İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sağol arkadaşım sevincimi paylaştığın için.allah gönlünüze göre versin hepinizin..
sizleri seviyorum

zor olmaz mı canım benim sen sabır ettin allah sabrının karşılığını verdi çok şükür ne güzel

hepinize merhaba arkadaşlar..burda olup yazılarınızı okumak ne süper bi duygu yaaaa..yarım saattir sadece okuyorum..çok özlemişim..ne gıcık bişeydi bu böle..neyseki seçiliminde etkisiyle düzeltildi..teşekkürler tatlışım...

gülbincim birazda olsa iyileşmene sevindim...allah şifa versin...

çıtırcım canım benim çok mutlu oldum gerçekten sabreden herzaman kazanır..bunun bi örneğide sensin işte...dün görüşmüştük ama burdanda yazmak istedim..en çok iklim adına sevindim..bundan sonraki günleriniz hep huzur içerisinde geçsin işallah ailenle...

tüm arkadaşlarımda iyilerdir umarım..hepinizi çok özledim...nasipse haftaya görüşüyoruz allahın izniyle...sizlere çok güzel mamalar hazırlamak istiyorum istediğiniz bişey varmı özellikle????

rica ederim miniğim dün akşam halloldu ama ben sonrasında oek ilgilenemedim.Bizim kuzu son günlerde iyice aslana dönüştü,baş edemiyoruz.
havuçlu cezeryen çok güzel oluyor tatlışım,zahmet olmazsa ondan istiyorum ben ama menüye uymaz dersen yapma sorun değil.
ben bu kez ıspanaklı kek yapıcam sanırım,bu kez yapıcam artık :)))

hoşşgeldinnn miniğim..çok sağol tekrar canım amin inş..hayat daha güzelmişş sanki yeniden doğmuş gibi oldum vallahi.ben de kendimden cok iklim için sevınıyorum zaten.onun yüzü suyu hürmetine allah yardım etti bize.şükürler olsun.öpüyorum seni ve sudişimii

yaap yap happ

Miniğim hoşgeldiiin!!!Krikitosum iyileşmene çook sevindim,Çıtırım en yakın zamanda seni İzmir'e kalıcı olarak bekliyoruzz ve ben ciddiyim bu kutlanacak birşey organize olalım en yakın zamanda:))
Bugün mizkinliğimden kurtulup evden dışarı çıktım,hava harikaydııı,foruma gittik,oğluşum ilk defa dönme dolaba bindi ama ben fotoğraf çekemedim,tlf şarjı bitmişti..İkea'ya girdik,şöyle rahat rahat gezdim.Kızlar yarın Bim'de indirim varmış,ahşap puzzle 4.5 TL imişiBoyama tahtası(ne olduğunu bilmiyorum)8,5 tl imiş bilginze,sabahtan gitmeyi düşünüyorum bakalım:)))

tamam seçilcim yaparım sizde afiyetle yersiniz...

tamam canım
iyi olmuş canım gezmeleriniz.Bende kaç günlerdir çok miskinim ama benimki çok enteresan bir durum.Sürekli uykusuzluk çekmekten psikolojik olarak uykusuzluk hastalığına mı yakalandım nedir,sürekli uykum var,esnemekten ağzım büyüyor,sinir geldi artık iyice üstüme,çok uyumayı sevmem ben,zaman kaybı gibi gelir bana,sürekli gözlerim yeni uyanmışım gibi şiş,üzerimde sürekli bir uyku hali ve esnemekten büyümüş bir ağızla yaşıyorum :44:Bugün annemle ablam bendeydi,onlarla sohbet ederken açılırım diye düşündüm ama sohbet sırasında bile esniyordum sürekli.Feci bir durum bu .

Bir de kızlar ben size bahsetmedim,önemsemedim çünkü.5-6 gündür ben de öksürüyorum hatta kızda da var birazcık ama benim öksürüğüm normalde ciğerlerimi ve boğazımı yırtan,parçalayan ve beni yatakalra düşüren,feci bir gribi de arkasında getiren bir öksürük olurdu.Bu öksürük çok hafif,sanki boğazımda gıcık varmış da boğazımı temizliyormuşum gibi oluyor.Yalnız dünden beri sesim kısıldı,boru gibi oldu.Ben de dün akşamdan itibaren ilaca başladım,kızı da başlattım ilaca.ne olur ne olmaz ,garanti olsun diye.her ne kadar geçme sürecinde olduğunu düşünsemde yine gribe filan çevirir diye ilaç içiyorum.Malum cumartesiye iyi olmam lazım,bir nevi yeğenimim ilk doğum günü.Bir çeşitte ben yapıp götürücem,arkadaşım rica etti,yani gitmem lazım ve iyi olmam lazım..Bir de şu uyku halim olmasa

Sapişim geçmiş olsun canım size,hastalıktan değilse o uyku problemi bence evde oturmaktan oluyor,yani benim öyle oldu sanki bugün dıarı çıkmak güneşlenmek pek iyi geldi tavsiye ederim.
Bu arada oğluşumun odasına kitaplık,oyuncak düzeni için birşeyler yaptırmak istiyorum,tanıdığınız marangoz varmı fiyat alabileceğim???İkeaya baktım ama hem model değişikliği hemde hesaplı olsun istiyorum...Hatta sizlerde yaptırmak isterseniz toplu indirim alırız belki

**500 GR KEREVİZ
**1 PATATES,1 HAVUÇ
**1 SOĞAN
**3 DİŞ SARIMSAK
**1-2 DAL KEREVİZ YAPRAĞI
**1,5 SU BARDAĞI SÜT
**2 DEFNE YAPRAĞI
**1 YEMEK KAŞIĞI UN
**1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
**1 YEMEK KAŞIĞI AYÇİÇEK YAĞI
**KİMYON TUZ KARABİBER
**5 SU BARDAĞI SU VEYA TAVUK SUYU

YAPILIŞI:

BÜTÜN SEBZELERİ KÜP ŞEKLİNDE DOĞRAYIP TENCEREYE AKTARDIM. ÜZERİNE 5 SU BARDAĞI TAVUK SUYU DEFNE YAPRAKLARI ÇOK AZ KİMYON ( TAT VERSİN DİYE) KARABİBER KOYMADIM BEN..BU ŞEKİLDE HAŞLADIM..DEFNE YAPRAKLARINI İÇİNDEN ALIP BLENDERLA GEÇİRİP PÜRE HALİNE GETİRDİM.TEREYAĞI VE AYÇİÇEĞİ TENCEREDE ISITIP UNU EKLEYİP KAVURDUM KEREVİZLİ PÜREYİ EKLEYİP KAYNATTIM..SÜTÜ VE TUZUNU EKLEYİP Bİ TAŞIM KAYNATIP OCAKTAN ALDIM...

kızlar tarif bu..süper oldu..demiştim zaten..kuzucuğumda bayıla bayıla yedi..ben biraz malzemeleri çoğaltıp akşamada kalsın istedim ve ailem bayıldı resmen...içinde bana göre yok yok..sizlerde beğenirseniz denersiniz...afiyetle..

bende de çok uyku yapmıştı hamilelik,benim de aklıma gelmedi değil de hiç zannetmiyorum öyle bir ihtimal olacağını,yani %1 filandır en fazla.
evdeyim ama pek oturabildiğimi söylemem tunayektam,kızdan mümkün değil,zaten ev işleri de hiç bimiyor
miniğim süper bir çorba bu,tam bomba valla

Canım ilk kereviz alışımda bunu yapıcam,bizimki zaten kerevizi severek yiyor bunada bayılır eminim,yavruşlara afiyet şifa olsun...
Sapişim benim evde oturmaktan kastımda bu işte aynı kısır döngüde yaşamak canım,gündüz güneşle insanın enerjisi havası değişiyor,yani akşam eşimlşe dışarı çıktığımda bu pozitif enerjiyi alamıyorum ben mesela ayy bugündedim ya güneş pek hoşuma gitti,baharın geldiğini hissettim resmen.
Bu Cumartesi şu Mavişehir'deki tay parkına gitmekti niyetim ama akşama yemeğe misafirlerim varmış,yattı hatta menüyü bile söylemiş Ati..kızartma...Kendisinin canı çekmiş,arkadaşlarınıda çağırmış:))Pazar günü gidermiyiz bilmiyorum,çok kalabalık olabilir..Ne güzel açık havada vakit geçiririrz diyordum.İşin kötüsü yarında yok alışverişide benim yapmam lazım offf

tatlım tay park benim bildiğim örnekköyde ama mavişehirdemiymiş,hiç gitmedim ama karşıyaka belediyesi açmıştı sanırım orayı.güzel bir yermiş fakat çok kalabalık oluyormuş dedin gibi

merhaba kızlar
krikitos nasıl oldun tatlım hastaydın beze geçtimi?
saphiş sürekli uyku hali sabah geç kalkarsam bendede oluyor tatlım
tunayekta yapmak istediğin kitaplığı diğer sitede gördüm montessoride kitap çocuğa dönük olmalıymışya o açıdan çok güzel bende bi ara düşündüm ama odada çok yer yok açabilirim diye düşünüyorum birlikte yaptırmak ekonomik olur
dailgen nerelerde doğuma az kaldı?
miniğin çorbasını zeynepte beğendi
bildiğiniz iyi bir fotoğrafçı varmı izmirli hatunlar?remzi hariç
öptüm hepinizi

Eycik foto konusunda benimde haberim olsun canım,bende oğluşumun fotosunu çektirmek istiyorum.Kitaplık için çocukodasıfikirleri diye bir blog var oradan birkaç fikrim var,yabancı sitelerden de araştırıyorum.Ben hem kitaplarını koyabileceği,hemde oyuncaklarını koyabileceği birşey istiyorum.Bu yaşlarda düzenli olmayı öğrensin istiyorum.Hemde oyuncaklar alt alta üst üste olunca görmüyor ve oynayamıyor.Bu arada kereviz aldım,hemen bugün çorbayı yapıcam

eycikim güzelyalıda eda foto var,ben hep memnun kalmışımdır,dükkanda bir sürü albümler var,düğün albümleri,çocuk albümleri vs.. oradan da bakıp beğenebilirsiniz

selam kızlar

miniğim tarif süper ötesi bende yapıcam yarın kerevizim var bakalım arda beğencek mi mert ten hiç umudum yok nasılsa sevmez ama denemekten zarar gelmez kusması dışında yeni şeyleri tadmıyor tadsada kusuyor çoğu zaman allahım görsünde bu çocuğu yardım etsin yarabbim

ablam geliyor yarın hem belki nazlı kızda sever :))

tanıdığım bucada bir marangoz var benim tuvaleti ve yatak odamı yapmıştı evlenirken salim usta bir foto veriyorsun aynısını evinin ölçüleri ile yapıyor eğer istersen konuşuruz canım
fotorafçı hakkında evlilik fotoraflarımı yaptırdığım yer var mertin daha hiç fotorafını çektirmedim çok istiyorum aslında ama bir türlü fırsat olmadı yazın ikisini birden çektiririm belkide fotorafçıya

Miniğim tarif süper oldu,hoş ben defne yaprağı koymayı unutmuşum ama oğluşumda bende yalana yalana yedik,yarım kg dan koca bir tencere çıktı.Ben kimyonunu bol koydum hatta ilave olarak da kişniş koydum gayet yakıştı.Ben artık bunu herzaman yaparım,gayet pratik ve değişik.Yarın misafirlerime de ikram edicem,umarım kereviz düşmanı değillerdir,sorarız artık.
...............

Krikitosum,kocişko koçtaştan tahta fiyatlarına bakalım belki ben yaparım dedi.eğer bizim yapmamız ekonomik oluyorsa yaparız değilse senin banyo dolapları benim çoook hoşuma gitmişti.En azından bi fiyat alırız bakalım.Bugün oğluşum yine altını bağlatmadı ve çişim var diye söyledi.Ama gittiğimizde oturmak istemiyor,yani oturuyor ama poposu acıyor herhalde ıhhlayark kalkmak istiyor.Bizim oturak dandiklerdenisanırım paraya kıyıp iyisinden alıcam,beze para vereceğime oturağa vermek daha mantıklı geliyor:)Şu bizim Hello Baby'de görmüştüm ama fiyatına bakmamıştım.Artık bu işin üstüne düşmenin tam zamanı diye düşünüyorum.Nasılsa biyer gittiğimde yok evde 15-20 günde hallolur diye düşünüyorum,bir başlasak gerisi gelecek.Off ne çok masraf var dimi,fotoğraf çektir,oturak al,kitaplık yaptır....Ama biz artık neredeyse her akşam kitap okuyoruz,en son okuduğumuz kitaba sarılıp öyle uyuyor,acaba rüyasında görüyormudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…