İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tuna yektacım kendi yapmanında eminim çokneğlenceli tarafları vardır kocaan seviyorsa böle işleri deneyin bakalım sonuçları bildirirsin bize

herkeze iyi hafta sonları diliyorum

afiyet olsun tuna yekta ve eyciğim...

hava yağmurlu ama güneşli aynı zamanda...benim kuzucuk babasıyla şimdi..bende odasını bugün komple silip süüpürücem dolaplarını camını herbişeyini silicem işte :))) tabi buna vaktim olursa...
çünkü abim dün ameliyat oldu ve sanırım yine yanına gidicez onun...

hepinizin hafta sonu ii geçer umarım...

abine çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir sanada kolay gelsin evde çocuk yokken temizlik yapmak ne güzel keşke şöle kesintisiz temizlik yapabilsem bende çocuklarla çok zor oluyor

herkese iyi haftasonları,
minik prenses abine geçmiş olsun, çorba tarifi için teşekkürler ben de birazdan denicem eskiden buna benzer sütlü sebze çorbası yapıyordum sonra sıkılmıştı, bu daha güzel umarım sever ateş, benim seveceğim kesin de, ama selin ve zeynebin beğenmesi beni umutlandırdı.

tunayekta kitaplık olayı benim de çok hoşuma gitti, şuanda belki uğraşamayız bu tür bişeyle ama siz yapın bakalım bize de fikir olmuş olur,
ay ben çok ağırlaştım kızlar 3-4 gündür nefes nefeseyim ve hemen karnım ağrımaya başlıyo, ateşte hiç böyle olmamıştım, yaşlandım mı ne, gerçi artık 37. haftanın içindeyim ama ateşte doğuma bile 40 haftalık hoplaya zıplaya gitmiştim.

bir de fotoğrafçı olayı vardı aklımda kalan, ben kendime vesikalık çektirmek için gittiğimde birden ateşede çektirmeye karar vermiştim geçen yaz, remzide, fonlarını hiç beğenmedim, bana göre tek güzellik içindeki oğlumdu, aynı pozdan 4 uyduruk fotoya 25 vermek çok içime oturdu

bizim çektiğimiz fotoları kardeşim cici cici çerçevelere yerleştirdi o çok daha güzel oldu.henüz çıkarttırmadım onları ama en yakın zamanda çıkarttırıcam.krikocum senin eşin de yanlış hatırlamıyorsam bu tür şeyler yapıyor, hiç boşuna fotoğrafçıya para vermeyin derim,

ben bu haftasonu gelmeyi çok istiyorum ama bakalım doğurmazsam ve eşim müsait olursa gelicem, olmazsa gün paralarını bir şekilde ulaştırırım, kendinize iyi bakın şekerler çok çok öpüldünüz..

minikçim abine geçmiş olsun canım
tunayektacım ne güzel kitap okumayı seviyor demekki tuniş,bizimki mümkün değil okutmuyor bana,ona okuyorum sonuçta,onu da hikayenin içine katmaya çalışıyorum,bak şöyle olmuş,böyle uçmuş vs.. diye ama yine de ben kitapla ilgileniyor oluyorum ona göre ve hemen o kitaba vuruyor,atıyor vs.. hırçınlaşıyor.benimki enterans bir çocuk gerçekten bakalım nolucaz bu gidişle.bu yüzden senin düşündüğün kitaplık gibi şeyleir biz düşünemiyoruz bile.Biz en yüksek ve en sağlam raf nasıl yapılır,nasıl bizimki oraya ulaşamaz ı düşünüyoruz.
darilgenim maşallah sana eğer doğurmaz da gelecek olursan biz seni üçyol metronun ordan alabilriiz istersen,sonra dönüştede aynı şekilde bırakabiliriz tatlışım

Herkese günaayydıııın,bugün sabahın 8 inde kaktım yaaa!!!Akşam sarımsaklı ekmeklerimi fırında yaktım((Maden sodası istedi arkadaş,deep freeze'e koymuştum,unutmuşum patlamış((Sabah Ati su içmeye kalkmıştı,sabahın köründe bana sodalar patlamış diyince uykum kaçtı((Sinir oldum neyse temizlicez napalım...
Miniğim abine çok geçmiş olsun canım,nedir bilmiyorum ama umarım önemli birşey değildir.Allah'tan acil şifalar diliyorum...
Darilgen'cim beni eşim arabayla bırakacak olursa bizde seni alabiliriz canım,bu arada aşağı dönmüşmü Toprak,eğer dönmediyse bu yaşadıkların doğum belirtisi değildir,çünkü ben son 1 ay senin de dediğin gibi hep nefes nefesydim ama doğurmanın d'si olmadı.Bu arada büyük heyecan yaklaştı birkaç haftaya kadar Toprak aramıza katılacak sanırım:)))

Bu arada dün gelen arkadaş yemekten sonra ateşlendi,yani hastalanmış ve tüm gece bizimki yanından ayrılmadı arkadaşın,gittiklerinde pencereleri açtım,lavanta kaynattım,bugünde biz onlara gidicez ,maç varmış,ben hiç istemiyorum yaaa...İki gün üst üste bulaşır yaaa...Çocuğumun antibiyotik kullanmasını hastalanmasını istemiyorum,akşam Ati'ye söyledim bakalım!!!

ben geldim

toprak bey yakında aramızda hee 37 hafta oyy maşallah ben aradayı 38 merti 39 haftalıkken doğurdum demek toprak bey yakında aramıza katılıcak sağlıkla gelsin büyüsün büyüsün ki annesinle abisi ve kendi bizim aramıza geri dönsün

hepinize bayyy

Selam kızlar,bugün oğluşum altına bez bağlansın istemedi,hoş birkaç gündür denemelerimiz var ama bzi bir bağlıyorum,bir bağlamayorum.Dışarı çıkarken veya gece uykusunda bağlıyorum.Geçen gün öğle uykusunda bağlamadım ve kuru kalktı.Bugün oyun oynarken çişim var dedi hemen wc'ye koştuk oturttum.Ben geliyorum annecim dedim ve odasına kadar gittim,döndüğümde çişlerin wc dışına fışkırdığını gördüm:)))Hem sevindim hemde buna bir yol bulmak gerek diye düşündüm.Bizim adaptör dandiriklerden,yeğenden kalma.Bugün yeni alayım diye Hello Baby'ye gittim,ya çok pahalı ya da aynısı..Mothercare'de 13 tl'ye varmış,akşam belki oraya gideriz.Birde şu potettelere bakacağım,portatifmiş...Ayy belki cts bezsiz geliriz,çok mu hayalciyim acaba

tunayektacım inşallah hemen bitirirsiniz canım kolay gelsin zor bir süreç ama alışmış bile devam eder bence

geçti eycikcim çok şükür

tuna yektaya kocaman bir inşallah devam eder benimkide uzun zamandır altını açtırmıyor zor bela ikna ediyorum da temizliyorum ama sölemiyorda gerçi bende çok rahatım bu konuda ya hiç sıkmıyorum ne onu ne kendimi bi ara hevesliydim çok o hevesim erken gitti şimdi gelse o heves alıştırırdım şimdiye

inşallah krikom inşallah sağlıkla alırım senin gibi ben de kucağıma,

tunayekta maşallah kendisi istiyor baksana o yüzden çabuk alışır, yeğenimde öyleydi çünkü, kendi isteyince daha çabuk bırakıyorlar, darısı bizlerin başına inşallah ama ben şimdilik düşünmüyorum, 2. bebekle tekrar geri dönüşler oluyormuş, hoş ateşinde düşündüğü yok, yaza kadar kendisi istemediği sürece bizde uğraşmama kararı aldık,

ben de hepinizi öptüm, iyi geceler..

Selam kızlar
darilgenim ben 37 haftalık doğum yaptım canım,benim kız hem minitki hem aceleci.gerçi şimdilerde doğduğunda ne kadar minik olduğuna kimse inanmıyor,minik bir dana oldu kendileri İnşallah sağlıkla alacaksın sende kucağına.

tunayektacım çok güzel valla,maşallah tunişe bizimkinin hiç niyeti yok valla,bizim son zamanlarda en büyük derdimiz şu konuşma meselesi,konuşamadığı için çok agresif.öncelikle konuşması tam olarak bir çözülsün,sonra gerisi gelir diyorum.erkenden alıştırmak istiyordum ben ama henüz hazır değil.Bakalım yaza ne olacak,alışır inşallah.Çok kaka yapıyor benimki.günde 4-5 kez kaka yapıyor.hem bez masrafından hem mok teizlemekten kurtulmak istiyorum şahsen,sıkıldım

krikocum iyileşmene sevindim canım.senin psiko. ilaçları nasıl etki ediyor,hala uyuma belirtileri var mı?

Şu anda minikprensesimin sütlü kereviz çorbası düdüklüde haşlanıyor.Çok merak ediyorum nasıl bir şey olacak,kızım ve kocam beğenecekler mi :))

selam hanımlar

ardayı sallıyordum bi bakayım dedim gerçekten buralar çok sessiz kaldı hepimize bi rehabet çöktü anlaşılan

sapişim uyku hali yok canım ama bi etkide yok şimdilik zaten dr 15 gü kesintsiz kulaım sonucu işe yaradığını fark edersin demişti ben unutuyorum boşluyorum çoğu günler
bu arada oriflame kolim geldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…