Emlakcıdan Satılık Daire - İzmir Konak Halil Rıfat Paşa - 75.000 TL - www.Emlak.net
kızlar bu ev nasıl sizce?en fazla 80.000 TL ye kadar satılık ev arıyoruz da,bizim buralara yakın,bu fiyata olan evlerin içinde belki en iyisidir diyebilirim.Henüz gidip görmedik evi,görünce daha iyi anlayacağız tabi ne olup bittiğini.Mutfağının açık ve küçük olması beni çok düşündürüyor :44:
Ablanda gelsin,istemez mi bizimle olmayı? miniğime de sormadan misafir davet ediyorum ne kadar güzel dimi,miniğim ben bebekli bir arkadaşımı davet ettim sana sormadan,gelip gelmeyeceği kesin değil ama istemezsen,bir şeyler uydurmaya çalışırım ben onageçen haftalardada yazmıştım ablam bu hafta izmirde ve ben onunla görüşemedim pek hafta sonuda eşi gelecek bursadan ve pazar gündüz giderler kesin o yüzden ablamı eniştemi bırakırsam çok ayıp olur kesin bi plan yapmak isterler yiğit ide onların yanında sap gibimi bırkıcam eniştemle yiğit iyi anlaşıyor kesin birarada takılmak istiycekler bakalım inşallah gelebiliriz ablam önümüzdeki haftada burada kalırsa gelirim ozamn
sapişim ev hayırlı uğurlu olsun inşallah içine sinen biyerler bulursun
seçilcim ev güzel gözüküyor..işallah sende beğenirsin..mutfağının açık olması çok sorun oluyor..ablamın önceki evi öyleydi..bütün koku içeride oluyor ve misafir geliğinde çok rahat olamıyorsun mutfakta ama bu benim fikrim sadece sen nasıl düşünürsün bilmiyorum...
bide dikkatimi çeken gündüz olmasına rağmen ışıklrın açık olduğu halde evin biraz karanlık olması..seni bilirim ben çok basık yerleri sevmezsin..fıkır fıkır canı kanı olan birisin basık yerlerde tahammüğlün olmaz sanırım...gittiğinizde bunada dikkat et bence...
hayırlıysa hakkınızda olsun bu ev..şimdidende iyi günlerde otur tatlım...
aysecim mama yapma olayına gelince sen bişey yapma kuşum...çünkü gerçekten artık çok ağırlaştın..bize gelmen benim için en güzel şey..aramızda olman beni mutlu eder...
bu arada bende yazmadım ama aklımda oturttum bişiler hemen hemen...
seçilciğim havuçlu cezerye istemişti ondan yapıcam...peynirli ve ıspanaklı tart yapmayı düşünüyorum..düşünüyorum çünkü ilk kez deniycem umarım olur..olmazsada yandım zaten :)))))
pıtırık böreği yapıcam sanırım..bide bişiler daha yapıcam işte.:)))))
istediğiniz bişi varsa ekleyebiliriz kızlar....
canım ben baktım eve fakat çatı katı olması ve yan tarafının açıkta olması gözüme battı(çok soğuk olabilir diye düşündüm)çıtıra çok yakın olucam sanırım bu eve taşınırsak :))) şimdide yakınız ama ters kalıyor.bu ev olursa yaz tatilinde muhtemelen bir gün o bende,bir gün ben onda komşuculuk oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?