çok teşekkürler canlarım fikirleriniz için valla kendime sıkıntı yapıverdim bu durumu hemen o benim dostluğumu bilir hiç yarı yolda bırakmam kimseyi beni hakedeni tabikide her zor anında yanında oldum bu zamana kadar harelde kendini bana yakın hisstti ancak benden isteyebilirdi sanırım bu kadar önemli bir konuda yardımı ama malesef dostlukta bir yere kadar başka konularda yardıma yine hazırım ama bu konuda olmaz olabilemez
eşim geldi konuştuk eşim aradı kusura bakma tuğçecim ama bu akşam bizim akhisarda nişanımız var dayı kızı nişanlanıyor normalde gitmiycektik ama annem gelmemiz için ısrar etti mecbur gidicez dedi (yalan değil bu gece gerçekten akhisarda nişan var kayınvalidem gidiyor )ama biz yol uzak dönüş zor olur çocukların uyku düzenleri kaçar zor olur diye biz gelmeyelim dedik evde yapılıyor ev kalabalık nerede yemek yedireceğim nerede uyutacağım zor yani
işte bu şekilde çözdük olayı kırılmışmıdır bilmem ama bir daha anlasın ki bu gibi olaylarda yardımım yok
Ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım.İlk resminizi de tebrik ediyorum,maşallah kuzuma
Bugün hava gerçekten çokkk güzeldi.Bahar gibiydi.Bizde hipodroma gittik,atları izledik.Ata çocukları bindirme sırası kuyruk halindeydi,bir de Okyanus da binmek için pek istekli olmadı.Daha önce birkaç kez binmişti o yüzden değişik gelmiyor galiba,çok ilgisini çekmedi.Onun yerine parkta oynamak çok daha fazla eğlendirdi onu.Sonra da evimize döndük yemeğimizi yedik.Çok başarılı bir pizza yaptım,en kısa zamanda hep birlikte yiyelim tontişler.
selam kızlar
hava süperdi bizde bugün doğal yaşam parkına gittik ablamlarla..kızlar müthiş eğlendi tüm hayvanları gezip bilmedikleri hayvanları öğrendiler....
selam kızlar
çıtırım kızının ilk resmi hayırlı olsun niceleri gelsin inşallah
bugün hava güzel diye herkez kendini dışarı atmış sanırım biz dün ü evde geçirince bugün dışarı çıkalım dedik zaten kayınvalidem pazarları onunla geçirmemizi istiyor dedeyle onun bakıcısını dışarı çıkarıyoruz hava alsınlar die bizde hava almış olduk işte güzelbahçeye gittik çay falan içtik mert parkta oynadı ara tarafta kalan bir bahçede oturduk hiç esintide gelmedi güneşten hem mert hem arda faylandı bende kitap okudum arda bebek arabasında uyurken babasıylada mert top oynadı
yarın yine pazartesi zor yorucu bir hafta bizi bekliyor hanımlar ama inşallah artık havalar böle gider en azından hafta sonları böle olsa ne güzel olur
doğal yaşam parkını bende istiyorum çok mert 14 aylıktı civarıyıdı gittiğimizde bugün eşimlede konuştuk hatta havalar düzelince götürcem söz dedi birde buca gölet e gitmek istiyorum ben oraya ilk açıldığında gitmiştim izmirin değişik yerlerini bilmek lazım
ben atlara bindirmek için kımız çifliğine götürmek istiyorum merti çocuklarım olmadan bir kaç gidtmiştik tavsiye ederim küçük ama sakin değişik bir yer yolu uzun gerçi
doğal yaşam parkını bende istiyorum çok mert 14 aylıktı civarıyıdı gittiğimizde bugün eşimlede konuştuk hatta havalar düzelince götürcem söz dedi birde buca gölet e gitmek istiyorum ben oraya ilk açıldığında gitmiştim izmirin değişik yerlerini bilmek lazım
ben atlara bindirmek için kımız çifliğine götürmek istiyorum merti çocuklarım olmadan bir kaç gidtmiştik tavsiye ederim küçük ama sakin değişik bir yer yolu uzun gerçi
kımız ı bende duymuşrum da hiç gitmedim.kemalpaşa tarafında mı canım orası?
bahar gelsin ailecek gideriz pikniğeeeee..yaşasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?