İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bize yakın
dolmuş metro her türlü çözümü var
kızlar o taraftan toplanır bizde eycikle burdan hooooopppppppppp sendeyiz

benimki aslında 12 de uyudu da koca kişisinin seyahatten dönüşü 1 i buldu onu bekledim(anahtar yok diye)sonrada oturdum kaldım,göya erken yatacaktım:)

selam kızlar

sapşişim evin olmasına çok sevindim sabrettin sonunda içine sinen güvel bakımlı bir ev eve kavuştun allah mutlu mesut yaşamak nasip etsin
inşallah bende birgün hayalim olan balçova narlıdere taraflarındaki evime kavuşurum bakalım kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız ama ben balçovada doğdum büyüdüm evlenene kadar orada yaşadım ya birgün belki bende yeniden balçovaya taşınırım umudunu yaşıyorum bi umut işte

kızlar ne kararlar aldınız gün için miniğim sen hangi gün burada olabileceksin birde sende konuituğumuz konunun en son durumu nedir benide birileri özelden bilgilendirsin kendimi hazırlıyım

iyi geceler kızlarrrr,netim olduuu..geçte olsa dünya kadınlar gününüzü kutluyorum minik toprak aramıza katılmışşş.çok sevindimmm.ömürlü,sağlıklı,hayırlı bi evlat olur inşallahh.Allah nazarlardan korusun.mis gibi bebek kokusu ne güzeldir şimdiii:) Sapişim yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun tatlım.bekledin ama değdi.çok sevindim.darısı başıma diyorum:) çıtırım sen tiredeyken de iklime o kısacık zamanda çok güzel şeyler öğretiyordun,şimdi ingilizce şarkılar biter başka dilerde bile öğrenir kuzuuu:)ikinizide tebrik ediyorum :81: prenses ne ara gittin kız istanbulaaa...?? sapiş aradı gün için.kızlar sanırım çoğunuz hafta sonuna başka planlar yaptınız...günü önümüzdeki çarşamba yapalım istiyorummm...uygunsa sizedeeee??

Son düzenleme:
kızlar bu arada az kalsın unutuyordum;Toprak beyin fotoları gördümmmm...çok tatlıııı,lokum gibi maşallahhhh...tam yemelikAnnemizde çok güzel görünüyooduu:81:

sağol krikocum inşallah sen de balçovana kavuursun bir gün :)
icecım sağol canım,inşallah hayırlısı

TOprağın resimlerini bende grdüm şimdi,ben annesine benzettim, hakikaten lokum gibi 41 kere maşallah

bende gördüm toprak beyi çok minnoş ya çok tatlı daha ne şekillencek o arda ilk gün japon çizgifilminden çokmış gibiydi bembeyaz teni kömür karası saçları vardı gözleri falan çok şişti
sağlıkla bütümek büyütmek nasip olsun darilgenciğime

gün çarşanba mı şimdi bana uyar ama önemli olan sapişe ve çıtıra uyması sapiş ne zaman taşınıyorsun taşınma telaşın var şimdi senin

Kızlar ne hızlısınız siz yahuuu:))Fotoları siz söyleyince gördüm bende,ayy pek tatlı vallahi ve aynı annesi:))Çarşamba günü banada uyar kızlar..

Ben bu ayın sonunda taşınıcam Allah nasip ederse.Çünkü Mart ayının kirasını verdik şu andaki ev sahibimize.Bir de yeni evin 1-2 yapılacak işi var,onları hallettirecek ev sahibi,temizlikte yaptıracakmış.Üstüne biz de temizlettireceğiz.Ayın 25 ine kadar herşey hazır olur diye düşünüyoruz.Bende anca toparlanırım.Onun dışında salı günü kızın aşısı var.aslında dünmüş de benim dalgınlığıma geldi.Salıya randevu aldık sabahtan onu hallettiricez.Bugüne kadar aşılardan çok etkilenmedi yine etkilenmez diye umuyorum.hepatit A ve su çiçeği olacak.ikiside yakmaz dedi hemşire ya bakalım görücez

kızlarrr bi gün ayarlasanızda bana da gelseniz ne kadar seviniriz dorişle

Hoşgeldin Gizemcim olur valla :) sen müsait olduğun günü bize bildir,bizlere de uyarsa o gün toplaşırız geliriz

bizde bugün sağlık ocağına uğradık mertin 2ci doz hepatit A aşısı vardı ama civardaki eczanelerde aşı kalmamış pazartesiye randavü verdi inşallah etkilenmez ilk dozu vurulduğunda ateş oldu biz iğneden zannettik meğer 6hastalık die bişimiş dr erkeklerde erken çıkaarılması istenir zaten iyi oldu demişti ama şimdi korkuyorum dr iğne ile ilgisi yok demişti gerçi

sapişim çiçek aşısı için geç değilmi ben çiçek aşısını 15 aylık tek doz olduğunu biliyorum ama yanlışmı biliyorum ki :26: eğer yanlış biliyoram biz 2ci doz vurulmadık çiçekte

gizem sen müsait olduğun bir günü yazarsan buraya arkadaşlarla toplaşır gelmeye çalışırız seve seve tanışmış oluruz seninle küçük beyefendiyle

valla tatlım ben de sanki 19 aylıkken mi ne oldu diye hatırlıyoum,bakmadım karnesine,hemşire su çiçeği de yaparız diyince kafam karıştı,neyse bakarım karnesine

Şimdi baktım karnesine.Bizim aşıların zamanı daha önceymiş aslında,hemşire sağolsun çok kalabalık benim başım,baktığım çok bebek var deyip başından savıyor.Zaman aralığını geçmemiş demekki,yapalım dediğine göre.Taşınınca evin yakınındaki semt polikliniğine yazdırıcam hemen kendimizi,inşallah ordakiler iyidir de,gelen gideni arattı demeyelim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…