İzmir'de Bebek Oyun Grubu

İyi akşamlar kızlar,
Sapişim annene gelmiş geçmiş olsun,belli bir yaştan sonra düşmek böyle sonuçlara sebep oluyor,aman kendine dikkat etsin.
Minikprensesim kız kıyafeti,heleki doğumgünü için hiçbir fikrim yok inanki,zaten uzun zamandır alışveriş merkezlerine gitmişliğim bile yokBen topolinonun ismini duymuşluğum var ama ne yerini bilerim ne gitmişliğim var,annelerin ayrı bir yerde olması iyi olmuş,çünkü bende hastalandım bulaştırma olayım olmaz en azından,bu arada Zeliş perşembe hem günü hem doğumgününümü yapacak acaba bilgin varmı canım???
Bu arada bizim ev revir oldu,Atilla ateşli,ben zaten dökülüyorum,oğlan antibiyotikten cırcır oldu
Doğumgünlerine kadar kendimizi toparlarız herhalde!!!

canım benim sağol.asıl dertlerm face te olanlar değil aslında ama ona da sıkıldım.ama şun daha iyiyim.siz bana çok iyi geliyorsunuz.sizi çok seviyorum,canımsınız

sen neye sıkıyorsun canını allah aşkına yavrum ya.üzüyorsun bizi.varsa bi derdin bilelim canım,yardımımız dokunur belki.seni deprsif düşünemiyorum hep gülen ifaden geliyor aklıma seçil deyince..
bu arada kk da olan olaylar neymiş ya ben bilmiyorumm:44:

kızlar hepiniz hala gece sütü veriyor musunuz?ben çok şaşırdım.biz gece sütünü keseli çoook zaman oldu çünkü..

ay canım yanlış anlamışız hepimiz
geçmiş olsun bu arada sana da..

kipa maceranız kötüymüş valla..
benimki de çok sakindir..hatta aşırı sakindir fakat gerçekten çok sinirlenirse off..arkanaa bakmadan kaçıcan,bulduğun deliğe saklanıcan
bi kere bizim terasta yan apt den adamın biri bizim çanağı kurcalamış,bozmuş ayarını,amacı bulunduğu yerden çıkarttırmak çanağı neyse..terastayız hepimiz adam çıktı saçma sapan konuşuyor bir sinirlendi eşim yakasından tuttu aşağıya atıyordu valla üst komşunun oğlu ayırdı.. düşünsenize bir anlık sinirle yaptığı davranıştan dolayı şu anda adam ölmüş,bizimki hapiste,olablirdi..hala o anı düşündükçe içim fena oluyor.sen sandalyeyi fırlatacaktı kafasına deyince o geldi aklıma.ya gitse kafasına aldığı darbeden allah korusun değil mi??ben çok korkuyorum böyle ani tepkilerden..öfkeyle kalkan zararla oturur sözü çok doğru..neyse allah korusun..,
annene de çokk geçmiş olsn bu arada..allah şifa versin.

hayır baunucum bu sadece doğum günü olcak
gün için haftaya haftaiçi bi gün düşünüyor...çünkü herkez öle olmasını istediği için....

bu arada topolinoya bende hiç gitmedim bugün gidip bakıcam..ama güzel bi yer olduğu söyleniyor..
çok büyük bi alana sahip oyun yeri varmış..zaten bu benim için en önemli etken...birde çocukların başında bi öğretmen olması da süper olucak...önemli olan kızımla birlikte tüm çocukların güzel şekilde vakit geçirmesini sağlamak..onların tek amacı oyun oynamak olduğu için burdada en güzel şekilde oynıycaklarını düşünüyorum..dilerim hepiniz mutlu ayrılırsınız....

çıtırcım evet güzelim biz geceleri hala süte yada mamaya devam ediyoruz..anlattığım gibi başka türlü içiremiyorum yada çok içiriyorum bu da yeterli değil..gece olabildiğince ya süt yada 1+ mama veriyorum tatlım...

herkese iyi pazarlar, gerçi pazar bitti ama neyse..

topolinoyu ben de hiç duymamıştım, ama öğrenmiş oluruz güzel olur da ben perşembe cuma çalışıyorum, perşembe yapıyorsa zelişin doğumgününe katılamıcam, olsun bizde günde kutlarız oğlumla doğum günlerini..

eşim bu haftasonu yine yok oğlumla başbaşa bir gün geçiriyoruz, migrosa gittik önce ordaki çocuk alışveriş arabalarını çok seviyor ateş, çocuk kitaplarında %50 indirim var, birkaç kitap aldık, oyuncaklarda da %25 bilginiz olsun, geç oldu ama belki fırsatınız olur.

sonra burger kinge gittik alt katındaki oyun odasında çok güzel oynadı ve neredeyse yarım hamburger yedi, beni çok şaşırttı sıpa, eşim nasıl yapıcaksın tek başına diye aklı burda gitti ama neyse şimdilik hiç üzmedi oğlum beni.
işte böyle, günün özetini de geçiverdim:)

zeliş aslında kendisini iki kez yormasa iyi olur..doğumgünü için gelmişken gün de aradan çıkmış olurdu.yine kendisi bilir tabi ama..

minkprensescim
topolinoda doğm günü fikri güzel cnım fakat oyuncakların olduğu alana veliler alınmıyor,sadece öğretmenler var diye biliyorum ben.eğer bu bilgim yanlış değilse ben çocuğu içeri tek başına gönderebileceğimi düşünmüyorum.okullar da tatile girdi haftaiçi olsa da tıklım tıkış olmaz mı orası?öğrtmenler hepsine birden bakamazlar ve bizim minikler danaların yanında ezilirler.çocukların yanında girebilecek miyiz onu öğrenirsen sevinirim canım.

oh canım ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz...öptüm sizii

Selam kızlar
Anneme geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Dün öğleden sonra aldık getirdik annemi bize.Dİnlensin,çorbasını yemeğini filan yapayım,o zorlanmasın diye.Dün gece bizde kaldı.Fakat kadıncağız çok yoruldu.Duru Okyanus çok yordu annemi.Bir de annemde yatamaz pek,uzun süre oturduğu yerde kalkmadan duramaz.
Bir kaç gün önce de Almanyadan dayım geldi.Bugün bizde toplandık bütün aile.Biraz yorgunluk ve uykusuzluk var tabi ama güzel bir h.sonuydu.Gerçi ben dışarıya çıkmayı planlamıştım,sadece pazara gidebildik,o da yolda Duru uyudu kucağımda,ben arabadan çıkamadım.Eşim pazar alışverişimizi yaptı geldi.Bizde arabayla kısa bir gezinti yapmış olduk

Son düzenleme:
Ayşecim çok istiyordun topolinoda yapmayı Sudenin doğum gününü,sevindim orda yapacak olmana.Allah içine sindirsin canım.Eminim süper bir parti olacak hem çocuklar hem bizim için.Ben de topolinoya hiç gitmedim ama gidenlerin anlatmalarından ve resimlerden gitmiş kadar oldum açıkçası.nuhun gemisine göre çok büyük bir yermiş onu iyi biliyorum.Evet gözetmenler var ama Ezgicim anneler oyun alanına giremiyor diye bir şey yokmuş ben bunu gidenlere özellikle sormuştum ki şu anda facebookta bir arkadaşım çocuğunun videosunu koymuş.Büyük bir kaydıraktan öğretmenle kayıyor çocuk ve anne de çekiyor karşıdan,yani oyun alanının içinde.O açıdan sıkıntımız olacağını sanmıyorum.Öyle bir şey olsa hiç birimiz çocukları oraya götüremeyiz zaten.Evet topolinoda diğer hemen her yer gibi çok kalabalık oluyormuş ama Sudişimiz için herşeye değer.Hatırlarsanız Durunun doğum gününde nuhun gemisinde 5-6 tane birden doğumgünü vardı,acayip kalabalıktı.Sırf bizim için gelenler 40 kişiyi geçmiştir.Allah sağlık verir,bir aksilik olmazsa Sudişin doğum gününde görüşmek üzere o zaman :)

Zelişinkine gelince bence evde yapacağı için 2 kez yorgunluk olmasaydı ama şöyle bir şey de var,biz günümüzde etkinlikler yapıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz en azından,bir de bizbize oluyoruz..

Banucum inşallah iyileşirsiniz o güne kadar ,kıyamam yaa,ne çok hastalandınız bu kış,nazar mı değiyor ne Geçmiş olsun tekrardan
Ezgicim desteğin için teşekkür ederim canım,sizin de canınızı sıkmama gerek yok tatlım.Çok anlatılabilir bir şey değil birde anlatsam da çözümü yok.Tek çözüm zaman yani öyle umut ediyoruz.Şimdilik tünelin ucunda bir ışık göründü o yüzden daha umutlu ve mutluyum.Yalnız reglim yakın,beni çok etkiliyor şu regli ya.İçimdeki kurt adam çıkıyor sanki

eğer girebileceksek problem yok o zaman.çünkü 1 yaşındaki çocuk da giriyor 15 yaşındaki de. bu çok ürkütücü oluyor haliyle..

zeliş de muhtemelen bizbizeyken yaptığımız etkinlikleri düşünerek bizi ayrıca almak istedi bunu bende düşündüm tabiki seçilcim.ama bence hiç gerek yok.önemli olan çocukların birarada olması ve birlikte birşeyler yapması. o gün oturup yere bir etknlik yapmayız.her zaman aynı şeyler yapılacak diye birşey yok.zeynepin doğumgününde yapacağımız bol bol dans edip eğlenmek,oynamak olur.. gayet keyifli..ayrıca bir gün olmasına hiç hiç gerek yok diyorum ben,madem evde yapma kararı almış d. gününü hem gün,hem oyun g. hem de d. günü çıkar aradan..3'ü bir arada..tabki zelişde son söz..

Bir kadının,bir annenin hastalanmaya hakkı yok bunu biliyorum ama artık çekemiyorum yaa acayip sıkıldım,hadim oğlum anlamıyor,yaşı küçük,ama kocamın anlaması lazım dimi,yok hayır sanki ben çok iyiymişim gibi yarında işe gitmeyecekmiş hiç tahammülüm kalmadı biraz önce oğlana patladım,kocişde bana, ben kendimi çekemiyorumki yürümeye mecalim yok...offffff Bu arada bencede Zeliş2in kendi programı tabii ama ayrı bir gün olmasına gerek yok bencede,günümüzle beraber doğum günü kutlarız,2 sefer hazırlık yapmaya hiç gerek yok derim.Sudenin doğum günü Salı-Çarşamba hangi gün kesinleştimi ben kaçırdım mı???

aynı sorun hepimizde oluyor canım tek değilsin merak etme..bende hala çok kötüyüm ama hiç öyle değilmişim gibi mecbur yapıyorum.ayakta öksüre tıksıra 2 saat ütü yaptım.don atlet ne varsa ütülerim bide manyak gibi.
bizim her zaman bir gün içinde büyük bir özveriyle peşpeşe sıralayarak yaptığımızbütün işlerin sadece bir iki tanesini yapmalarını istesek aman öldüm bittim yoruldum oluyor.eşim sağolsun baya yardımcı oluyor ama bir süre sonra birşey istediğimde sıkılan,of artık yeter diyen surat ifadesiyle karşılaşmamak için yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalışıyorum.yapıyor yapmasına birşey demiyor ama demesine gerek yok.mimikler yetiyor..
sen kocanın işe gitmeyecek olmasına neden kızdın?evde çok mu ilgi istiyor?

ezgicim pasta kesilirken bütün veliler içerde oluyormuş zaten..bunun dışında dediğin gibi sadece bizim çocuklar için ilgilenicek 1 öğretmen olucak..onlarla oyun oynuycakmış..telefonda bana öle söylediler..ama bide şöyle bişey var..adam telefonda bazı anneler bırakmıyor çocukları içeri alıyoruz demişti....

selam şekerler
Ezgim senin farketmezse bizim içinde farketmez.Zeliş nasıl isterse ona uyarız tabisi
arkadaşlar kocaar erkek cinsi olduğu için hepsi aynı

seçilcim bende hiç gitmedim ama beyfendi telefonda çok büyük bi alan olduğunu söyledi...
haftaiçi yoğun olmuyormuş zaten..birde sömestr tatili olduğu için pek yoğunluk beklenmiyormuş bana söylendiği kadarı ile...

Benim çevremde sık sık oraya giden arkadaşlarım var canım ve onlar hiç bir zaman böyle bir şeyden şikayet etmediler.İçeri alınmama durumu varmış diye sormuştum,yoo alıyorlar demişti arkadaşım.Belki mümkün olduğu kadar anneleri içeri almama gayretindelerdir,kalabalık olmasın diye ama çocuğunu kimse bırakmaz yani,içeriye girmemek diye bir şey olmaz.En azından benimki için bu böyle.Sadece ben kızımı bırakmam olayı da değil benimki,Duru bensiz hayatta durmaz zaten.Nuhundaki gibi topolinoda da oyun alanı kısmında da masalar sandalyeler vardır diye düşünüyordum ben ama gidince görücez sanırım

tuna yektacım çok geçmiş olsun tüm ailene umarım en kısa zamnda iyileşirsiniz

benim kocamda yardım eder ama bin kere tekrar etmek gerekiyor yaparmısın yap lütfen ve sonunda yap olur sonu benim yapabildiğim şeylerin tamamını hatta fazlasıyla ben yapıyorum zaten ama tamir falan olunca sinir oluyorum 1 aydan fazladır perdenin takılacak yeri düştü(bir kısmı) her hafta sonu 2 kez falan söylüyorum artık vazgeçtim ne zaman yapacak merak içindeyim

bencede zelişimin 2 kez yorulmasına hiç gerek yok ama yinede kendi bilir

bu arada doğum günlerinede ve günede gelmek çok istiyorum ama beniim ablam bursada ve ameliyat oldu cuma günü annemler onun yanında hafta içi nasıl gelebilirim bilmiyorum hafta sonu olsa seve seve büyük mutlulukla gelirim ama hafta içi bu pek mümkün olmayacak sanırım

benim eşimde pek sakin biridir sakin demeyimde umursamaz diyim hatta rahat adam ama bende çok korkarım ani sinirden sinirli insanlardan (bende nadirde olsa çok sinirlenebiliyorum ve ozaman gözüm dönüyor )çünkü sen ne kadar sakin olsanda karşı taraf öle olmazsa sonuçları kötü olabilir malesef allah bizi kötü olaylardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…