krikocum hafta içine alma olayını teklif ederken senin durumunu da düşündüm merak etme.daha önce bunu zelişte de konuşmuştuk aslında ama ben tekrar söylemiş olayım,sen her seferinde söyleyim istiyorsun,beni her zamanki gibi eşim götürecek günlere,seni de alırız her zamanki gibi,azıcık yukarıda sabredersen (hemen iniveriyorsun ) ben yukarıya çıkar Ardayı veya Merti alırım.mamaya gelince senin yapman şart değil,hepimiz senin durumunu biliyoruz,2 çocukla her şeye yetişebilmek mümkün değil ki ben 1 taneyle yetişemiyorum.bize rahatsızlık vermezsin canım,çekindiğini biliyorum ama ne olur bu konuşmaları tekrar yapmayalım.başımızın üstünde yerin var arkadaşım.
şu anda aramızda en sıkışık senin olduğunu düşünerek 2. turda ilk günü sen al bence.tabiki tüm arkadaşlarımızın da ortak kararıyla..benim kim ne zaman istiyorsa o zaman alsın dememdeki sebep buydu..Yine kura çekelim isterseniz,kriko dışında kalan kişiler olarak..
Bir de geçen cumartesi benim eşim de rahatsız oldu biraz,hafta içi olmuyor mu gün filan dedi,hafta sonları ben de senle beraber telaşlanıyorum,erken kalkıyorum vs.. dedi.bir önceki cumartesi de arkadaşıın oğlunun d.gününe gitmiştim.iki cumartesi üst üste geldi ondan sıkıldın sen biraz dedim artık ama çıtırın da atamasının yapılmış ve saatinin de uygun olması dınk diye geldi aklımaBen de çok sevinicem hafta içine alırsak ama olmaz derseniz deuyum sağlayacağım tabiki
herseyi açıkça yazdım,yoksa yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Kimseyi kırmadığımı umuyorum..
çıtırım evet konuşmuşlar beyler bizden habersizhayır,bakalım evin hanımı müsait mi,soran yok sanırsam ben hastayım tatlışım bir de dün gece Duru Okyanusta ateşlendi,ateşi bir iniyor bir çıkıyor ama genellikle ateşi var,doktora götürdük sabah,ilaçlar verdi,benden geçmiş büyük ihtimalle,grip olmuş kuşum.nasıl mahsun,nasıl bana yapışık anlatamam.o yaramazlıklarından eser yok,tam kuzu oldu teşekkür ederiz davetiniz için canım,inşallah başka zaman geliriz,siz de gelirsiniz,bir iyileşelim de
Sapişim öncelikle Durucuğuma geçmiş olsun,hopladığını zıpladığını özlersin,ben öyle olmuştum,ay iyileşsinde koltuk tepelerinde zıplasın hiç kızmıcam diyordum.Düşün bazı gün salona 1 tane oyuncak getirmeden akşamı etmişti yanii,habire yerde yatıyordu(serin oluyo herhalde,ateşten)Acil şifa diliyorum...
Krikitosum,sen bence çok çok beceriklisin,inan ben bu kadarını da yapamazdım.Bana göre şuan benim 2. bir bebeğim olursa tamamiyle bütün sosyal hayattan,internette dahil koparım.Sen maşallah hepsine yetiiyorsun,tahmin ediyorum ki yetişirken de yoruluyorsundur.Ama sakın kendini beceriksiz gibi görme,bunu böyle düşünme,hissetme nedenlerini de tahmin ediyorum.Çevrendeki insanların demelerine,yorumlarına kulak arkası et,sen hem bakımlı hemde beceriklisin,bunları moral olsun diye değil,gerçekten içimden geçirdiğim için yazıyorum.Lütfen bizi senden mahrum etme,biz yanımızda olman için elimizden geleni yaparız.Artık bu kadar zaman geçirdik,belli bir samimiyetimiz var diye düşünüyorum.
Şu çocukları bırakıp biryerlere gitme işini için fikir alışverişinde bulunalım kızlar,bana göre ev dışında buluşalım derim,altımızda 3 araba oluyor(kocadan kalırsa bana)şöyle açık havada hatta inciraltı falan gibi biryerlere gidelim derim.Aslında para ayarlayıp müzikli bir yere gidelim derdim ama şuanda benim için pek mümkün görünmüyor belki yaza doğru olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?