İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ooo çalışma saatlerin süpermiş canım,eve yakınlığı zaten ayrı bir güzel.eh okul çıkışı öğle yemeklerine mi beklesem,öğleden sonra çaya mı beklesem seni artık bilemdeim
aaa baktın mı eve,çok sağol canım,demek o kadar yakın size.evet yan tarafı boş diye soğuk olabilir,yalnız kaloriferle bile ısınmaz mı ki?evet çatı çok çok önemli,bakalım nasıl anlayacağız.eşim izolasyon işinden çok iyi anlar,senelerce yapmış,otellere vs ye,o anlar herhalde diyorum.hayırlısı canım.yarın bakalım diyorduk ama yarın günümüz var,olmazsa ben birazcık geç gelsem olmaz mı kızlar,şu eve bir bakalım,içimde kalacak
krikom senin banuya olan 5 TL n bendeydi biliyorsun,bana vermiştin,banuya vereyim diye.banu gelmeyince,ben en son onu da zelişe verdim.yani banunun gün parasının 5 Tl sini vermiş oldum zelişe böylece.banucum tabi bu durumdan senin de haberin yok :26:kızlar pardon ya,benim sizi bilgilendirmem lazımdı,ama günde nasıl olsa anlaşılır diye düşündüm galiba.
stresten ses kısılıbiliyor canım,geçmiş olsun.

ulaşımla ilgili aynı şekilde beni de eşim götürecek,katılmak isteyenlerle telefonlaşalım kızlar

Kızlar ben malesef gelemiyorum boğazlarım çok berbat sanırım hasta oluyorum birde kayınvalidemle ilgili bazı şeyler var onun yanına gidiyoruz şimdi ne olur kusuruma bakmayın bu aralar uzuunnn bi aradır sıkıntılı günler geçiriyorum sizlerde devamlı mutsuz kadın profili çizmek istemiyorum beni affedin hatta ben günden çıkayım kimseyide mutsuzluklarımla mutsuz etmek istemiyorum anlatmıyorum gündede fazla konuşmaz oldum son zamanlarda insanlar mutsuz insanları sevmez

gün parası içinse ben seçile ulaştırmaya çalışacağım yetişebilirsem hala gitmemişse tabiii

Ayşecim misafirperverliğiniz için ve herşey için çok çok teşekkürler.Herşey nefisti herkesin eline sağlık,Eşime anlattım,patlamak üzereyim,şunlar bunlar vardı diye,ooo şahaneymiş ben dekatılayım sizin güne diyor :))) oluuur dedim,25 TL rica ediim dedim

kriko yazdıklarını yazmadın sayıyorum canım :89:

Herşey çok güzeldi, tekrar tekrar teşekkürler Ayşecim.
ben de patlamak üzereyim ama pişman değilim yine olsa yine yerim

Ezgi oyunlar için sana teşekkür etmeyi unuttuğumu fark ettim, çok teşekkürler, yine hepsi çok güzeldi.

bence de kriko yazdıklarını yazmamış sayalım canım benim, hepinizi çok çok öptüm, iyi geceler..

Kızlar şahane bir gün geçirdik oğlumla,yolda uyudu.Uyanınca tlf daki videoları izledi ve göstererek oraya gidelim diye tutturdu:)Yani çok memenun oğluşum:)Miniğim çok güzeldi herşey,sadece mamalar değil,ev sahipliğin,güler yüzün ,ailen bunlar ne böyle dememiştir umarımÇok gürültü yapıyoruz biliyorum:26:Çıtırım evet Darilgen'e katılıyorum,sana çok çoook kacaman teşekkürler,hakkını nasıl öderiz bilemiyorumSenin anlattıklarını öğrettiklerini tekrar etmeye çalışıyorum(ev ödevi)ki pakişsin bilgileri,senin uyguladığın yöntem farklı oluyor tabii,ayrıca yaklaşımın da onların hoşuna gidiyor hemen etrafına toplanıveriyorlar:81:

Krikitosum sorunun ne olursa olsun,sıkıntın mutsuzluğun ne olursa olsun,senin gül yüzünü görmek isteriz,istersen dertini anlat dinleriz,yada susmak istersen saygı duyarız,ama gruptan çıkmak istemek miii bak işte bu kabul edilemez.Bugün birşey söyledim hatırlamıyorum sen gelmişmiydin ama ben son 3 görüşmeye katılamadım,yaklaşık bir ay görüşemedik,tam aksine canının sıkkın olduğunda bu buluşma sana iyi gelecektir.Ben 2-3 gündür evde suratı asık oturan bir tiptim,içime kapanık sessiz melankolik olmuştum.Bugün bana da oğluma da terapi gibi geldi.Sırf bu nedenle hepinize teşekkürederim.İnşallah ömür boyu görüşürüz demiştim.Bu sebeple kabul edilemez.Seni hepimiz çok seviyoruz,her zaman sıkıntılarını bize anlat ben kendi adıma her zaman sıkılmadan dinlerim.Amaaaannn bende amma uzun yazdım haydin iyi geceler...

selam kızlar hepinizi çok seviyrum ben yaaa ayy cnlarım benim sevgi pıtırcığı olalım biz hep

sapişim özcanında siparişleri varmış doreden onları veriyorum ben 75 i geçtim canım sen de verebilirsin beni beklemene gerek yok

dünkü mmalar çok şahaneydi ev sahipleri çok şahaneydi çok teşekkür ederim ellerinize sağlık ayrıca miniğim mesajında çok şahaneydi biz yoldaydık eşimede okudum mesajını çok cikkss bi davranış dedi oda
ince davranışın için çok sağol

kocam çok yavaş hazırlanıp çıkamıyo adam off bu erkekler ne acayip yaaa hadi hadi dilimde tühh bitti adam hala tv başında

Son düzenleme:
minikprensesimm canım evini bizlere açtığın için çok teşekkür ederim..herşey çok çokkk çokk güzeldi..

kızlar bişi değil çocuklarımız yeterki mutluu olsun :)

gülbincim aşk olsun ne demek günden çıkmak!!!
hepimizin sıkıntıları olabiliyor zaman zaman.biz senin yanındayız her zaman...

darilgencim seni son kez hamile gördük ...hayırlısıyla kucağına al inş oğluşunu canım.

saphişim eve baktınız mı acabaa merak ettim.

çıtırım ev satılmış canım,ona bakamadık ama başka bir ev baktık.sağlık ocağının karşısında çatı katı bir eve baktık,biraz masrafı var.Hala tam karar veremedik ama biz herhalde yine kiralık düşüneceğiz.Satılık için biraz daha bekleyelim dedik.Yine de uygun bir ev denk gelirse bakarız.Hayırlısı

nasip değilmiş hayatım olsun...inş çok daha güzel bir ev ve daha uygun fiyata denk gelir diyelim..

iyi gecelerrrr:)Öncelikle biraz geç bi teşekkür olucak ama miniğim herşey çooook güzeldiiii.misafir perverliğin ve güzel bir sürü mama için teşeşkkür ederim.ellerinize sağlık senin ve herkesin:)sizi ne kadan özlemişimmmm..çıtırım yeni okulun hayırlı olsun.çok mutlu oldum.sapişim evin olmamasını üzüldüm,herşeyin hayırlısı.inşallah gönlüne göre bi ev denk gelir.darılgenim sağlıkla toprağını kucağına alman dileği ile...krikocum hayat herkese zaman zaman med-cezirler yaşatıyo malesef..neyse şirin kaçar..iki gündür müthiş bir baş ağrısı çekiyorum o yüzden azcuk erken yatıcam.hoş gerçi iki gündür paso yatıyorum...görüşmek üzere hepinizi öpüyorum:80:

sapişim evin olmamasına üzüldüm insana bi desaret gelince karşısına düzgün bişi çıkmalı ki o cesarete ve hevesle alıyorsun eğer bi düşüneyim falan oldumu hiç bişi olmuyo bizim senelerden beri ev satma planımız gibi mesela ama hayırlısı belki kısmetinizde başka güzellikler vardır

şirincim bilgisayarın oldu galiba aramızda olmana sevindim bence sen bir dr a git ihmal etme baş ağrısı baş dönmesi falan

Selam arkadaşlar,
Sapişim üzülme ev için canım bu işler nasip işi belki daha güzel bir ev çıkar karşınıza hiç belli olmaz,hakkınızda hayırlısı olsun dyelim.
Iceangel evet aramıza hoşgeldin:)
Offf kızlar bana birşeyler oldu,bunalım oldum resmen,hiçbirşey yapmak istemiyorum,aklımdan birbir türlü şey geçiyor,onu yapayım bunu yapayım diye ama vücut kalkmıyor.Herşeye üşeniyorum.Depresyonmu,bahar yorgunluğumudur nedir,hoş daha bugün bahar geldi sayılır ama sıkıldım bu halimden...

selam kızlar
pazar gününden beri hastayım.grip oldum.sonunda ben de hastalandım.bu kış ilk hastalanışım.uzun zamandır hafif bir öksürük vardı,bahsetmiştim.Pazar günü çoğaldı.öğleden sonra,akşama kadar giderek kötüleştim.dün nezle başladı.kafamı yastıktan kaldıramaz bir halde değilim ama yine de hasta olma çok iğrenç.kızıma da bulaştı mı anlamadım,onun da hafif öksürüğü vardı zaten ona da ilaca başladım,ilerlerse dr. a götürücem.
bizden böyle..inşallah güne kadar iyileşmiş olurum.12 Martta Şirindeyiz,programda bir değişiklik yok değil mi?
Şirinden sonra ne yapıcaz kızlar?hemen 15 gün sonrasına yine devam ederiz demiştik ama..? Aynı sırayla mı devam edelim yoksa kura mı çekelim yine? darilgen 2. tura katılamayacağını söylemişti en baştan,malum doğum olayı.Bu yüzden tekrar kura çekelim mi?Bence tekrar kura çekmeyelim.kimin sıkışıklığı varsa,kim önce istiyorsa o alsın,o şekilde sırayı belirleyelim.bunu da Şirin de yaparız herhalde.Sizler ne dersiniz?

merhaba kızlaaaarrrr
saphiş geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah.ev satılmış inşallah daha güzelleri nasip olur.
tunayekta bazen bende öyle oluyorum sıkıcı bir durum gerçekten hep çocuklar için buluşucak değiliz kendimiz içinde görüşelim ben evdeyim gelsenize bir arada olunca birbirimize iyi geliriz.
gün için aynı sıradanda gidebiliriz kurada çekebiliriz ikiside bana uyar

valla eycikim aynı fikirdeyim.ille günü beklemeyelim,görüşelim tabi ben önce bir iyileşeyim de sonra katılırım :) bir de benim aklımda bir ara çocukları anneanne babaanne vs.. bırakıp,kendimiz buluşsak görüşsek,rahat rahat otursak,konuştuğumuzu anlasak :)

kızlar çıtırın okul saati yanılmıyorsam 12.30 da bitiyordu.Bu durumda günü hafta içine alsak naısl olur diyorum?hepimizin eşleri cumartesi pazar evde çünkü.saat:12.00-12.30 gibi bulışalım diyoruz ama biraz gecikebiliyoruz ya da kişisel işlerimiz olabiliyor,bu yüzden saati de 13.00-13.30 a alırsak,bence çıtırda rahat rahat yetişir okul sonrası.siz ne dersiniz cicişler,hafta içine alalım mı günü?Bir de 2. tura darilgenin katılamayacağını düşündüğümden böyle bir fikir çıktı

Son düzenleme:
Selam kızlar mamişleri yaptım,oğliş uyuyor bende ayağımı uzattım pc başına geçtim:)
Sapişim çok geçmiş olsun canım,bol bol portakal suyu falan sık,ıhlamur ve aslında uyumak gerek ama bizim öyle bir şansımız olmuyor tabii,eşine söyle lavanta alsın evde kaynat tncereyi evde gezdir,evin havası değişsin diğer türlü bizim evler sıcak mikroplar,bakteriler çabuk ürüyor ve kolay kolay gitmiyor.Allah şifa versin tatlım...
Gün olayına gelince tekrarında kura veya sıradan devam benim içinde farketmez kızlar,aslında kura olsa yeniden heyecan olabilir,yani eğlencesine ama dediğim gibi farketmez,hafta içine alınmasıda benim için problem değil,bana uyar,Ayy pek uyumlu gördüm kendimiHoş biz hepimiz uyumluyuz da
Bu arada gün harici görüşmek bencede iyi olabilir,ama birilerine bırakıp gelebilmek biraz zor olabilir bakalım,aslında bir hafta sonu çocukları babalara bırakalım biz gün dışarda buluşalım istiyorum,kendi kabuğumdan çıkabilirsem atraksiyonlar var aklımda yaa bakalım...

Selam kızlar mamişleri yaptım,oğliş uyuyor bende ayağımı uzattım pc başına geçtim:)
Sapişim çok geçmiş olsun canım,bol bol portakal suyu falan sık,ıhlamur ve aslında uyumak gerek ama bizim öyle bir şansımız olmuyor tabii,eşine söyle lavanta alsın evde kaynat tncereyi evde gezdir,evin havası değişsin diğer türlü bizim evler sıcak mikroplar,bakteriler çabuk ürüyor ve kolay kolay gitmiyor.Allah şifa versin tatlım...
Gün olayına gelince tekrarında kura veya sıradan devam benim içinde farketmez kızlar,aslında kura olsa yeniden heyecan olabilir,yani eğlencesine ama dediğim gibi farketmez,hafta içine alınmasıda benim için problem değil,bana uyar,Ayy pek uyumlu gördüm kendimiHoş biz hepimiz uyumluyuz da
Bu arada gün harici görüşmek bencede iyi olabilir,ama birilerine bırakıp gelebilmek biraz zor olabilir bakalım,aslında bir hafta sonu çocukları babalara bırakalım biz gün dışarda buluşalım istiyorum,kendi kabuğumdan çıkabilirsem atraksiyonlar var aklımda yaa bakalım...

selam kızlar
nasılsınız geçmiş olsun sapişim
banucum banada öle oluyor bazen bi heves geliyor siliyom süpürüyom yemekler yapıyorum yorulmak bilmiyorum bazende değil iş güç çocuklara mama yapmak bile zor geliyor öle olduğu günler bunalınım artış yapıyor ama o yüzden elimden geldiğince güne dinç başlamak istiyorum sabah kalkar kalkmaz ben bugün çok iyiyim çocuklarım iyi ve güzel bir gün olacak diyorum iştee böleee

ha bu arada siz kendi aranızda oturun konuşun gün hafta içi olacak mı olmayacak mı çünkü bana hafta içi uymayacak eşim olmadan benim günlere gelmem çok zor olur biri beni evin önünden alsa bile 2 bebekle çanta ve eşyalar birde yapılan mamalar 5 kat merdiven gerçekten zorluyor beni belkide ben beceriksizim başkasının gözünde kolay olabilir ama benim için zor o yüzden hafta içi olursa katılamam ama anlayışlı olurum gerçekten hiçbirinize kırılmam yazın gün harici hafta sonu buluşmalarınız olursa onlara katılırım ben zaten bu aralarda günden belki çıkarım düşünceside vardı biliyorsunuz gerçekten benim için problem olmaz hepiniz benim dostum oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…