selam kızlar ben çokkk hastayım :2: etlerim liğme liğme dökülüyor sanki ama kimsede hata değil bende hata kocamdan falan geçmedi yani cuma günü için yeşilyurt devlet hast.psikiyatri bölümünden randavü aldım oraya giderkende önce temizlik yaptım terledim banyo yaptım kafamı falan örrtüm çokta güneşliydi hava ama kaptık şifayı ben nasıl öle bi hata yaptım yaa geç kaldık die saçımı kurutmadan çıktım
şimdide boynumda kocaman bi beze çıkmış çok canım yanıyor neyse kocacım bugün ev havalansın grip mikrobu çıksın die evden çıkarttı beni maksat ıslak mendil bitti işte arabayla tur attık ama işkence geldi o bana bazılarınızın biliyordur balçova ya helen dolon un şubesi açılmış kipanın karşısı oraya gittik gönderceğimizden değilde fiyatları merak ettiğimden ama çok beğendim sistemlerini yinede yetersiz buldum aldıkları paraya göre
çok hastayım yatıyorum yine bunları bile zor yazdım
selam kızlar ben çokkk hastayım :2: etlerim liğme liğme dökülüyor sanki ama kimsede hata değil bende hata kocamdan falan geçmedi yani cuma günü için yeşilyurt devlet hast.psikiyatri bölümünden randavü aldım oraya giderkende önce temizlik yaptım terledim banyo yaptım kafamı falan örrtüm çokta güneşliydi hava ama kaptık şifayı ben nasıl öle bi hata yaptım yaa geç kaldık die saçımı kurutmadan çıktım
şimdide boynumda kocaman bi beze çıkmış çok canım yanıyor neyse kocacım bugün ev havalansın grip mikrobu çıksın die evden çıkarttı beni maksat ıslak mendil bitti işte arabayla tur attık ama işkence geldi o bana bazılarınızın biliyordur balçova ya helen dolon un şubesi açılmış kipanın karşısı oraya gittik gönderceğimizden değilde fiyatları merak ettiğimden ama çok beğendim sistemlerini yinede yetersiz buldum aldıkları paraya göre
Krikitosum geçmiş olsun canımikendine iyi bak bitanem,biz bebişlerimize,kocişlerimize bakıyoruz da bize bakacak kimse yok:)Umarım biranönce toparlanırsın.
Haftasonunuz nasıl geçiyor kızlar,dışarıda hava harika,Atilla oğluşumuzu trene bindirmek için çıktı,havalimanına gidip uçaklara bakıp gelecekler,benim hiç çıkasım gelmedi,hatta hiçbirşey yapmak istemiyorum,ev şuan da sessiz sakin,kafamı dinliyorum:99
iyi yapmışsınız mnikciğim.çorba yarasın tatlışa.inş beğenmiştir.bir ara tarifini alalım canım.gerçekten hava süper bugün..bizde kuzucuğumla dayısının maçını izlemeye gittik..(dayımız hakem)..sonrasındada parka gittik gönlünce doyasıya eğlendi..en öenmlisi bol bol güneş aldı bugün...eve geldik uyuttum kuzumu..yeni bulduğum bol vitamin deposu sütlü kereviz çorbası yaptım..daha doğrusu henüz pişiyor..bakalım beğenicekmi..hepinize tavsiye ederim içinde yok yok...
Avokado almıştık 2 adet kadar beğenmedim canım,mangoyu henüz denemedimKızlar daha önce mango yiyeniniz,cocuğuna yedireniniz varmi?bu bir tane meraktan aldım ama kabuk soyup yiyormuyuz:))
Görüştük ama ben buradan da yazayım canım,çok çok geçmiş olsun.Kipanın karşısındakini ben de gördüm canım,girip bakmadık,ayrıntıları senden dinleriz.selam kızlar ben çokkk hastayım :2: etlerim liğme liğme dökülüyor sanki ama kimsede hata değil bende hata kocamdan falan geçmedi yani cuma günü için yeşilyurt devlet hast.psikiyatri bölümünden randavü aldım oraya giderkende önce temizlik yaptım terledim banyo yaptım kafamı falan örrtüm çokta güneşliydi hava ama kaptık şifayı ben nasıl öle bi hata yaptım yaa geç kaldık die saçımı kurutmadan çıktım
krikocum memnun kaldın mı psikologtan yoksa ilaç yazıp gönderen cinsten mi oldu?azize 15 dk zamanın var,dinliyor demişti,ben de gitmek istiyorum da en kısa zamanda.Yalnız ben sersemleştiren ilaçlar istemiyorum,beni ruh haline getirmesin iyileştirsin,uyuşturmasın istiyorum.Bakalım gidebilirsem bunları doktora söylicem tabi.
çıtırım senin tatil biterken hep bu mide ağrıların oluyor.sana d ailaç vermişti doktor bunun için,işe yaramıyormu canım?
Bence seni uyutan grip ilaçlarıdır o zaman.çünkü grip ilaçları gerçketen çok uyutuyor.
ben şimdi düşünüyorum kendi kendime;giricem odasına ne dicem diyorum,insan tanımadığına birine sıkıntısını nasıl anlatırki.pat diye konuya nasıl girilir,15 dk da üstelik.Sen anlatabildin mi kendini,yoksa herkese standart sorular ve sonucunda ilaçlar mı veriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?