İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tamammm o zaman haftaya diyoruz...şirin hangi gün uygunsa o zaman söyler bize. . darilgenle görüşümedim maleseff ben. dün de aradım bugün de ama hep müsayit olmadığı anlara denk getiriyorum sanırım.ama buradan güzel haberlerini almak sevindirdi beni.

kızlar şimdi Şirinle konuştum.cumartesiden beri interneti arızalıymış.ttnetten servis gelmesini bekliyormuş.bu yüzden giremiyormuş şimdilik.günü erteleme fikrimizi söyledim,tamam dedi.Önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe kızlara da uyarsa yapalım dedi.Bu arada bizde tam olarak iyileşmiş oluruz inşallah.hala ilaçlarımızı içiyoruz ve hala öksürüyoruz,iyileşemedik bir türlü.

tşk ederiz canım..o zamana kadar iyileşirsiniz inş.

Kızlar Darilgen'i aramışsınız bile ne güzel,ben birkaç gün sonra arayıp daha müsait olduğu bir zamanı tercih ediyorum,hem haberini aldım nasılsa,bu arada bir bize geldiğinizde kar yağmıştı,bir de Toprak doğduğunda diyicez galiba:)
Haftaya gün olayı banada uyar,hem havalarda biraz daha düzelir belki,hem minikprenses de gelmiş olur belki:26:

Bende aradım kızlar,sonradan Sapişin yazısını gördüm,sakindi,müsaitti diye arayım dedim,hakkikaten müsaitti,ne güzel,bizim hastane odası anacık baabcık günü gibiydi,hiç uyuyamamıştım,böyle sakin daha iyi valla..Neyse iyilermiş,yarın eve çıkacaklarmış

aaa kar mı yağdı ben hiç farketmedim tüh
kızlar özel mesaj attım kimseden cevap gelmedi?

Akşama ne yemek yaptınız ya da yapmayı düşündünüz?ben ne yapacağıma karar veremedim de,fikir olur dedim

kızlar gün için hangi günü belirlediniz bilmiyorum ama benim için değiştirmeyin.. işallah denk gelmiş olurum...

Son düzenleme:
Akşama ne yemek yaptınız ya da yapmayı düşündünüz?ben ne yapacağıma karar veremedim de,fikir olur dedim

bizim mönü:

-kıymalı-havuçlu pırasa yemeği
-yoğurtlu soslu mantı (hazır mantı makarnalardan.)
-zebra kek yaptım bide çayın yanına..

bu arada saphıracım senin bloga baktım ama sadece zebra kek yazısı gözüküyor.sayfa aşağı inmiyor..bende merak ettim dedim neymiş şu zebra kek ,arattım,aklıma yatan başka bir tarif yaptım.değişiklik olsun diye.ordan çıktı mönüdeki zebra kek yani..
sayfana bi bak istersen canım.

Keşke sabah uyandığımızda heryeri bembeyaz görsek,hava yumuşamış olsa ve dışarı çıkıp çocuklarımızla kardan adam yapsak

bizim mönü:

-kıymalı-havuçlu pırasa yemeği
-yoğurtlu soslu mantı (hazır mantı makarnalardan.)
-zebra kek yaptım bide çayın yanına..
ben yeni görüyorum bu menüyü ama belki yarın kullanabilirm canım,tşk.Ben bu akşam napsam napsam diye düşünürken tavuk haşladım.haşlarken içine soğan havuç ve kereviz sapı azıcık ekledim,besleyici olsun diye.sonra o sudan şehriye çorbası yaptım.tavukları yağsız teflonda kızarttım,bir de tavuk suyu pilav yaptım.üstüne de mikroda yapılmış şipşak brovni :) tavukla beraber haşlanan sebzeleri,biraz tavuk suyu ve tavuğu da kıza çorba yaptım,yedirdim yoğurtla.biraz çorbam ve pilavım kaldı.bakalım yarına Allah kerim
canım baktım şimdi bloğa,bir sorun gözükmüyor bende,o anda sende yüklenmedi mi acaba.bu arada zebra keki çok severim,yumuşacık sünger gibi oluyor
Keşke sabah uyandığımızda heryeri bembeyaz görsek,hava yumuşamış olsa ve dışarı çıkıp çocuklarımızla kardan adam yapsak
bencedeeee

Son düzenleme:
Kızlar tutacağımız evimiz belli oldu,kesinleşti Bundan sonra sizleri Gaziemire bekliyorum kızlarrrr
apartmanda daha kimse oturmuyor diye bahsetmiştim hatırlarsanız,5 katlı apartman,her katta tek daire var.biz 1 ve 5 i istemiyorduk,2,3 veya 4. katlardan biri olacaktı ki 2. katı da elemiştim kafamda,3. ve 4. kat olacaktı. 2. ve 4. katlar tutulmuş bile.bizde 3. katı tuttuk başkasına kaptırmadan

çok sevindim hakkınızda hayırlısı böyleymiş secilcim
dediğim gibi oldu bak bi sonrakinde yeni evdeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))))))))))))))

inşallah hayırlı olur canım :)) ayy çok heyecanlıyım,bana ne zaman gelecek acaba sıra,sırayı beklemek zorundamıyız bana gelmeniz için

burda suan yoğun kar yağıyor ve heryer bembeyazzzzzzzzzz
sabah hava yumuşarsa kızlarla kardan adam yapıcaz..burnuna havuç takıcaz ve çıtırımızın öğrettiği kızımında ezberlediği kardam adam şarkısını söyliycez...nasıl ama

sanırım ortak kararla kura çekilicek..ama o günden önce bi gün kahve içmeye geliriz...
ilk önce sen bi yerleş evine alış ondan sonrası kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…