Kızlar yarın kocişiş seyahati nedeniyle Marmaris'e gidecekmiş,bizide götürüyor,yarın sabahtan yola çıkıyoruz,sabah olumlamalarımı yaptım,mucizeleri ve sürprizleri çağırdım,evren hemen cvp verdi
1 gece kalıp dönecez ama kocaman çanta hazırladım,şu durumda bizde sirke gidemeyiz,yani money kalmaz ona,kızlar oralardan bişey isterseniz bir alo kadar yakınım,hepinize iyi haftasonları diliyorum...
ohh en güzel hafta sonunu bu hafta sen geçireceksin demekki tunayektacım,harika :) bol bol eğlenin canım..
çıtırım biz daha iyiyiz canım.zaten benim yatmam ne kadar mümkün olabilir tahmin edersin.Duru Okyanusun bugün hiç ateşi çıkmadıve iyileştiğinin belirtisi diye düşünüyorum,kuduruk insan geri geldi şu anda bile sandalyeleri üst üste koyup oraya buraya çekiyor.hee geçen gün de fiskos sehpamı kırdı,öncesinde de sırayla zigonları kırmıştı.sanırım sıra sandalyelerde .
Beni öksürük çok rahatsız ediyor.Çok sık aralıklarla öksürüyorum,bitkin düşürüyor.Duru Okyanusun öksürüğü çok daha hafifbir de iştahı yerine gelse tamamdır.Ben nasıl olsa iyi olurum.
Biz yarın yine ev bakıcaz.bilindiği üzere satılık ev hevesimiz kursağımızda kaldı,kiralık bakıyoruz.yarın gaziemire gidicez,bakarsınız tutarız.bundan sonra gaziemirde oturabiliriz kızlar.2 tane ev var kararsızlık yaşıyorum.ikisi de çok güzel ve site içinde fakat bir sitede havuz var merkeze uzak,diğeri de metronun hemen dibi havuz yok.havuz mu metro mu diye karar vermeye çalışıyoruz ama metro ağır basıyor.Diğer taraftanda yazın bana gelirsiniz,havuzda ne güzel eğleniriz çocuklarla diye düşünmeden de edemiyorum
oohh süper bir gezi olmuş canım,ne güzel :) Allah içinize sindirsin :)Selam kızlar,geldik evdeyiz.Güzel bir değişiklik oldu bana,heryer yemyeşil,yol kenarları bembeyaz papatyalar dolu,meyve ağaçları çiçek açmışPaltoları bagajdan hiç çıkarmadık Hava çok çok güzeldi.Emekliliğimizde Marmaris hayalimiz olmaya devam ediyor
Sapişim Gaziemir bildiğim kadarıyla güzel bir yer ama dediğin yer nasıl bir yer bilemiyorum tabii,yani çok mu uzak şehirden onu bilemiorum,yürüme mesafesiyle iyi-kötü biryerlere gidebiliyorsan iyidir.Birde kızına göre düşün tabii,park oyun alanı,kreş,aktivite tarzı şeyler işte.Tabii seninde 2 laf edebileceğin birileri olsun,arkadaşları3:)sana kolayca gidip-gelebilsin Kirasıda uygunsa neden olmasın,önemli olan senin içine sinmesi,bu kadar çekimser olma bence:44:
Çıtırım bizimki değil ingilizce Türkçe şarkı bile bilmiyorum,hoş ben bilmiyorum kim öğretecek çocuğa oda ayrı mesele tabii,İklim'i ve seni tebrik ederim canım,artık cts bize konser verirsiniz>
iyi geceler arkadaşlarım
bir haftadır hergün giriyorum ama ancak okuyup çıkacak kadar vaktim oluyor, annem geldi ama ben bişey anlamadım, sanki salıya doğuracak olan eşim, elini eteğini çekti herşeyden, sanki annem ona yardıma geldi, annem de ateşe ve işlere alışana kadar ben iki kat daha yoruluyorum, ateşde yine grip oldu, burnu tıkalı açılmıyor bir türlü, yavrum burnum tıkandi diye ortalarda dolanıp ağlıyor, offf çok depresifim, neysem salı sabah doğum olacak inşallah, hepsi geçecek bunların..
saphişim hayırlısı neyse o olsun tatlım senin için, evin yeri kadar kullanımı ve içine sinmesi de önemli, dediğim gibi ben gaziemirdeki site içinde evleri çok beğenmiştim..
banu ne güzel etmişsiniz gitmekle, nasıl güzel değişiklik ve moral olmuştur size..
iklimi ve annesini tebrik ediyorum, biz de de yarım yamalak bir iki şarkı var, onlarıda tek başına hiç söyleyemiyor, ben söylerken sonuna yetişiyor kuzum:)
şimdilik bu kadan yetsin, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum, iyi geceler..
Selam kızlar,geldik evdeyiz.Güzel bir değişiklik oldu bana,heryer yemyeşil,yol kenarları bembeyaz papatyalar dolu,meyve ağaçları çiçek açmışPaltoları bagajdan hiç çıkarmadık Hava çok çok güzeldi.Emekliliğimizde Marmaris hayalimiz olmaya devam ediyor
Sapişim Gaziemir bildiğim kadarıyla güzel bir yer ama dediğin yer nasıl bir yer bilemiyorum tabii,yani çok mu uzak şehirden onu bilemiorum,yürüme mesafesiyle iyi-kötü biryerlere gidebiliyorsan iyidir.Birde kızına göre düşün tabii,park oyun alanı,kreş,aktivite tarzı şeyler işte.Tabii seninde 2 laf edebileceğin birileri olsun,arkadaşları3:)sana kolayca gidip-gelebilsin Kirasıda uygunsa neden olmasın,önemli olan senin içine sinmesi,bu kadar çekimser olma bence:44:
Çıtırım bizimki değil ingilizce Türkçe şarkı bile bilmiyorum,hoş ben bilmiyorum kim öğretecek çocuğa oda ayrı mesele tabii,İklim'i ve seni tebrik ederim canım,artık cts bize konser verirsiniz>
Kızlar eve baya olumlu bakıyorum,gitgide ısındım derken annem o kadar uzakta ne işin var dedi.Zaten beni de tek düşündüren bu artık.Aileme uzak olmak.Gerçi metro açılınca annemin eve çok yakın istasyon çok rahat olacak.
çıtırım bu cumartesi krikonun da eşinin doğum günüymüş ya,aslında o da bu cumartesi olmasa daha iyi olur gibi bişiler yazmıştı sanki.Şirinle konuşup pazartesi veya salıya filan mı alsak acaba günü ne dersiniz?
valla annem çok düşündürttü beni,sanki az düşünüyormuşum gini.olimpiyat köyünde de var 1-2 kiralık,oraya mı gitsek diye düşünmüyor değilim.benim bu kararsızlığım eşimi de etkiliyor o da kararsız kalıyor.biz taşınamayız bu gidişler diyor,kızıyor bana.haklı ama ne yapayım.canım sen zaten annenle dipdibe değilsin canım.otobüsle ulaşımını sağlıyorsun.
e metro olunca aynı şekilde 10 -15 dk anneciğinin yanındasın.uzak olurum diye düşünme bence.
gün için bende aynı şeyi düşündüm aslında. hatta şimdi onu yazmak için girmiştim.
bu hafta içi de olabilir. cuma hariç.mesela çarşamba?? ne dersiniz?olmazsa perşembe?uymazsa haftaya bırakabiliriz... herkes evet derse şirine açıp tel sorayım.günü belirleyelim önce..
ayy evet aradım ben de,maşallah çok sağlıklılarmış ikisidemerhaba kızlar nasılsınız
az önce ayse ile görüştüm doğum yapmış 3200dogmuş biraz esmermiş çok şekermiş bilginiz olsun...
bende bu hafta güne katılamıyorum çünkü dün gece ablama geldik
bu seferkinde aranızda olamıyorum kızlar...
secilcim canım sanırım artık bi sonraki günde gaziemirdeki evinde olucaz ne dersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?