ooo çalışma saatlerin süpermiş canım,eve yakınlığı zaten ayrı bir güzel.eh okul çıkışı öğle yemeklerine mi beklesem,öğleden sonra çaya mı beklesem seni artık bilemdeimiyi akşamlar arkadaşlar..
çok yoğun bir hafta geçirdim,hemen döneceğimi umduğumdan bilgisayarımı da yanımda götürm
emiştim.o yüzden ugrayamadım buralara..çrş akşam döndüm işlerimi halletmekle geçti hep..bir yandan eşyalarımı getirdim kıyafet vs. onları yerleştir evi topla falan kuzuya bile zor vakit ayırıyorum.okula başaldım şükürler olsun..gerçekten 10 dk sonra evde oluyorum. sabahçı oldum.7:30-12:30 çalışıyorum.neyse detaylar yarın inş..
canım ben baktım eve fakat çatı katı olması ve yan tarafının açıkta olması gözüme battı(çok soğuk olabilir diye düşündüm)
tavandan direk anlayamazsın akıyor mu akmıyor mu diye belki yeni boyatmıştır satayım diye...yalıtım yapılmış mı terastan o önemli.bizim en üstekiler cebelleşiyorlar bu sorunla hala..inş böyle problemleri yoktur..bize çok yakında hakkaten süper olurr ...allah içinize sindirsin inş.
krikom senin banuya olan 5 TL n bendeydi biliyorsun,bana vermiştin,banuya vereyim diye.banu gelmeyince,ben en son onu da zelişe verdim.yani banunun gün parasının 5 Tl sini vermiş oldum zelişe böylece.banucum tabi bu durumdan senin de haberin yok :26:kızlar pardon ya,benim sizi bilgilendirmem lazımdı,ama günde nasıl olsa anlaşılır diye düşündüm galiba.selam kızlar
yarın için çok gelmek istiyorum sapişimin siparişi vardı eycikimin ve zeynebimin doğum günü hediyeleri var banusumun taaa benim günümden kalma 5 tlsi var hala ona borçluyum banuda o zmandan beri aramızda olmadığı için ateşimin kamyonu var bizde unutmuştu doğum günlerinde çantama koydum bizimle geri geldi selin sudemin emziği var yine günde bende unutulmuş oooooo benim kesin gelmem şart hahuuu
bu arada sesim kısık hiç çıkmıyor 3 günden beri ama grip falan değilim yani hiç bir belirtisi yok bilmiyorum sıkıntıdan kesilmiş olabilir
çıtırım ev satılmış canım,ona bakamadık ama başka bir ev baktık.sağlık ocağının karşısında çatı katı bir eve baktık,biraz masrafı var.Hala tam karar veremedik ama biz herhalde yine kiralık düşüneceğiz.Satılık için biraz daha bekleyelim dedik.Yine de uygun bir ev denk gelirse bakarız.Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?