İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Krikitosum naber hayatım,yeni görüyorum:))
Bu arada bu sasalı için havalar güzelleşince ben hepberaber gideriz diye hayal etmiştim:26:

canım iyi olmanıza çok sevindimmm..iklim için çok teşekkür ederim amin canım..hepimiz çocuklarımızı çok çok iyi yerlerde görelim inş.
inşallah bir aksilik olmaz da gelirsiniz canım.bizde çok özledik sizi..
bu arada resimleri gönderdim bende maili olanlara..sizlerde olanları da gönderirseniz sevinirim.bide kızlar yaptığınız mamişlerin tariflerini rica ediyorum.önümüzdeki hafta misafir alıcam biri yemekli biri çaya olacak.güzel menülerinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum..

hoş geldin tuna yektacım iyi olmanıza çok sevindim sıkılmıssındır tabi canım haklısın evde olmak değilde hasta ve evde olmak daha sıkıcı birde ay hasta olmasak şöle yapardık böle yapardık falan oluyorsun çarşamba gelriiniz inşallah canım çok özledik gerçekten sizi

inşallah ayşe ve şirinde gelebilir bu kez ayşeyi artık daha az görücez haklı sebeplerden dolayı neyse toprak bey sağlıklı gelsinde biz acısını çıkartırız inşallah

sasalı ya hepberaber gitme fikri süper gerçekleşterebiliriz umarım

Çıtırcım Şirin'de bilgisayar yok hatta geçen gün bakmışlar yenisine,ama tabii sonucu bilemiyorum,benim bilgisayar tamir olmuş ama elime ne zaman geçer bende bilmiyorum,İstanbul^'dan gelecek:))
resimleri gördüm,çok güzel çıkmışlar,ayrıca teşekkürederim Çıtırım,gelemedim ama en azından fotoları gördüm.Bu arada Krikitos erkek tarafını sen temsil etmişin anacım,bizlerden fayda yok hep kızlar katılmış partilere:))

ay hakket canım ya erkekler döküldüikızlar partiden partiye koşuyor

Günaydın herkese, ne güzel muhabbet etmişsiniz, güzel güzel konular konuşulmuş yine.

Çıtırım iklimi tebrik ediyorum gerçekten, biz daha yuvarlak karalayıp tekerlek yaptımdan öte geçemedik, hepsinin başarılı güzel günlerini görelim inşallah.

haftasonunu güzel geçirmenize de çok sevindim, biz bu güzel havanın tadını çıkaramadık pek, eşimi evde yakalamışken tadilat yaptırdım, yoksa zamanımız olmayacak sonrasında, bir tek koçtaşa malzeme almaya gittik, akşam da yemeğe götürdü bizi o kadar, güneşi kaçırdık yani.

ata binme işi sanırım güzel olur ateşi 15 aylık falandı çiçekli köyde babam bindirmek istemişti de korkmuştu, artık büyüdüler belki korkmaz bu sefer.

sasalıya da ateşle babası gitti ve çok eğlenmiş ama ben de gitmek istiyorum, bahara toprak da toplamış olur inşallah hep beraber gideriz.

bu arada dün gece ateşin ateşi 38 di ve gece boyunca balgamlı öksürdü, şimdide kalkmıyor, doktora götürücem, hem onu muayene ettirmeye hem de kendim rapor alıcam.
çarşambaya toplamış oluruz sanırım katılmayı çok istiyorum, belki de uzunca bir süre bu son katılmam olucak.

hepinizi öptüm ateşin sesi geliyor..

kriko naber fıstık,

sağlık ocağına gittim, raporumu aldım, ateşi muayene ettirdim ciğerleri temiz çok önemli bişey değil, antibiyotiğe gerek yok dedi, peditus ve asist verdi, içim rahat etti benim de

kızlar şuanda evde temizlikçi var hiç bişey yapmıyo bu kadın ben de şunu yap bunu yap diyemiyorum, bir iki söyledim aa unutmuşum, tamam yaparım falan diyo ama nafile, üstten üstten süpürüp silip gidiyo, haftada bir de 50 tl alıyo, deli olacam,

tuna yekta sana gelen ablaya sorsan, gelebilir mi acaba, en azından bu kadından temizdir.buna da nasıl msöylicem bilmiyorum ama bidaha gelmesini istemiyorum, çok da ihtiyacı var aslında paraya, kocası ölmş falan ama napimya..

evet partilerde ben temsil ettim erkekleri :))) mert bütün erkeklerin yaramazlığını üstlendi zaten hiçbirini aratmadı

ayşecim toprak mart ta doğarsa süper bence yazın zaten hastalık falan derdi olmuyor dilediğince geziyorsun ee kışa girerkende toğrak baya serpilmiş olur bebek olur artık yeni doğanlıktan çıkar benim eşimde 12 mart doğumlu eşimi ananesi hep derdi çok rahat büyüttük biz die

kızlar dün mertinde ateşi 38 oldu burun akması falan yok şimdi ateşide yok ben her ihtimale karşı ilaç verdim ateş düşürücü verdim çarşamba katılmayı bende çok istiyorum

ateşin çıkma sebebinide biliyorum gerçi dün dışşarda güneş var die kayınvalidem mertin montunu çıkarttı 5 dk sonra giydirdim yine çıkarttı ben yine giydirdim öle sessiz bir atışma oldu aramızda en sonunda merti götürmiş orada bahçe hortumu varmış onunla oynamasına izin vermiş üstü çamurlanmış gelmiş ben olsun kirlenmek güzeldir dedim kalsın çıkarmıyalım dedim çünkü içindeki çok inceydi ellerini sildim temizledim üstündeki hafif çamurları temizledim allahtan fazla olmamış çamur daha sonrasında hortumda ellerini yıkattırıyım dedim hertafı ıslandı dedi çıkarttı montunu yanımda ince başka ceket vardı onu giydirdim ama ince kaldı tabi halada bana ne gerek var güneşli hava giydirmeye gerek yok demez mi ulan güneşli olsa ne yazar şubat ayındayız ya şubat üstündeki montta kalın bir mont değilki ince mert zaten kalın giyemez terler nisandayız desek neyse haklı diycem şubat ayı ne kadar güneşlide olsa kış işte soğuk incecik tişortla tutulmaz ki
o haklı çıksında ne olursa olsun torun sevgiside yok bunda insan sevgiside

Son düzenleme:
ayy kızlar çok yazmışım ben kusura bakmayın dertleşçek kimsem yok sizden başka kimseye anlatmak istemem aile içindekileri

Selam kızlar krikitosum anlatacaksın tabii ki,birbirimizin sırdaşı olucaz,birbirimizin halinden ancak biz anlarız.Seni gayet iyi anlıyorum.Annesi daha iyi bilir niye diyemiyorlar bende bilmiyorum.Carşamba hava yine böyle olursa biz trenle gelmeyi planlıyoruz kızlar..
Darilgencim ben Havva Abla'la konuşmuştum sen ne zaman istersen ben söylerim gün kararlaştırısınız,ama bizimki 70 alıyor canım,50'ye kabul etmez haberin olsun,ama zaten kendisi sorar nereyi temizleyim diye,bütün halıları,koltukları kaldırır,eşyaları çeker öyle temizler.Bakarsın kendin gözlemlersin canım:)
Oğluşlarınıza dikkat edin kızlar,bizimki de sadece ateşle başladı,ne öksürük vardı burun akması,şükür şimdi iyiyiz ama nolur nolmaz siz hafife almayın,aman hastalanmasınlar kuzucuklar ...

Kriko ben benim kaynanaya normal değil diyordum ama maaşallah senin ki de benimkinden aşağı değilmiş, takma güzelim, her nekadar ben takmamayı başaramasam da, umarım mert de hasta olmaz bu şekilde atlatır.

tuna yekta haftada bir 70 ayda 280 yapıyor onu da veremem galiba, bir kadın daha var onunla kon uşacak arkadaşım o olmazsa en azından senin ablayı 2 haftada bir çağırırım , en azından 140 vermiş olurum şu anda 200 veriyorum bişeye de benzemiyor.çarşamba konuşuruz inşallah detayları.

zelişlere trenle gitmek kolay mı, ben de öyle gelirim o zaman, zeliş tam adresini bana msj atar mısın.

ben de takmayım diyorum ama takılıyor malesef işte hıı hıı diyip geçiyorum ben onunla bu şekilde başa çıkmaya çalışıyorum ama hıı hıı dedikçe sessiz görüyor daha çok inadına bişileri yapmaya çalışıyor anne çocuğunun mutluğunu ister bu değişik bir anne anlamadım ama inşallah kayınvalidem gibi kaynana olmam bende deli deliden korkarmış hesabı deli birine çatsaydı bunları yapamazdı sanırım niyeti beni delirtmek ozamn susacak anladım ben
ayşe demek seninde kaynana sorunlu yazık bize :))) biz örnek alalım yaptıklarını yapmayalım oğullarımıza gelinlerimize :)
sen nasıl trenle gelicen canım 2 canlısın eşyalar ateş (mesela mert böle zamnlarda aksine yürümez kucak ister) inşallah ateş öle değildir keşke senin oraya yakın oturan biri olsaydı ama malesef banudada sendede araba yok ki

bende çarşamba günü gelmek istiyorum ateş filan yok bugün 1 kere çıktı işte dün gece onunla kaldık galiba şükür artık ya ezgiciğime ya seçilciğimin eşi alacaksa onnlara takılıp gelicem biz burada çocunluk olarak daha şanslıyız birbirimize nazımız geçer

selam herkeseee..iyi geceler.
darilgencim,krıkocum geçmiş ola.
tunayektacım iyileşmediz mi hala?

kaynananı çok neşeli,pozitif,torunlarını çok seven onlarla oynayan biri olarak algılamıştım gördüğümde.şaşırdım açıkçası.

Teşekkür ederim canımm
Doğal yaşam parkına biz de götürmek istiyoruz hep niyetleniyoruz ama h.sonu çok kalabalık oluyormuş o yüzden h.içi bir gün,eşim vakit yaratacak,öyle gidicez inşallah.Tabi hep beraber gitmekte çok keyifli olur eminim
Bencede bayılır atlara canım,çok eğlenir.İnşallah birlikte gideriz canım,çok daha güzel olur
daha iyi olmanıza sevindim canım,eksikliğinizi hep hissettik,çok özledik
geçmiş olsun tatlışım.aman hasta olmayın artık,gelin de görüşelim,çok özledik
canım eninde sonunda eşinin annesi,idare etmekten başka çaremiz yokki,hepimiz birilerini,birşeyleri idare ediyoruz,yoksa geçim olmazki,yeterince sıkıntın var,onu da dert edinme kendine,amaan boşver de azcık.(tabi demesi kolay diyorsundur )
canım zelişin eve trenle gidersin ama istasyondan zelişin evine baya yürünüyor.sen o kadar yolu yürüyebilcekmisin?ya da şöyle yapabilirsin,tren istasyonunun olduğu yer merkezi,oradan taksiye binebilirsin belki

oohh oohh ne güzel sohbetler edilmiş ben erdeydim acabaaa kıskanmadım ki zaten
çıtırım İklimi üstün zekalı çocuklara yapılan testlerden yaptırmayı düşündün mü hiç?Annemin kuzeninin torunu,bir resim yapıyor,öğetmeni mi birisi görüyor ve şüpheleniyor,şurada test yapılıyor diye anlatıyor aileye.götürüyorlar teste,çocuk üstün zekalı çıktı hemen akabinde özel bir okula başladı,bu tür çocukların gittiği bir okul.temmuz 2008 doğumlu bu söylediğim çocuk,bizimkilerle yakın ayı.bayadır gidiyor okula.aramızda belki de bir einstein vardır da haberimiz yoktur :44:

hastalar iyileşin tam kadro birlikte olalım artık özledik hepinizi
krikitoscum seni çok iyi anlıyorum ama yapıcak bişey yok herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım
bizimkide resim yapıyor ama ben bunun üzerinde durmamıştım şimdi sizin anlattıklarınızı okuyunca çok sevindim demekki daha sonra yapabileceği bir beceri bana normal gelmişti.
kızlar ben sarma ve tiramisu yapıyorum haberiniz olsun.
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…