İzmir'de Bebek Oyun Grubu

gençlik ateşi olur ya sapişim o genlerde öle hata yapmışlardır gençliğin verdiği tecrübesizlikle iyiki bişi olmamış küçük çocukla falan karokallar allah korusun geçmiş olsun

Kızlar kocamkabalaştı derken meğer akciğerlerinde kabalaşma varmış:))Ayy güldüğüme bakmayın,üzüldüm tabii ama napiyim:)))Bugün dr'a gitti,dr üşütmeden akciğerlerinizde kabalaşma var demiş,geldi anlattı gülmemek için kendimi zor tuttum.Çıtırım,kocişin evde olmasına sinir oldum,çünkü dediğin gibi çok naz yapıyor,inan oğluma daha kolay yemek yediriyorum yanii artık sen düşün.Oğlanlamı uğraşayım,ev işimi yapayım zaten ben de hastayım...
Minikprensesim Selin Sude'nin doğum günü Çarşamba herhalde???Kesinleşti mi???

gülbincim topolino sizin orya çok yakın sanırım..ezgininn durumu ne bilmiyorum arabası ne durumda bilmiyorum ama ama belki onunla gelme durumunuz olabilir..bu sadece bi öneri elbette ezginin kararı önemli...

evet banucum nasipse çarşamba günü olucak..bu arada ben hastalanıyorum bugün hiçbişey yapmadan yattım sadece..ilaçlarımı aldım önlemek için bakalım o güne kadar düzelirim sanırım....

eycikimin doğum günü kesinleşmiş perşembe ama minik prensesim çarşamba diyonda haftaya çarşamba değilmi yanlış anlamadım :)) sık sık görüşücez allah nasip ederse

eycikim bugün sana saat sormayı unuttum saat kaçta başlayacak acaba doğum günü

Son düzenleme:
Krikitosum Eycik'e ben sormuştum normal gün gibi erken saatte buluşalım diyor,geç saatte bizimkilerin uykusu geliyor diye,ben perşembe trenle gidicem büyük ihtimalle ama Çarşamba arabayla giderim sanırım,yani sağlık durumumada bağlı tabii,kendimi iyi hissetmezsem sanırım kullanmam,çünkü aldığım ilaçlar çok uyku yapıyor bendeBu arada Miinikprensesim bize tam saat ve tarih belirtirsen yanlış anlaşılma olmasın derim...Ona göre bizde geliş programımızı yapalım....

kızlar adamla konuştum bugün proğramı öğrenip dönücek bana geri..çarşamba saat 2 gibi büyük olasılıkla...yatıyorum bugün hep hastayım..yarın biraz toparlarsam gelip davetiyesini vericem kuzumun....

2 Şubat saat 14:00'te nasıl gidileceğini hala keşfedemediğim(yarın firmayı arıyıcam)Topolino'da Selin Sude'ciğimin doğum gününü kutluyoruzz.
3 Şubat saat 12:00 civarı Zelişin evinde Zeynep'ciğimin doğum gününü kutluyoruz...

Allah2ım bu hafta partiden partiye gidiyoruz,bunlar bu yaşta böyle hımm ilerde....

Günler saatler kesinleşmiş sanırım.Ben dün pek katılamadım buraya.Almanyadan dayım geldi,dün akşam tüm aile annemdeydik.Pazar günü bendeydik.Yarın Allah bi mahal vermezse 14.00 te topolinoda olucam.Eşim bir aksilik çıkmaz gelirim,Gülbini de alırız,götürürüm sizi dedi.Perşembe günü eşim götüremezse otobüsle gelmeye çalışırım fakat çocukla,soğuk havada,bir de pusetle baya zor oluyor.Bakalım,ona da bir fomül bulucaz

selam kızlar bu hafta partilerdeyiz yani haftayada gün var sık sık buluşmuş olucaz ne güzel

tuna yekta nasıl sen nasılsın canım keçi gribi varmış süründürüyor diyorlar her sene gribe yeni isimler takıyorlar :2: annemde burasaya gittiği gece çok ateşlenmiş sesleri berbat kalkamadan yatıyormuş etlerim çürüdü sanki diyor üstelik ablamın kızı nazlıyada geçmiş dr anbiyotik vermiş 2 gün sonunda ateş geçmezse ve devam ederse kusma hastaneye yatırcaklarmış yazık ablacığım ameliyatlı halinle kıza koşmuş yemek yapmış kusuk temizlemiş nazlı hastalanınca çok ağlıyormuş kucağında dolaştırıyormuş hep ameliyatlı halinle çok üzüldüm ne şansız kız zaten orada yapayanlız hep yorgun azcık dinlencek annem yanında olucak böle oldu işte anneme dön gel dedim orada birde sana bakmak zorunda kalıyor hiç kalkamadan yatıyormuş çünkü annem

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün daha iyiyim hatta temizlik yemek vs bile yaptım günlerdir koş koss oturmak fazla geldi kirler tozlar battı bana bugün kocisde ise gidince:)oğlumda dağılsın kovalara elini sokarak kâh üstünü islararak bana yardımcı oldu yarın gorusiniz inşallah ben Darilgeni alırım diyorum ama 2 saat önce aradım acmadı oglusuyla uyuyodur diye ısrar etmedim.Araba olmadan oralara gelmek çok zor ,bu arada aradım sordum Mediamarkt'in yanındayız dediler bakalım.
Gulbincim annene gecmis olsun canım ,evet bu grip çok fena insanın etleri kemikleri çok fena ağrıyor,Allah acil şifa versin...

sağol canım sizin oradan gelmek biraz uzak olucak evet ama araba varmış rahat gelisin zor değil balçovada bütün alışveriş merkezlerinin olduğu yerde media market e daha önce geldiysen kolay olacaktır

yarın inşallah görüşmek üzere

Kızlar biraz önce minikprensesle de konuştuk,oda hasta,çeşitli bitki çayları vs.. iyileşmeye çalışıyormuş yazık.Sudeye geçmese bari.tunayekta ve tuniş de hasta.Tatlışlar lütfen beni yanlış anlamayın ama çocuklara bulaşırsa diye düşünmeden edemiyorum.Sonuçta topolino kapalı bir yer ve hepimiz orda durucaz.Hadi topolino yine çok büyük deniyor da Perşembe günü Zelişin evinde kalabalık nasıl olcak,yani bulaşmaz mı dersiniz.Havadan bile geçen bir hastalık biliorsunuz grip.Üstelik kışın daha çok olma sebebi soğuktan değilmiş,kışın insanlar daha fazla kapalı yerlerde bir araya geldikleri için fazla görülürmüş.:2:
bunları yazdığım için inşallah bana kırlımazsınız sadece benim çocuğu olarak bakmıyorum hepizin çocuklarına geçebilir,ortamdaki başka çocuklara da geçebilir hatta.He çözümü var mı derseniz sanırım yok,yani yarın nasip olursa gelicez bizde.Üstelik büyük bir heyecan ve mutlulukla gelicez.İnşallah geçmez diyorum artık 2 gün üst üste kaçabilirsek çok çok şanslı görücem hastalanmayan bebeğimizi/bebeklerimizi

krikocum annene de ablana da çok geçmiş olsun.benim de teyzemin eşi yeni kalktı hastalıktan.domuz gribi ilaçları vermiş doktor.keçi gribi mi artık ne olmuş bilemiyorum amaçok uzun sürmüş geçmek bilmemiş

seçilcim telefondada dediğim gibi benim burnum dahi akmıyor sadece boğaz ağrısı ve vücut kırgınlığı var...banucuk ve tunacıkda sanırım iyileşmiş sanırım..perşembeye kadar herkez dahada toparlanır işallah...böyle mutlu günlerde olabildiğince bırakmayalım birbirimizi diyorum ben kendi adıma...çünkü herşeyi meleklerimiz için ayarlıyoruz kaldıki çok şükür onların içinde hasta olan yok...tunişim iyileştiği için başkada hasta olan yok sanırım...allah dermansız dert vermesin...sonuçta hepimiz çocuklarımızı herşeyden koruyoruz...

Selam kızlar suanda moralim çok bozuk,tam iyileşti derken Tunis tekrar ateslendi,ilaç verdim basında bekliyorum,biz bu haftaki etkinliklerde maalesef yokuz,Darilgen'ede ben seni alırım demiştim off oglusum hastalığı beni çok üzdü ama yarınki ve Perşembe günkü partilerede katilamamak ayrı üzdü.Mert'in dogum gununede böyle hastalanın katilamamistik.Bu sene rekor kırdık resmen bu sene oğlumu hiç koruyamadim galiba((Neyse yarın ben doğru saglık Ocağı'na gider.Size iyi eğlenceler diliyorum kızlar ,küçük birde tavsiye;birbirinizi öpmeyin,oradan çıkarken ellerinizi iyi yıkayın,dönüşte nebizlerin burnuna da fisfis sıkın dezenfekte olmuş olur.Sanal olarak hepinizi öpüyorum .

Yapma tunayektacım ya..offf ( Soğuklar da çok mu dışarılara çıktınız,çok mu kapalı ortamlarda bulundunuz canım.Bu soğuklar da ben korkudan hiç çıkartmıyorum kızı,otobüse filan binmemek için anneme ablama bile gitmiyorum.İşte dün gittim bir,taksiye bindim,şöför bir kere öksürdü de acaba dedim hemen,bende biraz manyaklaştım galiba ama napiim nefffret ediyorum hastalıktan.Kocam bakamaz,kız hastalanırsa kesin bana da geçer,ben ondan çk daha beter oluyorum.ablam da gelip bakamaz,e annemde aynı,o da mahvoluyor hastalınca.yani kendimizi korumak zorundayım,zorundayız.
Hakikaten bu sene bir türlü iyileşemediniz canım,kıyamam ya.Tekrar geçmiş olsun kuzucuğuma.Bari haftaya çarşambaya kadar iyileşin de en azından gün de görüşebilelim.Eğer bir aksilik olmazsa haftaya çarşamba yapacakmış günü Zeliş

çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ateş te çok sıkıcı bir durum oluyor geldimide geçmek bilmiyor bu hastalık tavsiyelerine uyucam canım

kızlar bu gün ablam nazlıyı dr götürdü demiştim ya dr da aynen bu hastalığın geçmediğini devamlı tekrarladığını tam iyileştim derken vucudun savanmasız kaldığı bir anda yeniden başladığıdığını söylemiş o yüzden de en iyisi hastaneye yatıralım ve serum bağlayalım bünyeyi güçlendirelim demiş yaz gelsin artık çok sıkldım görüşmelerimizde bile korkarak buluyoruz sırf kendi bebemiz için değil tüm bebeklerimiz için korkuyoryoruz birimizin çocuğu hastalandığında içimiz yanıyor yaaa çok üzüldüm tunişime

Yaa Nazlı bebegimizede çok üzüldüm hastane tatma platoda fena hele serum Allah korusun bizim 1dk tutmaz elinde remen fobisi var yarabandi bile olsa istemez korkar,ama bu sıra hastaneye yatan çok duydum ayy bak korktum şimdi,ya bizde biryere gitmiyoruz,hele toplu tasıma aracısına dosyaya binmiyoruz,İnan Sapis bende ablama dahi 15gundur gıtmıyorum.Bı gecen hafta bir aksam arkadaslara gittik onun oğlandan bulaştı desem cocuk hasta değil ve olmadida,hatta ben biz bulaştırmış olmayalım dedim herhalde sadece taşıdı yoksa balkona bile çıkmıyoruz bakalım suanda 38,9 U gördüm bekliyorum olmadı bide Calpol denicem daha olmadı hast...

Günaydın herkese, ay çok üzüldüm tuna yektanın hastalanmasına ve gülbin annen ve yeğenine hepsine çok çok geçmiş olsun, durun ya hastaneye falan yatma, olmaz bişey onlar bizden daha güçlüler iyileşirler inşallah hemen.

ben de şuanda karalar bağladım tuns yekta beni alacağını söylemeden önce metro-taksi yapıp gelirim diyordum ama evden çok çıkmayınca bu kadar hastalık ihtimalini hiç düşünmemiştim.şimdi siz söyleyince korkmaya başladım, ateşe o kadar uzun yolculukta ateşe bulaşma ihtimali kötü, ama bana bulaşma ihtimali de bir o kadar kötü ilaç falan da kullanamam şimdi.

ne yapacağımı düşünmeden okur okumaz yazdım, bir kritik yapayım ne yaparım nasıl gelirim ya da gelemem mi, eşimde işte onun bırakması da imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…