Kızlar tutacağımız evimiz belli oldu,kesinleştiBundan sonra sizleri Gaziemire bekliyorum kızlarrrr
apartmanda daha kimse oturmuyor diye bahsetmiştim hatırlarsanız,5 katlı apartman,her katta tek daire var.biz 1 ve 5 i istemiyorduk,2,3 veya 4. katlardan biri olacaktı ki 2. katı da elemiştim kafamda,3. ve 4. kat olacaktı. 2. ve 4. katlar tutulmuş bile.bizde 3. katı tuttuk başkasına kaptırmadan
burda suan yoğun kar yağıyor ve heryer bembeyazzzzzzzzzz
sabah hava yumuşarsa kızlarla kardan adam yapıcaz..burnuna havuç takıcaz ve çıtırımızın öğrettiği kızımında ezberlediği kardam adam şarkısını söyliycez...nasıl ama
iyi geceler kızlarrrr,netim olduuu..geçte olsa dünya kadınlar gününüzü kutluyorumminik toprak aramıza katılmışşş.çok sevindimmm.ömürlü,sağlıklı,hayırlı bi evlat olur inşallahh.Allah nazarlardan korusun.mis gibi bebek kokusu ne güzeldir şimdiii:) Sapişim yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun tatlım.bekledin ama değdi.çok sevindim.darısı başıma diyorum:) çıtırım sen tiredeyken de iklime o kısacık zamanda çok güzel şeyler öğretiyordun,şimdi ingilizce şarkılar biter başka dilerde bile öğrenir kuzuuu:)ikinizide tebrik ediyorum :81: prenses ne ara gittin kız istanbulaaa...?? sapiş aradı gün için.kızlar sanırım çoğunuz hafta sonuna başka planlar yaptınız...günü önümüzdeki çarşamba yapalım istiyorummm...uygunsa sizedeeee??
kızlarrr bi gün ayarlasanızda bana da gelseniz ne kadar seviniriz dorişle
nasip olmadı canım size Edremit bir türlü,herşeyde bir hayır vardır.selam arkadaşlarr...
bugün yola çıkacaktık ama eşime sınav görevi gelmiş planımız iptal oldu.
sanırım haftaya gidicez.
kusura bakmayın boşuna benım yüzümden değişmişti ama
belki böyle daha iyi olur minik te katılır belki çrş.
kısmetse 16 martta şirinciğimdeyiz o zamann..
şirincim bu arada evin tarifini özele yazarsan çok sevinirim..
canım çokk sevindim ..hayırlısı olsun. mutlu mesut yaşayın o çatı altında inş.
ev taşıma,yerleşme işleri çook zor.allah yardımcın olsun. bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden arayabilirsin.yardıma gelebilirim canım.yerleştiğinde inş geliriz bir gün kahveye..
kocana sınavda başarılar canım.benimde kocam yarın sınava giricek tatlışım hatta aradı yarın senin günün varmı nasıl yapalım yarın sınav varmış die demek bu hafta sonu kimseye uygun olmuycaktı kısmet çarşamba gününe inşallah
kızlar neler yapılacak yiyecek olarak şirincim ne yapalım menün nasıl ne uygun olur
nasip olmadı canım size Edremit bir türlü,herşeyde bir hayır vardır.
eşya toplamaya tunayekta gelirim 1 günde hallederiz merak etme sen dedi.eycikte aynı şekilde geleyim yardıma dedi,iceangel da kızı bana bırak,işini rahat hallet dedi.Anladım ki siz varken benim sırtım yere gelmezihtiyaç anında cil düğmesine basarım arkadşaım merak etme,senin hamaratlığın hızın,hemen ortalığı çekip çevirir.Koş yetiş çıtır derim hemen,çok sağol arkadaşım
kocana sınavda başarılar canım.
icela konuştuk da,karar verememiş henüz ne yapacağına.yalnız kızlar listede bir karışıklık oldu sanırım.ben,kriko,çıtır ve darilgen hep aynı zamanda yapardık.geçen sefer minikprenseste de öyle oldu zaten.ben,ice,darilgen yaptık,krikonun mazareti vardı.Bu sefer icetayız ve ondaki sıralamaya göre yine bizde sıraymış :44:tunayekta mama sıralamasının ilk sende yapmıştık tatlım,şu listeye bakıpta son durumu bildirirmisin canım,ona göre yapalım mamalarımızı
Bu durumda Şirin arka arkaya iki kez ikram hazırlamış olacak demekki.Biz de bunu konuştuk Şirinle.Yazık o önemli değil,hatta hiç biriniz yapmayın ben yapayım dedi ama ben şaşırdım,şöyleki;biz Banuyla listeyi öyle bir yaptık ki,hiç kimse arka arkaya 2 kez ikram yapmayacaktı,bir yerde bir karışıklık oldu galiba ya da benim gözümden kaçmış bu durum.
krikocum patatesli herşeyi severim ben şahsen
benimde kocam yarın sınava giricek tatlışım hatta aradı yarın senin günün varmı nasıl yapalım yarın sınav varmış die demek bu hafta sonu kimseye uygun olmuycaktı kısmet çarşamba gününe inşallah
kızlar neler yapılacak yiyecek olarak şirincim ne yapalım menün nasıl ne uygun olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli....
biz çok şükür iyiyiz..ilk günler pek dışarı çıkamadık ama iki gündür çıkabildik...önceki gün dev akvaryuma gittik kuzucuklarla...müthiş eğlendiler...hatta ben bile bayıldım yani...çokgüzel tasarlayıp yapmışlar..2.5 m köpekbalıklarıyla yanyana dipdibe olmak farklı bi heyecandı...hatta bazı bölümlerinde deniz canlılarına dokunabilme şansın var..
eğer bu tarafa gelirseniz mutlaka gidin derim ben şahsen...
canımmm sağolsphişimm ben sana özelden cevap verdim hayatım..
çıtırcım çok güzel bi paylaşım teşekkürler...
secilcim canım seni çok iyi anlıyorum ama sıkma kendini bugünlerde geçicek emin ol...zaten herşeyi çok iyi bilen ve bebeği için en iyisini yapmaya çalışan araştıran bi annesin...sürekli oyunlar oynatmaya çalış,olabildiğince parka götür ve uzun süre bırak oynasın...boşaltsın o enerjisini...
canım arkadaşlarım desteğiniz için çok teşekkürler.Evet miniğim artık havalar ısınıyor çokkk şükür.bizim de park mevsimimiz geliyor.bugünde oynadı parkta.o parktan sıkılana kadar oynamasına izin verdik.koşturdu,hopladı zıpaldı,düştü kalktı çok eğlendi.Geçen sene de baharın gelmesiyle kışa kadar her gün parka götürdük.bir zamandan sonra kendisi parka gitmek istememeye başladı,sıkıldı.onun yerine caddeye arabalara doğru koşturmak daha zevkli geldiaynı şeyler bizdede olmuyor değil..bazen benimde sesimi yükselttiğim durumlar oluyor ve kızıyorum oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...yine böle olduğu bi gün ona b gidip sarıldım ve gözümün içine bakmasını söyledim o anki davranışı ne ise onunyanlış olduğunu ve bu duruma üzüldüğümü bu yüzdende ona kızdığımı söledim ve ondan bu davranışım için özür diledim..
az önce uyutmaya çalışıyorum beni üzdü sonra gelip sarıldı ve annecim özüy dileyim dedi...öle duygulandımki anlatamam...oturup ağladım...
nasıl model alıyolar bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?