İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar ben bu yazılanlarımı dikkatsiz okuyorum,yoksa görüşemediğimizden mi kaçırdım!!!Krikitosum beze falan hiç grip oldun onu biliyorumda beze???Hay Allah umarım ciddi birşey değildir bitanem,2 çocuk ve hastalık Allah sana gayret kuvvet versin ne diyeyim..
Çıtırım içini ferah tut canım,bence olumlu sonuç alacaksın,ay almazsan yürüyüş felan gösteri bişey yapalım vallaBu ne canım yaaa baştaki 3 çocuk yapın demesini biliyo ama
Ay neuse sen bana bakma hayırlısı neyse o olsun...
Bu arada Mert'in durumuna bakarsak yarın Tunişin sakin bir günümü olacak:76:

Sapişim yazın harikaydı canım,sevgi bu kadar sevmese insan katlanamaz,ama insan biran bile kendine ayıramayınca (bişey düşünmek istiyorum yaptıklarından kafamı toplayamıyorum,o derece) fenalık basıyor napalım böyle böyle geçecek ...

canım krikonun ensesinde bir bee çıkmış onu da doktora gösterecekti de,biz de merak ettik.yazmıştı aslında buraya ama gözünden kaçmış demek olabilir canımcım,bizde yapıyoruz bazen.yazıyı beğenmenize de sevindim.uykum geldi yatayım.iyi geceler herkese

allahımmm şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
atandım kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canıııııııımmmm çok çok mutlu oldum senin eşin ve kuzucuğunuz adına bizim arkadaş birdeymiş sen onun yerini biliyormusun?

çıtırım süper bir haber nasıl nereye atandın yuppii yaaa inan çok sevindim bu yıl yani 2 dönem sonumu geçicen yeni yerine yoksa hemen mi inşallah hemendir

bu arada beze yi sormussunuz doktor intihaptan dolayı olabileceğini eğer ilaçlardan sonra erime göstermesse tekrar gelmemi istedi ama ufaldı sanki ya problem yok gibi

allahımmm şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
atandım kızlar atandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Çıtırııımmm Gözün Aydııııın canım yaaa bu süper bir haber ayyy inan tüylerim diken diken oldu yaaaa!!!Çok sevindim çoooook,ay bunu kutlamalıyız kızlar yaaa,en çok da klim adına sevindim kuzucum anasından ayrı,bir orda bir orda çok sevindim,hangi okul olduğu bellimi canım???:87:

bu arada beze yi sormussunuz doktor intihaptan dolayı olabileceğini eğer ilaçlardan sonra erime göstermesse tekrar gelmemi istedi ama ufaldı sanki ya problem yok gibi

Canım benim yengedede benzer bir beze kulağının arkasında çıkmıştı ve ilaç olarak B vitamini vermişti doktor,hatta ağrıda yapıyordu,ilaçla geçti...Sen bu sora biraz sıkıldın,üzüldün onunda etkisi vardır,dr a sor sen B vitamini al istersen ama sor tabiii belki aynı şey değildir.

Arkadaşlar bu ay Sofra dergisi almıştım,oradan lahana kubbesi tarifi yaptım bugün,güzel görünüyo,hem pratik hem lezzetli,hem görsel tavsiye ederim...

canımmmmm benimmm nasıl sevindimmmm anlatamamm,ay okuyunca çığlık attım yahu,o sırada metin geldi eve,hayrola ne oluyo diyor ehehehehehe arkadaşımmm,kandil günü ben sana dua ettim,kızlar hepinize,bebeklerimize dua ettim ama çıtırıma ayrı dua ettim,şu işi olsun diye.dualarımız kabul oldu demekki.. Allahımıza bin şükür

hangi okula atandın?ne zaman başlıyorsun?ayrıntıları yazmayıp bizi çatlatmak mı amacın? bu üçünü istiyorum

canım özeline yazdımmm
amacım çatlatmak değil valla kendime gelemedim hala elim ayağım titriyor..tarifsiz dygular içindeyim.
sonuç ekranına bakıyorum donuk şekilde sanırım sabaha kadar böyle kalıcam:76:

dualarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Allah razı olsun hepinizden,gönlünüze göre versin inş..

canıııııııımmmm çok çok mutlu oldum senin eşin ve kuzucuğunuz adına bizim arkadaş birdeymiş sen onun yerini biliyormusun?

canım saağolsınn tesekkür ederim..
canım onun da müdürüyle tanışıyor eşim.
yeri karabağlardan gaziemire giden yol üzerinde aydın mah. dönüş var ordan dönünce oralarda.

çıtırım süper bir haber nasıl nereye atandın yuppii yaaa inan çok sevindim bu yıl yani 2 dönem sonumu geçicen yeni yerine yoksa hemen mi inşallah hemendir

yok canım hemen 1-2 hafta en geç sürer. kararnamem ulaşınca ilişiğimi kesecem bu lanet yerden inş..
sağolll canım benimmm ..uçuyorumm

ayy sağoll canım benim ..mutlulugumu anlatamıyorum,tarifsiz...sonunda gerçek bir aile olucaz inş.okul adı burdan vermiyorum canım ama konak ilçesine bağlı...eşim gitti gördü hemen.evden çıkıp arabana bindğinde 10 dk sonra okulda olacaksın diyor o kadar yakınmış yani..

ee süpermiş gerçekten 10 dk haa tam bayan işi valla evine çocuğuna kocana istediğin kadar vaktin kalacak allah yüzüne güldü sen kaç yıldır oradıydın bilmiyorum ama çok zor olmalı allaha çok şükür dualarımız kabul oldu.

tuna yektacım beze benim boynumda eridi gibi azcık kaldı çok şükür ama dr yine kontrol etmek istemişti ya ozamn gittiğimde sorarım b vitamini de

gülbin kaçar :))

krikocum 1,5 senedir buradayım çok yordu çok..
heleki geçen yıl hergün geliş-gidiş yaptım.iklim daha çok minikti 1 yasında bile değildi..
annesiz kalmasın dedim en azından akşamları görsün..
her gün bilfiil 5 te kalktım. 6 da ilk otobüse binmiş oluyordum.ve 4 vesayit değiştirerek saat 9 da okulda oluyordum.okul bitince yine 3 saat daha eve dönüş..bel fıtığımın sebebi bu. bu yıl ev tuttum o yüzden dayanamadım artık..çünkü fiziksel rahatsızlıkların yanında ruh sağlığım da bozuldu ne yazıkki...uzun süre kendime gelemedim..hala çok iyi değilim ama geçecek artık :) kabus bitti..
milli eğitim bakanlığıyetkilileri bunu düşünmeli anlamalı bu şekilde bir öğretmenin ne kendinei, ne eşine ,çocuğuna,ailesine, ne öğrencilerine kimseye faydası olmaz kimseye...işimden soğumaa başlamıştım zaten artık insanda şevk bırakmıyorlar.birde böyle imkanı kısıtlı yerler insanı köreltiyor..
şimdi ne güzel mutlu mutlu işimi yapıcam. etimden sütümden herkes yararlanacak:)

Çıtırım gözün aydın, çok sevindim çok, sen herşeyin en iyisini hakediyorsun, sabrın sonu selamet olmuş ne güzel.
valla bu haberi görünce bütün okuduklarımı unuttum, tekrar gözün aydın canım,

herkese iyi geceler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…