canım benim sağol.asıl dertlerm face te olanlar değil aslında ama ona da sıkıldım.ama şun daha iyiyim.siz bana çok iyi geliyorsunuz.sizi çok seviyorum,canımsınız
minikçim ateşte geceleri ve özellikle sabah kalktığında öksürüyordu, dr dediki gece sütünü artık kesin, içip yattığı için reflü ve geniz akıntısı oluyodur dedi, bildiğim kadarıyla sen de gece sütü veriyorsun, biz bi 12 de bide 4 te veriyoduk, önce teke düşürdük, şimdide zaten burnu çok tıkalı, gece nefes alamıyor diye gece sütünü kestik, 5 gündür sabah kalkar kalkmaz kakaolu süt veriyorum, nestlenin falan, pipetle içiyor, ilk gün yarısını içti, 2 gündür de tamamını içiyor yani 180 cc falan, tabi içmesi 1 saati buluyor peşinden koşturuyorum ve kahvaltıda geç saatlere kayıyor ama benim içime bir umut doğdu, böyle böyle alışacak gibi süte.
gece bişey içmediğinden sabah aç olması bir avantaj, ilk bikaç gün içim acıdı yeteri kadar kalsiyum alamadı bugün diye ama biraz daha denemeye devam edicem..
belki sen de deneyebilirsin..
Kızlar şimdi dünkü yazıları okudum sanırım yanlış anlaşılma var bizim İstanbul olayı sadece bir haftasonu içindi,Atilla'nin yeğeni sünnet oldu önümüzdeki haftasonu mevlidi var.Sadece Mevlüt icin bir geceliğine gidecektik,zaten salgın var,hava berbat birdebir gece icin uçak masrafı çoktu bence,orada zaten herkes hasta bunedenle istemiyordum,yani öyle temelli gitme durumu yok bunu Atilla'da istemez.Benimki uydu ben dogruu dusa gidiyorum
oohh ne güzel olmuş canım fasılınız.darısı başımıza.biz kızla hiç bir yere gidemiyoruz ya.geçen h.sonu kipaya gittik,ondan öncede epey uzun zaman önce gitmiştik.işte o gidişimiz son oldu diye düşündük,kızın ağlayıp bağırması yüüznden ,nsanlarla kavga ettik.genç bir çocuk kız arkadaşına kahraman aşık olmak istedi filan.Eşimd e yaşına rağmen pek sakin bir insan değildir.araya güvenlikler başka insanlar girmese baya karakolluk ocaktık ya da hastanelik,sandalyeyi çocuğun kafasına geçirmeye kalktı.sinirler zaten normalde gergin bir de kız bizi delirtince dönmüşüz bombaya orda.çocukta üstüne geldi.Allahtan yaka paça çıkardılar onu dışarı.Yoksa ben de dalardım,aslında süper olurdu bütün sinirimi çıkartırdım da ehehehehe neyse
anneme bıraksak kızı annem çok çabuk yoruluyor.Bir de benimki de sakin bir çocuk değilki anam çok yoruyor.Bir de annem birkaç gün önce sokakta düşmüş kızlar.dizlerinin üstüne çökmüş.diz kapaklarında ezilme varmış.ilaç,dizlik vs.. vermiş dr.ayağa kalkamıyormuş,çok zorlanıyormuş ki zaten dr. da kalkma,yürüme,dizini bükme demiş.e ablam hamile ona nasıl bırakayım benim spider girl ü.Gençliğim geçmeden öyle yerlere gidebilme imkanım olur mu tekrar bilemiyorum ama Allahtan evlenmeden önce arkadşalarımla,evlendikten sonra da eşimle gecelere akmışız,ya da alemlere akmak mıydı o eheheheh eller havaya gittik de olabiliryine de daha fazlasına hayır demezdim yaniii
inşallah dediğin gibi bir fırsatımız olurda en azından kadınlar matinesine filan gidebilirsek,onlar gündüz oluyor.nasip
herkese iyi pazarlar, gerçi pazar bitti ama neyse..
topolinoyu ben de hiç duymamıştım, ama öğrenmiş oluruz güzel olur da ben perşembe cuma çalışıyorum, perşembe yapıyorsa zelişin doğumgününe katılamıcam, olsun bizde günde kutlarız oğlumla doğum günlerini..
eşim bu haftasonu yine yok oğlumla başbaşa bir gün geçiriyoruz, migrosa gittik önce ordaki çocuk alışveriş arabalarını çok seviyor ateş, çocuk kitaplarında %50 indirim var, birkaç kitap aldık, oyuncaklarda da %25 bilginiz olsun, geç oldu ama belki fırsatınız olur.
sonra burger kinge gittik alt katındaki oyun odasında çok güzel oynadı ve neredeyse yarım hamburger yedi, beni çok şaşırttı sıpa, eşim nasıl yapıcaksın tek başına diye aklı burda gitti ama neyse şimdilik hiç üzmedi oğlum beni.
işte böyle, günün özetini de geçiverdim:)
Ayşecim çok istiyordun topolinoda yapmayı Sudenin doğum gününü,sevindim orda yapacak olmana.Allah içine sindirsin canım.Eminim süper bir parti olacak hem çocuklar hem bizim için.Ben de topolinoya hiç gitmedim ama gidenlerin anlatmalarından ve resimlerden gitmiş kadar oldum açıkçası.nuhun gemisine göre çok büyük bir yermiş onu iyi biliyorum.Evet gözetmenler var ama Ezgicim anneler oyun alanına giremiyor diye bir şey yokmuş ben bunu gidenlere özellikle sormuştum ki şu anda facebookta bir arkadaşım çocuğunun videosunu koymuş.Büyük bir kaydıraktan öğretmenle kayıyor çocuk ve anne de çekiyor karşıdan,yani oyun alanının içinde.O açıdan sıkıntımız olacağını sanmıyorum.Öyle bir şey olsa hiç birimiz çocukları oraya götüremeyiz zaten.Evet topolinoda diğer hemen her yer gibi çok kalabalık oluyormuş ama Sudişimiz için herşeye değer.Hatırlarsanız Durunun doğum gününde nuhun gemisinde 5-6 tane birden doğumgünü vardı,acayip kalabalıktı.Sırf bizim için gelenler 40 kişiyi geçmiştir.Allah sağlık verir,bir aksilik olmazsa Sudişin doğum gününde görüşmek üzere o zaman :)
Zelişinkine gelince bence evde yapacağı için 2 kez yorgunluk olmasaydı ama şöyle bir şey de var,biz günümüzde etkinlikler yapıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz en azından,bir de bizbize oluyoruz..
Bir kadının,bir annenin hastalanmaya hakkı yok bunu biliyorum ama artık çekemiyorum yaa acayip sıkıldım,hadim oğlum anlamıyor,yaşı küçük,ama kocamın anlaması lazım dimi,yok hayır sanki ben çok iyiymişim gibi yarında işe gitmeyecekmiş hiç tahammülüm kalmadı biraz önce oğlana patladım,kocişde bana, ben kendimi çekemiyorumki yürümeye mecalim yok...offffff Bu arada bencede Zeliş2in kendi programı tabii ama ayrı bir gün olmasına gerek yok bencede,günümüzle beraber doğum günü kutlarız,2 sefer hazırlık yapmaya hiç gerek yok derim.Sudenin doğum günü Salı-Çarşamba hangi gün kesinleştimi ben kaçırdım mı???
Bu arada bu topolinoya nasıl gidilir,yeri tam olarak nerededir,bilen varmıdır???
zeliş aslında kendisini iki kez yormasa iyi olur..doğumgünü için gelmişken gün de aradan çıkmış olurdu.yine kendisi bilir tabi ama..
minkprensescim
topolinoda doğm günü fikri güzel cnım fakat oyuncakların olduğu alana veliler alınmıyor,sadece öğretmenler var diye biliyorum ben.eğer bu bilgim yanlış değilse ben çocuğu içeri tek başına gönderebileceğimi düşünmüyorum.okullar da tatile girdi haftaiçi olsa da tıklım tıkış olmaz mı orası?öğrtmenler hepsine birden bakamazlar ve bizim minikler danaların yanında ezilirler.çocukların yanında girebilecek miyiz onu öğrenirsen sevinirim canım.
Ayşecim çok istiyordun topolinoda yapmayı Sudenin doğum gününü,sevindim orda yapacak olmana.Allah içine sindirsin canım.Eminim süper bir parti olacak hem çocuklar hem bizim için.Ben de topolinoya hiç gitmedim ama gidenlerin anlatmalarından ve resimlerden gitmiş kadar oldum açıkçası.nuhun gemisine göre çok büyük bir yermiş onu iyi biliyorum.Evet gözetmenler var ama Ezgicim anneler oyun alanına giremiyor diye bir şey yokmuş ben bunu gidenlere özellikle sormuştum ki şu anda facebookta bir arkadaşım çocuğunun videosunu koymuş.Büyük bir kaydıraktan öğretmenle kayıyor çocuk ve anne de çekiyor karşıdan,yani oyun alanının içinde.O açıdan sıkıntımız olacağını sanmıyorum.Öyle bir şey olsa hiç birimiz çocukları oraya götüremeyiz zaten.Evet topolinoda diğer hemen her yer gibi çok kalabalık oluyormuş ama Sudişimiz için herşeye değer.Hatırlarsanız Durunun doğum gününde nuhun gemisinde 5-6 tane birden doğumgünü vardı,acayip kalabalıktı.Sırf bizim için gelenler 40 kişiyi geçmiştir.Allah sağlık verir,bir aksilik olmazsa Sudişin doğum gününde görüşmek üzere o zaman :)
Zelişinkine gelince bence evde yapacağı için 2 kez yorgunluk olmasaydı ama şöyle bir şey de var,biz günümüzde etkinlikler yapıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz en azından,bir de bizbize oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?