Canım teşekkür ederim,çok şükür bu kadrla atlattık,aminnn canım aminnn...Ateş öksürüyor he,offf bahar gelsin artık,kış çok muz uzuzn sürdü,bize mi öyle geliyor yoksa.Ben seni izne ayrıldın sanıyordum tatlım hala çalışıyormusun? ve evet keşke sizde doğum günlerinde olabilseydiniz çok güzeldi ama yine de gözlerimiz sizi aradı.Doğum günlerine gelemediğim için çok üzgünüm, ikisinde de olmayı çoook isterdim, burdan tekrar kutluyorum iyiki doğmuş melekleriniz.Biz de fotoğraflarınızla idare ederiz artık
Seçilcim çok büyük geçmiş olsun, nasıl oldu Duru Okyanus, Allahım beterinden saklasın inşallah, bütün yavrularımızı korusun,
Umarım Tuna Yekta da düzelmiştir, Ateş hala çok öksürüyor, ateşi falan yok ama, kışı sevmiyorum bu hastalıklar yüzünden.
Ben bugün de çalışıyorum ve işleri son son toplamaya çalışıyorum, çok yoğunum of, bunaldım ama neyseki son günüm..
hepinizi çok çok öptüm
canım benimmm herşey mükemmeldi..Anneciğinin,ablacığının,emeği geçen herkesin ellerine yüreğine sağlık.Allah uzun,mutlu bir ömür versin size anne-kız,sevdiklerinizle,ailenizle birlktecanlarım dün beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.keşke hep birlikte olsaydık ama kış olunca hastalıklar kaçınılmaz oluyor.
kızlar size bişi sorucam keşke hepiniz burada olsanızda bana fikir verseniz benim orta okuldan arkadaşım aradı biraz önce akşam size gelebilirmiyim müsaitmisiniz kalayım mı sizde dedi bende buyur tatlım kal tabiki ama ne oldu babanla problemmi yaşadın dedim (annesiyle babası ayrı babasıyla yaşıyor anne de başkasıyla evli )babama annemde kalıyorum dedim erken gidersem ne oldu falan die sorar bende sende kalırız die düşünmüştüm dedi şimdi sende kalırız diyince ben kim kim dedim erkek arkadaşım dedi ben şokk tabi kim ki senin erkek arkadaşın dedim ben neyse anlattı daha öncesinide biliyordum gerçi hatta çok kızmıştım bu adam evli ama karısınla ayrı evlerde yaşıyorlarmış artık hiç bir bağları kalmammış ayrılmak üzerelermiş adam öğretmen başka bir şekirde yaşıyor hatta buraya tuğçeyi görmeye gelmiş
şimdi ben nedemeliyim ben tuğçe yanlız geliyor diyor gel kal müsaitiz dedim ama ben evli bir adamla üstelik birde çocuğu varmış adamın benim evimde ikisini istemem dostluk arkadaşlıkta bir yere kadar adam karısınla görüşmüyormuş ama sonuçta evli hala birde çocukları var hata yapıyorsun demiştim kaç kez arkadaşıma ama o bende kendiimce haklıyım diyor inatla ama bana evli bir bayan olarak hiçte haklı gelmiyor kimbilir adamın karısı ne üzülüyorduk çocukla kaldı yanlız belkide olaylar tamamiyle farklıdır bilemiyorum ama ne yapacağımıda şaşırdım şimdi yiğit annesinin yanına gitti ne dicem ona gelince
haa bu arada ben bu arkadaşımla fazla görüşmüyorum orta okuldan eski bir dost diyelim eskiden çok samimiydik ama ben bu olayları duyunca yavaştan yavaştan aramama sınır koymuştum yaklaşık 5 senedir arada bir çok nadir evime gelir orta okul arkadaşları ile toplanırız birde telefonla hal hatır sorar okadar aramızdaki bağ
çıtır pıtır geldi gitti yorum yazmadı sanırım benim yazdıklarımı okumadan kapattı eycikim şimdi sen buradasın bi fikir ver nasıl söylenir güzelce kalp kılmadan kimsenin namusununa karışmak istemem ama benim evimdede böle şeyleri istemem açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?