Teşekkür ederim canımm
Doğal yaşam parkına biz de götürmek istiyoruz hep niyetleniyoruz ama h.sonu çok kalabalık oluyormuş o yüzden h.içi bir gün,eşim vakit yaratacak,öyle gidicez inşallah.Tabi hep beraber gitmekte çok keyifli olur eminim
Bencede bayılır atlara canım,çok eğlenir.İnşallah birlikte gideriz canım,çok daha güzel olur
daha iyi olmanıza sevindim canım,eksikliğinizi hep hissettik,çok özledik
geçmiş olsun tatlışım.aman hasta olmayın artık,gelin de görüşelim,çok özledik
canım eninde sonunda eşinin annesi,idare etmekten başka çaremiz yokki,hepimiz birilerini,birşeyleri idare ediyoruz,yoksa geçim olmazki,yeterince sıkıntın var,onu da dert edinme kendine,amaan boşver de azcık.(tabi demesi kolay diyorsundur)
canım zelişin eve trenle gidersin ama istasyondan zelişin evine baya yürünüyor.sen o kadar yolu yürüyebilcekmisin?ya da şöyle yapabilirsin,tren istasyonunun olduğu yer merkezi,oradan taksiye binebilirsin belki
oohh oohh ne güzel sohbetler edilmiş ben erdeydim acabaaakıskanmadım ki zaten
çıtırım İklimi üstün zekalı çocuklara yapılan testlerden yaptırmayı düşündün mü hiç?Annemin kuzeninin torunu,bir resim yapıyor,öğetmeni mi birisi görüyor ve şüpheleniyor,şurada test yapılıyor diye anlatıyor aileye.götürüyorlar teste,çocuk üstün zekalı çıktıhemen akabinde özel bir okula başladı,bu tür çocukların gittiği bir okul.temmuz 2008 doğumlu bu söylediğim çocuk,bizimkilerle yakın ayı.bayadır gidiyor okula.aramızda belki de bir einstein vardır da haberimiz yoktur :44:
Usuttumu acaba anladım,midei çok bulaniyo sanırım ne yapayimbilemiyorum,şimdi uyudu
kızlar ben yarın malesef gelemiyorum kocişim hasta baya 40 derece ateşle yatıyor yarında böle olursa işe gidemeyecek dermanı yok onu evde yanlız bırakmayım gözünü bile açamadı adamcağızım seçile uğradık kapıdan oradan dönerken arabayı zor kullandı gözü kaymış kaza atlattık hatta iyiki yanında ben vardım((( arabada çocuklarda vardı allah kazadan beladan korudu şükür
hepinizi öpüyorum tam kadro olmadık yine malesef inşallah birdakine
kızlar az önce çok kötü bişey oldu, hala elim ayağım titriyo, ağlamaktan alamıyorum kendimi, ateşin odasını topluyordum,boya yapmıştım tiner kokusu var diye kapıyı kapatmıştım, anahtar da üstündeymiş, ateş nasıl yaptıysa kapıyı kilitledi üstüme, o kadar korktum ki anlatamam, ateş dışarda ağlıyo ben içerde, balkondan bi kadına zorla sesimi duyurdum, karşı komşunun ziline bastı sağolsun, yönetici geldi çilingir çağırdılar ama o yarım saatte ömrümden ömür gitti, arada ateşin sesi gelmiyo nasıl korktum anlatamam, şükürler olsun bişey olmadan açtılar kapıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?