İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tamam canım cumartesi görüştüğümüzde hallederiz oriflame i,zaten eycikin siparişi o,senden alıp ona vericem,ondan alıp sana vericem

İyi akşamlar arkadaşlar,misafirlerim yeni gitti,yarın gündüz yine misafirlerim var.Oğluşum hastayken sosyal hayattan kopunca şimdi acısını çıkarıyoruz.Çiş olayımız kah iyi gidiyor kah kötü,gündüz uykudan uyanınca tuvalete yetiştik ama ondan önce bütün gün üst baş değiştirdik.Ama akşam tekrar söylemeye başladı...Sapişim bence zaten çocuk sinyal vermiyorsa bu iş olmaz,neticede kendisi çişini söylemek istemeli yanii bizimki sinyal vermeseydi bende yaza kadar ilgilenmeyi düşünmüyordum.Oturağımız beyfendinin poposunu acıttığından oturmuyordu,gittik mothercare den oturak aldık(paraya kıydık)Şimdi en azından oturuyor son 2 çişini zaten oturdu hemen yaptı kalktı ama benim merak ettiğim kaka olayı onu hiç wc'ye yapmadı bakalım yarında misafirlerim var nasıl ilgilenicem bilmiyorum,devamlı takip istiyor bu iş,eli pipişe gidince tetikte olup devamlı sormak lazım ama bezsizlik iyiymiş...Bu hafta kim ne yapıyor bende bişeyler yapayım istiyorum,aradaki açığı kapatayım bariii...

sevindim tuna yektacığıma bugün sabah bizimkide illa kaka dedi wc ye gittik 5 dk kadar oturdu benide dışarıya çıkarttı kapıyı kapattırdı sonra seslendi yok dedi kalktık ama bizimki sadece eğlence amaçlı yaptı sanırım yapmak istediğinden değil

cumartesi gelemeyebilirim ben seçilcim gelemezsem hem gün parasını bırakmak için hemde oriflame siparişlerin için uğrarım

ame gelirsem gelirken ne yapayım bu hafta bendeydi sıra neler yapılacak fikirler neler

Son düzenleme:
ooo kıskanıyourz valla Banu hanım,hastalık arkasından acısını çıkarıyorsun da hani bize hani bize?? Baya oldu görüşemeyeli di mi,1 ayı geçti mi
Gülbin hayrola niye gelemiyorsun,geçen sefer hastalıklarla uğraştınız,geçen cumartesiden de bu cumartesiye erteledik,e artık herkes iyidir dimi.tabi hastalık dışında başka bir sebep varsa özel,onu bilemiyorum tabi ama bence gelmelisin,bu kez yine tam kadro olmalıyız :118:

kızlar bakmayı düşündüğümüz ve beğenirsek almayı planladığımız evin linkini koydum,niye kimse fikrini yazmıyor

Sapişim şimdi baktım da bu evi gidip gördünüzmü canım gayet güzel görünüyor,yeride iyi,beni düşündüren mutfak değilde çatı katı olması,serin olabilir,yazında sıcak olabilir,birde akarsa yandınız,bizim önceki oturduğumuz evin çatısı akıyordu ama kiracıydık tabii,şimdi siz satın alacaksınız dikkat et...Ama çatıda sorun yoksamutfağın açık olması bence sorun olmaz...Benimki şuan açık gibi birşey mesela...

yok hayatım daha fırsatımız olmadı,Metin 8 de geliyor işten,anca yemek faslı derken vakit kalmıyor.anca haftasonu bakabiliriz.cumatreside günümüz var ben yokum bu seferde,bakalım bişiler ayarlıcaz.
çatı olayında da haklısın,beni de düşündürüyor.Akması filan var mı çok inceleyeceğim tabi.üstünde kiremit çatısı varmış,gidince görücez bakalım.Metin de evi çok beğendi,açık mutfak olması da onun için sorun değil :)) ben salonda değil de oturma odasında oturmak istiyorum,çünkü çok kirleniyor,dağılıyor,en azından salonum temiz kalsın,aniden biri geldimi salonumda ağırlayım düşüncem var.Burda 7 seneden beri salon diye bir ayrım yapamadığım için taşındığım evde yapmak istedim.Gerçi bu evinde otura odası pek büyük olmaz,küçük odada daral gelir bana.Peki salondaki yemek kokularını nasıl halledicem

çıtıra çok yakın olucam sanırım bu eve taşınırsak :))) şimdide yakınız ama ters kalıyor.bu ev olursa yaz tatilinde muhtemelen bir gün o bende,bir gün ben onda komşuculuk oynarız

Günaydın millet

ben hala doğurmadım ve niyetimde yok, birazdan kontrole gidicez bakalım doktorcum ne diyecek.

bu cumartesi inşallah ben geliyorum, eşim bırakacak, mama sırası bir de ben de, hiç birimiz yazmamışız gerçekten neler yapacağımızı, düşünüyorum ama aklımda bir fikir yok henüz, fikir istiyorum fikirr..

gülbin inşallah gelirsin canım ya geçen geçen 2 seferdir de göremedim seni, bu sefer bari hep birlikte olalım, inşallah gelebilirsin, gelebilirim

saphiş ben evi çok beğendim, çok temiz duruyor ve fiyatıda gerçekten çok iyi sizin istediğiniz limitte hem, umarım resimleri kadar güzeldir ve içinize siner..

minik prensesim son mesajına cevap veremedim kusura bakma, ateş uyandı ve hemen evden çıkmamız gerekiyordu, bugün doktor dönüşü arayacağım seni canımcım, şu saat biraz erken gibi geldi.

tam adresi buraya da yazsan olur canım.

hepiciğinizi öptüm..

sağol drilgenim inşallah.valla sizlerde böyle evini beğendikçe ben daha bir hevesleniyorum evi gidip görmek için ama zamanımız olamadı bir türlü.hayırlısıysa olsun diyorum tatlım sağolasın :
mamalara gelince ben ıspanaklı pasta yapacağımı yazmıştım görmemişsindir :) yalnız bence sen artık bir şey yapma,sen sadece gel.sen o halinle bir de ikram yapıyorsun ya biz çok üzülüyoruz canım,hep te zor şeyler seçiyorsun.en kolayında bi kek karıveriyorum demiyorsun.o yüzden bence artık yapma

minikprensesim kızım çorbaya bayıldıııı,çok yedi akşama bize de kaldı,biz de beğendik canım.çok teşekkür ederim tairif için.en kısa zamanda bloğumda yayınlayacağım izninle

geçen haftalardada yazmıştım ablam bu hafta izmirde ve ben onunla görüşemedim pek hafta sonuda eşi gelecek bursadan ve pazar gündüz giderler kesin o yüzden ablamı eniştemi bırakırsam çok ayıp olur kesin bi plan yapmak isterler yiğit ide onların yanında sap gibimi bırkıcam eniştemle yiğit iyi anlaşıyor kesin birarada takılmak istiycekler bakalım inşallah gelebiliriz ablam önümüzdeki haftada burada kalırsa gelirim ozamn

sapişim ev hayırlı uğurlu olsun inşallah içine sinen biyerler bulursun

Son düzenleme:
seçilcim ev güzel gözüküyor..işallah sende beğenirsin..mutfağının açık olması çok sorun oluyor..ablamın önceki evi öyleydi..bütün koku içeride oluyor ve misafir geliğinde çok rahat olamıyorsun mutfakta ama bu benim fikrim sadece sen nasıl düşünürsün bilmiyorum...
bide dikkatimi çeken gündüz olmasına rağmen ışıklrın açık olduğu halde evin biraz karanlık olması..seni bilirim ben çok basık yerleri sevmezsin..fıkır fıkır canı kanı olan birisin basık yerlerde tahammüğlün olmaz sanırım...gittiğinizde bunada dikkat et bence...
hayırlıysa hakkınızda olsun bu ev..şimdidende iyi günlerde otur tatlım...

aysecim mama yapma olayına gelince sen bişey yapma kuşum...çünkü gerçekten artık çok ağırlaştın..bize gelmen benim için en güzel şey..aramızda olman beni mutlu eder...

bu arada bende yazmadım ama aklımda oturttum bişiler hemen hemen...
seçilciğim havuçlu cezerye istemişti ondan yapıcam...peynirli ve ıspanaklı tart yapmayı düşünüyorum..düşünüyorum çünkü ilk kez deniycem umarım olur..olmazsada yandım zaten :)))))
pıtırık böreği yapıcam sanırım..bide bişiler daha yapıcam işte.:)))))
istediğiniz bişi varsa ekleyebiliriz kızlar....

Son düzenleme:
Ablanda gelsin,istemez mi bizimle olmayı? miniğime de sormadan misafir davet ediyorum ne kadar güzel dimi,miniğim ben bebekli bir arkadaşımı davet ettim sana sormadan,gelip gelmeyeceği kesin değil ama istemezsen,bir şeyler uydurmaya çalışırım ben ona
kriko sağol cnaım amin

evet canım aydınlık ferah olması çok önemli benim için,ona da dikkat ederim tabiki gidince,hatırlatma için sağol canım.açık mutfakla ilgili ablanın yaşadığı sorunu aynısnı ben de yaşarım diye düşünüyorum.eşim kapatılabilir durumdaysa kapatırız mutfağını dedi,hatta ben cam tuğla filan düşündüm,çok şık oluyor cam tuğla,seviyorum ben.amin tatlım,hayırlısıysa olsun diyorum

evte evet cezeryen süper bende tartı da çok iyi yaparsın da bu kadar çok çeşite gerek be canım,tama kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruz farkındayım özelikle de ben,çoğunlukla kahvaltı yapmadan geldiğim için saldırıyorum resmen mamalara,bir de hepsi birbirinden güzel oluyor nasıl dayanayım ya ben de insanım yani
ama yok prtık börek ve birşeyler daha,o kadara gerek yok tatlışım ya

saphiş tatlım ev çok güzel görünüyor inşallah herşey dilediğin gibi olur
krikitos gelemiyormusun
darilgen bencede sen yapma biz senin yerinede yaparız canım

eycikim beğenmene sevindim canım.
sizlerde beğenince gidip eve bakmak için iyice heyecanlandım valla :))

kızlar çıtır yok,nerelerde?atama olunca bizi sattı mı ne,:76:
yakın olcaz derken buradaki muhabbetinden etti bizi özledik arkadaşım nerelerdesin.aslında arayacağım ama kızı yeni uyuttum,ses olmasın

çıtırımla dün konuştuk dönmüş dün ve bugün burda yeni okuluna başlıycaktı...

benim için bi sakıncası yok güzelim..benim kapım herkeze açık...

mama olayına gelince...az olmasında çok olsun dimi..zararı olmaz :))))) elimden geldiğince yapmaya çalışacağım bişiler...

Selam gençlik naberBöyle girişime bakmayın moralim bozuk,haa diyeceksiniz ki neden işte öyle!!Sebepe yok bugün ev yol geçen hanıydı resmen,9 çarşamba birarada derler ya öyle bir gündü,Ayşe dün geceden beri seni aramak istiyorum ama fırsatım olamıyor.Yarın sakin bir gün yaşayacağımı ümit ediyorum.Bu arada Darilgencim rica ederim hiçbirşey yapma ben de yapıcam zaten,hoş ne yapacağıma karar veremedim ama bulurum bişey,bugünlerde gelen gidenden birsürü şey yaptım bakalım...Krikitosum kısa süreliğine de olsa gelirsen yüzünü görebilirsek çok seviniriz ,hele birde ben sizi uzun zaman göremediğim için çok özledim:26:

iyi akşamlar arkadaşlar..
çok yoğun bir hafta geçirdim,hemen döneceğimi umduğumdan bilgisayarımı da yanımda götürm
emiştim.o yüzden ugrayamadım buralara..çrş akşam döndüm işlerimi halletmekle geçti hep..bir yandan eşyalarımı getirdim kıyafet vs. onları yerleştir evi topla falan kuzuya bile zor vakit ayırıyorum.okula başaldım şükürler olsun..gerçekten 10 dk sonra evde oluyorum. sabahçı oldum.7:30-12:30 çalışıyorum.neyse detaylar yarın inş..

çıtıra çok yakın olucam sanırım bu eve taşınırsak :))) şimdide yakınız ama ters kalıyor.bu ev olursa yaz tatilinde muhtemelen bir gün o bende,bir gün ben onda komşuculuk oynarız
canım ben baktım eve fakat çatı katı olması ve yan tarafının açıkta olması gözüme battı(çok soğuk olabilir diye düşündüm)
tavandan direk anlayamazsın akıyor mu akmıyor mu diye belki yeni boyatmıştır satayım diye...yalıtım yapılmış mı terastan o önemli.bizim en üstekiler cebelleşiyorlar bu sorunla hala..inş böyle problemleri yoktur..bize çok yakında hakkaten süper olurr ...allah içinize sindirsin inş.

selam kızlar

yarın için çok gelmek istiyorum sapişimin siparişi vardı eycikimin ve zeynebimin doğum günü hediyeleri var banusumun taaa benim günümden kalma 5 tlsi var hala ona borçluyum banuda o zmandan beri aramızda olmadığı için ateşimin kamyonu var bizde unutmuştu doğum günlerinde çantama koydum bizimle geri geldi selin sudemin emziği var yine günde bende unutulmuş oooooo benim kesin gelmem şart hahuuu

bu arada sesim kısık hiç çıkmıyor 3 günden beri ama grip falan değilim yani hiç bir belirtisi yok bilmiyorum sıkıntıdan kesilmiş olabilir

miniğim bana açık adresni göndereilirmisin

arkadaşlarım yarın bni eşim getirecek gitme sıkıntısı olan bizimle gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…