İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çıtırcığıma katılıyorum..aynı şeyin benzeri bizdede yaşandı..eşim ozaman benim evim kusura bakmayın ama.....değil dedi ve kabul etmedik..
evli bi insanın evinde olucak iş değil...

Krikitosum Citirima aynen katılıyorum canım bence de esim istemiyor bende tasvip etmiyorum de olsun bitsin,aman kırılmasınlar diye düşünüp kendini sıkma sakın..

çok teşekkürler canlarım fikirleriniz için valla kendime sıkıntı yapıverdim bu durumu hemen o benim dostluğumu bilir hiç yarı yolda bırakmam kimseyi beni hakedeni tabikide her zor anında yanında oldum bu zamana kadar harelde kendini bana yakın hisstti ancak benden isteyebilirdi sanırım bu kadar önemli bir konuda yardımı ama malesef dostlukta bir yere kadar başka konularda yardıma yine hazırım ama bu konuda olmaz olabilemez

eşim geldi konuştuk eşim aradı kusura bakma tuğçecim ama bu akşam bizim akhisarda nişanımız var dayı kızı nişanlanıyor normalde gitmiycektik ama annem gelmemiz için ısrar etti mecbur gidicez dedi (yalan değil bu gece gerçekten akhisarda nişan var kayınvalidem gidiyor )ama biz yol uzak dönüş zor olur çocukların uyku düzenleri kaçar zor olur diye biz gelmeyelim dedik evde yapılıyor ev kalabalık nerede yemek yedireceğim nerede uyutacağım zor yani

işte bu şekilde çözdük olayı kırılmışmıdır bilmem ama bir daha anlasın ki bu gibi olaylarda yardımım yok

cok ıyı yapmışsın cnım.boşver..

Selamlar tatlışlarım :)
Krikom benim de bir arkadaşım bir kez bizde kalmak istemişti.Aynı sizinki gibi evli barklı bir adamdı sevgilisi.Çocuğu yoktu,olmuyordu sanırım.Neymiş efendim karısını boşayıp benim arkadaşla evlenecekmiş.Çok konuştum ama dinletemedim.Baya uzun sürdü ilişkileri,baya ciddiye bindi.Sonra bizde tanıştık o beyle.Gerçekten çok efendi hatta benim arkadaşımın haketmedği bir adamdı.Zaten en sonunda adam bizimkini idare etmekten bıktı ve onun için yuvasını yıkmadığına şükretti.Neyse bizimkinin bizde kalmalarını istediğinden adamın haberi de yokmuş zaten.Adam her geldiğinde benim arkadaşla beraber crown da vs.. kalıyorlardı.O dönemde sen benim eşimi çok iyi tanıyorsun istemez böyle şeyleri biliyorsun dedim.o oldu.bir daha teklif etmedi,zaten dediğim gibi otele gitmeye alışmışlardı.Sizinkiler de alışırlar canım.Sen hiç kendine dert etme.

Çarşamba günü eycikime giderken beni %90 eşim götürecek.çıtırım gibi ben de duyurmuş olayım dedim şimdiden,katılmak isterseniz buyrun gelin tontişler

Son düzenleme:
biz bugün parka gittik.hava çok güzeldi.iklim güneş aldı yeterince..sonra da kipaya girdik alışverişimizi yapıp evimize dündük.iklim az önce bir resim yaptı ve bizi inanılmaz şaşırttı.önce bir daire sonra iki göz çizmiş bir de ağız yapmış.babacığım bakkk seni yaptımmm dedi :) normalde bu 3 yaş becerisidir..hemen öncesinde model olsak bile zor yapabileceği bir resmi kendi kendine yapıverdi..ben hemen kaptım resmi tabi.asıcam bunu diye..yaptığı ilk anlamlı resim..saklıycam..

Ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım.İlk resminizi de tebrik ediyorum,maşallah kuzuma
Bugün hava gerçekten çokkk güzeldi.Bahar gibiydi.Bizde hipodroma gittik,atları izledik.Ata çocukları bindirme sırası kuyruk halindeydi,bir de Okyanus da binmek için pek istekli olmadı.Daha önce birkaç kez binmişti o yüzden değişik gelmiyor galiba,çok ilgisini çekmedi.Onun yerine parkta oynamak çok daha fazla eğlendirdi onu.Sonra da evimize döndük yemeğimizi yedik.Çok başarılı bir pizza yaptım,en kısa zamanda hep birlikte yiyelim tontişler.

selam kızlar
hava süperdi bizde bugün doğal yaşam parkına gittik ablamlarla..kızlar müthiş eğlendi tüm hayvanları gezip bilmedikleri hayvanları öğrendiler....

teşşekkürr ederiz teyzesi..,
senin ellerinden çıktıysa eminim çok güzel olmuştur pizzalarr .hımmellerine sağlıkk
güzel bir günde bende hipodroma götürmek istiyorum iklimi.belkide birlikte giderz bigün..iklim hiç binmedi ata.eminim çok hoşuna gidecektir..
selam kızlar
hava süperdi bizde bugün doğal yaşam parkına gittik ablamlarla..kızlar müthiş eğlendi tüm hayvanları gezip bilmedikleri hayvanları öğrendiler....

iklimi götürmek istediğim yerlerden biri de sasalı..iklim daha çok minikti gezmişti ama tabi boş boş birşey anlamadan.geçen yazda götürmedim yine daha küçük biraz büyüsün iyice anlasın hayvanları vs. diye.havalar iyice güzelleşsin ,bahar gelsin ilk iş orayı da tekrar gezdiricem.artık zamanı geldi..çocuklar için hayvanları canlı canlı görmek çok heyecanlı..sizin çocuklar da çok mutlu olmuşlardır eminim iyi yapmışsınız canım.oh..

selam kızlar

çıtırım kızının ilk resmi hayırlı olsun niceleri gelsin inşallah

bugün hava güzel diye herkez kendini dışarı atmış sanırım biz dün ü evde geçirince bugün dışarı çıkalım dedik zaten kayınvalidem pazarları onunla geçirmemizi istiyor dedeyle onun bakıcısını dışarı çıkarıyoruz hava alsınlar die bizde hava almış olduk işte güzelbahçeye gittik çay falan içtik mert parkta oynadı ara tarafta kalan bir bahçede oturduk hiç esintide gelmedi güneşten hem mert hem arda faylandı bende kitap okudum arda bebek arabasında uyurken babasıylada mert top oynadı

yarın yine pazartesi zor yorucu bir hafta bizi bekliyor hanımlar ama inşallah artık havalar böle gider en azından hafta sonları böle olsa ne güzel olur

doğal yaşam parkını bende istiyorum çok mert 14 aylıktı civarıyıdı gittiğimizde bugün eşimlede konuştuk hatta havalar düzelince götürcem söz dedi birde buca gölet e gitmek istiyorum ben oraya ilk açıldığında gitmiştim izmirin değişik yerlerini bilmek lazım

ben atlara bindirmek için kımız çifliğine götürmek istiyorum merti çocuklarım olmadan bir kaç gidtmiştik tavsiye ederim küçük ama sakin değişik bir yer yolu uzun gerçi

selam canım sizinde iyi geçmiş hafta sonu sevindim inşallah banuları ayşenin şirinin de iyi geçmiştir

evet canım ya hava güzel olunca insanın içi bile farklı bir hisle dolu oluyor.
bu hafta böyle olacakmış hava.ama sonra yine birkaç soğuk hava dalgası gelicekmiş ama bunlar son olacak inş.az kaldı güzel güneşli günler geliyor..ben gün sayıyorum okullar kapansa diye valla.
sende güzel bir gün geçirmişsin krıkocum ne güzel.özellikle arda için süper olmuş güneş alması..
yarın da banka işlerim var bakalım.iklimi çıkmışken yine parka götürürüm heralde.

kımız ı bende duymuşrum da hiç gitmedim.kemalpaşa tarafında mı canım orası?
bahar gelsin ailecek gideriz pikniğeeeee..yaşasınn

evet canım orada biz gençlerle spil gezisi yapmıştık çoluk çocuk yokken gezdiren rehperler götürdü orayada 2 defa daha gittim sonrasısında kırgızların yaşadığı bi yer geçmişleri kabileleri falan anlatılıyor yemekleri güzel at ile dağ turları var çocuklara ayrı bir yerde bindiriyorlar at sütü var çok faydalıymış ama bi arkadaş içmişti her yerini sivilce çıkmıştı alışkın olmayanlara ağar geliyormuş tadına bakmak gerekli sadece

selam kızlar,hepiniz iyisiniz anladığım kadarıyla,çok sevindim.Bizde bugün parka gittik,hava çok güzeldi,park bana bile iyi geldi,15 gündür evin içinde hastalıklarla boğuşmak ruhumu daralttı.
Çıtırım daha dün nurturiada anlamlı resim ne zaman yaparlar diye konuşmuştuk,ben 3 demiştim,hatta 4diyen olmuştu.İklim'i tebrik ediyorum,gerçekten yaşıtlarına göre ileride gidiyor,inlşallah hep böyle gider..onu çok iyi yerlerde görelim
Kızlar Çarşamba bir aksilik olmazda gelirsek ben ıspanaklı+mantarlı börek yapıcam.Umarım geliriz hepinizi çok özledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…