kızlar şimdi Şirinle konuştum.cumartesiden beri interneti arızalıymış.ttnetten servis gelmesini bekliyormuş.bu yüzden giremiyormuş şimdilik.günü erteleme fikrimizi söyledim,tamam dedi.Önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe kızlara da uyarsa yapalım dedi.Bu arada bizde tam olarak iyileşmiş oluruz inşallah.hala ilaçlarımızı içiyoruz ve hala öksürüyoruz,iyileşemedik bir türlü.
Akşama ne yemek yaptınız ya da yapmayı düşündünüz?ben ne yapacağıma karar veremedim de,fikir olur dedim
ben yeni görüyorum bu menüyü ama belki yarın kullanabilirm canım,tşk.Ben bu akşam napsam napsam diye düşünürken tavuk haşladım.haşlarken içine soğan havuç ve kereviz sapı azıcık ekledim,besleyici olsun diye.sonra o sudan şehriye çorbası yaptım.tavukları yağsız teflonda kızarttım,bir de tavuk suyu pilav yaptım.üstüne de mikroda yapılmış şipşak brovni :) tavukla beraber haşlanan sebzeleri,biraz tavuk suyu ve tavuğu da kıza çorba yaptım,yedirdim yoğurtla.biraz çorbam ve pilavım kaldı.bakalım yarına Allah kerimbizim mönü:
-kıymalı-havuçlu pırasa yemeği
-yoğurtlu soslu mantı (hazır mantı makarnalardan.)
-zebra kek yaptım bide çayın yanına..
canım baktım şimdi bloğa,bir sorun gözükmüyor bende,o anda sende yüklenmedi mi acaba.bu arada zebra keki çok severim,yumuşacık sünger gibi oluyorbu arada saphıracım senin bloga baktım ama sadece zebra kek yazısı gözüküyor.sayfa aşağı inmiyor..bende merak ettim dedim neymiş şu zebra kek ,arattım,aklıma yatan başka bir tarif yaptım.değişiklik olsun diye.ordan çıktı mönüdeki zebra kek yani..
sayfana bi bak istersen canım.
bencedeeeeKeşke sabah uyandığımızda heryeri bembeyaz görsek,hava yumuşamış olsa ve dışarı çıkıp çocuklarımızla kardan adam yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?