İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam kızlar ben çokkk hastayım :2: etlerim liğme liğme dökülüyor sanki ama kimsede hata değil bende hata kocamdan falan geçmedi yani cuma günü için yeşilyurt devlet hast.psikiyatri bölümünden randavü aldım oraya giderkende önce temizlik yaptım terledim banyo yaptım kafamı falan örrtüm çokta güneşliydi hava ama kaptık şifayı ben nasıl öle bi hata yaptım yaa geç kaldık die saçımı kurutmadan çıktım

şimdide boynumda kocaman bi beze çıkmış çok canım yanıyor neyse kocacım bugün ev havalansın grip mikrobu çıksın die evden çıkarttı beni maksat ıslak mendil bitti işte arabayla tur attık ama işkence geldi o bana bazılarınızın biliyordur balçova ya helen dolon un şubesi açılmış kipanın karşısı oraya gittik gönderceğimizden değilde fiyatları merak ettiğimden ama çok beğendim sistemlerini yinede yetersiz buldum aldıkları paraya göre

çok hastayım yatıyorum yine bunları bile zor yazdım

Son düzenleme:

sanırım sırayla herkesi geçirecek bu hastalıklar..çok geçmiş olsun. iyi olmuş biraz hava almanız..
helen doronuda anlatırsın bi ara. öptüm canım. dinlen bol bol.

Krikitosum geçmiş olsun canımikendine iyi bak bitanem,biz bebişlerimize,kocişlerimize bakıyoruz da bize bakacak kimse yok:)Umarım biranönce toparlanırsın.

Haftasonunuz nasıl geçiyor kızlar,dışarıda hava harika,Atilla oğluşumuzu trene bindirmek için çıktı,havalimanına gidip uçaklara bakıp gelecekler,benim hiç çıkasım gelmedi,hatta hiçbirşey yapmak istemiyorum,ev şuan da sessiz sakin,kafamı dinliyorum:99

gerçekten hava süper bugün..bizde kuzucuğumla dayısının maçını izlemeye gittik..(dayımız hakem)..sonrasındada parka gittik gönlünce doyasıya eğlendi..en öenmlisi bol bol güneş aldı bugün...eve geldik uyuttum kuzumu..yeni bulduğum bol vitamin deposu sütlü kereviz çorbası yaptım..daha doğrusu henüz pişiyor..bakalım beğenicekmi..hepinize tavsiye ederim içinde yok yok...

olsun canım evdeki o sessizliğe ve ylnızlığa da ihtiyaç duyuyor insan.keyfini çıkartmışsındır eminim.oh.. iyi yapmışsınız mnikciğim.çorba yarasın tatlışa.inş beğenmiştir.bir ara tarifini alalım canım.

evet Minikprenses çorba tarifini bende isterim:9Geçen gün yaptığım brokoli+patates köftesi gayet güzel oldu bu arada brokoli yedirmek için iyi bir yöntem,hatta söylemesem kociş brokoli olduğunu anlamadı bile:)
Kızlar bu hafta Allah bir mani vermezse Çarşamba oğluşumu kv ye bırakıp Ekodost toplantısına gitmeyi düşünüyorum(kv nin henüz bu planlarımdan haberi yok ama!!)sizde bebişleri bırakabilirseniz gelin derim,yeni kampanyalardan haberdar oluruz.
Çıtırım sen yine bu hafta işe gidiyorsun Allah yardımcın olsun canım,tez vakitte mahkemen sonuçlansında bebişine ailene kavuş biranönce
Neyse ben kaçar kociş yarın seyahate gidiyor(Erzurum,Muş,Bitlis)valiz hazırlıyor,yardım istiyor.Hepinizi öpüyorum.

İyi geceler kızlar.

kriko çok geçmiş olsun, maalesef ben de hasta oldum, aklıma da geldi başımada , allahtan ateşim falan yok ama kötü gribim..

çıtır umarım bunlar son gidişlerindir, kavuş artık sen kızına eşine inşallah,

tunayekta sizi de Allah kavuştursun,

minikprenses ne güzel bir gün geçirmişsiniz, umarım çorbayı sevmiştir, eğer o sevdiyse ben de denerim, malum yemek konusunda birbirlerinden aşağı kalır yanları yok bizimkilerin..

biz de bu gün seferihisara kayın pederin köy evine gittik, ateş dışardan içeri girmedi, köpek ve tavuklar var orda, yoldan geçen koyunların bile peşinden koştu gelin gitmeyin diye bağırarak, hepinizi öptüm, iyi gecelerrrr..

Kızlar daha önce mango yiyeniniz,cocuğuna yedireniniz varmi?bu bir tane meraktan aldım ama kabuk soyup yiyormuyuz:))
Avokado almıştık 2 adet kadar beğenmedim canım,mangoyu henüz denemedim
Görüştük ama ben buradan da yazayım canım,çok çok geçmiş olsun.Kipanın karşısındakini ben de gördüm canım,girip bakmadık,ayrıntıları senden dinleriz.

Selam herkese
güzel bir haftasonu geçirdik sayılır.Cumartesi günümüzü ev aramayla geçirdik.Buca koop a baktık önce,uygun fiyatlı evler gördük internette ama evleri hiç beğenmedik.Sonra Ayrancılara gittik.Netten beğendiğim bir ev vardı ona baktık,bazı eksikleri vardı,o yüzden olmadı orası.Ama bu arada ayrancılarda bir villa beğendik,0 ev,daha mutfağı filan yeni yapılıyor,10 gün sonra bitecek dediler.triplex..içimiz gitti eve,böyle bir şey yok,çok güzeldi ama bütçemize uygun değildi maalesef.
Tutuldum ben de yamuk mu yattım nedir,çok ağrım vardı,o ağrılı halimle gezdim,eve geldiğimde haşatım çıkmıştı.Bu hafta sonu güzel dinlendim,eşim sağolsun geceleri de kız uyanınca baktı,uykum da pek bölünmemiş oldu böylece.
Bugün babamın doğumgünü,onlara gittik,hediyesini verdik,doğum günün kutladık.Sonra alışveriş vs.. bilindik h.sonu muhabbetleri.Kızımı parklarda filan oynatmaya vaktim kalmadı.Aslında eşim hipodroma gitmeyi teklif etti ama ben biraz üşengeçtim bugün sanırım.

Kızlar bu cumartesi sıra minikprensesimde,hatta mama yapma sırası da ben de,yalnız benim çocukluk arkadaşımın bebeğinin ilk doğumgünü partisi var bu cumartesi.Bugün arayıp haber verdi.O benim herşeyime geldi.Ben gitmezsem ayıp olur.Aynı gün içinde iki yere gidebilir miyim diye düşündüm ama her iki tarftada az kalmış olucam.Sizlerle zaten 15 te bir görüşüyoruz,iple çekiyorum.bir de tam kadro olamadık ne zamandır,özledim o halimizi.Sizler için de uygun olursa bu cumartesi olan günü 1 hafta sonraki cumartesiye erteleyebilir miyiz,çok şey mi istemiş oluyorum?Yani bir tek benim için günü değiştirmek istemezseniz anlarım ama büyük ihtimalle bulunamam,gün paramı yollarım.Kriko da hasta şimdi,cumartesiye kadar iyileşir mi bilmem ama öbür haftaya tam olrak sağlığına kvuşur diye düşünüorum.darilgen de hasta olmuş,en çok seni tebrik ediyorum darilgenim,hamile halinle hastalık berbattır çok iyi bilirim.Ablam da girip hem de daha yeni kurtulmuştu.Çok geçmiş olsun canım
Günü 1 hafta kaydırmış olucaz,Şirinin günü de 1 hafta kayar o zaman.Sizlere uymazsa bu durum kırılmam kızlar

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım yarın dr a gidicem bu boynumdaki beze için birde boynum tutuldu boğazlarımdaki intihap sebep olabilirmiş gidicez artık umarım çabuk geçer kafamı bile oynatamıyorum çnkü

darilgencim sanada çok geçmiş olsun kıyamam ilaçta içemiyorsun uzun sürmez inşallah ateş bey güzel bir gün geçirdi demek ne kadar güzel

minikçim çorbanın tarifine talep çok ben ıspanak lı sütlü çorba yapıyordum gerçi mert içmiyor ama ben demekten vazgeçmiyorum değişik tadları senin tarifide verirsen onuda denemek isterim mert içmese bile ardanın seveceğini düşünüyorum sebze çorbasının içine kereviz koyunca sanki daha bir rahat yiyiyor ardacık belkide bana çeker ve kerevizi çok sever :)

haftaya cumartesi ablacım gelicek umarım ozamana kadar iyileşirim çok özledim birde bu psikoloğun veridği ilaç sersemletti ağar geldi bana biraz ozamana kadar alışır belki bünye

sevgililer gününde özel bişi yapan varmı ben yarın dr gideceğim için annelerde olurum annlemlerde yemeğimizi yer eve gelir kanıt izleriz diğer pazartesilerden farklı olmaz yani

krikocum memnun kaldın mı psikologtan yoksa ilaç yazıp gönderen cinsten mi oldu?azize 15 dk zamanın var,dinliyor demişti,ben de gitmek istiyorum da en kısa zamanda.Yalnız ben sersemleştiren ilaçlar istemiyorum,beni ruh haline getirmesin iyileştirsin,uyuşturmasın istiyorum.Bakalım gidebilirsem bunları doktora söylicem tabi.
çıtırım senin tatil biterken hep bu mide ağrıların oluyor.sana d ailaç vermişti doktor bunun için,işe yaramıyormu canım?

aynı anda yazmışız sapişim bu cumartesi ablam gelecek saat 6 civarı anca burada olurlar bende güne katılır sonra onlar gelince yanlarına giderim die düşünmüştüm ablam burada 10 gün kalalacak hafta sonlarıda eşi gelecek ablamı eşini yiğiti bırakıp gelebilirimiyim bilmiyorum ama zaten bu cumartesi olsa bile o güne kadar iyileşecebilekmiyim oda meçhul hani siz kendi aranızda anlaşın benim için no problem hangi gün olursa olsun katılmaya çalışırım

valla tabi özel gibi dinlemiyor tabiki ama 15 dk var sorular soruyor yanıtlıyorsun konuşuyor çözüm fikirleri veriyor bende dr a uyutmasın beni benim 2 bebeğim var sersemletmesin dedim sağlar uyutmaz dedi ama ben grip ilaçlarınında etkisiyle gribin yorgunluğunla uykum geliyor esas etkisini grip geçtikten sonra görücem

Bence seni uyutan grip ilaçlarıdır o zaman.çünkü grip ilaçları gerçketen çok uyutuyor.
ben şimdi düşünüyorum kendi kendime;giricem odasına ne dicem diyorum,insan tanımadığına birine sıkıntısını nasıl anlatırki.pat diye konuya nasıl girilir,15 dk da üstelik.Sen anlatabildin mi kendini,yoksa herkese standart sorular ve sonucunda ilaçlar mı veriyor acaba

valla bende çok sıtresli girdim derdimi sorunumu anlatmadımda aslında sorduğu sorulara cavap veridm okadar öle probelmelerimden bahsetmedim yani zaten sorulara verdiğin cevaplardan alıyor seni biraz bu odaya giren herkezede ilaç yazmıyoum ben dedi seni aslında bir psikilagtan çok seni dinleyen anlayan dertleşçeğin birini arıyorsun sanırım oda ancak özellerde oluyor galiba 16 yaşlarımda annemlerin götürdüğü haftalık psikoloğum beni dinler dertleşir çözüm arardı bu başka bu can alıcı sorular sordu benim bile bilmediğim problemlerim olduğunu keşfettim odadan çıktığımda garip ama sorduğu 10 soruyla kendimi dahada kötü sorunlu ama rahatlamış hissettim o sorunları bile kabullenmek üstünü örtmememek lazım belkide

Merhaba arkadaşlar,yine hastalıklar çoğalmışDarilgencim geçmiş olsun canım.
Öncelikle Kandilinizi kutluyorum arkadaşlar.Bu akşam kocişde yok bol bol dua etmek istiyorum,tabii oğluşum izin verirse bakalım!!
Sapişim siz satın almak için mi ev arıyorsunuz,ben konulardan iyice uzak kaldım galiba...Bu arada ben de bir ara psikologa gitmiştim verdikleri ilaçlar hiçbir işe yaramıyor bence,ama konuşmakta fayda var,bizim farketmediğimiz sorunlarımızı su yüzüne çıkarıyorlar,insanın kendine bakış açısı değişiyor.Farkındalık için gidip konuşmak iyi oluyor ama doğal yollarla rahatlatıcı bitki çayları falan için derim.
Günümüzün bu hafta veya diğer hafta olması benim için problem değil arkadaşlar ben size uyarım.Ben biran önce görüşmek isterim çünkü sizi çok özledim ama hep birlikte olalım eksiğim olmasın isterim,hepinizi çok özledim.Bizim bu görüşmelerde bir nevi hem bize hem çocuklarımıza terapi oluyor bence:)Bizimki hala parti sayıklıyor valla...

Hepinizin kandili mübarek olsun şekerler.Banuşum şimdiden duaların kabul olsun inşallah.
evet cnm satılık bakıyoruz,bahsetmiştim ya sana daha önce,hatta bir arkadaşım torbalı ayrancılar taraflarını iyi bilyor demiştin.Eğer bütçemize ve gönlümüze göre satılık bulamazsak o zaman yine kiraya devam edicez ama başka bir evde.
Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…