İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Krikitosum bugün anneciğim dedi,evde lavanta kaynatmak gerekiyormuş,ben alabilirsem kayanatcam hem ev mis gibi kokar:)Aktarlarda bulunuyormuş

Bu arada bu gelememe olayı gerçekten kötü bir his,gün içinde gözüm satte kalıyor,
Saat 13:00 ''hımm şimdi buluşmuşlardır,birazdan etkinliğe başlarlar,ohh ne güzel((''
Saat 14:30''Ohh etkinlikler bitmiştir,çayda demlenmiştir,bebişler oyuna dalmışlardır bile((''
Saat 15:30 ''Ayyy mamaları hüpletmişlerdir,sohbette tam kıvamında,ayyyy off yaaaa''

Böyle işte siz siz olun sağlığınızı koruyun toplantıları kaçırmayın,tarafımca tavsiye olunur.....

banusuma katılıyorum özet geçiverin yaa benimde gözüm saatte kaldı valla insanın içi burkuluyor zaten tek sosyalleşme alanım sizsiniz tabiki başka arkadaşlarımda var görüştüğüm ama klasik tabi onlar siz farklısınız

bu arada pijamalarıı bende çok beğendim yeni katoloğu heycanla bekliyorum inşallah satışlarım satışlarımız bol olur

bende lavanta var ardanın mevlüt süslerinden kalan ben kaynatıyım bari :))) grip mikrobunu mu öldürüyormuş yoksa nefes açıcılığımı var acaba deneyelim görelim

kocacım bugün daha iyi hazır o evde varken bende mutfakta vakit geçiriyorum kereviz yemeği yaptım şimdedide ıspanak yapmaya gidiyorum öptüm sizi

Krikitosum lavantanin antiseptik özelliği var diye biliyorum,eskiden vebaya benzer bir hsalgin hastalığı lavantanin ile yenmişler ,birde ben kadın hastalıklarında lavantali suya oyuyorlarmış diye duymuştum,dezenfekte özelliği varmış,Birde bugün tv de söylediler el sıvı sabununa 15-20 damla adacayi yağı damların dediler en yakın zamanda ediniciiim.Bugunbende brokoliden köfte deniyicim.Tunis hala tam iyilesemedi acayip burnu akıyı(Yesil Yesil iyyy)hava ne kadar guzel olsada ev kalmayı tercih ediyorum.Ablamda dün ateslenmis ona çok üzüldüm,hem riskli bir gebeliği var hemde hamilelikte ateşlenmek tehlikeliymis ilaçta alamıyor.Darilgencim sen kendine çok dikkat et canım pek kimseyle muhattap olma körü kendini...

yok canım yanlış terim kullanmamışsın tontişş.çok tesekkürler düşüncelerin için canım.allah hepimizi evlatlarımızdan yana güldürsün inş.

canım duyduğun haber doğru.bugün de o haberle ilgili açıklama yapıldı.yarın başvurular başlıyor ama bana sıra gelecek mi bakalım..arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin...başvurumu yapıcam yarın.sanırım haftaya açıklanacak.
ay canım yaaa şok oldum okuyunca
daha yeni okuyorum bahsetmedin dün.haberm yoktu. çok geçmiş olsun.nasıl stres yapmışsındır kimbilir.iyi doğurmadın o odada yarım saatte:)şaka bir yana allah korumuş canım.tekrar geçmiş olsun.

tesekkürler canım.inş davaya kalmadan olay çözülür.çok sağol
tunayekta için çok üzgünüm.umarım toparlanır kısa sürede. hava güzel ya sizin karşıdaki parka gidebilirsiniz öğlen sıcağında özellikle.nasılsa çok yakın.hem güneş alır hem de yemeğini yer açık havada.biraz da oynar keyfi yerine gelir böylelikle sende mutlu oursun.

bu arada eycike buradan çookk teşekkür ediyorumm bizi ağırladığı için.
ayrıca hepinizden tekrar özür diliyorum.çok geç kaldım elimden olmayan hrsapsı çıkan işimden dolayı..

minikcim ve eycikcim önceden ve dün yaptığınız tatlıların tarifini istiyorum lütfn.

Çıtırım inan arkadaşım öyle çok istiyorum kızına kocana kavuşasın diye,dualarımda sen de,sizler de bebeklerimizde varsınız tatlışlarım.Bu tarafa gelirsen hem bizde daha sık görüşebiliriz,ay ne bencilim dimi
Şu lavantadan ben de bulundurayım kızlar gerçi ben lavanta sevmemki ya,neyse sağlık için soğanı duymuştum,eh soğandan iyi kokacağı kesin lavantanın
Banucum daha iyi olmasına sevindim canım Tunişin,olmazsa seneye doktora danışarak grip aşısı filan yaptır canım.Ben geçen sene bizimkine sormuştum.Hatta bu domuz gribi aşısını da sormuştum,önermiyorum dedi ama bilmiycem,yaptırmak daha mı iyi acaba
eycikim ben de buradan telrar teşekkür etmiş olayım tatlım,ellerinize sağlık,herşey harikaydı,tramisunun tadı hala damağımda,elinin lezzeti ve sevgini katmışsın enfes olmuş diğerleri de muhteşemdi arkadaşlar,bayıla bayıla hüplettim.ben ..h rejim yaparım.Ay napayım yaa offf sigara içmiyorum içki içmiyorum tek zevkim yemek yapmak ve yemek yaşasın yemek yemek
minikprensesim seninle ve miniğimle görüşemedik,saat 6 filan olmuştu sanırım,eşim aradı 5 dk sonra geliyorum dedi,öylelikle hep beraber kalktık canım,kusura bakmadın inşallah

Tatlışlar tariflerinizi gönderin lüfffeenn..Bir de darilgenim senden hala resim bekliyorum,sende olduğumuz günün resimlerini

pierre cardin pijamalrı ben de çok beğendim hatta hangisini beğensem şaşırdım,fiyatlarıda çok makul

ohhh ohh tatlılar yenmiş demek ne güzel eycikimin elinin lezzeti bol valla en yapsa bayılıyorum ben

valla yemek yemeği bende çok seviyorum bu aralar her boş vakitimde mutfağa giriyorum kocam bayıldı bu halime ev yemeklerinin haricinde değişik şeylerde denemek güzel eğlenceli yeterki vakti olsun insanın ayrıca terapi gibi valla şarkı söyleye söyleye yemek yapıca havası değişiyor insanın

neden kusura bakim tatlım..zaten gelemiycektim eyciğimi aradımda siz kalkmıştınız..
bi sonraki sefer bizde olucaz işallah o zaman miniğiminde olduğu bi güne denk getiricem nasipse..veeeee prensesimde arkadaşlarıyla çılgınce eğlenicek..

ayy evet minikcim ya .üzüldük sen gelmeden kalktık diye.kusura bakma.neyseki sende gelememişsin.
geç olmuştu.ben o saatte bide eve gittim yemek vs.. dışında börek,tiramisu, ayrıca milföy yaptım kaynım gelecekti çünkü.eve gittiğimde gelmişti bile.ama pratiğim valla saat 8 de çay faslına geçmiştik bile.
.yoğun geçiyor çok yoğun..bitmek üzere tatil
duaların için çk tşk ederim saphişim.burda olsam ohoo sabahçı oldum mu 12 den sonra bütün gün benim ohhh..inş allahım inş..yatıp kalkıp dua ediyorum.

Ayyy kızlar ne hamaratsiniz valla helal olsun,Citirim bende dua ediyorum canım ve olacak çok yakında evine kızına esine kavuşacaksın sonra bunların hepsi ani olarak kalacak ...

Kızlar daha önce mango yiyeniniz,cocuğuna yedireniniz varmi?bu bir tane meraktan aldım ama kabuk soyup yiyormuyuz:))

darilgecimm günaydınn

kusura bakma çıtırım görmeden çıkmışım, sana 2 kere günaydın..

tuna yekta mango hiç almadığımı fark ettim, pek cahil gördüm kendimi

çarşamba günü için hepinize çok çok teşekkrler, tabiki ev sahibimize çok çok çok teşekkürler, herşey harikaydı, seni yorduk ateşle taa nerelerden aldın bizi, sarmalar da çok güzeldi, tiramisuda ellerine sağlık..

çıtır patatesli keki yaptım ama seninki kadar güzel olmadı, sanırım ununu eksik koymuşum sadece patates vardı sanki benimkinde, bir de büyk tepsiye yapmışım galiba incecik bişey oldu, yenilebilirdi ama güzel olmadı
senin yaptığın harikaydı

herkeslere iyi haftasonları diliyorum..

olsun canım bir dahaki sefere çok daha iyi yaparsı vazgeçme
mango hakkında bir fikrim yokk

selam kızlar nasılsınız....
nasıl geçiyor haftasonunuz...

selam canım..benim kötü geçiyor açıkçası..sadece 1 günüm kaldı.midem ağrıyor yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…