İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kızlar az önce eşimle konuştum, hastalık ihtimali tabiki var ve kötü ama senin asıl unuttuğun önemli bir konu var dedi, tek arter tek venden dolayı zaten erken doğum riskin var ve sen artık 8 aylık hamilesin, çok gitmek istediğin için bişey söylemek istememiştim ama ateşle birlikte yollarda doğuracaksın dedi.
ayşecim senden çok çok özür diliyorum gerçekten gelmeyi, birlikte olmayı çok istiyorum ama gelemiyorum maalesef.
az önce topolinonun sitesine bakarken ateş ilk sayfasındaki resmi gördü, abiler snowboard yapıyo, bizde yapalım dedi, en çok onun için istiyorum gelmeyi ama korkuyorum da, beni affedin arkadaşlar, sizleri de özledim,

Darilgenim eşin haklı canım,riske atma kendini ve bebeklerini
tunayekta doktorun verdiği ilaçlar yeterli gelmiyorsa,hastaneye gidin canım.
Bizim için parti erken bitti hatta başlamadn bitti diyebilirim.Duru Okyanusun eli haşlandı çünkü.hemen müdahale ettik,yanık kremi sürdük filan şu anda çok iyi durumda çok şükür.eli komple ciğer gibi kıpkırmızıydı,şimdi sadece işaret parmağında,baş parmağının ve orta parmağının yarılarında var kızarıklık.ama o can havlilye bağırışı tepinişi gitmiyor gözümün önünden,onun eli yandı benim ciğerim yandı.olacağı varmış,Allah beterinden korusun çocuklarımızı

hepinize geldiğiniz için teşekkürler..gelemeyen arkadaşlarımada teşekkürler..yiğitcik,tuniş ve ateşede tekrar geçmiş olsun dileklerimle...

Seçildim gecmis olsun canım sizede çok üzüldüm,umarım çabucak iyileşir yanığın acısı sürer çok üzüldüm.Biz hala atesliyiz ben şurup veriyorum o tukuruyo ne kadarını yutuyorbende bilmiyorum.İnanılmaz bas ağrısı çekiyorum ve gözümden uyku akıyor ama sanırım bu gecede nobetteyim.Su kıs,soğuklar biran önce geçsin istiyorum.
Minikprensesim umarım Selin Sude icin çok guzel bir gün olmuştur,bol bol eglenmistir,sizin bu özel gününüzde yanınızda olmayı çok isterdim(
Yarın Zelise de gelemiyorum off size iyi eğlenceler umarım haftaya iyilesiriz...

hasta olanlara geçmiş olsun evet kış bitsin artık katılıyorum banuya
saphiş tatlım durunun iyi olmasına sevindim çok korktum ya ciddi bir yanıksa diye yine bununla geçti allah beterinden korusun

eycikim ellerine sağlık çok güzel bir doğum günü oldu herşey çok güzeldi ince detaylarla süslemişsin güzel kızın için
allah sağlıklı mutlu bir ömür versin hem zeynep e hem sana hemde selin sudeme doğum günleriniz kutlu olsun tekrardan

keşke hep beraber olabilseydik eksiksiz ama kısmet tabiki herşey inşallah günde hepbirlikte oluruz
yaz gelsinde şöle parklara bahçelere gidelim doya doya güneş görelim çok özledim bahçede çay içmeyi

Doğum günlerine gelemediğim için çok üzgünüm, ikisinde de olmayı çoook isterdim, burdan tekrar kutluyorum iyiki doğmuş melekleriniz.Biz de fotoğraflarınızla idare ederiz artık

Seçilcim çok büyük geçmiş olsun, nasıl oldu Duru Okyanus, Allahım beterinden saklasın inşallah, bütün yavrularımızı korusun,

Umarım Tuna Yekta da düzelmiştir, Ateş hala çok öksürüyor, ateşi falan yok ama, kışı sevmiyorum bu hastalıklar yüzünden.

Ben bugün de çalışıyorum ve işleri son son toplamaya çalışıyorum, çok yoğunum of, bunaldım ama neyseki son günüm..
hepinizi çok çok öptüm

canlarım dün beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.keşke hep birlikte olsaydık ama kış olunca hastalıklar kaçınılmaz oluyor.

Canım teşekkür ederim,çok şükür bu kadrla atlattık,aminnn canım aminnn...Ateş öksürüyor he,offf bahar gelsin artık,kış çok muz uzuzn sürdü,bize mi öyle geliyor yoksa.Ben seni izne ayrıldın sanıyordum tatlım hala çalışıyormusun? ve evet keşke sizde doğum günlerinde olabilseydiniz çok güzeldi ama yine de gözlerimiz sizi aradı.
canlarım dün beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız.keşke hep birlikte olsaydık ama kış olunca hastalıklar kaçınılmaz oluyor.
canım benimmm herşey mükemmeldi..Anneciğinin,ablacığının,emeği geçen herkesin ellerine yüreğine sağlık.Allah uzun,mutlu bir ömür versin size anne-kız,sevdiklerinizle,ailenizle birlkte

minikprensesim,sayende topolinoyu da görmüş olduk canım,çok güzelmiş,ben çok beğendim,nuhundan çok daha iyi bir yer,fiyatı daha yüksek ama hakediyor.Bize pek uğurlu gelmedi ama ilk fırsatta kızımın orda eğlenememesinin acısını çıkartıcam,şeytanın bacağını kırmak için götürücem kızımı oraya.Çok güzel olmuştur eminim herşeyiniz.Çok teşekkürler,kuzucuğumun doğum günü kutlu olsun tekrar

eycikim gün çarşamba günü mü kesinleştirdin mi canım?bir de kızlar bu hafta ben yapıyormuydum mama?sıra bende değilse bile yapamıcam diyen olursa yerine yapabilirm

kızlar size bişi sorucam keşke hepiniz burada olsanızda bana fikir verseniz benim orta okuldan arkadaşım aradı biraz önce akşam size gelebilirmiyim müsaitmisiniz kalayım mı sizde dedi bende buyur tatlım kal tabiki ama ne oldu babanla problemmi yaşadın dedim (annesiyle babası ayrı babasıyla yaşıyor anne de başkasıyla evli )babama annemde kalıyorum dedim erken gidersem ne oldu falan die sorar bende sende kalırız die düşünmüştüm dedi şimdi sende kalırız diyince ben kim kim dedim erkek arkadaşım dedi ben şokk tabi kim ki senin erkek arkadaşın dedim ben neyse anlattı daha öncesinide biliyordum gerçi hatta çok kızmıştım bu adam evli ama karısınla ayrı evlerde yaşıyorlarmış artık hiç bir bağları kalmammış ayrılmak üzerelermiş adam öğretmen başka bir şekirde yaşıyor hatta buraya tuğçeyi görmeye gelmiş
şimdi ben nedemeliyim ben tuğçe yanlız geliyor diyor gel kal müsaitiz dedim ama ben evli bir adamla üstelik birde çocuğu varmış adamın benim evimde ikisini istemem dostluk arkadaşlıkta bir yere kadar adam karısınla görüşmüyormuş ama sonuçta evli hala birde çocukları var hata yapıyorsun demiştim kaç kez arkadaşıma ama o bende kendiimce haklıyım diyor inatla ama bana evli bir bayan olarak hiçte haklı gelmiyor kimbilir adamın karısı ne üzülüyorduk çocukla kaldı yanlız belkide olaylar tamamiyle farklıdır bilemiyorum ama ne yapacağımıda şaşırdım şimdi yiğit annesinin yanına gitti ne dicem ona gelince

haa bu arada ben bu arkadaşımla fazla görüşmüyorum orta okuldan eski bir dost diyelim eskiden çok samimiydik ama ben bu olayları duyunca yavaştan yavaştan aramama sınır koymuştum yaklaşık 5 senedir arada bir çok nadir evime gelir orta okul arkadaşları ile toplanırız birde telefonla hal hatır sorar okadar aramızdaki bağ

çıtır pıtır geldi gitti yorum yazmadı sanırım benim yazdıklarımı okumadan kapattı eycikim şimdi sen buradasın bi fikir ver nasıl söylenir güzelce kalp kılmadan kimsenin namusununa karışmak istemem ama benim evimdede böle şeyleri istemem açıkçası

iyi haftasonları hepinize..
darilgencim eşinin söylediklerine hak veriyorum. artık kendini yormamalısın.bu zamanların tadını çıkarın oğlunla başbaşa...1 ay sonra büyük telaş başlayacak evde.sizi çok özleyeceğiz ama bu sağlığınız için şart..
tunayektacım umarım artık iyileşmiştir Tuna.çk üzüldüm ona canım benim ya bu kış kurtulamadınız hastalıktan..ama her ne ise çok kötü bir salgın oldğu doğru..benim dün bir hafta oldu tam geçiyor derken dün sabah boğazmda tekrar daha şiddetli bir ağrı ile uyandım. ama neyseki kırgınlık yok üzerimde o olmasında..öksüremiyorum bile artık çok ağrıyor boğazım.geçmek bilmedi 1 haftadır.eşimde de sadece öksürük olarak kendini gösterdi.kızıma bulaşmadı ama en çok onu için mutluyum..
eycikcim canım çookk güzel bir doğumgünü oldu..büyük uğraş vermişsiniz zaten belli..hepinizin eline ,yüreğine sağlık..biz çok eğlendik.pastanız hala iklimin dilinde anlatıyor da anlatıyor..
minikciğim sizin d. gününüzde harikaydı canım.nice yıllara inş gelinliklerini de görürsün canım.sayende topolinoya gitmiş olduk.bize eşimin bir arkadaşı tarafından sürekli topolino giriş bileti geliyordu. açıkçası anneleri almıyolar dediğinden ben hiç götürmemiştim iklimi.ama sanırım eşime aileler üst katta oturup,Çay khve içebiliyor manasında söyldi heralde ,bizimki de yanlış anladı sanırım.anneler giremiyor sandı.nese.öğrenmiş olduk.
.içeride anneler küçük bebeklerini ayakarında sallayıp ,örgü örüyorlar,bir yandan çocuklar oynuyor..internete girip işlerini hallediyorlar:) karınları acıkınca yemek oh..güzel bir yer..en çok hoşuma giden çıkışa saç kurutma makinesi koymuşlar.terleyen çocukların dışarıya çıkmadan çnce saçlarını kurutmak için benim çok hoşuma gitti.
ayrıca hemen galoşu yırtıp dışarı çıkan topuklar için anında müdahale edip yeni bir galoş getirip giymenizi isitiorlar.bu güzel birşey..iklimi tuvalete götürdüm.tuvaleti de temizdi..
biraz organize olmakta zorlanıyrlar sadece.neyse..
bizim için güzel bir hafta oldu... 1 haftamız bitti bile ama ne yazıkkii
çarşamba günü demek günümüz..
arabayla gelmek isteyenleri alabilirim.beni de alıver demeniz yeterli.her seferinde söylemeye gerek duymuyorum.benim arabam sizin arabanız:76:
öptüm hepinizi.görüşmek üzere..

canım bana sorarsan sen çok haklısın bu durumda. başlarım böyle arkadaşa.ben olsm ararım o arkadaş müsveddesini eşimle görüştüm erkek arkadaşınla birlikte bu evde kalmanın uygun olmadığını düşündük.kusura bakma kabul edemeyeceğim derdim..bırak erkek arkadaşını bu kız tek bile niye gelip sende kalsın ki??hani uzak bır yerden gelir arkadaşın ya da zor durumdadır o zman olur ancak kalma işi.evli insanların yanında ne işi var. o adam da madem sevgilisini görmeye gelmiş buraya bir zahmet gitsin bir otel odası tutuversin.

canım çok saçma bir durum bu isterse en samimi arkadaşın olsun.bu kızın başına bir iş gelse senin evinde diye çıksa bu sefer sen kötü olursun. allah korusun neler oluyor neler geliyor ınsanın başına.herşeyi oturup iki kere düşünmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…