İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar moralim çok bozuk Tunis öğlen uykusundan uyandığından beri devamlı aglayarak bana sarılmak istiyordu,hicbirsey yemek istemedi (hatta babası pingui almış onu bile istemedi)sonra yaptıgım börekten yedireyim dedim daha ilk lokmada çıkardı çok ağladı, bende dayanamadım ağladım offf

tunacık nie böyle oldu hastalığı bitmedi bozma moralini banucum sende iyice yıprandın tabi bu sene hastalıklar hep böyle galiba gelince gitmiyor herkes aynı şeyden şikayetçi

kızlar ben yarın malesef gelemiyorum kocişim hasta baya 40 derece ateşle yatıyor yarında böle olursa işe gidemeyecek dermanı yok onu evde yanlız bırakmayım gözünü bile açamadı adamcağızım seçile uğradık kapıdan oradan dönerken arabayı zor kullandı gözü kaymış kaza atlattık hatta iyiki yanında ben vardım ((( arabada çocuklarda vardı allah kazadan beladan korudu şükür

hepinizi öpüyorum tam kadro olmadık yine malesef inşallah birdakine

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi geceler..bugün işlerim vardı.giremedim kusura bakmayın.etkinlik vs de yazamadım.açtığım dava ile ilgili bir gelişme oldu. mesaj ile bilgilendrme sistemine üyeydim.dün bana mesaj geldi dava ile ilgili bugün adliyeye gittim.annem de teyzemin yanında 1 haftadır.bornovada.bırakacak kimse olmayınca yanımda götürdüm iklimi..epey zor oldu.meb den savunma istenmiş.30 gün içinde savunma yapmak zorunda.ama bekletir kesin 30 günün sonuna kadar.neyse posta ile ulaşması uzun sürer diye gidip elden almak istedim tebligatı.sonra teyzeme geçtim hem iklim anneannesini özlemişti hem de teyzem yakınıyordu kaç zmandır gitmiyorum diye.saat 10 du geldim. şu anda fırında patatesli kekimiz pişti..yarın onu getiricem nasip olursa.
yarın da sabahtan il milli eğitime gitmem gerekecek o yüzden eycikime söyledim geç gelebilirim diye.kusura bakmayın arkadaşlar plansız işler çıkıverdi..gelebeildiğim kadar erken gelmeye çalışıcam.

canımcım hiç üstün zekalı olduğunu düşünmedim açıkçası.en fazla "üstün yetenekli" ya da "ileri zeka"dır .ama üstün zekalı olduğunu şimdilik düşnmüyorum.
en az bir geri zekalı çocuk kadar zor, üstün zekalı bir çocuk ile uğraşmak.normal zekadan biraz öteye gidip ileri zeka olsun bana yeter açıkçası.
dediğin testlerin 3 yaşından önce işe yarayacağını sanmıyorum.ilerideki durumuna göre bakıcam artık.belki yaptırırım ilerde.
biliyor musun ,iklimi mesela benim okuldaki anasınıfı çocuklarından daha zeki buluyorum.çocuklar 1 dönem geçti hala 1-10 arası sayıları tanımıyorla mesela...ne yaptıysam öğretemedim.algılayamıyorlar.iklim renkleri,1-10 arası sayıları,mevsimleri,haftanın günlerini sayabiliyor.10 u geçkin şarkı,tekerleme vs. ezberinde.kelime dağarcığı onlara göre çokk çok geniş ve daha anlamlı cümleler kuruyor.maşşallah iyi gidiyor şimdilikk.
Usuttumu acaba anladım,midei çok bulaniyo sanırım ne yapayimbilemiyorum,şimdi uyudu

ah bebeğim ya sıcak su falan koysan midesine?belki iyi gelir?kusma devam ederse de dr götürürsün artık.yapacak birşey yok.gece kusma durumu olursa diye gözlem altında tutsan iyi olur bide.
yarın inş toparlar.artık iyi olmanızı istiyorum

canım salgın sizi de vurdu demek.geçmiş olsun aman çocuklara ve kendine dikkat et canım bulaşmasın.mümkünse maske kullansın eşin.ateşi de düşmüştür inş.öptüm canım görüşürüz.

Son düzenleme:
Söylediğime göre suanda gidip kendimi biryerlerden aşağı atmam gerek,aksam yemek yerken öyle soylemistim "bu aksam bu cocuk ateşlenirse gidip kendimi biryerlerden aşağı aticam"ama cocuğum ateşli bırakıp gidemem dımı?Ayy kafayı yedim sonunda kızlar kabus gibi yaaaa,yavrum öyle süzüldü öyle zayıfladı ki !!!
Krikitosum gecmis canım,gecen hafta benim eşimde aynı durumdaydı muhakkak Dr görsün canım yoksa iyileşmez bizimki aynı anda 2kutu antibiyotik yutmuştu Allah şifa versin bence de yanında kal bol bol sıvı tüketsin .
BizeZelise gelmek nasip olmayacak gibi görünüyor bakalım en azından bı yarimsaat uğramak isterdim hoş cocuklara bulaşsın istemem o nedenle pek gelmeyi düşünmüyorum ama hem hediyelerimizi hemde gün paramizi bırakmak istiyordum bakalım....

Banucum çok üüzldüm canım ya..Hay Allah tam geçti derken,ne illet hastalıkmış ya..

Ezgicim ben üstün zekalı derken yanlış bir terim kullanmış olabilirim canım,doğrusunu sen bilirsin ama akrabımızın torunu özel bir okula gidiyor işte,teste tabi tuttular önce,sonra da iki tane okul varmış,hatta çocuğu kapmaya çalışıyorlardı,ücretsiz eğitim görsün,yeterki bize gelsin tarzında.Çok ayrıntısını bilemiyorum.İklimin yaşıtlarından ileride olduğu her zaman belli oluyor,maşallah kuzuma,yani böyle bir yeteneği varsa boşa gitmesin diye dedim canım.Siz anne-baba olarak daha iyi bilirsiniz tabiki
Mahkeme işlerinde varmış,sen yapmasaydın ikram filan,ben yapardım canım,iki arada bir derede ne uğraştın,kıyamam ya.herşeyi yetiştirecek ya,hamaratım benim.bırak dağınık kalsın biraz
Biz kızımla Allah izin verirse yarın geliyoruz.çıtır gelmeden etkinlikler başlamayacağına göre,o zaman bizlerde 1 gibi mi Zelişte olsak :44:
Kızlar Şirinden haber var mı?gelecekmiymiş yarın acaba?darilgen de kesin bir şey yazmadı sanırım

Gnaydın kızlar, tuna yektaya çok çok geçmiş olsun, artık iyileşsin kuzum ya,

çıtırım sana da mahkeme işlerinde kolay gelsin inşallah bir an önce kavuşursun kızına, eşine, ben bir kaç gün önce radyoda bir haber duydum başını kaçırdım sonradan ilgimi çekti çünkü, 2000 tane 4-bli öğretmene eş durumu tayini yasası çıktı gibi birşeydi, sen de duydun mu, seni kapsıyorr mu bu acaba diye merak ettim.

ben bugn inşalah geliyorum arkadaşlar, ateş oldukça iyi öksürüğü gündüz pek olmuyor, gerçi geceleri de rahatladı artık şkürler olsun, umarım tuna yekta da düzelir bir an önce,

kriko eşine de çok çok geçmiş olsun, bu hastalıklar yüzünden kışı sevmiyorum demişmiydim..

darigenim günaydın canım.Ateşin iyi olmasına sevindim,çok şükür sağlık adına iyi bir haber alabildik.Sen metroyla mı geleceksin canım?istasyondan zelişin evine baya yürüyüş mesafesi var.Biz alırız seni istasyondan arabayla.arabayla 5dk bile sürmez.

kızlar az önce çok kötü bişey oldu, hala elim ayağım titriyo, ağlamaktan alamıyorum kendimi, ateşin odasını topluyordum,boya yapmıştım tiner kokusu var diye kapıyı kapatmıştım, anahtar da üstündeymiş, ateş nasıl yaptıysa kapıyı kilitledi üstüme, o kadar korktum ki anlatamam, ateş dışarda ağlıyo ben içerde, balkondan bi kadına zorla sesimi duyurdum, karşı komşunun ziline bastı sağolsun, yönetici geldi çilingir çağırdılar ama o yarım saatte ömrümden ömür gitti, arada ateşin sesi gelmiyo nasıl korktum anlatamam, şükürler olsun bişey olmadan açtılar kapıyı.

çok geçmiş olsun canım....haklısın kokrunç bişi olmalı ama sakin olmaya çalış...sonuçta oğlun seni görünce dahada korkmuştur... geçmişler olsun

Ayarsın gelmiş gecmis olsun canım,kızlar nedir bu basımıza gelenler anlamadım gitti,
Eşgüdüm umarım mahkemen en kısa sürede olumlu sonuçlanır.
Kızlar ne yazikki ben bügünde yokumBabamiz oturun evde dedi,havada çok guzel ama yapacak bişeyim yok,gelmediğe ne kadar çok istiyordum.Zelise gelmek bana birturlu nasip olamadı
Bizimki bugün epey halsiz,zaten iyice de süzüldü ,yemek yemesi icin neler yapabilirim fikri olan!!!

banucum püre yapıp yetdirmeyi denesen..tereyağlı bol sütlü hatta yapabilirsen kemik suyunda haşla patatesleri...
en azından bu bol vitaminli ve uzun süre tok tutar...zaten yemek istemiyor ya bi kerede yer ve uzun süre zorlamazsın tekrardan..

ayşecim çok geçmişler olsun üzüldüm gerçekten telaş yapmıssındır sende birde son aylarındasın allah korusun sizi korkutuyorlar artık bunlar bizi

bugün sabahtan babamız dr a gitti ilaçlarını almış uyuyor şimdi ama ateşi düşmüyo adamın hiç bizde anahtarla ilgili problem yaşadık arda yatak odasında uyuyordu mert giripte uyandırmasın die kitliyorum ben hep anahtarı alıyordum üstünden unutmuşum bu defa mert anahtarı almış kaloferin içine atmış arda uyandı ağlamaya başladı açamıyorum kapıyı neyse zor olsada çıkardım içinden açtım kapıyı kuzuşum ağlamaktan yastığı ıslanmış korktuk ikimizde arda ağlayınca mertte ağlamaya başladı artık heryere yetişiyorlar

banucum çok geçmiş olsun size bir türlü atlatamadınız geçsin artık
bende eyciğime olan hediyelerimizi unutmuştum bu defada gelemedim off hep şanssızlıklar oldu birtürlü tam kadroda olmadık yazın acısını çıkartırız

darilgenim bugün konuştuk ama madem buraya da yazmışsın,tekrar geçmiş olsun.Ben yeni görüyorum bu yazıları tabi.
Banucum valla inan çok üzüldüm sizin için,ah gelemediler bir türlü deyip durdum bugü kızlarada,aynı şekilde gülbin için de
krikom keçi gribi olmasın,çok inatçıymış,ateş titreme filan yapıyormuş,aman dikkat et canım,çocuklara da sana da geçmesin.
herkese tekrar çok çok geçmiş olsun

zelişim canım benim
bugün herşey çok süperdi...bizi prensesler gibi ağırladın..herşey için çok teşekkürler..emeğine yüreğine sağlık kuşum...

kızlar bugün yanınızda değildim ama kalbim hep sizinleydi

sapişim bugün doktorda öle demiş modayı yakından takip etmişsin moda olan gibe yakalanmıssın demiş kocama valla çok dikkat ediyo adama biz oturma odasındaysak o yatak odasında yatıyo havalandırıp gece biz yatıyoruz o oturma odasında uyuyor ağzından maske hiç eksik olmadı üstelik banada taktırıyor ben daha ağar geçiriyorum die inşallah bulaşmaz ama aynı evde biraz zor ihtimal evin devamlı havalanması temizlenmesi lazım kış günü pek havalandıramıyoruz

İyi akşamlar kızlar ,bugün evde halsiz ve sakin bir gün geçirdik.Neyseki şimdilik asayiş berkemal(böylemi yazılıyordu:26:)Umarım sizinde gününüz iyi geçmiştir.Biz gelemeyenler için bari bir özet geçiverin gari
Krikom eşine tekrar geçmiş olsun diyorum,umarım hemen iyileşir ayağa kalkar,seninde işin zor,2 çocuk bir hastaKendine dikkat et bol C vitamini tüketin(kelin ilacı olsa başına sürer:44:)
Gece oğlan ateşlenince yanına aldım elime ateş ölçeri yanına gittim,bana arkasını döndü''ölç yoook ölç yoookk''diye bide eliyle işaret ediyor yavrum,artık bıkmış vaziyette,oysa bende bıktım,bu sene bu hastalıklar son olur umarım.Sanırım bir soğuk hava dalgası geliyormuş kızlar,aman kendinize dikkat edin.Ben artık iyi şeyler yazmak istiyorum buraya..
Hahh başlayayım bak Müjdeeee artık orjinal Pierre Cardin Pijama Sahibi olabileceksiniz,beni izlemeye devam edin
Hepinizi kocaaammaaannn öpüyoruuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…