İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Merhaba arkadaşlar nasılsınız..öncelikle hepinize geçmiş olsun..Allah (cc) bir an evvel şifanızı versin...
Gün olayına gelince geçtiğimiz günlerde de yazmıştım,bebeğimin benimle olduğu güne denk getirmek istiyorum diye..bu hafta sonu bebeğim babasıyla olucak..dolayısıyla onun olmadığı günde bende istemiyorum çünkü bu şekilde hiç içime sinmiyor...eğer sizin içinde bi sakıncası yoksa (beni mazur görün) bi sonraki hafta yapalım...zaten secilcim katılamıycakmış..gülbincikde henüz iyileşememiş sanırım bu da bi tevafuk oldu herkezin bi işi çıkması gibi...
yani kızlar durum bundan ibaret bu hafta değil haftaya tam kadro olalım işallah...
tabi bu benim düşüncem eğer size uymayan bi durum varsa lütfen belirtin...

Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun...
Allahım yapıp edebileceğimiz bütün işlerimizin neticesini güzel eylesin..bizleri dünyada rezil ve rüsva olmakdan ve ahiret azabından korusun..gününüz hayırlı ve bereketli geçsin işallah..amin..amin..amin..

miniğim ben de aynen böyle yazdım şekercim,1 hafta kaydıralım,hem hastalarımız var,hem ben de bu hafta olamıycam,yine tam kadro olamıycaz o yüzden öbür hafta yapalım diyorum
aminnn canımm

Hayatım zaten bebişlerimiz olmazsa bizim de içimize sinmez,bencede en doğrusu ertelemek gibi görünüyor.Diğer arkadaşlarada uyarsa 26 Şubat'ta sendeyiz Miniğim.
Bu arada evet yaa ben tamamen unutmuşum Sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar,bugün bizim bide nişan yıldönümümüz bu arada biz bugün birbirimize mesaj atarak kutluyoruz ama olsun böyleside romantik

İyi geceler kızlar..kızı uyuttum,benim de çok uykum geldi,yatmadan bir bakayım dedim size.Sevgililer günümüzü kutladık biz,elinde çok güzel bir çiçekle gelmiş bir erkeğin yemeğe çıkma teklifine hayır diyemedim.Kendisi her ne kadar kocam olsa da,yabancı değil ama heyecan aynı :)) aşkımıız taze tutmaya çalışıp sevgili kalmaya uğraşıyoruz Kandil dolayısıyla içkili bir yere gidemedik o ayrı,1 kadeh kırmızı şaraba hayır demezdim ama eşim bu gece dua edicem namaz kılıcam ,o yüzden içmeyelim dedi.Ben de tama canım sen nasıl istersen dedim.Sonra evimize geldik.Çok romantik bir şekilde kocam maç izledi ben biraz nete baktım sonra da starda dini program vardı,kandil duası okundu,sonra da eşim yattı.Allah kabul etsin inşallah.Benim de gönlümü yaptı,kendi içine de sinen bir kandil olmuş oldu ,ikisi bir arada yani :) 1 ayı geçkin süredir cuma namazlarına gidiyor,çok iyi geldiğini söylüyor,çok mutlu namaz kılmaktan.Eskiden de kılardı ama sonra bırakmıştı.Cumalara gidince kandili de atlamak istemedi.Allah herkesin dualarını,ibadetlerini kabul etsin bu gece inşallah,günahlarımızı,hatalarımızı affetsin.

gün 26 Şubatta olacak o zaman,ev sahibemizde 26 sı bana uygun dediğine göre..zaten geriye buraya yazmayan bir tek eycik,çıtır ve iceangel kaldı.eycik minikle haberleşir,çıtır mutlaka girip okur ve cevabını yazar,iceangel a telefonla bildiririz

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.iyi geceler hepinize..
iklim yanımda bu hafta mutluyum :)
yanımda uyuyor mışıl mışıl...ikimizde yorulduk çok..ama arıyken yaşadığımız dygusal açlığın yanında hiçbirşey fiziksel yorgunluk..Uyuyunca geçiyor:)
kuzucum bana öğretmenimmmm diye seslendi bütün gün PPpPp:)

aslına bakarsan canım bende araba kullanıyorum hergün diye kullanmadım pek ilacı...

umarım yarın güzel haberlerle gelirim buraya.. sonuçlar açıklanacak büyük ihtimal..
kandiliniz mübarek olsun.şu mübarek günde allahım herkesin kalbine göre versin inş.dualarımız kabul olsun...

biri sevgililer günü mü dedi? hönk o da neymiş

heh çıtırım gelmiş.canım nasılsın?tatil bitti,maraton başladı :S hayırlı olsun 2. döneminiz.

çok sevindim kuzunla birlikte olmanıza ohhh kokusuyla ne güzel uyursun şimdi,miss misss :))
sonuçların inşallah istediğin gibi olur canım,gel buralara geeell artık canım arkadaşım

çıtırım sen geçmişi okuyorsun sanırım canım.yazdıklarını yarın okurum artık.çok uykum geldi,yatayım.iyi geceler,tatlı rüyalar

Bugün tunişin arpası fazla gelen günlerinden,inanılmaz hareketli ve yaramaz,evet evet resmen bildiğimiz yaramaz çocuklardan oldu bugün,sabahtan bi çarşıya gittik geldik(hatta kamyonumuzuda aldık ipiyle tuttu gezdirdi)Ondan sonra evdeydik,bugün gelenim-gidenim çok oldu.Neyse asıl konu oğluma laf dinletemedim,sandalye üzerinde zıplamalar,mutfaktan tahta kaşık alıp oraya buraya vurmalar,suratıma defter fırlatmalar,üstüme çıkıp ttüm gücüyle zıplamalar.....vs.Defalarca kızıp odasına götürdüm uyusun diye,daha bir canavar olup geri geldi,hemde yüssüzce gülerek...Sonunda birazönce koluna bir fiske attım evet vurdum yanii((Dönüp koluna bir bakışı vardı,birde bana...Ama bir an için başka çarem kalmadı,yok bugün tamamen oğlum benim kontrolümden çıktı,kendine zarar verecek artık ,sandalye üstünde akrobatik hareketler yapıyordu,dur yapmadan anlamadı,indirdim anlamadı ve artık sabır taştı bende....Evet kötü anne olmadığımı,bazen sabrın taştığını bende biliyorum ama zorda kalınca çıkış yolunun bu olmasını istemiyorum.Kendime her ne olursa olsun hakim olmak istiyorum ama olmuyor,bağırıyorum,kolundan tutup odasına götürüyorum,ben bunları bile istemezken birde koluna vurdum,canı bile acımadı ama kendisine vuruldu,bunu anladı offfff

Sevgili çocuğum, seni uyurken seyretmek, nefes alışını

duymak için sessizce odana girdim. Gözlerin kapalı,huzur

içindesin. Sarı buklelerin melek yüzünü çerçeveliyor.

Bir kaç dakika önce çalışma odamda çalışırken birdenbire

içimin sıkıldığını farkettim. Dikkatimi işime veremedim ve

bu yüzden sessizce seninle konuşmak üzere odana geldim.

Bu sabah, yavaş giyindiğin için sabırsızlanıp, sana söylendim.

Yemek fişini kaybettiğin için seni azarladım ve kahvaltı

ederken gömleğine süt döktüğün için sana sert sert baktım.

"Yine mi?" dedim, içimi çekerek ve başımı lıkla iki

yana salladım. Sense bana bakıp, tatlı tatlı gülümsedin

ve bana "Hoşçakal, anneciğim!" dedin.

Öğleden sonra, sen odanda oynayıp,yatağına dizdiğin

oyuncaklarına bağıra çağıra şarkı söylerken, ben telefon

konuşmalarımı yapıyordum. Sana sessiz olmanı işaret

ettim, sonra yine bir saat kadar telefonda konuştum.

Daha sonra bir asker gibi sana emir verdim,

"Oyalanıp durma, çabuk ödevini yap!" Bana "Peki,

anneciğim." dedin ve hemen çalışmaya koyuldun.

Sonra da odandan hiçbir ses gelmedi.

Akşam ben masamın başında çalışırken, korkarak

yanıma geldin ve bana umutla, "Anneciğim, bu gece kitap

okuyacak mıyız?" diye sordun. Sana kesin bir dille,

"Bu gece olmaz." dedim, "Odan hâlâ karmakarışık!

Sana kaç kez anımsatacağım odanı toplamanı !"

Başın önünde, odana gittin. Çok geçmeden geri geldin

ve kapının yanından bana bakınca, "Şimdi ne

istiyorsun?" diye sordum aksi bir ses tonuyla.

Hiçbir şey söylemedin. Yanıma geldin, boynuma sarıldın

ve beni öpüp, "İyi geceler, anneciğim. Seni seviyorum!"

dedin. Sonra da aceleyle odana gittin.

Daha sonra, duyduğum vicdan azabı nedeniyle, boş boş

masama bakarak uzun bir süre oturdum. Acaba neden böyle

davrandım, diye düşündüm. Beni kızdıracak hiçbir şey

yapmamıştın. Sadece büyümeye ve öğrenmeye çalışan bir

çocuk gibi davranmıştın. Bugün yetişkinlerin sorumluluklarla

dolu dünyasında kendimi kaybettim ve sana harcayacak enerjim

kalmadı. Bugün sen benim öğretmenim oldun, beni öpmeyi,

bana iyi geceler dilemeyi unutmadın ve üstelik ruh

halimin iyi olmadığını fark edip, parmaklarının ucunda gezindin.

Şimdi seni uyurken seyrediyorum ve bugünü

yeni baştan yaşamak istiyorum. Yarın, ben de sana,

bugün senin bana gösterdiğin anlayışı göstereceğim,

böylelikle belki gerçek bir anne olabilirim.

Uyandığında sana sıcacık gülümseyip, okuldan geldiğinde

sana moral vereceğim ve yatmadan sana kitap okuyacağım.

Sen gülünce gülüp, sen ağlayınca ağlayacağım.

Kendime daha büyümediğini, bir çocuk olduğunu ve

senin annen olmaktan mutluluk duyduğumu anımsatacağım.

Bugün senin anlayışlı davranışın bana çok dokundu ve

bu yüzden gecenin bu saatinde sana teşekkür etmeye geldim,

çocuğum, öğretmenim, arkadaşım olduğun

ve bana gösterdiğin sevgi için.

TEŞEKKÜRLER YAVRUM...

Banuşum senin o anlattığın yaramaz ve söz dinlemez çocuk halleri Duru Okyanusun genellikle, sürekli halleri ve ben de her zaman aynı sabrı gösteremiyorum.Hepimiz,herkes aynıdır..Bizler insnaız arkadaşım,peygamber değiliz.Kendini kötü hissedişini çok iyi anlıyorum,ben de 1-2 kere poposuna ve eline hafifçe vurdum,kendimi hiç affetmiyorum ama dediğim gibi biz insanız.sabır taşıyor,sanki o anda o son çare ve işe yarayacak gibi geliyor ve yapıyoruz..maaleseff..Her seferinde bir daha asla yapmıcam dedim ama yine yaptım.İlk yaptığımda poposuna vurmuştum,sevdim sandı,şaka yapıyorum sandı güldü.ama sonraki eline olmultu ve onu anladı (( çok üzgünüm çok iyi anlıyorum seni ama sabır bitebiliyor işte..Allah daha kötülerini yaşatmasın canım.Onlar bizim herşeyimiz,gözbebeğimiz

iyi geceler...
tunayektacım üzme kendini..tüm annelerin başına gelen birşey bu..sonsuz sabırlı bir anne ben tanımıyorum..
gün değişikliği fikrinize uyarım arkadaşlar no problem..
bu arada minikciğim neden donuk gözüküyor.mail aktivasyonu bekliyor diye yazıyor altta. saphişim sen bilirsin

heh çıtırım gelmiş.canım nasılsın?tatil bitti,maraton başladı :S hayırlı olsun 2. döneminiz.
sağolasın canım teşekkürler..
çıtırım sen geçmişi okuyorsun sanırım canım.yazdıklarını yarın okurum artık.çok uykum geldi,yatayım.iyi geceler,tatlı rüyalar

aynen canım. görmedim geldiğini..

oyy oyyy içim burkuldu...çok güzelmiş..:2:
çıtırım sonuçlar açıklandı mı canım?

yok canım açıklanmadı..korkuyorum hayal kırıklığı çok kötü..

minikprensesin üyeliğinde bir aksaklık olmuş sanırım.Yönetime durumu bildirdim,en kısa zamanda düzeleceğini umut ediyorum

sonuçlarla ilgili de kötü düşünme canım,hayırlısı neyse o olsun

minikprensesin üyeliğinde bir aksaklık olmuş sanırım.Yönetime durumu bildirdim,en kısa zamanda düzeleceğini umut ediyorum

sonuçlarla ilgili de kötü düşünme canım,hayırlısı neyse o olsun

saol arkadaşım.:18:

krikom hoşgeldin.boğazındaki bezenin son durumu nedir canım.?nasıl oldunuz toparlayabildiniz mi biraz?

selam kızlar dün dr gittim ve gribin en yoğun gününü yaşadım ilaçlarda ağar gelmiş olacak ki kafamı kaldıramadım başım döndü hep annemde kaldık dün gece ama mert bütün gece ağladı yerini yadırgadı heralde kucağımda uyumak istedi yatırınca yine çığlık çığlığa ağlamaya başaladı zor bir geceydi ve şuan hastalıktan kırılıyor olmama rağmen eve geldik yatağında uyusun paşam

tunayektanın yağtığını mert te dün bize yaptı tüm gün şımarıklığı huysuzluğu üstündeydi koltuk teperinden zıplayıp pencerelere tırmandı tv yi sallıyor var gücünle çığlık çığlığa koşturuyor evde benimde halim yoktu ya ananesine sımardıda şımardı ama bugün bi okadar usllu laf dinleyen bir çocuk oldu ki anlatamam dün çok yoruldu herhalde bugün dinlenme günüydü :)))))

çıtırım heyecenla bekliyoruz sonuçları hayırlısı olsun sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…