Çıtırım gözün aydın, çok sevindim çok, sen herşeyin en iyisini hakediyorsun, sabrın sonu selamet olmuş ne güzel.
valla bu haberi görünce bütün okuduklarımı unuttum, tekrar gözün aydın canım,
herkese iyi geceler diliyorum..
hepinize merhaba arkadaşlar..burda olup yazılarınızı okumak ne süper bi duygu yaaaa..yarım saattir sadece okuyorum..çok özlemişim..ne gıcık bişeydi bu böle..neyseki seçiliminde etkisiyle düzeltildi..teşekkürler tatlışım...
gülbincim birazda olsa iyileşmene sevindim...allah şifa versin...
çıtırcım canım benim çok mutlu oldum gerçekten sabreden herzaman kazanır..bunun bi örneğide sensin işte...dün görüşmüştük ama burdanda yazmak istedim..en çok iklim adına sevindim..bundan sonraki günleriniz hep huzur içerisinde geçsin işallah ailenle...
tüm arkadaşlarımda iyilerdir umarım..hepinizi çok özledim...nasipse haftaya görüşüyoruz allahın izniyle...sizlere çok güzel mamalar hazırlamak istiyorum istediğiniz bişey varmı özellikle????
rica ederim miniğim dün akşam halloldu ama ben sonrasında oek ilgilenemedim.Bizim kuzu son günlerde iyice aslana dönüştü,baş edemiyoruz.
havuçlu cezeryen çok güzel oluyor tatlışım,zahmet olmazsa ondan istiyorum ben ama menüye uymaz dersen yapma sorun değil.
ben bu kez ıspanaklı kek yapıcam sanırım,bu kez yapıcam artık :)))
tamam seçilcim yaparım sizde afiyetle yersiniz...
yaap yap happ
iyi olmuş canım gezmeleriniz.Bende kaç günlerdir çok miskinim ama benimki çok enteresan bir durum.Sürekli uykusuzluk çekmekten psikolojik olarak uykusuzluk hastalığına mı yakalandım nedir,sürekli uykum var,esnemekten ağzım büyüyor,sinir geldi artık iyice üstüme,çok uyumayı sevmem ben,zaman kaybı gibi gelir bana,sürekli gözlerim yeni uyanmışım gibi şiş,üzerimde sürekli bir uyku hali ve esnemekten büyümüş bir ağızla yaşıyorum :44:Bugün annemle ablam bendeydi,onlarla sohbet ederken açılırım diye düşündüm ama sohbet sırasında bile esniyordum sürekli.Feci bir durum bu .Miniğim hoşgeldiiin!!!Krikitosum iyileşmene çook sevindim,Çıtırım en yakın zamanda seni İzmir'e kalıcı olarak bekliyoruzz ve ben ciddiyim bu kutlanacak birşey organize olalım en yakın zamanda:))
Bugün mizkinliğimden kurtulup evden dışarı çıktım,hava harikaydııı,foruma gittik,oğluşum ilk defa dönme dolaba bindi ama ben fotoğraf çekemedim,tlf şarjı bitmişti..İkea'ya girdik,şöyle rahat rahat gezdim.Kızlar yarın Bim'de indirim varmış,ahşap puzzle 4.5 TL imişiBoyama tahtası(ne olduğunu bilmiyorum)8,5 tl imiş bilginze,sabahtan gitmeyi düşünüyorum bakalım:)))
**500 GR KEREVİZ
**1 PATATES,1 HAVUÇ
**1 SOĞAN
**3 DİŞ SARIMSAK
**1-2 DAL KEREVİZ YAPRAĞI
**1,5 SU BARDAĞI SÜT
**2 DEFNE YAPRAĞI
**1 YEMEK KAŞIĞI UN
**1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
**1 YEMEK KAŞIĞI AYÇİÇEK YAĞI
**KİMYON TUZ KARABİBER
**5 SU BARDAĞI SU VEYA TAVUK SUYU
YAPILIŞI:
BÜTÜN SEBZELERİ KÜP ŞEKLİNDE DOĞRAYIP TENCEREYE AKTARDIM. ÜZERİNE 5 SU BARDAĞI TAVUK SUYU DEFNE YAPRAKLARI ÇOK AZ KİMYON ( TAT VERSİN DİYE) KARABİBER KOYMADIM BEN..BU ŞEKİLDE HAŞLADIM..DEFNE YAPRAKLARINI İÇİNDEN ALIP BLENDERLA GEÇİRİP PÜRE HALİNE GETİRDİM.TEREYAĞI VE AYÇİÇEĞİ TENCEREDE ISITIP UNU EKLEYİP KAVURDUM KEREVİZLİ PÜREYİ EKLEYİP KAYNATTIM..SÜTÜ VE TUZUNU EKLEYİP Bİ TAŞIM KAYNATIP OCAKTAN ALDIM...
kızlar tarif bu..süper oldu..demiştim zaten..kuzucuğumda bayıla bayıla yedi..ben biraz malzemeleri çoğaltıp akşamada kalsın istedim ve ailem bayıldı resmen...içinde bana göre yok yok..sizlerde beğenirseniz denersiniz...afiyetle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?