İzmir'de Bebek Oyun Grubu

mrb arkadaslarr evde oluncadaha az gırmeye basladım buraya tabi.gunduzlerı evin işi,yemektir,iklim vs.. akşam da ailece oturuyoruz bilgisayar bşında olmak ıstemıyorum.hasret kalmışım zaten.. saphişim bende az önce öğrendim eşimden hasta olduğunu .beyler konuşmuşlar cuma günü için. yemeğemi gelirsiniz diye aramış senin kocişi o da gelemeyeceğinizi söylemiş sen hastasın diye...
çokk geçmiş olsun canımcım.kendine ıyı bak.

günün hafta içine alınmasına ben çok sevinirim açıkçası..hafta sonumuz da eşlerimize kalmış olur.bence kura çekelim hakketen eğlenceli oluyor:)

ama krıkocum için hafta sonu da olur ne edek.:)

çocukları bırakıp buluşma fıkrı de süper.ne zaman buluşuyoruzzz??

acayip iyi gelir hepimize hem süper deşarj oluruz..

Son düzenleme:
ice cım hoşgeldin canım..
bu ara bağ ağrısı ve dönmelerin var sanırım.
dr gidip tahlil vs yaptırsan ıyı olur hayatım..
kendine ıyı bak..

krikocum hafta içine alma olayını teklif ederken senin durumunu da düşündüm merak etme.daha önce bunu zelişte de konuşmuştuk aslında ama ben tekrar söylemiş olayım,sen her seferinde söyleyim istiyorsun,beni her zamanki gibi eşim götürecek günlere,seni de alırız her zamanki gibi,azıcık yukarıda sabredersen (hemen iniveriyorsun ) ben yukarıya çıkar Ardayı veya Merti alırım.mamaya gelince senin yapman şart değil,hepimiz senin durumunu biliyoruz,2 çocukla her şeye yetişebilmek mümkün değil ki ben 1 taneyle yetişemiyorum.bize rahatsızlık vermezsin canım,çekindiğini biliyorum ama ne olur bu konuşmaları tekrar yapmayalım.başımızın üstünde yerin var arkadaşım.

şu anda aramızda en sıkışık senin olduğunu düşünerek 2. turda ilk günü sen al bence.tabiki tüm arkadaşlarımızın da ortak kararıyla..benim kim ne zaman istiyorsa o zaman alsın dememdeki sebep buydu..Yine kura çekelim isterseniz,kriko dışında kalan kişiler olarak..
Bir de geçen cumartesi benim eşim de rahatsız oldu biraz,hafta içi olmuyor mu gün filan dedi,hafta sonları ben de senle beraber telaşlanıyorum,erken kalkıyorum vs.. dedi.bir önceki cumartesi de arkadaşıın oğlunun d.gününe gitmiştim.iki cumartesi üst üste geldi ondan sıkıldın sen biraz dedim artık ama çıtırın da atamasının yapılmış ve saatinin de uygun olması dınk diye geldi aklıma Ben de çok sevinicem hafta içine alırsak ama olmaz derseniz deuyum sağlayacağım tabiki

herseyi açıkça yazdım,yoksa yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Kimseyi kırmadığımı umuyorum..

çıtırım evet konuşmuşlar beyler bizden habersiz hayır,bakalım evin hanımı müsait mi,soran yok sanırsam ben hastayım tatlışım bir de dün gece Duru Okyanusta ateşlendi,ateşi bir iniyor bir çıkıyor ama genellikle ateşi var,doktora götürdük sabah,ilaçlar verdi,benden geçmiş büyük ihtimalle,grip olmuş kuşum.nasıl mahsun,nasıl bana yapışık anlatamam.o yaramazlıklarından eser yok,tam kuzu oldu teşekkür ederiz davetiniz için canım,inşallah başka zaman geliriz,siz de gelirsiniz,bir iyileşelim de

Son düzenleme:
Sapişim öncelikle Durucuğuma geçmiş olsun,hopladığını zıpladığını özlersin,ben öyle olmuştum,ay iyileşsinde koltuk tepelerinde zıplasın hiç kızmıcam diyordum.Düşün bazı gün salona 1 tane oyuncak getirmeden akşamı etmişti yanii,habire yerde yatıyordu(serin oluyo herhalde,ateşten)Acil şifa diliyorum...

Krikitosum,sen bence çok çok beceriklisin,inan ben bu kadarını da yapamazdım.Bana göre şuan benim 2. bir bebeğim olursa tamamiyle bütün sosyal hayattan,internette dahil koparım.Sen maşallah hepsine yetiiyorsun,tahmin ediyorum ki yetişirken de yoruluyorsundur.Ama sakın kendini beceriksiz gibi görme,bunu böyle düşünme,hissetme nedenlerini de tahmin ediyorum.Çevrendeki insanların demelerine,yorumlarına kulak arkası et,sen hem bakımlı hemde beceriklisin,bunları moral olsun diye değil,gerçekten içimden geçirdiğim için yazıyorum.Lütfen bizi senden mahrum etme,biz yanımızda olman için elimizden geleni yaparız.Artık bu kadar zaman geçirdik,belli bir samimiyetimiz var diye düşünüyorum.
Şu çocukları bırakıp biryerlere gitme işini için fikir alışverişinde bulunalım kızlar,bana göre ev dışında buluşalım derim,altımızda 3 araba oluyor(kocadan kalırsa bana)şöyle açık havada hatta inciraltı falan gibi biryerlere gidelim derim.Aslında para ayarlayıp müzikli bir yere gidelim derdim ama şuanda benim için pek mümkün görünmüyor belki yaza doğru olabilir...

hoşbulduk kızlarrr.şükür kavuşturana oldumm.ama kavuştumm sapişim çoook geçmiş olsun canım ikinizede:2:çıtırım keyfini çıkar evinde kızınla,ailenle geçirdiğin zamanın.bunu fazlasıyla hakediyosun.yeni gün olayını bana geldiğinizde detaylı konuşuruz.tunişim havalardan havalardan bu megoloman,halsiz haller.kızlar çocuksuz buluşma fikri süper de,ben kendi adıma konuşayım;anca hafta sonu olursa olur benim için.çünkü çocuğu bırakabileceğim bi yer yok.hafta sonu babasına bırakabilirim.ama siz hafta içi ayarlayıp buluşup eğlenirsenızde gönüllemem.doktora gittim baş ağrısı için burnumdan rahat nefes alamiyo olabilirsin dedi,bi de göz dr na çık dedi.göz görmede zorlanırsa o da baş ağrısı yaparmış.bi ara göz drna çıkacam.hepinizi öpüyorum.görüşürüz

canımcım olur mu öyle şey ne demek her zaman bıyrun gelin ..
kuzuma kıyamam ya iyileşşsin bıran once inş..
valla krıkocum bnde aynı fıkırdeyım saphişle..

inciraltı süper olur canım.otururuz bir yere takılırız.
bir gün de eşlerimizle bir akşam çıkarız.
havalar güzelleşince zaten çoluk çocuk pikniğe gideriz..ayy istiyorumm istiyrumm

2. bebek derken,,,bu aralar sık düşündüğüm bir konu..ne düşünüyorsunuz kızlar siz??

valla inciraltı bencede süppperr olur.Eşlerle le bir araya gelelim,çok güzel olur.piknik piknik piknik yaşasınnn bayılırımm

Şirincim sana da çok geçmiş olsun canım
Banucum aynen valla,aygın baygın bitkin bir halde kuzucum.

hepinize çok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için

Son düzenleme:
2. bebek bizim yanlışlıkla olmadığı sürece zor gözüküyor.Maddi manevi güvenemiyoruz kendimize açıkçası.Aslında benim istediğim şey Gülbin gibi hemen arka arkaya doğurup,sezonu kapatmaktı ama cesaret edemedik.git gide o cesaret kırılıyor.Bir de eskiden ayy 2. de olsun,bir bebeğim daha olsun diye çokkk hevesliydim.Şimdi o kadar değilim,zaman geçtikçe mantığım ağır basıyor galiba.2. yi yapmak isteyenlere başarılar diliyorum.Hayırlısı olsun

Çıtırım 2. bebek;ben senin yerinde olsam doğururdum,neden mi!İşin var,senelik ücretsiz izin alma durumun var,ehh evinizide almışsınız,bakacak annen var,kızın sakin ve uyumlu,eee niye olmasın,zaten düşünüyorsan kendini hazır hissediyorsundur...Ne duruyorsun,şimdi bile yarım günün boş...:81:
Beni sorarsanız,ben tamamen kararsızım bende başlangıçta,hamilelik öncesi ve sonrası kardeş muhakkak olmalı derdim,ama Sapişinde dediği gibi mantık ağır basmaya başladı bendede,yanii hem kendi psikolojim açısından hemde maddi açıdan,ben bi kere çalışmak istiyorum,öyle yada böyle,şuanda ileriye dönük bir umudum var.Tekstil olmasada(çok yoğun,oğluma hiç vakit ayıramam)başka bir sektörde (hatta hayalim kendime ait bir iş)muhakkak çalışmak istiyorum.Ama şuanda bebişim olursa bu en az 5 sene daha atar eeehh zaten 38 yaşında olurum o saatten sonra beni kim naapsın!!!Hal böyle olunca eğer 2. bebek olacaksa ev hanımı olmayı göze almalıyım,ben şuanda çocuğumu kirada otururken 600-700 vererek kreşe falan veremem,ehh 2. de olunca durum değişmeyecek,anaokuluna gidinceye çalışmayacaksam yaş malum,bunları düşününce pek umut yok.Hayat ne gösterir bilinmez tabiii.Ayy pek fizibilite yaptım ben bu konuda çenem düştü...

kızlar şimdi miniğimle msjlaşıyoz cepten kipa avm de bugs bunny sirk varmış indirimli biletide ben buldum pazartesiden perşembeye,akşam 20:30 da gösteri varmış 2 saat sürüyormuş,ayşe kızla daha önce gitmiş,Selin'in çok hoşuna gitmiş,tekrar gidicem diyor,napalım hepberaber gidelim yada gitmek isteyen olursa yarın kesinleştirelim varken indirimli bilet alalım,şöyleki 2.kategoride bilet 33.50 den 20 ye inmiş,3.kategoride 28 den 17 ye inmiş,4.kategori 22.50 den 14 e inmiş,2 ayşa kadar kucakta ücretsizmiş(Ayşe kimlik bakmazlar diyor.)Bende eşimle konuşmadım,konuşayım bakalım ne dicek eğlenceli olabilir...Haberbekliyorum kızlar..indirim sitesinin adını yazamam herhalde braya konuşuruz

selam kızlar
gün olayı herkez tarafından ok görüyorsa ben çıkıntılık yapmayım biliyorum siz beni evde hüzünlü bırakmazsınız(drama) canım arkadaşlarım gelir alırsınız ama ne biliyom ben makçup oluyorum yük gibi geliyorum yaa işte bu psikolejiyi unutmak lazım biz arkadaşız ve birbirimize yardım ediyoruz bu günün hafta içi olması bekli kocamı da hevese geitiride şu araba kullanma işini bana daha özenli öğretir ehliyet var azçok kullanırımda ama kocamın cesareti yok 2 birde 2 çocuğu bırakıp çalışmak lazım arabada onlar varken korkarım ben buda pek mümkün olmuyor tabikide

bu arada yarın değil demi gün banus yarın konuşuruz yazmışta gün ayın 12sinde değilmiydi bu hafta olsa ne süper olurdu aslında 12 benim kocişin doğum günü evdede olsak ona güzel bir sofra ellerimle bir pasta yapmak istiyorum ama bakıcaz onada bir çözüm bulurum ben çözümler eksik olmaz

banucum güzel sözlerin için çok teşekkürler seviyommm sizi

nisan mayısta pikniğe gidelim bacılarrrr az kaldı az bana baharın mutluluğu geldi bile benim deprosyon kıştan mış meğer

krikitos saphişin fikri bencede güzel yapmak istemeseydi zaten sana böyle birşey sunmazdı sen olsan aynısını yapmazmıydın böyle düşünme bence
bencede planları yapalım havalar çok güzel
ikinci çocuk fikrine gelince ben nisandan sonra düşünüyorum hadi sezonu açalım

Banucum sirk fikri çok güzel de,ben Okyanusun duracağından pek emin değilim.Ne kucağımda,ne ayrı koltukta.Aslında çok isterim ama işte
herkes kabul ettiğine göre günü hafta içine aldık kızlar

ohh 2ci bebeler geliyor ne güzelll benim sıpacan büyüdü eee bebek sevmeyi özlemiycez bölece

tunayektacım haklısın canım ama evimizi hala ödüyoruz.birimizin maaşının tümü ona gidiyor.. 5 sene sonra bitecek.o zaman kocaman maaş cebimize kalacak..anca maddi olarak o zaman rahatlıycaz.şimdi maddi olarak düşünmüyorum nasıl olsa bakılır.ilkokul çağına geldiklerinde ise rahatlamış olacağız inş.ama dediğin gibi ne zaman ne olur hayat ne gösterir bilemeyiz..
bizim babamız da pek istekli değil şimdilik ...aslında aman 2. olsunn diyen biri olsun diyen biri olsaydı karşımda hemen ikna olurdum açıkçası.ama ben şart koydum iki sene içinde doğurdum doğurdum sonra benden fikrin değişir de 2. istersen hiç bekleme doğurmam dedim.neden diyor daha yaşın çok genç..
evet ama iklimle zor zamanları atlattık,daha da rahatlıyorum büyüdükçe..o rahat iyice yerleşince yeniden baştan başlamak zor gelecek biliyorum..o yüzden olacaksa olsun biran önce diyorum..
bakalım 2-3 ay içinde karar veririrz artık heralde.

sirkten ben emin olamadım..gitmeyiz heralde biz ??

saphicim nasıl oldunuz ??

Kızlar yarın kocişiş seyahati nedeniyle Marmaris'e gidecekmiş,bizide götürüyor,yarın sabahtan yola çıkıyoruz,sabah olumlamalarımı yaptım,mucizeleri ve sürprizleri çağırdım,evren hemen cvp verdi
1 gece kalıp dönecez ama kocaman çanta hazırladım,şu durumda bizde sirke gidemeyiz,yani money kalmaz ona,kızlar oralardan bişey isterseniz bir alo kadar yakınım,hepinize iyi haftasonları diliyorum...

ohh en güzel hafta sonunu bu hafta sen geçireceksin demekki tunayektacım,harika :) bol bol eğlenin canım..
çıtırım biz daha iyiyiz canım.zaten benim yatmam ne kadar mümkün olabilir tahmin edersin.Duru Okyanusun bugün hiç ateşi çıkmadı ve iyileştiğinin belirtisi diye düşünüyorum,kuduruk insan geri geldi şu anda bile sandalyeleri üst üste koyup oraya buraya çekiyor.hee geçen gün de fiskos sehpamı kırdı,öncesinde de sırayla zigonları kırmıştı.sanırım sıra sandalyelerde .
Beni öksürük çok rahatsız ediyor.Çok sık aralıklarla öksürüyorum,bitkin düşürüyor.Duru Okyanusun öksürüğü çok daha hafif bir de iştahı yerine gelse tamamdır.Ben nasıl olsa iyi olurum.

Biz yarın yine ev bakıcaz.bilindiği üzere satılık ev hevesimiz kursağımızda kaldı,kiralık bakıyoruz.yarın gaziemire gidicez,bakarsınız tutarız.bundan sonra gaziemirde oturabiliriz kızlar.2 tane ev var kararsızlık yaşıyorum.ikisi de çok güzel ve site içinde fakat bir sitede havuz var merkeze uzak,diğeri de metronun hemen dibi havuz yok.havuz mu metro mu diye karar vermeye çalışıyoruz ama metro ağır basıyor.Diğer taraftanda yazın bana gelirsiniz,havuzda ne güzel eğleniriz çocuklarla diye düşünmeden de edemiyorum

iyi akşamlar hanımlar
sapişim hadi hayırlısı olsun bence tercihini metrodan yana kullan tatlım apartmandaki havuza bakarak balkonda çay içmek güzel olur eminim ama gazemir uzak yer geliş gidişlerin kolaylaşır metro ile

Bizde öyle düşünüyoruz krikom ama havuz da cezbetmiyor değil hani.Yazlık derdi bitmiş oluyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…