,dizini bükme demiş.e ablam hamile ona nasıl bırakayım benim spider girl ü.Gençliğim geçmeden öyle yerlere gidebilme imkanım olur mu tekrar bilemiyorum ama Allahtan evlenmeden önce arkadşalarımla,evlendikten sonra da eşimle gecelere akmışız,ya da alemlere akmak mıydı o eheheheh eller havaya gittik de olabilir yine de daha fazlasına hayır demezdim yaniii
inşallah dediğin gibi bir fırsatımız olurda en azından kadınlar matinesine filan gidebilirsek,onlar gündüz oluyor.nasip

ayyy gece gece canım nutella istiyor yaaa,çok fena tatlı krizlerindeyim bu aralar.sebebi hemen anlaşılmıştır değil mi? :))misafirler yakında gelecek,kırmızılarını giyip

Son düzenleme:
banucum evet süper olur havalar biraz düzelsin gidelim süper olur...
saphiş annene geçmiş olsun işallah en kısa zamanda iyileşir...

bu arada kızlar bebeğimin doğum gününü salı veya çarşamba günü yapmayı düşünüyorum şimdiden bilginiz olsun...topolinoda olucak nasipse...

zelişde bebeğinin doğum gününü perşembe günü evde yapmayı planlıyor interneti olmadığı için ben size şimdiden bildireyim dedim...o zaten hepinizi arayıp haber verecektir...

ben bi sonraki hafta yapmayı planlıyordum ama yenge ailesinin yanına gidicek yiğenimde aramızda olmasını istediğim için bu 2 günden birinde yapmak durumundayım...ve üstelik daha hiçbişey hazır değil arkadaşlar..ne pasta ne kızımın elbisesi nede benim ciciler...nasıl yapıcam nasıl yetiştiricem bilmiyorum....bu arada topoşda 3 saat sürüyormuş doğum günü...çocuklarla ilgilenen öğretmen oluyormuş..annenlerde üst katta diledikleri oturup hata bişeyler yiyip içebiliyorlarmış...

şimdi kızıma güzel bi cici almak istiyorum bakabileceğim bi yer söyleyin bana lütfennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…