İzmir'de Bebek Oyun Grubu

süperr canımm umarımm istediğin gibi güzel bir tatil olur..kısa olsa da eminim çokk iyi gelecek..
e bu kadar hastalık, eve kapanma... hakettiniz yani..

iyileşiyor olmanza sevindim canım.
ben metroya yakın olanı tercih ederdim şahsen. ulaşım kolaylığı çok daha önemli diye düşünüyorm.
aynı zamanda bide havuzlu olsaymış dadından yenmezmiş
inş içine çokk çokk sinen güzel bir eve sahip olursunuz canım..
gaziemiri ben seviyorum.şu evi bi ödeyelim bizim de buradan kaçma niyetimiz var burası anneme yakın oluşundan tercih ettiğimiz bir yer.çocuğu sabahları bırakma problemi oluyor diye. e madem burada oturacaz,bari ödeyelim kendi evimiz olsun dedik işte öyle oluverdi..ilk baltığmız evdi bu.nasip işte..ama dediğim gibi ilerde kaçıcazz inş gaziemir-balçova-narlıdere düşündüğümüz yerler arasında..

kızlar iklim ilk ingilice şarkısını da öğrendi bugün.
are you slepping
brother john?
morning bells are ringing
ding dong ding..

Herkese iyi pazarlar
biz dün bahsettiğim evlere baktık.metronun çok yakınında olan ev uygun değil bize.Bir kere zemin kat ve ben zemin kat sevmiyorum,insanların konuşmaları olduğu gibi evin içinde.Şu andaki evim 2 kat gibi görünsede yan sokaktan zemin biliyorsunuz,rahatsızlığını çok yaşıyoruz.Gerçi bu ev çok güzel ve güvenli bir site içinde ama yine de içime sinmedi.Bir de salonu çok küçük,benim mevcut evimin salonu kadar ya da daha küçüktür.Mutfağında çok az dolabı var yetmez.2. bir wc yok (bırakın ebeveyn banyosunu) ve en önemsilisi ısınma yok.ev sahibi masraflı olduğu için taktıramayacağını söyledi kombiyi.Biz de eviniz bize uygun değil deyip,teşekkür edip çıktık.Diğer ev,havuzlu olan ama metroya uzak olan ev çokkk güzel.Bütün odaları geniş.Karanlık hiç bir yeri yok.4 cepheye bakıyor ev çünkü her katta tek daire var,asansör kendimize özel gibi oluyor.3 tane geniş geniş balkonu var.5-6 tane blok var sitede bizimki havuza bakıyor.radyatörleri,kombisi takılı,hazır her şeyi.ebevenyn banyolu,kilerli,kocaman bir ev.çok beğendim.henüz sadece daire değil,o apartmanda kimse oturmamış,yakın zamanda dolar,sitede bir tek orası kalmış zaten.sitenin içinde 1 adet marketi var.metroya uzak ama çok uzak değil,2 km filan dedi eşim.yani evden taksiye binip metroya gitmek çok kolay.bir de merkeze daha uzak sanıyordum,yokuşlu dağ başı bir yer filan sanıyordum ama değilmiş.düz ayak ve çarşıya yürüyerek 10-15 dk uzaklıkta.keşke nette resi olsaydıda size gösterebilseydim.Ben tamam tutalım desem eşim yarın gidip tutacak ama ben gene kararsız kazım,çok zor beğeniyorum.Biraz destek verin kızlar bana,ihtiyacım var cesarete.Bir taraftan da diyorum ki gaziemirde ne işimiz var ama eşimin iş yeri orda.

çıtırım gelirseniz benden mutlusu olmaz herhalde canım arkadaşımbenim.yazın geldiğinzde balkon keyfimizi bile hesapladım,havuz keyfimizi bile hesapladım hayırlısıysa olsun

Duru Okyanus 2 gündür iyi,ateşi çıkmadı derken bugün yine ateşlendi.Dün dışarı çıkardık çocuğu tabi,tam iyileşmeden,tekrar hasta ettik galiba :88::85:

çıtırım maşallah İklime,onun şarkı söyleyen dillerini yerim ama ben

kızlar merhaba nasılsınız....ben prenses...
malum benim nickimi banladıkları için ne zamandır giremiyordum...onlarımı bekliycem açmaları için dedim ve kendime yeni bi nick aldım...beni özlediğinizi düşünüyorum ve artık aranızdayım tekrardan....

miniğim 2. üyelik almak yasak tatlım,söylemiştim sana telefonda.5 günlüğüne banlanmışsın,4 günü gitti zaten.bu 2. üyeliği direkt olarak siler adminler

Selam kızlar,geldik evdeyiz.Güzel bir değişiklik oldu bana,heryer yemyeşil,yol kenarları bembeyaz papatyalar dolu,meyve ağaçları çiçek açmışPaltoları bagajdan hiç çıkarmadıkHava çok çok güzeldi.Emekliliğimizde Marmaris hayalimiz olmaya devam ediyor
Sapişim Gaziemir bildiğim kadarıyla güzel bir yer ama dediğin yer nasıl bir yer bilemiyorum tabii,yani çok mu uzak şehirden onu bilemiorum,yürüme mesafesiyle iyi-kötü biryerlere gidebiliyorsan iyidir.Birde kızına göre düşün tabii,park oyun alanı,kreş,aktivite tarzı şeyler işte.Tabii seninde 2 laf edebileceğin birileri olsun,arkadaşları3:)sana kolayca gidip-gelebilsinKirasıda uygunsa neden olmasın,önemli olan senin içine sinmesi,bu kadar çekimser olma bence:44:
Çıtırım bizimki değil ingilizce Türkçe şarkı bile bilmiyorum,hoş ben bilmiyorum kim öğretecek çocuğa oda ayrı mesele tabii,İklim'i ve seni tebrik ederim canım,artık cts bize konser verirsiniz>

iyi geceler arkadaşlarım

bir haftadır hergün giriyorum ama ancak okuyup çıkacak kadar vaktim oluyor, annem geldi ama ben bişey anlamadım, sanki salıya doğuracak olan eşim, elini eteğini çekti herşeyden, sanki annem ona yardıma geldi, annem de ateşe ve işlere alışana kadar ben iki kat daha yoruluyorum, ateşde yine grip oldu, burnu tıkalı açılmıyor bir türlü, yavrum burnum tıkandi diye ortalarda dolanıp ağlıyor, offf çok depresifim, neysem salı sabah doğum olacak inşallah, hepsi geçecek bunların..

saphişim hayırlısı neyse o olsun tatlım senin için, evin yeri kadar kullanımı ve içine sinmesi de önemli, dediğim gibi ben gaziemirdeki site içinde evleri çok beğenmiştim..

banu ne güzel etmişsiniz gitmekle, nasıl güzel değişiklik ve moral olmuştur size..

iklimi ve annesini tebrik ediyorum, biz de de yarım yamalak bir iki şarkı var, onlarıda tek başına hiç söyleyemiyor, ben söylerken sonuna yetişiyor kuzum:)

şimdilik bu kadan yetsin, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum, iyi geceler..

oohh süper bir gezi olmuş canım,ne güzel :) Allah içinize sindirsin :)
Gaziemir inanılmaz güzel ve modern bir yer haline gelmiş,o tarafa giderseniz görürsün.Ayrı bir şehir olmuş orası,ayrı bir ilçe olmaktan öte.Çok kalabalık ve çok hareketli bir yer.Bizim baktığımız ev de hemen cadde üzeri bir ev değil,merkeze uzak dediğim bu.Caddenin birkaç arka sokağında kalıyor,biraz ilerisinde semt polikliniği gördük.çok da inceleyemedik etrafı açıkçası,tam olarak ne var ne yok bilemiyorum.kreş vs.. yakında var mı bilmiyorum ama merkezde mutlaka olacağını düşünüyorum,bu durumda en uzak kreş yürüyerek 30 dk dır muhtemelen.bir de evin bir ön sokğından minübüs geçiyor.diyorum ya ulaşım ve merkez olaması bakımından korktuğum gibi çıkmadı.öyle olsa zaten bu kadar heveslenmezdim.Şu ana kadar tutmaya en yakın hissettiğim ev bu.Bana gelip gitme olayını da düşündüm.Metroyla gelebilirsiniz mesela.Metrodan taksiye veya dolmuşa binip bana gelebilirsiniz.otobüs desen gaziemir yönüne çok fazla araba var.Hayırlısıyla olursa zaten,1 kez geldikten sonra hemen öğrenilecek bir yer.Kirası da şöyle;site içinde arkamızdaki apartmandan bir daire 2-3 gün önce 750 TL den kiralanmış,bizim ev sahibi 600 TL istiyor,çünkü ihtiyacı yokmuş,zaten tüm apartman tek bir kişinin

canımmm Allah yardımcın olsunnn

selam arkadaşlar..
okuldan çıktım..banka işlerimi hallettimm,,kuzuyu alıp eve geldim,toparlama,yemek derken bu saat oldu anca dinlenicem..

saphiracım artıları ve eksileri bir kağıda yaz,artılar daha fazlaysa neden olumlu karar vermeyesinki..hayırlısı olsun inş..

canım çok sevindim sizin adınıza,,ne güzel bir değişim oldu..

darilgencim aradım ama duymadın sanırım nyse...
hayırlısıyla kucagına al bebişini inş canım...stres yapma lütfen son gününü güzel geçir.belki bidahaa hiçç hamile olmucaksın:)

kızlar bide size söyliyeceğim bişi var..
hafta sonu gelememe ihtimalim var..kesin değil fakat edremite gitme olasılığı var.netleşince bildiririm.

Darilgencim ne güzel Dünya Kadınlar gününde bir kadına verilebilecek en güzel hediye oğlun geliyorAllah sağsalim kucağına almak nasip etsin,sütün bol olsun,bebişine yarasın canım.Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin,kendini sıkma canım azcık geniş ol,bunlar gelip geçici şeyler...

Sapişim kirada çok iyiymiş,dediğim gibi içine sindiyse tabiki,yeni ev yeni hayat demektir.

Kızlar eve baya olumlu bakıyorum,gitgide ısındım derken annem o kadar uzakta ne işin var dedi.Zaten beni de tek düşündüren bu artık.Aileme uzak olmak.Gerçi metro açılınca annemin eve çok yakın istasyon çok rahat olacak.
çıtırım bu cumartesi krikonun da eşinin doğum günüymüş ya,aslında o da bu cumartesi olmasa daha iyi olur gibi bişiler yazmıştı sanki.Şirinle konuşup pazartesi veya salıya filan mı alsak acaba günü ne dersiniz?

canım sen zaten annenle dipdibe değilsin canım.otobüsle ulaşımını sağlıyorsun.
e metro olunca aynı şekilde 10 -15 dk anneciğinin yanındasın.uzak olurum diye düşünme bence.

gün için bende aynı şeyi düşündüm aslında. hatta şimdi onu yazmak için girmiştim.
bu hafta içi de olabilir. cuma hariç.mesela çarşamba?? ne dersiniz?olmazsa perşembe?uymazsa haftaya bırakabiliriz... herkes evet derse şirine açıp tel sorayım.günü belirleyelim önce..

Tuna yektacım ne güzel bir hafta sonu geçirmissiniz havalarında güzel olması şans bu hafta kar yağıcakmış heryere bugün baya soğuktu sanki gerçi evden çıkmadım ama
allah içinize sindirsin yazın daha uzun süreli tatiller diliyorum hepimize 1 ay sonra havalar güzel olcak çok mutluyum

sapişim allah içine sinidirsin beğendiysen buralarda o şartlarda o kira fiyatında ev bulmak çok zor birde izmir bilmiyor ev yapmayı evler dipdibe sıkışık park yok otopark yok düzenli kentleşme 0 izmirde gaziemirdeki evleri bende çok seviyorum oralarda kentleşme daha yeni sisteme uygun evler sıkışık değil ferah ama tabi bunları buldunmu yoldan uzaklaşılıyor keşke hepsi bir arad olsa ben valla sırf bu yüzeden bursaya taşınma planları yapıyor ablamın evi süper bursa belediyesi çok iyi çalışıyor yaza kadar belki bursaya taşınabilirim hatta orada evlerde daha uygun fiyatlı kısmet artık herşey

darilgencim allah yardımcın olsun kolay doğumlar diliyorum sağlıkla gelsin toprak bey hiç saatini falan yazmamışşsın doğum saat kaçta acaba bilen varmı aranızda

gün için uyarım hepsine

merhaba kızlar nasılsınız
az önce ayse ile görüştüm doğum yapmış 3200dogmuş biraz esmermiş çok şekermiş bilginiz olsun...

bende bu hafta güne katılamıyorum çünkü dün gece ablama geldik
bu seferkinde aranızda olamıyorum kızlar...

secilcim canım sanırım artık bi sonraki günde gaziemirdeki evinde olucaz ne dersin....

valla annem çok düşündürttü beni,sanki az düşünüyormuşum gini.olimpiyat köyünde de var 1-2 kiralık,oraya mı gitsek diye düşünmüyor değilim.benim bu kararsızlığım eşimi de etkiliyor o da kararsız kalıyor.biz taşınamayız bu gidişler diyor,kızıyor bana.haklı ama ne yapayım.

gün için de ben bu hafta müsait değilim,kargo bekliyorum,evde olmam lazım.önümüzdeki hafta uygun benim için
ayy evet aradım ben de,maşallah çok sağlıklılarmış ikiside en son sendeyken bir şey konuşuyorduk yarım kalmıştı,karar verememiştik.

İstanbulda mısın yani hayatım?döneceğin gün bellimi,ona göre ayarlarız günümüzü de olmaz mı tontiş?
gaziemir..yeni ev..ayyy evet valla olabilir,nasıl heyecanlandım bak şimdi

ayy nasıl mutlu oldum bende arayacağım da kalabalıkmıdır şimdi başı eminim çok güzel bir bebektir sağlıklı uzun ömürlü olsun

yiğit geldikten sonra gitsek acaba hast.alırlarmı ki özel hasteneler kısa süre için kabul ediyorlar ama ege almaz sanırım giden veya gidecek varmı ben çok istiyorum aslında

krikocum sen 2 bebeyle nereye gidiyon hastanelere,mikrobun içine.sen bilirsin tabi gene.başı kalabalık değildi ben aradığımda hatta yalnızdı çünkü yoğun bakımdaydı.ara istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…