herkese iyi haftasonları,
minik prenses abine geçmiş olsun, çorba tarifi için teşekkürler ben de birazdan denicem eskiden buna benzer sütlü sebze çorbası yapıyordum sonra sıkılmıştı, bu daha güzel umarım sever ateş, benim seveceğim kesin de, ama selin ve zeynebin beğenmesi beni umutlandırdı.
tunayekta kitaplık olayı benim de çok hoşuma gitti, şuanda belki uğraşamayız bu tür bişeyle ama siz yapın bakalım bize de fikir olmuş olur,
ay ben çok ağırlaştım kızlar 3-4 gündür nefes nefeseyim ve hemen karnım ağrımaya başlıyo, ateşte hiç böyle olmamıştım, yaşlandım mı ne, gerçi artık 37. haftanın içindeyim ama ateşte doğuma bile 40 haftalık hoplaya zıplaya gitmiştim.
bir de fotoğrafçı olayı vardı aklımda kalan, ben kendime vesikalık çektirmek için gittiğimde birden ateşede çektirmeye karar vermiştim geçen yaz, remzide, fonlarını hiç beğenmedim, bana göre tek güzellik içindeki oğlumdu, aynı pozdan 4 uyduruk fotoya 25 vermek çok içime oturdu
bizim çektiğimiz fotoları kardeşim cici cici çerçevelere yerleştirdi o çok daha güzel oldu.henüz çıkarttırmadım onları ama en yakın zamanda çıkarttırıcam.krikocum senin eşin de yanlış hatırlamıyorsam bu tür şeyler yapıyor, hiç boşuna fotoğrafçıya para vermeyin derim,
ben bu haftasonu gelmeyi çok istiyorum ama bakalım doğurmazsam ve eşim müsait olursa gelicem, olmazsa gün paralarını bir şekilde ulaştırırım, kendinize iyi bakın şekerler çok çok öpüldünüz..