Banucum çok üüzldüm canım ya..Hay Allah tam geçti derken,ne illet hastalıkmış ya..
Ezgicim ben üstün zekalı derken yanlış bir terim kullanmış olabilirim canım,doğrusunu sen bilirsin ama akrabımızın torunu özel bir okula gidiyor işte,teste tabi tuttular önce,sonra da iki tane okul varmış,hatta çocuğu kapmaya çalışıyorlardı,ücretsiz eğitim görsün,yeterki bize gelsin tarzında.Çok ayrıntısını bilemiyorum.İklimin yaşıtlarından ileride olduğu her zaman belli oluyor,maşallah kuzuma,yani böyle bir yeteneği varsa boşa gitmesin diye dedim canım.Siz anne-baba olarak daha iyi bilirsiniz tabiki
Mahkeme işlerinde varmış,sen yapmasaydın ikram filan,ben yapardım canım,iki arada bir derede ne uğraştın,kıyamam ya.herşeyi yetiştirecek ya,hamaratım benim.bırak dağınık kalsın biraz
Biz kızımla Allah izin verirse yarın geliyoruz.çıtır gelmeden etkinlikler başlamayacağına göre,o zaman bizlerde 1 gibi mi Zelişte olsak :44:
Kızlar Şirinden haber var mı?gelecekmiymiş yarın acaba?darilgen de kesin bir şey yazmadı sanırım
Gnaydın kızlar, tuna yektaya çok çok geçmiş olsun, artık iyileşsin kuzum ya,
çıtırım sana da mahkeme işlerinde kolay gelsin inşallah bir an önce kavuşursun kızına, eşine, ben bir kaç gün önce radyoda bir haber duydum başını kaçırdım sonradan ilgimi çekti çünkü, 2000 tane 4-bli öğretmene eş durumu tayini yasası çıktı gibi birşeydi, sen de duydun mu, seni kapsıyorr mu bu acaba diye merak ettim.
ben bugn inşalah geliyorum arkadaşlar, ateş oldukça iyi öksürüğü gündüz pek olmuyor, gerçi geceleri de rahatladı artık şkürler olsun, umarım tuna yekta da düzelir bir an önce,
kriko eşine de çok çok geçmiş olsun, bu hastalıklar yüzünden kışı sevmiyorum demişmiydim..
ay canım yaaa şok oldum okuyuncakızlar az önce çok kötü bişey oldu, hala elim ayağım titriyo, ağlamaktan alamıyorum kendimi, ateşin odasını topluyordum,boya yapmıştım tiner kokusu var diye kapıyı kapatmıştım, anahtar da üstündeymiş, ateş nasıl yaptıysa kapıyı kilitledi üstüme, o kadar korktum ki anlatamam, ateş dışarda ağlıyo ben içerde, balkondan bi kadına zorla sesimi duyurdum, karşı komşunun ziline bastı sağolsun, yönetici geldi çilingir çağırdılar ama o yarım saatte ömrümden ömür gitti, arada ateşin sesi gelmiyo nasıl korktum anlatamam, şükürler olsun bişey olmadan açtılar kapıyı.
Ayarsın gelmiş gecmis olsun canım,kızlar nedir bu basımıza gelenler anlamadım gitti,
Eşgüdüm umarım mahkemen en kısa sürede olumlu sonuçlanır.
Kızlar ne yazikki ben bügünde yokumBabamiz oturun evde dedi,havada çok guzel ama yapacak bişeyim yok,gelmediğe ne kadar çok istiyordum.Zelise gelmek bana birturlu nasip olamadı
Bizimki bugün epey halsiz,zaten iyice de süzüldü ,yemek yemesi icin neler yapabilirim fikri olan!!!
Ayyy kızlar ne hamaratsiniz valla helal olsun,Citirim bende dua ediyorum canım ve olacak çok yakında evine kızına esine kavuşacaksın sonra bunların hepsi ani olarak kalacak ...
darilgecimm günaydınn
kusura bakma çıtırım görmeden çıkmışım, sana 2 kere günaydın..
tuna yekta mango hiç almadığımı fark ettim, pek cahil gördüm kendimi
çarşamba günü için hepinize çok çok teşekkrler, tabiki ev sahibimize çok çok çok teşekkürler, herşey harikaydı, seni yorduk ateşle taa nerelerden aldın bizi, sarmalar da çok güzeldi, tiramisuda ellerine sağlık..
çıtır patatesli keki yaptım ama seninki kadar güzel olmadı, sanırım ununu eksik koymuşum sadece patates vardı sanki benimkinde, bir de büyk tepsiye yapmışım galiba incecik bişey oldu, yenilebilirdi ama güzel olmadı
senin yaptığın harikaydı
herkeslere iyi haftasonları diliyorum..
selam kızlar nasılsınız....
nasıl geçiyor haftasonunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?